Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα, απο που κατεβαζουμε το zip HighVolumenBoost??

Ευχαριστω πολυ.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59565775&postcount=1

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι τέλειο λέμε...!!! στην CloudyG2_3 lollipop το έχει....! στην στοκ lollipop δεν θυμάμαι γιατί την κράτησα λίγο.

Όχι σε στοκ lollipop δεν ανάβει το φλας της καμερας στις ειδοποιήσεις. Ανάβει όμως το πίσω φωτάκι που είναι γύρω γύρω από το κουμπί ενεργ./απενεργ. Καλό είναι κ αυτό Αν και εμένα δεν με βολεύει κ ηδιεταιρα γιατί αν έχω το κινητό κάπου ακουμπισμενο δεν φαίνεται το πίσω φωτακι που αναβοσβήνει. Δεν έχει τόσο έντονο φως. Για να το δω πρέπει να έχω το κινητό κάπου με την οθόνη προς τα κατω.

2 ερωτησεις:

1)Υπαρχει τροπος να flashαρω dual window σε stock lollipop;

2)Για επιστροφη απο rooted με twpr recovery stock lollipop σε cloudy 2.2 kit kat flashαρω kit kat baseband και τη rom μετα κανονικα ή πρεπει να το γυρισω σε stock kitkat->root->twpr και μετα τη rom?

2)Για επιστροφη απο rooted με twpr recovery stock lollipop σε cloudy 2.2 kit kat flashαρω kit kat baseband και τη rom μετα κανονικα ή πρεπει να το γυρισω σε stock kitkat->root->twpr και μετα τη rom?

Για κοίτα αυτό μήπως και σε βοηθήσει...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6257348#post6257348

Όχι σε στοκ lollipop δεν ανάβει το φλας της καμερας στις ειδοποιήσεις. Ανάβει όμως το πίσω φωτάκι που είναι γύρω γύρω από το κουμπί ενεργ./απενεργ. Καλό είναι κ αυτό Αν και εμένα δεν με βολεύει κ ηδιεταιρα γιατί αν έχω το κινητό κάπου ακουμπισμενο δεν φαίνεται το πίσω φωτακι που αναβοσβήνει. Δεν έχει τόσο έντονο φως. Για να το δω πρέπει να έχω το κινητό κάπου με την οθόνη προς τα κατω.

Μα γιαυτό ζήτησα αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που ανάβει το φλας της κάμερας στις ειδοποιήσεις & στης κλίσεις. ;)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2 ερωτησεις:

1)Υπαρχει τροπος να flashαρω dual window σε stock lollipop;

Γιατί δεν περνάς με LG Flash Tool 2014 την stock KitKat και με twpr να πας άνετα και καθαρά στην cloudy 2.2 kit kat ? καθαρες δουλειές....;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Θελει αρκετη ωρα παραπανω και ελεγα να τη γλυτωσω.Μαλλον θα το παω safe οπως λες γιατι το θεμα με τις θερμοκρασιες ειναι ενοχλητικο αρκετα. Edited by marnick

Kαποιος παλιοτερα ειχε ανεβασει σε ζιπακι τον κερνελ της cloudy3.3 μπορει να το ξανα ανεβασει γιατι δεν το βρισκω...:)

Είναι τέλειο λέμε...!!! στην CloudyG2_3 lollipop το έχει....! στην στοκ lollipop δεν θυμάμαι γιατί την κράτησα λίγο.

Μήπως θυμάσαι που υπάρχει αυτή η ρύθμιση στην cloudy γιατί δεν την βλέπω πουθενά?

Μήπως θυμάσαι που υπάρχει αυτή η ρύθμιση στην cloudy γιατί δεν την βλέπω πουθενά?

Εδώ είσαιιιιιιι

Edited by drakak1s

ευχαριστώ φίλε !!

Το από πάνω....

http://s15.postimg.org/wv6to4ikb/Quick_Memo_2015_08_30_17_49_31.jpg

upload images free

Kαποιος παλιοτερα ειχε ανεβασει σε ζιπακι τον κερνελ της cloudy3.3 μπορει να το ξανα ανεβασει γιατι δεν το βρισκω...:)

https://mega.nz/#!p9wUlRAQ!gGadTnG-Y9BfeH1ZoybNJ34J-0cP3scJHtVIioiMjlA

No root->No problem

Υπαρχει ο ευκολος τροπος...

και ο δυσκολος, στον δευτερο ακολουθεις τις οδηγιες απο εδω

Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε με τον δεύτερο τρόπο γιατί δεν έχω το lteconfigs.apk στο φάκελο apps.Κάπου διάβασα ότι ίσος φταίει και η SIM και ότι άτομα με το ίδιο πρόβλημα ζητήσανε νέα sim και μετά δούλευε το 4G.Μέχρι στιγμής έχω flasharei το 30D Vodafone baseband και το 20H Greece αλλα καμια διαφορα.Έχω ένα φάκελο γεμάτο basebands (20D,20H,20G open euro-30A,30B,30D,30E-10A,10B EUR)πιο προτείνεται να δοκιμάσω?

Θελει αρκετη ωρα παραπανω και ελεγα να τη γλυτωσω.Μαλλον θα το παω safe οπως λες γιατι το θεμα με τις θερμοκρασιες ειναι ενοχλητικο αρκετα.

Τελικα απλα φλασαρα kk baseband και μετα την cloudy 2.2 μετα απο τα απαραιτητα wipes φυσικα και δεν ειχα κανενα προβλημα.

root σε 4.4.2 με ποιο προγραμμα κανουμε;

Δοκίμασε για αρχή towelroot:

https://drive.google.com/file/d/0Byxhp50H-N_yUmYxZkJRWUxpQnc/edit?usp=docslist_api

Στις τελευταίες εκδόσεις της Kit Kat νομίζω ομως δεν δούλευε!!

Αν δε δουλέψει, δοκίμασε και αυτό:

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/root-stump-root-lg-g3-sprint-verizon-t2850906

Αν δε σου κάνουν........ θα βρούμε κι' αλλα ;)

Εγώ έβαλα nova launcher με το θέμα από lollipop 5.1 και είναι λες και έχω lollipop.

Η συσκευή δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία πάντως ειδικά που είχα το 5s πιο πριν είναι μέρα με την νύχτα

Φιλε Tasos19s δουλέυει το ξεκλειδωμα με την Free εκδοση του nova launcher??

Φιλε Tasos19s δουλέυει το ξεκλειδωμα με την Free εκδοση του nova launcher??

Το ξεκλείδωμα με double tap δουλεύει κανονικά.

Το κλείδωμα όμως όχι. Έτσι αγόρασα το prime με 1 ευρώ και μετά κατέβασα το soft lock screen και έθεσα από τον nova στο double tap να δρα με το soft lock screen

Αξιζει να το βάλεις. Ο nova είναι πολύ καλός και τον φτιάχνεις όπως ακριβώς θέλεις.

Τα εικονίδια και ο μανισιος launcher ούτε είναι αισθητικά ωραία ούτε μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές

Κάτι ακόμα. Έβαλα και το tesla unread έτσι εμφανίζεται στα εικονίδια των εφαρμογών ο αριθμός των ειδοποιησεων όπως ακριβώς στο ios. Τι να κάνουμε τα θετικά πρέπει να τα κρατάμε

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Εχεις δικιο αυτο ειναι και το σωστο αλλα δεν εχω κανει ποτε αγορα απο το τηλεφωνο, δυσκολα στην ηλικια μου να κανεις κατι τετοιο...χαχα

Να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.!!!

root σε 4.4.2 με ποιο προγραμμα κανουμε;

Εγώ το έκανα με ioroot.

Εχεις δικιο αυτο ειναι και το σωστο αλλα δεν εχω κανει ποτε αγορα απο το τηλεφωνο, δυσκολα στην ηλικια μου να κανεις κατι τετοιο...χαχα

Να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.!!!

Δοκιμασε τον apex μαζι με το screen off and lock δουλευει το double tap για κλειδωμα και δωρεαν.Η ρυθμιση του apex ειναι στο behavior settings-desktop double tap-launch app και βαλε το screen off.