marnick Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Καλημερα, απο που κατεβαζουμε το zip HighVolumenBoost?? Ευχαριστω πολυ. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59565775&postcount=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59565775&postcount=1 Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Είναι τέλειο λέμε...!!! στην CloudyG2_3 lollipop το έχει....! στην στοκ lollipop δεν θυμάμαι γιατί την κράτησα λίγο. Όχι σε στοκ lollipop δεν ανάβει το φλας της καμερας στις ειδοποιήσεις. Ανάβει όμως το πίσω φωτάκι που είναι γύρω γύρω από το κουμπί ενεργ./απενεργ. Καλό είναι κ αυτό Αν και εμένα δεν με βολεύει κ ηδιεταιρα γιατί αν έχω το κινητό κάπου ακουμπισμενο δεν φαίνεται το πίσω φωτακι που αναβοσβήνει. Δεν έχει τόσο έντονο φως. Για να το δω πρέπει να έχω το κινητό κάπου με την οθόνη προς τα κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 2 ερωτησεις: 1)Υπαρχει τροπος να flashαρω dual window σε stock lollipop; 2)Για επιστροφη απο rooted με twpr recovery stock lollipop σε cloudy 2.2 kit kat flashαρω kit kat baseband και τη rom μετα κανονικα ή πρεπει να το γυρισω σε stock kitkat->root->twpr και μετα τη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 2)Για επιστροφη απο rooted με twpr recovery stock lollipop σε cloudy 2.2 kit kat flashαρω kit kat baseband και τη rom μετα κανονικα ή πρεπει να το γυρισω σε stock kitkat->root->twpr και μετα τη rom? Για κοίτα αυτό μήπως και σε βοηθήσει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6257348#post6257348 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Όχι σε στοκ lollipop δεν ανάβει το φλας της καμερας στις ειδοποιήσεις. Ανάβει όμως το πίσω φωτάκι που είναι γύρω γύρω από το κουμπί ενεργ./απενεργ. Καλό είναι κ αυτό Αν και εμένα δεν με βολεύει κ ηδιεταιρα γιατί αν έχω το κινητό κάπου ακουμπισμενο δεν φαίνεται το πίσω φωτακι που αναβοσβήνει. Δεν έχει τόσο έντονο φως. Για να το δω πρέπει να έχω το κινητό κάπου με την οθόνη προς τα κατω. Μα γιαυτό ζήτησα αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που ανάβει το φλας της κάμερας στις ειδοποιήσεις & στης κλίσεις. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2 ερωτησεις: 1)Υπαρχει τροπος να flashαρω dual window σε stock lollipop; 2)Για επιστροφη απο rooted με twpr recovery stock lollipop σε cloudy 2.2 kit kat flashαρω kit kat baseband και τη rom μετα κανονικα ή πρεπει να το γυρισω σε stock kitkat->root->twpr και μετα τη rom? Γιατί δεν περνάς με LG Flash Tool 2014 την stock KitKat και με twpr να πας άνετα και καθαρά στην cloudy 2.2 kit kat ? καθαρες δουλειές....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Θελει αρκετη ωρα παραπανω και ελεγα να τη γλυτωσω.Μαλλον θα το παω safe οπως λες γιατι το θεμα με τις θερμοκρασιες ειναι ενοχλητικο αρκετα. Edited August 30, 2015 by marnick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Δεν έχω κανένα θέμα με θερμοκρασίες Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Kαποιος παλιοτερα ειχε ανεβασει σε ζιπακι τον κερνελ της cloudy3.3 μπορει να το ξανα ανεβασει γιατι δεν το βρισκω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Είναι τέλειο λέμε...!!! στην CloudyG2_3 lollipop το έχει....! στην στοκ lollipop δεν θυμάμαι γιατί την κράτησα λίγο. Μήπως θυμάσαι που υπάρχει αυτή η ρύθμιση στην cloudy γιατί δεν την βλέπω πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Μήπως θυμάσαι που υπάρχει αυτή η ρύθμιση στην cloudy γιατί δεν την βλέπω πουθενά? Εδώ είσαιιιιιιι Edited August 30, 2015 by drakak1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 ευχαριστώ φίλε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Μήπως θυμάσαι που υπάρχει αυτή η ρύθμιση στην cloudy γιατί δεν την βλέπω πουθενά? ευχαριστώ φίλε !! Το από πάνω.... http://s15.postimg.org/wv6to4ikb/Quick_Memo_2015_08_30_17_49_31.jpg upload images free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Kαποιος παλιοτερα ειχε ανεβασει σε ζιπακι τον κερνελ της cloudy3.3 μπορει να το ξανα ανεβασει γιατι δεν το βρισκω...:) https://mega.nz/#!p9wUlRAQ!gGadTnG-Y9BfeH1ZoybNJ34J-0cP3scJHtVIioiMjlA Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1480 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Υπαρχει ο ευκολος τροπος... και ο δυσκολος, στον δευτερο ακολουθεις τις οδηγιες απο εδω Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε με τον δεύτερο τρόπο γιατί δεν έχω το lteconfigs.apk στο φάκελο apps.Κάπου διάβασα ότι ίσος φταίει και η SIM και ότι άτομα με το ίδιο πρόβλημα ζητήσανε νέα sim και μετά δούλευε το 4G.Μέχρι στιγμής έχω flasharei το 30D Vodafone baseband και το 20H Greece αλλα καμια διαφορα.Έχω ένα φάκελο γεμάτο basebands (20D,20H,20G open euro-30A,30B,30D,30E-10A,10B EUR)πιο προτείνεται να δοκιμάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Θελει αρκετη ωρα παραπανω και ελεγα να τη γλυτωσω.Μαλλον θα το παω safe οπως λες γιατι το θεμα με τις θερμοκρασιες ειναι ενοχλητικο αρκετα. Τελικα απλα φλασαρα kk baseband και μετα την cloudy 2.2 μετα απο τα απαραιτητα wipes φυσικα και δεν ειχα κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Τελικά βρήκα αρκετές εφαρμογές για flash call Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 https://mega.nz/#!p9wUlRAQ!gGadTnG-Y9BfeH1ZoybNJ34J-0cP3scJHtVIioiMjlA Μπορούμε να τον φλασαρουμε σε στοκ λολιποπ? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 root σε 4.4.2 με ποιο προγραμμα κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 root σε 4.4.2 με ποιο προγραμμα κανουμε; Δοκίμασε για αρχή towelroot: https://drive.google.com/file/d/0Byxhp50H-N_yUmYxZkJRWUxpQnc/edit?usp=docslist_api Στις τελευταίες εκδόσεις της Kit Kat νομίζω ομως δεν δούλευε!! Αν δε δουλέψει, δοκίμασε και αυτό: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/root-stump-root-lg-g3-sprint-verizon-t2850906 Αν δε σου κάνουν........ θα βρούμε κι' αλλα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εγώ έβαλα nova launcher με το θέμα από lollipop 5.1 και είναι λες και έχω lollipop. Η συσκευή δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία πάντως ειδικά που είχα το 5s πιο πριν είναι μέρα με την νύχτα Φιλε Tasos19s δουλέυει το ξεκλειδωμα με την Free εκδοση του nova launcher?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) Φιλε Tasos19s δουλέυει το ξεκλειδωμα με την Free εκδοση του nova launcher?? Το ξεκλείδωμα με double tap δουλεύει κανονικά. Το κλείδωμα όμως όχι. Έτσι αγόρασα το prime με 1 ευρώ και μετά κατέβασα το soft lock screen και έθεσα από τον nova στο double tap να δρα με το soft lock screen Αξιζει να το βάλεις. Ο nova είναι πολύ καλός και τον φτιάχνεις όπως ακριβώς θέλεις. Τα εικονίδια και ο μανισιος launcher ούτε είναι αισθητικά ωραία ούτε μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές Κάτι ακόμα. Έβαλα και το tesla unread έτσι εμφανίζεται στα εικονίδια των εφαρμογών ο αριθμός των ειδοποιησεων όπως ακριβώς στο ios. Τι να κάνουμε τα θετικά πρέπει να τα κρατάμε Edited August 31, 2015 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εχεις δικιο αυτο ειναι και το σωστο αλλα δεν εχω κανει ποτε αγορα απο το τηλεφωνο, δυσκολα στην ηλικια μου να κανεις κατι τετοιο...χαχα Να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 root σε 4.4.2 με ποιο προγραμμα κανουμε; Εγώ το έκανα με ioroot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εχεις δικιο αυτο ειναι και το σωστο αλλα δεν εχω κανει ποτε αγορα απο το τηλεφωνο, δυσκολα στην ηλικια μου να κανεις κατι τετοιο...χαχα Να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.!!! Δοκιμασε τον apex μαζι με το screen off and lock δουλευει το double tap για κλειδωμα και δωρεαν.Η ρυθμιση του apex ειναι στο behavior settings-desktop double tap-launch app και βαλε το screen off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts