Leolipop Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Nαι ... δεν το υποστηριζει ακομα το γλυφιτζουρι και να σου πω την αληθεια μετα απο τοσο καιρο δεν πιστευω οτι θα γινει και ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Dual windows μπορώ να έχω σε AOSP πχ RESURRECTIONREMIX, όπως και στην Cloudy 3.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Dual windows μπορώ να έχω σε AOSP πχ RESURRECTIONREMIX, όπως και στην Cloudy 3.3? Δεν μπορείς, εκτός εάν υπάρχει κάνα module για το Xposed Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-theme-dark-cloudyg3-2-0-t2958646 Αυτό το έχει βάλει κανείς στη 3.3 του cloudy? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-theme-dark-cloudyg3-2-0-t2958646 Αυτό το έχει βάλει κανείς στη 3.3 του cloudy? Υπαρχουν δυο εμποδια για αυτο, α) ειναι ΚΚ και οχι για LP β) ειναι για G3 ported rom και οχι για G4 Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ξέρει κάποιος γιατί δεν βλέπει τα αρχεία (απο Recovery) όταν μπαίνω σε Restore ? ούτε της Storage ούτε Usb-OTG. Αντιθέτως στο Install βλέπει τα πάντα...!!!! Έκανα και Reboot ststem & Reboot Recovery.....αλλά τίποτα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ξέρει κάποιος γιατί δεν βλέπει τα αρχεία (απο Recovery) όταν μπαίνω σε Restore ? ούτε της Storage ούτε Usb-OTG. Αντιθέτως στο Install βλέπει τα πάντα...!!!! Έκανα και Reboot ststem & Reboot Recovery.....αλλά τίποτα :wacko: τελευταιο twrp εισαι? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ξέρει κάποιος γιατί δεν βλέπει τα αρχεία (απο Recovery) όταν μπαίνω σε Restore ? ούτε της Storage ούτε Usb-OTG. Αντιθέτως στο Install βλέπει τα πάντα...!!!! Έκανα και Reboot ststem & Reboot Recovery.....αλλά τίποτα :wacko: Ξαναπερνα το τελευταίο TWRP ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το backup είναι στο φάκελο TWRP σωστά? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 τελευταιο twrp εισαι? V2.8.6.1!!!!!;) ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξαναπερνα το τελευταίο TWRP ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το backup είναι στο φάκελο TWRP σωστά? Δεν το έχω ...κάποιο link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-7-1.php Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-7-1.php Ευχαριστώ....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Θα ήθελα να ρωτησω κάτι. Τι πρέπει να κάνω για να περάσω την cloudy την καινούργια ? Τώρα φοραω την Resurrection-Remix. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) Με τα Win.10 έχει περάσει κανείς Rom με το LG Flash Tool 2014 ???? Edited August 19, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Θα ήθελα να ρωτησω κάτι. Τι πρέπει να κάνω για να περάσω την cloudy την καινούργια ? Τώρα φοραω την Resurrection-Remix. Ευχαριστώ http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/guide-how-to-install-cloudyg2-3-1-d802-t3137055 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/guide-how-to-install-cloudyg2-3-1-d802-t3137055 Σίγουρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα bootloader Έται δεν είναι? Το εχεις δοκιμάσει? Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Σίγουρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα bootloader Έται δεν είναι? Το εχεις δοκιμάσει? Ευχαριστώ για την απάντηση Εγώ το δοκίμασα πηγαίνοντας από custom kit kat σε custom lollipop (δηλαδή του cloudy). Φλάσαρα πρώτα το αρχείο D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip Μετα reboot to recovery και μετά install τη rom του cloudy!! Το zipακι αυτό εμπεριέχει ότι χρειάζεται (συμπεριλαμβανομένου και του bootloader). Να σου πω την αλήθεια όμως δεν έχω δοκιμάσει απο aosp..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Με τα Win.10 έχει περάσει κανείς Rom με το LG Flash Tool 2014 ???? Σου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Εγώ το δοκίμασα πηγαίνοντας από custom kit kat σε custom lollipop (δηλαδή του cloudy). Φλάσαρα πρώτα το αρχείο D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip Μετα reboot to recovery και μετά install τη rom του cloudy!! Το zipακι αυτό εμπεριέχει ότι χρειάζεται (συμπεριλαμβανομένου και του bootloader). Να σου πω την αλήθεια όμως δεν έχω δοκιμάσει απο aosp..... Θα είσαι εντάξει με αυτό το patch. Το έχω κάνει δύο τρεις φορές. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) Σου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί; Μια χαρά συνδέεται στο Pc, το πρόγραμμα μάλλον δεν το βλέπει...! Θα χρειαζόμαστε Driver για Win 10 να δει το LG Flash Tool 2014 :( έχω περάσει τους LGUnitedMobileDriver_S50MAN311AP22_ML_WHQL_Ver_3.11.3 αλλά δεν...! Edited August 19, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Θα είσαι εντάξει με αυτό το patch. Το έχω κάνει δύο τρεις φορές. Απο caf rom σε cloudy? Ρωταω γιατί στο ποστ στο xda έχει πολλούς που στακαραν στο logo της lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Με kdz θα περάσεις επίσημη και μετά κάνε ότι πρέπει να κάνεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) Απο caf rom σε cloudy? Ρωταω γιατί στο ποστ στο xda έχει πολλούς που στακαραν στο logo της lg. Έχω δοκιμάσει όλες σχεδόν τις ρομ. Και έχω ξαναγυρίσει σε cloudy και μετά πάλι σε άλλη custom. Με αυτό το έκανα. Όλα τα wipe εκτός από internal memory,, μετά το patch και μετά του cloudy. Edited August 19, 2015 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Εκτός με LG Flash Tool 2014 πως αλλιώς γυρίζω σε μαμά Lolipop (original) για να το στείλω στο service....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Μια χαρά συνδέεται στο Pc, το πρόγραμμα μάλλον δεν το βλέπει...! Θα χρειαζόμαστε Driver για Win 10 να δει το LG Flash Tool 2014 :( έχω περάσει τους LGUnitedMobileDriver_S50MAN311AP22_ML_WHQL_Ver_3.11.3 αλλά δεν...! Ναι το βλέπει το Pc αλλά στο flashtool λέει ότι χάνει την σύνδεση disconnected και τα λοιπα. Το θέμα είναι ότι μου το βγάζει και με τα 7 σε δεύτερο υπολογιστή. Με όλους τους drivers περασμενους. Πεντακοσιες φορές έχω γυρίσει σε στοκ και έχει φάει σκαλωμα. Να φανταστώ είσαι σε cloudy 3.3? Γιατί κάτι μου λέει ότι αυτή ευθύνεται. Τότε ξεκίνησε. Έχω σκεφτεί να αλλάξω ρομ και μετά να ξαναπροσπαθησω με flashtool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) Ναι το βλέπει το Pc αλλά στο flashtool λέει ότι χάνει την σύνδεση disconnected και τα λοιπα. Το θέμα είναι ότι μου το βγάζει και με τα 7 σε δεύτερο υπολογιστή. Με όλους τους drivers περασμενους. Πεντακοσιες φορές έχω γυρίσει σε στοκ και έχει φάει σκαλωμα. Να φανταστώ είσαι σε cloudy 3.3? Γιατί κάτι μου λέει ότι αυτή ευθύνεται. Τότε ξεκίνησε. Έχω σκεφτεί να αλλάξω ρομ και μετά να ξαναπροσπαθησω με flashtool. Τα ίδια έκανα σε 2 laptop με Win.10 και σε PC με Vista. Ok. Περνάω CloudyG2_3.0_Add_D802. γιατί κάτι τέτοιο υποπτεύομαι και εγώ....!;) ***Μετά από 50 προσπάθειες πέρασα μαμά lollipop με LG Flash Tool 2014 κατά λάθος....!!!:whistle: Edited August 20, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts