jaranor Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Την DU 11.4 είχα πριν την Cosmic, την βρίσκω λίγο αργή (σε σχέση με AOSP) να πω την αλήθεια και δεν την κράτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Την DU 11.4 είχα πριν την Cosmic, την βρίσκω λίγο αργή (σε σχέση με AOSP) να πω την αλήθεια και δεν την κράτησα. Η DU δεν είναι aosp; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 καλησπέρα,ευχάριστα νέα (για όσους ενδιαφέρονται) http://www.lineageosdownloads.com/lineage-os-15-supported-device-list/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Η DU δεν είναι aosp; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι CAF που σημαίνει ότι έχει τροποποιηθεί με επιπλέον κώδικα για Qualcomm CPUs. Θεωρητικά θα έπρεπε όλες οι CAF να είναι ταχύτερες για το G2 σε σχέση με τις AOSP γιατί έχει τον Qualcomm Snapdragon 800. Αλλά δεν ξέρω γιατί, στην πράξη οι AOSP μέχρι τώρα μου φαίνονται πιο γρήγορες. (Το ίδιο κ στο GPad 8.3!) καλησπέρα,ευχάριστα νέα (για όσους ενδιαφέρονται) http://www.lineageosdownloads.com/lineage-os-15-supported-device-list/ H CM πλέον LineageOS χρησιμοποιεί "μείγμα" κώδικα CAF/ AOSP εντωμεταξύ. Οπότε Ανέστη θα έρθει η ώρα και για το O όπως φαίνεται :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 την πολυτιμη βοηθεια σας. στην προσπαθεια μου να περασω cloudy 3.3 στο g2 ετρεξα το autorec για να μου περασει kk bootloader. η συσκευη πριν φορουσε gpe rom. ηταν πληρως λειτουργικο το τηλεφωνο. Root custom recovery και ολα κανονικα. Επειδη ειχα χρονια να ασχοληθω μπηκα στην διαδικασια να περασω kk bootloader που πιθανον να ηταν περασμενο Παρ ολα αυτα στο θεμα μας. Ετρεξα κανονικα autorec μετα μπηκα recovery εκανα τα wipe και εκανα install την cloudy 3.3 απο otg Ανοιξε κανονικα. Μολις περασα τα βηματα μπηκα για να κανω επαναφορα εργοστασιακων οπως παντα μετα το πρωτο install μια rom. Τωρα εχει μεινει με bootloop. Η συσκευη δεν μπαινει recovery. Ανοιγει βγαζει το σημα της lg και ξανα κλεινει. Συνεχεια αυτο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Σε download mode μπαίνει;;; την πολυτιμη βοηθεια σας. στην προσπαθεια μου να περασω cloudy 3.3 στο g2 ετρεξα το autorec για να μου περασει kk bootloader. η συσκευη πριν φορουσε gpe rom. ηταν πληρως λειτουργικο το τηλεφωνο. Root custom recovery και ολα κανονικα. Επειδη ειχα χρονια να ασχοληθω μπηκα στην διαδικασια να περασω kk bootloader που πιθανον να ηταν περασμενο Παρ ολα αυτα στο θεμα μας. Ετρεξα κανονικα autorec μετα μπηκα recovery εκανα τα wipe και εκανα install την cloudy 3.3 απο otg Ανοιξε κανονικα. Μολις περασα τα βηματα μπηκα για να κανω επαναφορα εργοστασιακων οπως παντα μετα το πρωτο install μια rom. Τωρα εχει μεινει με bootloop. Η συσκευη δεν μπαινει recovery. Ανοιγει βγαζει το σημα της lg και ξανα κλεινει. Συνεχεια αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Σε download mode μπαίνει;;; Ουτε recovery ούτε download mode Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Μερικές φορές αλλάζει ο συνδιασμός των κουμπιών για να μπεις recovery. Δοκίμασε [Power + Vol Down] και όταν δείξει το LG, άφησέ τα και πάτα [Vol Up + Vol Down] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Μερικές φορές αλλάζει ο συνδιασμός των κουμπιών για να μπεις recovery. Δοκίμασε [Power + Vol Down] και όταν δείξει το LG, άφησέ τα και πάτα [Vol Up + Vol Down] Οκ θα το δοκιμασω Υπαρχει περίπτωση να έπαθαν κατι τα κουμπια και να μην λειτουργούν Μεχρι εχθες το βραδυ κανονικά δούλευαν Τωρα εβαλα μια αλλη μητρικη στο τηλέφωνο η οποία παλι ειχε την ιδια gpe rom Μπήκα εκανα τα wipes πέρασα την cloudy 3.3 κανονικα και δουλευει αψογα Δεν εκανα μονο την διαδικασία για αλλαγή σε kk bootloader. Δεν ξερω ποια εκδοση ειχε μέσα Δουλευει κανονικά η συσκευή Μπορω να καταλάβω αν εχει ηδη kk bootloader? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 δεν ξέρω πως μπορείς να το δεις, αλλά αφού έχει GPE δεν θα έπρεπε να έχει ήδη KK bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 δεν ξέρω πως μπορείς να το δεις, αλλά αφού έχει GPE δεν θα έπρεπε να έχει ήδη KK bootloader; Δεν ξερω. Εγω την ειχα περασει αλλα σιγουρα έχει κανα 2 χρονια και δεν θυμαμαι τιποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Όταν στέλνω SMS, το στέλνει 2 φορές. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Είμαι με CosmicOS (7.1.2) και έχει την AOSP εφαρμογή μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Καλημέρα παιδιά. Ο οδηγός της πρώτης σελίδας αφορά μόνο root και custom recovery σε kitkat ή αφορά και lollipop; Αν όχι, υπάρχει κάποιος οδηγός root και εγκατάστασης twrp; Αυτός κάνει; https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186 Επίσης οι καλύτερες nougat rom ποιες είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Τις τελευταίες μέρες το έκανα αρκετές φορές και δουλεύει. https://www.apkmirror.com/apk/kingroot-studio/kingroot/kingroot-5-0-2-release/kingroot-5-0-2-android-apk-download/ https://apkpure.com/d802-lg-g2-autorec-lollipop/b007.autorec2 Καλημέρα παιδιά. Ο οδηγός της πρώτης σελίδας αφορά μόνο root και custom recovery σε kitkat ή αφορά και lollipop; Αν όχι, υπάρχει κάποιος οδηγός root και εγκατάστασης twrp; Αυτός κάνει; https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186 Επίσης οι καλύτερες nougat rom ποιες είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Τις τελευταίες μέρες το έκανα αρκετές φορές και δουλεύει. https://www.apkmirror.com/apk/kingroot-studio/kingroot/kingroot-5-0-2-release/kingroot-5-0-2-android-apk-download/ https://apkpure.com/d802-lg-g2-autorec-lollipop/b007.autorec2 Ευχαριστώ πολύ! Από nougat rom κάποια σταθερή και με καλή μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Καλημέρα παιδιά. Ο οδηγός της πρώτης σελίδας αφορά μόνο root και custom recovery σε kitkat ή αφορά και lollipop; Αν όχι, υπάρχει κάποιος οδηγός root και εγκατάστασης twrp; Αυτός κάνει; https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186 Επίσης οι καλύτερες nougat rom ποιες είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εδώ πως κάνουμε Root . video. Απο το play.google κάνεις εγκατάσταση το SuperSU όπου το τρέχεις για να είσαι Root. Για να μπεις σε RECOVERY κατεβάζεις το D802T_AutoRec.apk το κανεις εγγατασταση σαν ενα απλό apk. για να μπεις σε σε RECOVERY κατάσταση, πατάς boton απενεργοποιηση και επανεκκίνηση, και σε ρωτά > εμείς μπαίνουμε σε Recovery mode. Αφού κατεβάσεις & βάλεις σε ένα φάκελο την Rom & το Kernel που θέλεις το τοποθετείς στο κινητό και οταν μπεις σε RECOVERY επιλεγείς πρώτα wipe > Advanced Wipe> και τσεκάρεις >Dalvik Cache - system - Data- & Cache. Με τίποτα δεν κλικαρουμε το Internal Storage. Κατω με το βελακι κάνουμε Swipe to Wipe. Αφού τελειώσει πατάμε Install και βρίσκουμε στην sd το φάκελο με την Rom & το Kernel που ειχαμε βαλει ...την κλικαρουμε και μετα Κατω με το βελάκι κάνουμε Swipe to Wipe. όταν ζητηθεί κάνουμε Rebbot και έτσι έχουμε περάσει την Rom...!!! Αφού κάνουμε της ρυθμίσεις στο τηλ. για να περάσουμε Kernel κάνουμε τα ίδια όπως για την Rom μόνο που κάνουμε Wipe > Advanced Wipe κλικαρουμε μόνο Dalvik Cache & Cache και την περνάμε μετά όπως την Rom (Install κ.τ.λ.π. ***Ελπίζει να βοήθησα, αλλά πίστεψε με, φαίνονται πολλά αλλά είναι λίγα στην πράξει...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Εδώ πως κάνουμε Root . video. Απο το play.google κάνεις εγκατάσταση το SuperSU όπου το τρέχεις για να είσαι Root. Για να μπεις σε RECOVERY κατεβάζεις το D802T_AutoRec.apk το κανεις εγγατασταση σαν ενα απλό apk. για να μπεις σε σε RECOVERY κατάσταση, πατάς boton απενεργοποιηση και επανεκκίνηση, και σε ρωτά > εμείς μπαίνουμε σε Recovery mode. Αφού κατεβάσεις & βάλεις σε ένα φάκελο την Rom & το Kernel που θέλεις το τοποθετείς στο κινητό και οταν μπεις σε RECOVERY επιλεγείς πρώτα wipe > Advanced Wipe> και τσεκάρεις >Dalvik Cache - system - Data- & Cache. Με τίποτα δεν κλικαρουμε το Internal Storage. Κατω με το βελακι κάνουμε Swipe to Wipe. Αφού τελειώσει πατάμε Install και βρίσκουμε στην sd το φάκελο με την Rom & το Kernel που ειχαμε βαλει ...την κλικαρουμε και μετα Κατω με το βελάκι κάνουμε Swipe to Wipe. όταν ζητηθεί κάνουμε Rebbot και έτσι έχουμε περάσει την Rom...!!! Αφού κάνουμε της ρυθμίσεις στο τηλ. για να περάσουμε Kernel κάνουμε τα ίδια όπως για την Rom μόνο που κάνουμε Wipe > Advanced Wipe κλικαρουμε μόνο Dalvik Cache & Cache και την περνάμε μετά όπως την Rom (Install κ.τ.λ.π. ***Ελπίζει να βοήθησα, αλλά πίστεψε με, φαίνονται πολλά αλλά είναι λίγα στην πράξει...!!! Ευχαριστώ πολύ! Έχω τρελαθεί στο nexus 4 να περνάω rom και πάνω κάτω γνωρίζω. Απλά κάποιοι λένε το kingoroot, για το oneclick και τώρα για το towelroot. Είναι όλες το ίδιο ασφαλές μέθοδοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 προσωρινες μεθοδοι ειναι ολες αυτες ετσι κι αλλιως, μετα κανεις replace με το supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 προσωρινες μεθοδοι ειναι ολες αυτες ετσι κι αλλιως, μετα κανεις replace με το supersu Ευχαριστώ! Η πιο stable nougat κατά τη γνώμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Μπορείς το εξηγήσεις λίγο αυτό? Έχω super su και μετά από επανεκκίνηση μου ζητάει ενημέρωση?Να την κάνω? Κάποτε αν θυμάμαι καλά μου μπρίκαρε μετά από ενημέρωση του super su. Ευχαριστώ πολύ προσωρινες μεθοδοι ειναι ολες αυτες ετσι κι αλλιως, μετα κανεις replace με το supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 ναι, κι εμενα μου τα εκανε μανταρα το τελευταιο update του supersu, και σε παρα πολυ κοσμο, χαμος εγινε στα φορουμς κλπ, καλα που ειχαμε backup και γυρισαμε σ αυτο, οποτε, καλυτερα να μην την κανετε για μενα, ποιος ξερει τι μπορει να γινει παλι./.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Μετά την εγκατάσταση της cloudy 3.3 η συσκευή είχε μέσα 9,5gb ελεύθερο χώρο. Γνωρίζει κανείς αν αυτό είναι το σωστό; Θα έπρεπε να έχει παραπάνω? Δεν είχα μέσα τίποτα στην συσκευή όταν το κοίταξα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Γύρω στα 10 μένουν ελεύθερα στα 16 αρια. Τόσο είχα κ εγώ.. Βέβαια το δικό μου είναι 32 αρι και προσπαθώ να βρω πως θα τα εμφανιστώ ξανά τα "χαμένα"... Μετά την εγκατάσταση της cloudy 3.3 η συσκευή είχε μέσα 9,5gb ελεύθερο χώρο. Γνωρίζει κανείς αν αυτό είναι το σωστό; Θα έπρεπε να έχει παραπάνω? Δεν είχα μέσα τίποτα στην συσκευή όταν το κοίταξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Γύρω στα 10 μένουν ελεύθερα στα 16 αρια. Τόσο είχα κ εγώ.. Βέβαια το δικό μου είναι 32 αρι και προσπαθώ να βρω πως θα τα εμφανιστώ ξανά τα "χαμένα"... Μάλιστα κατάλαβα. Είπα μήπως παίζει κανένα θέμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να γράφει 60 fps βίντεο στο κινητό μας χωρίς drivers κλπ; Ανεξαρτήτως ROM δηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts