Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Ξαφνικά από σήμερα το πρωί άρχισε να με εκνευρίζει με διαφημίσεις... Στα καλά καθούμενα άρχισε να βγάζει τα παρακάτω.

[ATTACH]64343[/ATTACH]

[ATTACH]64344[/ATTACH]

Έκανα σκαναρισμα με το avg avast & malwarebytes. έβαλα το adblock plus αλλά τίποτα. Συνεχίζει.

Καμία ιδέα πριν τρελαθώ;

Τελικά ήταν μια εφαρμογή που έβαλα για δοκιμάσω (σπασμενη) η sd maid pro .... Καλά κάνω και δεν βάζω σπασμένες, το μου ήρθε τώρα να την περάσω;

Την ξαπεστειλα και ησυχασα

Edited by alfa

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε cloudy πως μπορώ να ανεβάσω τον ήχο;

Έχει μια εφαρμογή μέσα και επέλεξα κάποια άλλα δεν γίνεται τίποτα

Nokia 8800 Scirocco

Καλημέρα.

Ξαφνικά από σήμερα το πρωί άρχισε να με εκνευρίζει με διαφημίσεις... Στα καλά καθούμενα άρχισε να βγάζει τα παρακάτω.

[ATTACH]64343[/ATTACH]

[ATTACH]64344[/ATTACH]

Έκανα σκαναρισμα με το avg avast & malwarebytes. έβαλα το adblock plus αλλά τίποτα. Συνεχίζει.

Καμία ιδέα πριν τρελαθώ;

Τελικά ήταν μια εφαρμογή που έβαλα για δοκιμάσω (σπασμενη) η sd maid pro .... Καλά κάνω και δεν βάζω σπασμένες, το μου ήρθε τώρα να την περάσω;

Την ξαπεστειλα και ησυχασα

Τα έχουμε πει 173 φορές, δεν χρειάζονται αντί ιοΐκα στο android, δοκίμασε το AdAway

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Σε cloudy πως μπορώ να ανεβάσω τον ήχο;

Έχει μια εφαρμογή μέσα και επέλεξα κάποια άλλα δεν γίνεται τίποτα

Όπως την ανέβασες και στην stock kit kat....;)

Όπως την ανέβασες και στην stock kit kat....;)

Χρειάζεται να σβήσω την εφαρμογή που έχει μέσα η ρομ αυτό το viper4android η δεν παίζει κανένα ρόλο;

Nokia 8800 Scirocco

Χρειάζεται να σβήσω την εφαρμογή που έχει μέσα η ρομ αυτό το viper4android η δεν παίζει κανένα ρόλο;

Όχι δε χρειάζεται να τη σβήσεις!

Βασικά είναι καλή εφαρμογή, κυρίως για την ποιότητα του ήχου, απλά πρέπει να ξέρεις (ή να ψάξεις) πως να τη δουλέψεις!

Όχι δε χρειάζεται να τη σβήσεις!

Βασικά είναι καλή εφαρμογή, κυρίως για την ποιότητα του ήχου, απλά πρέπει να ξέρεις (ή να ψάξεις) πως να τη δουλέψεις!

Ευχαριστώ πολύ

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπερα παιδια , θα ηθελα την βοηθεια σας στο παρακατω προβλημα.

Σε ενα rooted G2 με kit kat προσπαθησα να περασω το TWRP version 2.7 με την εφαρμογη auto rec, την οποια βρηκα μετα απο ψαξιμο στο net(νομιζω οτι δεν υπαρχει στο play store).

Η εγκατασταση εγινε κανονικα και μετα περασα την Gloudy που παλι εγινε successful εγκατασταση.

Το προβλημα ειναι οτι το κινητο κολλαει στο reboot.

Δοκιμασα να περασω πιο νεα εκδοση του TWRP και περασα παλι την ROM αλλα παλι τα ιδια.

εχει κανενας ιδεα τι μπορω να κανω?

ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια , θα ηθελα την βοηθεια σας στο παρακατω προβλημα.

Σε ενα rooted G2 με kit kat προσπαθησα να περασω το TWRP version 2.7 με την εφαρμογη auto rec, την οποια βρηκα μετα απο ψαξιμο στο net(νομιζω οτι δεν υπαρχει στο play store).

Η εγκατασταση εγινε κανονικα και μετα περασα την Gloudy που παλι εγινε successful εγκατασταση.

Το προβλημα ειναι οτι το κινητο κολλαει στο reboot.

Δοκιμασα να περασω πιο νεα εκδοση του TWRP και περασα παλι την ROM αλλα παλι τα ιδια.

εχει κανενας ιδεα τι μπορω να κανω?

ευχαριστω.

1) Μια χαρα υπαρχει στο Playstore το Autorec , πριν 3 μερες το χρησιμοποιησα.

2) Ποια cloudy περασες ; Γιατι αν εβαλες καποια που ειναι Lollipop , τοτε πριν περασεις αυτην πρεπει να φλασαρεις ενα αλλο αρχειο που δινεται στο θεμα της ρομ , το οποιο αλλαζει το partition layout που ειναι διαφορετικο απο την ΚΚ που ειχες.

Δεν φταιει ουτε η ρομ ουτε η twrp.Περασε πρωτα το αναλογο αρχειο που εχει στο θεμα της ρομ , κανε reboot to recovery , περνα τη ρομ και εισαι κομπλε.

Το autorec για Kit Kat νομίζω δεν υπάρχει στο Play, μόνο για Lollipop!

Μήπως τελικά πέρασες lollipop cloudy ενώ ήσουν με kit kat; Αν ναι, ισχύουν αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω.

Μερικά post πιο πίσω έχω το zip που χρειάζεσαι αν θες να πας σε lollipop.

ευχαριστω πολυ,

Πρεπει να εχω χαζεψει απο το πολυ ψαξιμο σημερα και δεν βρισκω το patch που μου λες, σου ειναι ευκολο να μου δωσεις παραπανω πληροφοριες?

Τα έχουμε πει 173 φορές, δεν χρειάζονται αντί ιοΐκα στο android, δοκίμασε το AdAway

Το ξέρω ότι δεν χρειάζονται αλλά τι να κάνω; προκειμένου να γλυτώσω το στήσιμο από την αρχή άρχισα να ψάχνω... :D

ευχαριστω πολυ,

Πρεπει να εχω χαζεψει απο το πολυ ψαξιμο σημερα και δεν βρισκω το patch που μου λες, σου ειναι ευκολο να μου δωσεις παραπανω πληροφοριες?

Πήγαινε στην σελίδα 1016 και θα το δεις. Ένα αρχείο απο Dropbox.

Το κανείς install απο recovery μετά reboot recovery μετά κάνε wipe system,data,cache,dalvik cache κάνε πάλι ένα reboot recovery μετά κάνε install την rom και αφού τελειώσεις μέσα απο ρυθμίσεις/επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Nokia 8800 Scirocco

Πήγαινε στην σελίδα 1016 και θα το δεις. Ένα αρχείο απο Dropbox.

Το κανείς install απο recovery μετά reboot recovery μετά κάνε wipe system,data,cache,dalvik cache κάνε πάλι ένα reboot recovery μετά κάνε install την rom και αφού τελειώσεις μέσα απο ρυθμίσεις/επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Ευχαριστω πολυ!!!!!

Ευχαριστω πολυ!!!!!

Έβαλα κι εγώ την cloudy πριν δυο μέρες. Εντυπώσεις πολύ θετικές αρχικά. Περιμένουμε κι απο σένα

Nokia 8800 Scirocco

Στο ποστ #2 ο DorimanX περιγραφει λεπτομερως πως το κανουμε να δουλευει σε LP

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/lp-5-0-2-kernel-3-4-107-dorimanx-1-0-lg-t3102512

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπον η υποθεση με τους κερνελς εχει αποκτησει πολυ ενδιαφερον και πλακα ισως με κερδισμενους εμας τους κατοχους G2 (μη ξεχναμε μετα απο σχεδον τεσσερα χρονια η τιμη του ειναι παραπλησια του G3)

Στο θρεντ του kairi_zeroblade (Xceed) επεφτε το γνωστο θαψιμο στο Ντορι οποτε τσουπππ να σου και ο Ντορι που αρχιζει να απολογειται λεγοντας οτι ο xceed διαφερει μονο κατα 5% απο τον στοκ ,οτι κανει μονο για αρχαριους και οχι για προχωρημενους οπως ο δικος του, εφτασε μαλιστα να δινει συμβουλες! ο zeroblade προς τιμη του κρατησε χαμηλους τονους και δεν δοθηκε συνεχεια. Αποτελεσμα για 15 μερες ο Ντορι ψιλοεξεφανιστηκε και επεστρεψε με νεο κερνελ τον 6 ο οποιος απο οτι βλεπω εχει πολλα updates και βελτιωσεις ειδικα στο θεμα του lag, απο την αλλη ο zeroblade εβγαλε νεο xceed (τον 10) ο οποιος ειναι οτι πιο αλαγκαριστο εχω δει μεχρι τωρα στο G2 και επισης εβγαλε και για G3!! με βαση αυτον του G2!!

Οπως προανεφερα απο ολα αυτα κερδισμενοι ειμαστε εμεις οι κατοχοι του G2

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο ποστ #2 ο DorimanX περιγραφει λεπτομερως πως το κανουμε να δουλευει σε LP

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/lp-5-0-2-kernel-3-4-107-dorimanx-1-0-lg-t3102512

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπον η υποθεση με τους κερνελς εχει αποκτησει πολυ ενδιαφερον και πλακα ισως με κερδισμενους εμας τους κατοχους G2 (μη ξεχναμε μετα απο σχεδον τεσσερα χρονια η τιμη του ειναι παραπλησια του G3)

Στο θρεντ του kairi_zeroblade (Xceed) επεφτε το γνωστο θαψιμο στο Ντορι οποτε τσουπππ να σου και ο Ντορι που αρχιζει να απολογειται λεγοντας οτι ο xceed διαφερει μονο κατα 5% απο τον στοκ ,οτι κανει μονο για αρχαριους και οχι για προχωρημενους οπως ο δικος του, εφτασε μαλιστα να δινει συμβουλες! ο zeroblade προς τιμη του κρατησε χαμηλους τονους και δεν δοθηκε συνεχεια. Αποτελεσμα για 15 μερες ο Ντορι ψιλοεξεφανιστηκε και επεστρεψε με νεο κερνελ τον 6 ο οποιος απο οτι βλεπω εχει πολλα updates και βελτιωσεις ειδικα στο θεμα του lag, απο την αλλη ο zeroblade εβγαλε νεο xceed (τον 10) ο οποιος ειναι οτι πιο αλαγκαριστο εχω δει μεχρι τωρα στο G2 και επισης εβγαλε και για G3!! με βαση αυτον του G2!!

Οπως προανεφερα απο ολα αυτα κερδισμενοι ειμαστε εμεις οι κατοχοι του G2

Γιατί υπάρχει μια τάση να βγάζουμε το g2 Πολύ παλιά συσκευη....Άκου 4 χρονια...Αύγουστο του 13 κυκλοφόρησε...2 χρόνια κυκλοφορίας έχει κλείσει...Πάντως εγώ τηρώ ακόμα τις επιφυλάξεις Για τον dori (Για lollipop πάντα)...Ο Τύπος πιστεύω ότι έχει ξεπατωθει στις αλλαγές που δεν ξέρει από που να Τον μαζέψει...

Τα διάβασα και εγώ αυτά. Αν είναι δυνατόν να μπαίνει στο θρεαντ του άλλου και να τον κράζει. Έπρεπε να κρατήσει ένα επίπεδο. Τέλος πάντων ας λέει ότι θέλει, το θέμα είναι ότι ο xceed δουλεύει άψογα και όποιος δεν είναι αρχάριος και θέλει παραπάνω πειραγματα μπαίνει από synapse και παίζει μπάλα.
No root->No problem

Εβαλα κι εγω αυτην την ταιβανεζικη τι ειναι τελος παντων και ειπα να βαλω xceed μιας κ ολοι λετε καλα λογια. Απο εδω κατεβαζω? Αν ναι ποιον απο τους 2 βαζω? εχω ψιλομπερδευτει. Και για να τον περασω απλο install apo recovery ok?

να ρωτησω κατι παλι,

εχω την cloudyg2 3.3 και οταν με καλουν ή οταν καλω εγω, η εικονα της επαφης εμφανιζεται σε ενα μικρο κυκλο και οχι ολοκληρη.

υπαρχει κατι που να αλλαζει αυτο και να εμφανιζονται οι εικονες των επαφων σε κανονικο μεγεθος οπως σε αλλες ρομ?

καπου ειχα διαβασει παλια αλλα δεν το βρισκω.....

ευχαριστω!

Εβαλα κι εγω αυτην την ταιβανεζικη τι ειναι τελος παντων και ειπα να βαλω xceed μιας κ ολοι λετε καλα λογια. Απο εδω κατεβαζω? Αν ναι ποιον απο τους 2 βαζω? εχω ψιλομπερδευτει. Και για να τον περασω απλο install apo recovery ok?

Αυτόν που λεει d802 αφού έχεις το 802.

Εγώ έκανα clear cache και dalvik cache και μετά φλασαρα τον κερνελ.

Αν είχες πριν dori kernel σβήσε το φάκελο dori που είναι μέσα στο System /data

No root->No problem

Στραβομαρα τωρα ειδα οτι ο ενας λεει για d800. Οχι μολις εβαλα ρομ δεν ξερω τι κερνελ φοραει.

Ευχαριστω!

να ρωτησω κατι παλι,

εχω την cloudyg2 3.3 και οταν με καλουν ή οταν καλω εγω, η εικονα της επαφης εμφανιζεται σε ενα μικρο κυκλο και οχι ολοκληρη.

υπαρχει κατι που να αλλαζει αυτο και να εμφανιζονται οι εικονες των επαφων σε κανονικο μεγεθος οπως σε αλλες ρομ?

καπου ειχα διαβασει παλια αλλα δεν το βρισκω.....

ευχαριστω!

Με g3 tweaksbox υπάρχει η επιλογή. Ένα μεγάλο τετράγωνο και όχι όλη όλη η οθόνη.

Φιλικά, Κατερίνα

Παιδες προσπαθω να κανω να βαλω cloudy παω να κανω root και τα σχετικα με το srk tool 2.1 και σε καποια φαση μου πεταει ένα σφαλμα στο υπολογιστη ότι λειπει ένα αρχειο, δε θυμαμαι ονομα αλλα εχει καταληξη .dll νομιζω. Μπορει καποιος να με βοηθησει γτ το ψιλοφοβαμαι.

Αυτό μου το κάνει για δεύτερη φορά, την προηγούμενη φορά αναγκάστηκα να το στήσω από την αρχή

[ATTACH]64367[/ATTACH]

Όλες οι άλλες εφαρμογές google συγχρονιζουν κανονικά.

Τα mail μόνο έχουν πρόβλημα.

Γνωρίζει κανείς τίποτα;