LotusEater Δημοσιεύτηκε October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 17, 2013 (edited) http://www.play247.gr/images/Palmtops/lg_l9ii_black.jpg Βασικά Χαρακτηριστικά Έτος Κυκλοφορίας 2013 Τύπος SmartPhone Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος Οθόνης True HD-IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Μέγεθος Οθόνης 4,7 " Ανάλυση Οθόνης 1280 x 720 pixels Φωτογραφική Μηχανή 8 MP Δευτερεύουσα Κάμερα Ναι Ενσωματωμένο Flash Ναι Συχνότητα Επεξεργαστή 1400 MHz Πυρήνες Επεξεργαστή 2 Λειτουργικό Σύστημα Android Δίκτυο Σύνδεσης 3G Data Protocols EDGE, GPRS, HSDPA, HSUPA Υποστήριξη GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης 8 GB Εσωτερική Μνήμη RAM 1024 MB Card Slot Ναι Λειτουργίες & Συνδεσιμότητα Τύπος SIM Single SIM Wi-Fi Ναι Τύπος Διασύνδεσης USB Γενικά Χαρακτηριστικά Διάρκεια Αναμονής 480 hrs Διάρκεια Ομιλίας 10,50 hrs Διαστάσεις 128.4 x 66.5 x 9.4 mm Βάρος 120 gr Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά Χρήσιμα: Οδηγός root με τη διαδικασία του downgrade Edited May 11, 2014 by mindfield Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ναι οντως αν καποιος το εχει στα χερια του ας μας πει εντυπωσεις του.ειναι σε πολυ καλη τιμη και με ψηνει πολυ :) Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos13 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Πολυ καλη τιμή και ποιοτική κατασκευή. Το είδα απο κοντά στα public κ ψηνομαι να το πάρω μετην επιδοτηση μου όταν το φέρει η vodafone. Και να σκεφτείτε ότι το l9 όταν ειχε πρωτοέρθει ειχε 399 ευρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Το παρήγγειλα και εγώ και θα το έχω την Δευτέρα στα χέρια μου, ο επεξεργαστής μου φαίνεται ότι είναι ο ίδιος με το htc one mini και το galaxy mini s4. Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Όχι, είναι 2150 mah. Δείχνει να βαστάει πάρα πολύ δεδομένου ότι σε 10 ώρες και 14 λεπτά, με όλα ανοιγμένα, αν και μόνο με 19 λεπτά αναμμένης οθόνης λόγω ύπνου, έχει πέσει μόνο 3%! Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα. http://img14.imageshack.us/img14/6448/occv.jpg Σε πολλά site αναφέρετε ότι η μπαταρία του είναι 2460mhA. Σε άλλα 2150. Μήπως υπάρχουν 2 εκδόσεις, διαφορετική για την Ελλάδα; Γιατι υπάρχει αυτή η ανακρίβεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Οι φώτο φαίνονται εξαιρετικές...!! ελπίζω και σε κλειστό χώρο να υπάρχουν ανάλογα αποτελέσματα.. ποιο χρωματάκι διάλεξες, άσπρο η μαύρο; ποιο είναι πιο ωραίο; πες μας την γνώμη σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Με έβαλες σε σκέψεις..Θα πάω αύριο το πρωί μην τυχόν αλλάξει η τιμή του προς τα πάνω και την πατήσω...Το service της Lg δείχνει ενδιαφέρον; Γενικά μου έχουν πει ότι είναι τηλέφωνα αξιόπιστα με ελάχιστα προβλήματα και παράπονα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Οσοι εχετε παρει το κινητο εχετε βρει θηκες και μεμβρανες?γτ σε 2 μεγαλα μαγαζια που πηγα δεν βρηκα και θελω για τον αδερφο μου Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ε, σιγά, στην θήκη θα κολλήσουμε... κάτι θα βρεθεί... Εγώ κάτι θα χρησιμοποιήσω προσωρινά, ίσως ένα σακουλάκι με κορδονάκι που έχουν τα τζαμπο, μέχρι να βγει κάτι συγκεκριμένο για το μοντέλο αυτό. μεμβράνη δεν θα πάρω, αν έχει gorilla glass νομίζω ότι δεν χρειάζεται..άλλωστε δεν θα το έχω και 100 χρόνια.. τα προσέχω τα κινητά μου έτσι κι'αλλιώς, δεν μου αρέσουν οι μεμβράνες..-γνώμη μου έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ποιά μαγαζιά...όλο το eBay, Amazon και Aliexpress έχω ψάξει και θήκη δεν υπάρχει ακόμη. Από 1 Νοεμβρίου λένε. Ζελατίνες βρήκα στο eBay, κυρίως της Γερμανίας. public και media :D Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Το κινητό το έχω στα χέρια μου από χθες. Απλά καταπληκτικό η μπαταρία μέχρι στιγμής απίθανη καλά για οθόνη δεν το συζητώ. Έχει και τηλεχειριστήριο το δοκίμασα Και δούλευει τέλεια, θα κάνω πολλές πλάκες. Φωτογραφική δεν δοκίμασα ακόμη αλλά δεν με ενδιαφέρει και πολύ άλλωστε δεν σκαμπαζω και πολλά. Γενικά απροβλημάτιστο και στην τιμή που πουλιέται δεν υπάρχει δεύτερο. (Μειονέκτηματα τώρα 1ο δεν έχει λεντ ειδοποίησης και 2ο τα καπασιτιβ δεν φωτίζουν στο σκοτάδι. Προς το παρόν αυτά Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Mία συγκριτική φωτογραφία μεγέθους δίπλα στο S4 Mini. Με μιά αμελητέα διαφορά στο μέγεθος της συσκευής, ανεβαίνετε από τις 4.3" στις 4.7" με ταυτόχρονη αύξηση των pixels της οθόνης από τα 518.400 στα 921.600, δηλαδή κατά 178%! Οι επεξεργαστές είναι ίδιοι, με την διαφορά ότι του S4 Mini είναι χρονισμένος στα 1.7 MHz έναντι των 1.4 MHz του L9 II. Η κάρτα γραφικών είναι η Adreno 305 και στις δύο περιπτώσεις. Συνολικά, δεν πρόκειται να δείτε διαφορά στην απόδοση στην καθημερινή χρήση. Η διαφορά στην RAM υπέρ του S4 Mini μένει στα χαρτιά γιατί το (πολύ καλά δουλεμένο) Τouchwiz του Mini την "καταπίνει" για να δουλέψει. Με το L9 II δεν έχετε βέβαια και 4G...όσοι ενδιαφέρεστε. Ούτε στην απόδοση της κάμερας θα βρείτε ουσιαστικές διαφορές. Τέταρτη μέρα σήμερα και επιβεβαιώνω ότι η απόδοση της μπαταρίας είναι εντυπωσιακότατη. Το ακουστικό είναι εκκωφαντικό δυνατό, το σήμα πολύ καλό αν και γυρίζει πολύ εύκολα σε 2G όταν το 3G είναι αδύναμο. Το μεγάφωνο είναι μάλλον μέτριο αλλά είναι μεγάλο πλεονέκτημα το ότι βρίσκεται στα πλάγια. Στην φωτογραφία διαπιστώνετε πόσο μικρή επιφάνεια καταλαμβάνει το περιθώριο γύρω από την οθόνη που συμβάλλει στο μικρό μέγεθος της συσκευής. Α, και κάτι κουφό, αν και συνηθίζεται...τα μαλακά πλήκτρα κάτω από την οθόνη δεν είναι φωτιζόμενα. http://img30.imageshack.us/img30/5231/t078.jpg Είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το s2 που είχα και έκανα χθες σύγκριση για να δω πόσο μεγάλο ήταν. Πολύ καλές διαστάσεις και με αληθινή 4.7in χωρίς on screen buttons. Η τιμολόγηση πάντως μου θυμίζει περίπτωση sole που εδώ το είχαμε πιο φτηνά από έξω και μάλιστα πιο φτηνό από το υποδεέστερο u. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Για αντικαταστάτη του LED ειδοποιήσεων κατέβασε το δωρεάν ΝοLed. Βάλε την φωτεινότητα του στο 25%. Δουλεύει πολύ καλά, αλλά όταν έχεις κάποια ειδοποίηση να ξέρεις ότι πρέπει να πατήσεις κάποιο από τα μαλακά πλήκτρα για να ξεκλειδώσεις την οθόνη. Το κατέβασα και είναι εντάξει, πολύ χρήσιμο το noled Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Παιδιά καλησπέρα.. Πριν από κανένα μισαωράκι έκανα unboxing και σε πρώτη φάση εντηπωσιάστικα με την υπέροχη οθόνη. Συνχρονήστικα με τον λογαριασμό μου gmail κανονικά, μπήκαν και οι επαφές μου, αλλά έχω κανα δίωρο προσπαθώ να συνδεθώ με το wi-fi του σπιτιού μου αλλά τίποτα έχει μουλαρώσει... Δεν συνδέομαι με τίποτα.. Από το δίκτυο επίσης φορτώνει απελπιστικά αργά, δεν ξέρω γιατί. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, τον ευχαριστώ προκαταβολικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Το GPS απλά τέλειο, με την πρώτη φορά που το δοκίμασα κλειδωσε σε 42 δευτερόλεπτα δορυφορο. Βέβαια προέρχομαι από κινητό με mtk που κλειδωνε δορυφόρο σε 3 με 4 λεπτά Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. October 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Πολύ με ψήνετε ρε παιδιά να δώσω το Xperia Ion και να το πάρω. Ειδικά τα σχόλια σας για τη μπαταρία τα βρίσκω πολύ ενθαρρυντικά. Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει καλή ποιότητα και ένταση ήχου με ακουστικά, επειδή ακούω πολύ μουσική με το κινητό. Edited October 22, 2013 by LotusEater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiohan Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 ψαχνω να βρω αν μπορει να συνδεθει μεσω usb η hdmi σε tv . γνωριζει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) Μπαταρία πολύ καλή από τις εφτά το πρωί με αρκετές κλήσεις και μηνύματα στο 95% 3g κάνα 5λεπτό. Βασικά το 3g την πηδάει την μπαταρία τώρα έπεσα στο 93% Το WiFi παρα πολύ καλό, μα πάρα πολύ καλό Edited October 24, 2013 by nikoseggo Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Το αγόρασα και εγώ και δυστυχώς δεν μπορώ να μην το συγκρίνω με το άλλο μου κινητό το lg optimus g. Από οθόνη έχει καλύτερη από το g (πιο φωτινή, και το άσπρο πιο λευκό). έχει ένα καμμενο pixel αλλα δεν με καιει ιδιαιτερα. Από ήχο έχει δυνατό αλλά το g έχει ποιοτικότερο. Στο L9 είναι πιο δυνατός λόγω καλυτερης και εξυπνότερης τοποθέτησης των ηχείων. Το κουμπί οn-off είναι λίγο περιεργο αφου εφαπτεται της πλαινης επιφανειας. θα το ηθελα να προεξεχει λιγο να ειναι πιο αμεσα αισθητό. δεν εχει led flash, κάμερα ικανοποιητική. Μικροτερες διαστασεις με ιδιο μεγεθος οθόνης. ποιοτητα κατασκευης πολύ καλη αλλα το γυαλί του g μπρος πισω δεν το αλλάζω με τίποτα:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δεν έχει led flash; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Έχει φλας κανονικά. Για να καταλάβω κάτι όμως,τα πλήκτρα του είναι capasitive η όχι??? Δείχνει εξαιρετική συσκευή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Βρήκε τελικα ,κανείς, θήκη, σε ελληνικο μαγαζι; Edited October 25, 2013 by petrosa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δεν έχει led flash; led ειδοποιησεων sorry:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ήδη έχουμε αναφέρει ότι λειτουργεί κανονικά (και καλύτερα βέβαια από ένα απλό λεντάκι) το NoLed. Tα πλήκτρα κάτω από την οθόνη ασφαλώς και είναι capacitive αλλά για εξοικονόμιση χώρου δεν είναι φωτιζόμενα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρεθεί θήκη σε Ελληνικό μαγαζί πριν κυκλοφορήσει στο eBay ή στο Aliexpress...κι εκεί δεν υπάρχουν ακόμη! Ευχαριστώ πολύ,μάλλον θα το πάρω αν δεν παρουσιάσει κάποιο θέμα στα παιδιά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ηaki , πόσο καλή είναι η εμβέλια του Wifi σε σχέση με τον ανταγωνισμό? Από τα χαρακτηριστικά που βλέπω στο gsmarena δεν γράφει ότι δεν έχει Gorilla Glass. Μάλλον έχει γίνει λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts