Antretng Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Δε βλεπεις συζητηση γιατι διαβαζεις μονο ενα συγκεκριμενο post. Δες ολο το θεμα εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 Ουψ δεν το χα προσεξει ο στραβος. :p Ενδεχομενως να τραβηξω απλα ενα back up και να δοκιμασω απλα αν φλασαρετε. Δεν νομιζω οτι αξιζει να ψαξω τοσες σελιδες για κατι που απαντιεται ουσιαστικα σε 2 λεπτα απλα με το να το δοκιμασω (φανταζομαι αν δεν γινεται απλα δεν θα το αφησει... και αν τα κανει μανταρα περναω πισω το back up) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Τους εβαλα τελικα. Φαινεται βελτιωμενο το φοκους. Ομως βλεπω οτι στο αυτοματο κανει λαθος white balance (πχ αμα κουμπωσω "πυρακτωσεως" ειναι οκ... αν το αφησω αυτοματο βγαινουν κιτρινωπες). Να κανα κατι λαθος; Δεν θυμαμαι να χε τοσο θεμα σε white balance οι στοκ. Εσυ Turac_rip ποιους εχεις περασει; Εγω τους εβαλα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54549364&postcount=3 Κατι που προσεξα εινα οτι αν στο xcam settings αυξησω το minimum shutter σε πχ 1/15 τοτε μειωνεται το μεγιστο iso που μπορω να φτασω με αποτελεσμα να βγαινουν πολυ πιο σκοτεινες οι φωτογραφιες. Βεβαια ενδεχομενως ετσι να ηταν παντα οι στοκ μιας και δεν τους ειχα δοκιμασει με ρουτ (οποτε δεν μπορουσα να πειραξω ταχυτητες) Υ.Γ. Για οποιον ενδιαφερεται, σε apps που δεν εχουν zsl μπορει να φτασεις shutter 1/6 και iso 3100. Αντιθετα με τους advanced δεν μπορεις να πας περα απο 1/9 και iso 2900 οποτε ισως ειναι προτιμοτεροι οι stock (το 1/7 που λεει στο night mode δεν νομζω να ισχυει γιατι δεν εχει καμια διαφορα με το 1/9) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Αυτό που λες για το white balance, το κάνει όντως. Θυμάμαι κι εγώ για να μην βγαίνουν κιτρινωπές έβαζα "πυρακτώσεως". Δεν έχεις κάνει κάτι λάθος. Τώρα είμαι με advanced drivers κυρίως για καλύτερες λήψεις σε σκοτεινούς χώρους. Το θέμα με το φόκους που λες, νομίζω είναι λίγο καλύτερο στην Open Camera, δεν ξέρω γιατί. Σε σύγκριση με την FreeDCamera λοκάρει λίγο καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) Καλυτερες φωτογραφιες σε χαμηλο φωτισμο απο ποια αποψη; Εχεις και πιο μακρα εκθεση με τους στοκ και μεγαλυτερο μεγιστο iso (σε non-zsl camera apps). Βεβαια μου κανε τελικα καλο η ιστορια και τολμησα να βαλω AOSP/CM. Αφου ουτως ή αλλος δεν με τρελαινε η καμερα τη νυχτα, δοκιμασα την cm13 και τελικα διαπιστωσα οτι οντως η snapdragon camera δεν ειναι τοσο κακη. Σε χαμηλο φωτισμο αν ενεργοποιησεις το night εχει παρομοιο NR με το stock (προσωπικα δεν καταλαβα καμια διαφορα απο στοκ αλλα δεν συγκρινα και διπλα διπλα τις φωτογραφιες). Οποτε εγω θα λεγα οσοι δισταζεται λογω φωτογραφιας να το τολμησετε. Βεβαια αν εξαιρεσουμε γρηγοροτερο ανοιγμα στα apps, σε smoothness δεν καταλαβαινω διαφορα. Ισα ισα που μου δινει την αισθηση οτι λαγκαρει λιγο περισσοτερο (πχ σε σκρολαρισματα του playstore, messenger κλπ). Αυτο ισχυει ειτε στο ισορροπημενο ειτε στο γρηγορο. Αυτην που περασα ειναι η cm-13.0-20160820-SNAPSHOT-ZNH5YAO0J0-d802.zip 2016-08-20 00:59:09 . Τωρα δεν ξερω αν θελει απλα το χρονο της να κατσει η Rom. Ο lambda kernel βοηθα καθολου; Να δοκιμασω καποια αλλη rom; Αν ναι ποια θα προτεινατε; (κατα προτιμηση stable) Edited December 6, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Προσωπικά σαν κλασσικός φλασοκαμμένος, χρησιμοποιώ τις nightly. Κυρίως λόγω των συχνών ανανεώσεων. Οι snapshot αργούν να ανανεωθούν. Σχετικά με τους kernel, αν και ποτέ δεν έκατσα να τους ξεψαχνίσω, ποτέ δεν κατάλαβα διαφορά σε σχέση με τους στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Οι εκδοσεις nightly της cm13 πανε καλυτερα σε ταχυτητα; Ενδεχομενως να περιμενω να βγει καμια official cm nightly για Nougat. Παντως επειδη ειχα διαβασει οτι καποια παιδια δεν τους δουλευε το πισω led, ενημερωτικα μεσω του tasker μπορεις να το ενεργοποιησεις κανονικα. Οποτε σε συνδιασμο με την snapdragon camera δεν βρισκω λογο πλεον να παλευεις με stock based (εκτος εαν χρειαζεσαι το s-view). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Καλυτερες φωτογραφιες σε χαμηλο φωτισμο απο ποια αποψη; Εχεις και πιο μακρα εκθεση με τους στοκ και μεγαλυτερο μεγιστο iso (σε non-zsl camera apps). Βεβαια μου κανε τελικα καλο η ιστορια και τολμησα να βαλω AOSP/CM. Αφου ουτως ή αλλος δεν με τρελαινε η καμερα τη νυχτα, δοκιμασα την cm13 και τελικα διαπιστωσα οτι οντως η snapdragon camera δεν ειναι τοσο κακη. Σε χαμηλο φωτισμο αν ενεργοποιησεις το night εχει παρομοιο NR με το stock (προσωπικα δεν καταλαβα καμια διαφορα απο στοκ αλλα δεν συγκρινα και διπλα διπλα τις φωτογραφιες). Οποτε εγω θα λεγα οσοι δισταζεται λογω φωτογραφιας να το τολμησετε. Βεβαια αν εξαιρεσουμε γρηγοροτερο ανοιγμα στα apps, σε smoothness δεν καταλαβαινω διαφορα. Ισα ισα που μου δινει την αισθηση οτι λαγκαρει λιγο περισσοτερο (πχ σε σκρολαρισματα του playstore, messenger κλπ). Αυτο ισχυει ειτε στο ισορροπημενο ειτε στο γρηγορο. Αυτην που περασα ειναι η cm-13.0-20160820-SNAPSHOT-ZNH5YAO0J0-d802.zip 2016-08-20 00:59:09 . Τωρα δεν ξερω αν θελει απλα το χρονο της να κατσει η Rom. Ο lambda kernel βοηθα καθολου; Να δοκιμασω καποια αλλη rom; Αν ναι ποια θα προτεινατε; (κατα προτιμηση stable) Προτείνω την OrionOS ανεπιφύλακτα, αν έχεις τη διάθεση να φλασάρεις νέα ROM (μίξη AOSP/CM, android 6.0.1). Πανάλαφρη και εξαιρετικά γρήγορη (με 150 εφαρμογές την είχα δοκιμάσει!). Την άλλαξα λόγω κάμερας και μόνο (υπόψιν, δεν ξέρω αν θα δουλεύει η snapdragon cam, δεν την είχα δοκιμάσει, δεν έβρισκα νομίζω σωστή έκδοση). http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-orionlp-1-5-t3192311/page39 στο λινκ αυτό είναι η τελευταία έκδοση (2.6.1) - ο τίτλος του thread δεν είναι updated Απλά να ξέρεις, θέλει μετά φλασάρισμα gapps (από opengapps είχα βάλει τα pico) και τον Lambda Kernel για να φορτίζει γρήγορα. Αν θυμάμαι καλά είναι ήδη ρουταρισμένη, αλλά έχω σημειώσει ότι αν υπάρχει πρόβλημα με το root, κάνεις απλά εγκατάσταση το SuperSU από το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Ίσως δουλεύει αν την φλασαρω μετα http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/snapdragon-camera-t3213605 . Δεν την έχω στήσει ιδιαίτερα οποτε δεν με πειράζει να περάσω αλλη αρκεί να δουλεύει η snapdragon. Οσον αφορα το gapps νομίζω όλες οι AOSP/Cm χρειάζονται χωριστό φλασαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Μόλις πέρασα την CM 14.1, nougat 7.1. Υπάρχει zip ή apk με καλύτερη κάμερα; Έχω την αίσθηση ότι χάνει λίγο από την στοκ. Η xcam ενώ περνιεται, δεν ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) Μόλις πέρασα την CM 14.1, nougat 7.1. Υπάρχει zip ή apk με καλύτερη κάμερα; Έχω την αίσθηση ότι χάνει λίγο από την στοκ. Η xcam ενώ περνιεται, δεν ανοίγει. Νομιζω εχει μεσα την snapdragon που προσωπικα δεν βρισκω διαφορες απο stock (ειδικα σε χαμηλο φωτισμο ενεργοποιεις το night mode και εχουν πολυ παρομοιο noise reduction). Υποψιν αν εβαλες full gapps τοτε την εσβησε και εβαλε στη θεση του τη google camera. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προτείνω την OrionOS ανεπιφύλακτα, αν έχεις τη διάθεση να φλασάρεις νέα ROM (μίξη AOSP/CM, android 6.0.1). Πανάλαφρη και εξαιρετικά γρήγορη (με 150 εφαρμογές την είχα δοκιμάσει!). Την άλλαξα λόγω κάμερας και μόνο (υπόψιν, δεν ξέρω αν θα δουλεύει η snapdragon cam, δεν την είχα δοκιμάσει, δεν έβρισκα νομίζω σωστή έκδοση). http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-orionlp-1-5-t3192311/page39 στο λινκ αυτό είναι η τελευταία έκδοση (2.6.1) - ο τίτλος του thread δεν είναι updated Απλά να ξέρεις, θέλει μετά φλασάρισμα gapps (από opengapps είχα βάλει τα pico) και τον Lambda Kernel για να φορτίζει γρήγορα. Αν θυμάμαι καλά είναι ήδη ρουταρισμένη, αλλά έχω σημειώσει ότι αν υπάρχει πρόβλημα με το root, κάνεις απλά εγκατάσταση το SuperSU από το playstore. Φλασαρα τελικα την snapdragon και δουλευει κανονικα. Σε ευχαριστω για τη προταση, ελπιζω να με βολεψει :D Μεχρι στιγμη ειναι αισθητα πιο γρηγορο το ανοιγμα των εφαρμογων (πεταει σε σχεση με cm13). Δεν ξερω αν εχει συμβαλλει και ο kernel. Μενει να τεσταρω κατα ποσο λαγκαρει σε scrolls. Edited December 6, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Θα αρχίσει να φαγουρίζει το χέρι μου τώρα που λες για την snapdragon :P Τα γράμματα και το DPI αλλάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα το ξέρεις βέβαια (δεν θυμάμαι αν έχει ήδη επιλογές στις ρυθμίσεις, στο Universe). Όταν την είχα φλασάρει προσωπικά έπαθα πλάκα με την ταχύτητα. Όχι ότι είχα δοκιμάσει όλες τις ROM, αλλά τις πιο γνωστές τις είδα το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Θα αρχίσει να φαγουρίζει το χέρι μου τώρα που λες για την snapdragon :P Τα γράμματα και το DPI αλλάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα το ξέρεις βέβαια (δεν θυμάμαι αν έχει ήδη επιλογές στις ρυθμίσεις, στο Universe). Όταν την είχα φλασάρει προσωπικά έπαθα πλάκα με την ταχύτητα. Όχι ότι είχα δοκιμάσει όλες τις ROM, αλλά τις πιο γνωστές τις είδα το καλοκαίρι. Ε ξυστο και συ ντε :p . Οση ωρα την πιεζω τοσο με πορωνει. Θα ανεβασω και τα profiles του tasker για ειδοποιησεις με πισω led για οποιον ενδιαφερεται. Απλα το profile που βρηκα στο net αναβοσβηνει μονο το μισο... το οποιο επειδη καταλαβα πως δουλευει πιστευω με λιγη τροποποιηση θα το καταφερω να αναβοσβηνει ολοκληρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Μόλις πέρασα την CM 14.1, nougat 7.1. Υπάρχει zip ή apk με καλύτερη κάμερα; Έχω την αίσθηση ότι χάνει λίγο από την στοκ. Η xcam ενώ περνιεται, δεν ανοίγει. Η χcam είναι μόνο για στοκ ρομς Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) Εγώ σε AOSP MM χρησιμοποιώ αυτήν... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2522889 και είμαι πολύ ευχαριστημένος Edited December 6, 2016 by stratos76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Επίσης δεν αλλάζει το δίκτυο. Το αφήνει 4g ότι και να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Η χcam είναι μόνο για στοκ ρομς Όχι δεν είναι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Όχι δεν είναι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως σου δουλεύει σε cm ή AOSP? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) Το tasker δεν δουλεύει ωραία, αναβόσβηνε το εικονίδιο του ρουτ # όποτε έτρεχε, με βάση την κάθε εντολή. Αν πχ. στο προφίλ για τις κλήσεις είχε 50 εντολές, αναβoσβηνε η # 5 φορές γρήγορα. Δεν θυμάμαι τι άλλο μου έκανε. Αυτό που μου δούλεψε άψογα, είναι το lightflow. Εδώ οι οδηγίες για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375710&page=1355 Edited December 6, 2016 by AgMa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) Αν θυμαμαι καλα, το lightflow μενει μονιμα αναμενο, δεν αναβοσβηνει και πιανει και αρκετη ram (καπου 200 νομιζω μου πιανε στην cloudy 2.2). Νομιζω τα χαμε ξαναπει τοτε. Ισως βεβαια σε AOSP να εχει επιλογη για pulse. Κοιτα με τον tasker ισχυει μεν αυτο που λες για το εικονιδιο του ρουτ (πχ αν το βαλεις να ενεργοποιει το led οταν αναβεις οθονη) αλλα εαν το χεις μονο για ειδοποιησεις δεν νομιζω να αποτελει προβλημα αφου εκει εχεις σβηστη την οθονη ;) Edited December 6, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Εγώ σε AOSP MM χρησιμοποιώ αυτήν... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2522889 και είμαι πολύ ευχαριστημένος Εμένα σε CM 14.1 nougat 7.1 δε τρέχει. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε πώς γίνεται να αλλάξω την ανάλυση του ήχου από το ηχείο. Θυμάμαι όταν ήμουν με στοκ και με έπαιρναν ήταν πιο "γλυκιά" η φωνή απ ότι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Εμένα σε CM 14.1 nougat 7.1 δε τρέχει. Ειτε ξαναφλασαρεις απο το μηδεν και φροντιζεις να βαλεις απο gapps ενα απο τα mini,nano ή pico ωστε να μην την αντικαταστησει την snapdragon με την google camera ειτε περνα την απο εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/snapdragon-camera-t3213605 . Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη καμερα για AOSP/CM. Προσωπικα εχω ως εναλλακτικη την bacon camera απο playstore με απενεργοποιημενο το zsl στις ρυθμισεις => 1/6 exposure και μεγιστο iso 3100 σε αντιθεση με το 1/9 και maxi iso 2700. Υπο συνθηκες την προτιμω ακομα και και απο stock. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οσον αφορα την Orion OS, αυτη η εξαιρετικη ταχυτητα που ειδα τελικα ηταν απο το lambda kernel... τον οποιο αναγκαστηκα να τον βγαλω γιατι ηταν πολυ ασταθης. Ισως οταν βγαλουν πιο stable εκδοση να τον ξαναδοκιμασω. Προς το παρον δεν τον συστηνω. Edited December 7, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ειτε ξαναφλασαρεις απο το μηδεν και φροντιζεις να βαλεις απο gapps ενα απο τα mini,nano ή pico ωστε να μην την αντικαταστησει την snapdragon με την google camera ειτε περνα την απο εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/snapdragon-camera-t3213605 . Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη καμερα για AOSP/CM. Προσωπικα εχω ως εναλλακτικη την bacon camera απο playstore με απενεργοποιημενο το zsl στις ρυθμισεις => 1/6 exposure και μεγιστο iso 3100 σε αντιθεση με το 1/9 και maxi iso 2700. Υπο συνθηκες την προτιμω ακομα και και απο stock. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οσον αφορα την Orion OS, αυτη η εξαιρετικη ταχυτητα που ειδα τελικα ηταν απο το lambda kernel... τον οποιο αναγκαστηκα να τον βγαλω γιατι ηταν πολυ ασταθης. Ισως οταν βγαλουν πιο stable εκδοση να τον ξαναδοκιμασω. Προς το παρον δεν τον συστηνω. Έβαλα το zip για κάμερα και όλα καλά. Τώρα έχω παρατηρήσει άλλα δύο προβλήματα. Πρώτο, δεν μπορεί να τρέξει το adaway Δεύτερο, δεν αλλάζει από 4g σε 3g. Και να το αλλάξω, Συνεχίζει και τρέχει σε 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 καλησπέρα ,τι λέτε οι ψαγμένοι με τις aosp ,θα αξίζει μιά δοκιμή ? https://plus.google.com/+varund7726/posts/9DA97Eze8ih Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Έβαλα το zip για κάμερα και όλα καλά. Τώρα έχω παρατηρήσει άλλα δύο προβλήματα. Πρώτο, δεν μπορεί να τρέξει το adaway Δεύτερο, δεν αλλάζει από 4g σε 3g. Και να το αλλάξω, Συνεχίζει και τρέχει σε 4g. Ενας απο τους λογους που δεν εβαλα τη nougat ειναι επειδη δεν ειναι ακομα official ουτε καν σε nightly. Ενδεχομενως να μην ειναι θεμα ρυθμισης αλλα προβληματος της rom. Βαλε καλυτερα καμια cm13 αν δεν θες πολλα προβληματα. (κατα προτιμηση τις σταθεροτερες snapshot... αλλα ακομα και οι nightly πιο απροβληματιστες θα ειναι) Προσωπικα με τρωγε τοσο το χερι μου που με το που γυρισα σπιτι σημερα εβαλα την τελευταια nightly της cm13 και απο πρωτη εικονα που εχω ειναι γρηγοροροτερη απο την snapshot (με εξαιρεση οτι εχεις καποια μικρα frame drops στα εφε). Τωρα το ποσο stable ειναι και ποσο τρωει απο μπαταρια θα δειξει. Edited December 7, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ενας απο τους λογους που δεν εβαλα τη nougat ειναι επειδη δεν ειναι ακομα official ουτε καν σε nightly. Ενδεχομενως να μην ειναι θεμα ρυθμισης αλλα προβληματος της rom. Βαλε καλυτερα καμια cm13 αν δεν θες πολλα προβληματα. (κατα προτιμηση τις σταθεροτερες snapshot... αλλα ακομα και οι nightly πιο απροβληματιστες θα ειναι) Προσωπικα με τρωγε τοσο το χερι μου που με το που γυρισα σπιτι σημερα εβαλα την τελευταια nightly της cm13 και απο πρωτη εικονα που εχω ειναι γρηγοροροτερη απο την snapshot (με εξαιρεση οτι εχεις καποια μικρα frame drops στα εφε). Τωρα το ποσο stable ειναι και ποσο τρωει απο μπαταρια θα δειξει. Δεν έχει άλλα θέματα. Μόνο αυτά τα δύο. Όλα τα άλλα καλά. Ακόμα και η κατανάλωση είναι αξιοπρεπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts