gjimmys Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Παιδια καντε λιγο υπομονη με το θεμα των binaries να κανω δοκιμες (θα τις ανεβασω να τις δειτε φυσικα). Θα καταληξουμε αμεσα!! ;) Δεν εχω θεμα να δοκιμασω και την lamhoang πως σ....λεγεται :lol: απλα δωστε μου ενα λινκ αν ειναι ευκολο γιατι δεν ξερω σε ποια σελιδα να κοιταξω πριν.... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.adobe.com/support/downloads/product.jsp?product=194&platform=Windows ριξε αυτο και θα τις βλεπεις μεσα απο τo image viewer των windows σου χωρις προγραμματα εξωτερικα κτλ. ;) Aν και το raw θελει μεγαλη συζητηση εχετε υποψιν οτι θελουν επεξεργασια αυτες οι φωτο. Για τον μεσο χρηστη ειναι αχρηστες αν δεν σκοπευει να τις επεξεργαστει. "* Due to the constantly changing nature of G3 ported roms, you should check with your rom maintainer first to determine if they have already included the advanced driver. Certain files may need to be omitted/added/swapped depending on the rom. For instance, you should NOT this on CloudyG3 v2.x. as a variant of this driver is already included and installing this one will cause problems.". Με λιγα λογια ΔΕΝ φλασαρουμε binaries στις rom g3 του cloudy. Cloudyg3 v2.0-v.2.1. lam hoang πολυ καλη μολις την εβαλα ,για να μην σου πω η καλυτερη:http://www.fshare.vn/file/TFAV8XD4MT/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Κανε μου μια χαρη...τραβα ενα βιντεακι μικρο σε slow motion (με xcam φυσικα) και μετα βαλτο να παιξει στον media player του κινητου. Παιζει σε slow motion η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Για την αργή φόρτιση που είχα αναφέρει κάτι σελίδες πριν. Κανείς καμία ιδέα; πως να κινηθώ; δεν είναι δυνατόν να φορτίζει 50% σε μιάμιση ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Κανε μου μια χαρη...τραβα ενα βιντεακι μικρο σε slow motion (με xcam φυσικα) και μετα βαλτο να παιξει στον media player του κινητου. Παιζει σε slow motion η οχι? Κανονικα και με τον νομο το παιζει:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 lam hoang πολυ καλη μολις την εβαλα ,για να μην σου πω η καλυτερη:http://www.fshare.vn/file/TFAV8XD4MT/ αδερφε τι διαφορες υπαρχουν με cloudy g3? υπαρχει link να δουμε screenshot κλπ κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 αδερφε τι διαφορες υπαρχουν με cloudy g3? υπαρχει link να δουμε screenshot κλπ κλπ? Eγω την βλεπω ποιο γρηγορη και ελαφρια.Μοιαζει πολυ με την cloudy g3. http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-lam-hoang-g3-2-0-t2897197 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Eγω την βλεπω ποιο γρηγορη και ελαφρια.Μοιαζει πολυ με την cloudy g3. http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-lam-hoang-g3-2-0-t2897197 μαλιστα, ευχαριστω φιλε, αυτα για την καμερα ειναι ολα φλασαρισμενα πακετο με την rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Eγω την βλεπω ποιο γρηγορη και ελαφρια.Μοιαζει πολυ με την cloudy g3. http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-lam-hoang-g3-2-0-t2897197 Aπό μπαταρία τι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 μαλιστα, ευχαριστω φιλε, αυτα για την καμερα ειναι ολα φλασαρισμενα πακετο με την rom? Ναι δεν χρειάζεται να φλασαρετε τιποτα τα εχει μεσα ολα ακομα και την καμερα του xdabbeb την εχει προεγκατεστημενει !!!απλα θα περάσετε την πιο καινουργια έκδοση και είστε οκ:) Απο μπαταρια ειναι στα ιδια επίπεδα με τα αλλα !!!(sotmax.cloudy.pardus.) Γιωργο δηλαδη μας ειναι άχρηστο εντελώς το να τραβάμε σε raw μορφη ετσι???:( Ποιος ο λόγος υπάρξεις του τοτε!!!(το μέγεθος του αρχείου πάντως ηταν 16 mb!!) Την περασες την lamhoang(δεν σου εκατσε αυτο το ονομα ρε γιωργο:lol::lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Κανονικα και με τον νομο το παιζει:D:D:D:D Οκ thanks! Οποτε απο οτι καταλαβαινω προκειται για μια γρηγοροτερη και ελαφρυτερη cloudyg3. Στο θεμα της καμερας (τον χαβα μου εγω):lol: η cloudy ειχε την καμερα του g3 και τιποτα αλλο. Μετα εβαζες απλα xcam και ειχες 2 καμερες. Σε αυτη αναφερει οτι εχει μεσα την καμερα του g2...! Δηλαδη? εχει απο μονο του xcam + g3 camera? η μονο την στοκ του g2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ναι δεν χρειάζεται να φλασαρετε τιποτα τα εχει μεσα ολα ακομα και την καμερα του xdabbeb την εχει προεγκατεστημενει !!!απλα θα περάσετε την πιο καινουργια έκδοση και είστε οκ:) Απο μπαταρια ειναι στα ιδια επίπεδα με τα αλλα !!!(sotmax.cloudy.pardus.) Γιωργο δηλαδη μας ειναι άχρηστο εντελώς το να τραβάμε σε raw μορφη ετσι???:( Ποιος ο λόγος υπάρξεις του τοτε!!!(το μέγεθος του αρχείου πάντως ηταν 16 mb!!) Την περασες την lamhoang(δεν σου εκατσε αυτο το ονομα ρε γιωργο:lol::lol:) Αχρηστο δεν ειναι αλλα δεν ειναι για τον μεσο χρηστη. Κοιτα οταν θα βγει το γλυφιτζουρι η καμερα θα παει σε αλλο επιπεδο. Τοτε θα ασχοληθω με κλειστρα και raw αρχεια και θα γινει χαμος. Θα βγαζουμε 2 φορες καλυτερες φωτογραφιες γιατι το γλειφιτζουρι εχει camera api v2 και ξεκλειδωνει πολλα πραγματα!!! Οσο για την "ακατανομαστη" :lol: οχι τωρα ειμαι με cloudystock 2.5 + xcam για δοκιμες. Ψηνομαι ομως.! edit αν μπορει να γινει συγχωνευση κατα λαθος εβαλα 2ο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Οκ thanks! Οποτε απο οτι καταλαβαινω προκειται για μια γρηγοροτερη και ελαφρυτερη cloudyg3. Στο θεμα της καμερας (τον χαβα μου εγω):lol: η cloudy ειχε την καμερα του g3 και τιποτα αλλο. Μετα εβαζες απλα xcam και ειχες 2 καμερες. Σε αυτη αναφερει οτι εχει μεσα την καμερα του g2...! Δηλαδη? εχει απο μονο του xcam + g3 camera? η μονο την στοκ του g2? Γιωργο εχει και την καμερα το g3 και την καμερα του xdabbeb απλα ειναι πιο παλια έκδοση θα κανεις εγκατάσταση την πιο καινούργια και θα εισαι οκ!!!!τα binaries δεν χρειάζεται να τα φλασαρης τα εχει ειδη μεσα η LAMHOANG !!!!:shifty:(Γιώργο για σενα το έγραψα το ονομα ετσι να το χορτάσεις :lol::lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Για την αργή φόρτιση που είχα αναφέρει κάτι σελίδες πριν. Κανείς καμία ιδέα; πως να κινηθώ; δεν είναι δυνατόν να φορτίζει 50% σε μιάμιση ώρα Δεν θυμάμαι τι είχες πει αλλά τι φορτιστή χρησιμοποιείς? Με το δικό του καλώδιο ή με άλλου φορτιστή? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Γιωργο εχει και την καμερα το g3 και την καμερα του xdabbeb απλα ειναι πιο παλια έκδοση θα κανεις εγκατάσταση την πιο καινούργια και θα εισαι οκ!!!!τα binaries δεν χρειάζεται να τα φλασαρης τα εχει ειδη μεσα η LAMHOANG !!!!:shifty:(Γιώργο για σενα το έγραψα το ονομα ετσι να το χορτάσεις :lol::lol:) :lol::lol: Οποτε αν φλασαρουμε τα g3 based rom binaries 1.0.2 θα κολλησει παλι η καμερα?? Εδω σε θελω καβουρα....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 manthos στο link Που εβαλες η ταχυτητα που κατεβαζει ειναι τραγικη. Σε 2 μερες θα κατεβει ετσι οπως παει? Υπαρχει πουθενα αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 μαλιστα, ευχαριστω φιλε, αυτα για την καμερα ειναι ολα φλασαρισμενα πακετο με την rom? Ναι κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Προσωπικά για την αύξηση της έντασης έκανα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537 Μεγάλη διαφορά(δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια). Διάλεξα το Medium boost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Δεν θυμάμαι τι είχες πει αλλά τι φορτιστή χρησιμοποιείς? Με το δικό του καλώδιο ή με άλλου φορτιστή? Το δικό του δικό του καλώδιο είχε χαλάσει δεν το έχω. Έχω αλλάξει όμως πάνω από 3 καλώδια με όλα ίδια ώρα κάνει να φορτίσει. Με τον μαμά αντάπτορα πάντα... Παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το καλώδιο; και αν ναι τι κάνω; που το βρίσκω ξανά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) παιδια θελω να βαλω στο κινητο καινουριες γραμματοσειρες γιατι αυτες που εχει προεγκατεστημενες δεν μου αρεσουν..... δεν εχω κανει ρουτ αν παιζει αυτο καποιο ρολο και ειμαι με nova launser pro εκδοση! παω λοιπον στο google play και κατεβαζω μερικες απο αυτες που εχει και οταν παω να τις βαλω μου λεει ''sorry, your cellephone cannot suport flip-font. you can try to use HIFONT if you like to change font.'' Kατεβαζω λοιπον και το hifont αλλα παλι τιποτα....... τι μπορω να κανω να βαλω καμια γραματοσειρα? Edited November 20, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 :lol::lol: Οποτε αν φλασαρουμε τα g3 based rom binaries 1.0.2 θα κολλησει παλι η καμερα?? Εδω σε θελω καβουρα....:p Δεν ξερω Γιώργο αλλα ακομα και ιδιος ο xdabbeb λεει οτι στην ρομ που υπάρχουν τα binaries δεν χρειάζεται να φλασαρετε τιποτα απόλυτος!!!τωρα γιατι δεν δουλεύει η καμερα μετα το φλασαρησμα τον binaries δεν μπορο να το καταλάβω!!!(εκτος και αν η καμερα του g3 εχει κάποια αρχεία παραπάνω και φλασαροντας τα binaries του xdabbeb αντικαθιστά πλήρως ολα τα αρχεία της κάμερας και όποτε μαλλον ειναι λειψά και αυτός μαλλον ειναι ο λόγος που δεν δουλεύει μετα το φλασαρησμα!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 manthos στο link Που εβαλες η ταχυτητα που κατεβαζει ειναι τραγικη. Σε 2 μερες θα κατεβει ετσι οπως παει? Υπαρχει πουθενα αλλου? Πιο link φίλε μου??για την miui λες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Δεν ξερω Γιώργο αλλα ακομα και ιδιος ο xdabbeb λεει οτι στην ρομ που υπάρχουν τα binaries δεν χρειάζεται να φλασαρετε τιποτα απόλυτος!!!τωρα γιατι δεν δουλεύει η καμερα μετα το φλασαρησμα τον binaries δεν μπορο να το καταλάβω!!!(εκτος και αν η καμερα του g3 εχει κάποια αρχεία παραπάνω και φλασαροντας τα binaries του xdabbeb αντικαθιστά πλήρως ολα τα αρχεία της κάμερας και όποτε μαλλον ειναι λειψά και αυτός μαλλον ειναι ο λόγος που δεν δουλεύει μετα το φλασαρησμα!!!) Ναι ακριβως αυτο γραφω και πιο πριν εχεις δικιο. Τωρα εχω cloudystock 2.5 + flashed binaries 1.0.0g2 + xcam + settings (ακομα παιζω με τα settings για να φτιαξω νεο οδηγο). Μεχρι στιγμης η καλυτερη rom+καμερα που εχω βαλει. Παραλληλα κατεβαζω και την lamhoang (καλα το ειπα???) και λεω να την δοκιμασω και αυτην. Υπαρχει λογος να κανω την μεταβαση εσεις που τις εχετε βαλει και τις 2 η οχι? Αξιζει τον κοπο? (στο θεμα καμερας θα την λιωσω και αυτη και θα βγαλω πορισμα) ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιο link φίλε μου??για την miui λες?? http://xiaomi.eu/community/threads/4-11-7.26052/ Edited November 20, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Λοιπόν θα γράψω γενικές εντυπώσεις για τις rom που έχω δοκιμάσει και είναι πολλές. Cloudyflex+η πιο καλή μπαταρία σε custom rom αλλά έχει μαύρο ui και μου θυμίζει samsung οπότε απορρίπτεται. cloudy stock+μέτρια rom με καλή μπαταρία. sotmax+η καλύτερη rom βασισμένη σε stock lg g2 firmware smooth και με καλή μπαταρία 7seven rom+αν δεν ήταν art δεν θα είχα φλασαρει άλλη rom λόγο xposed. Optimus g3+η χειρότερη port g3 για μένα. Lamhoang g3+καλή rom smooth αλλά έχει θεματακια με τη ram και το multitasking. Cloudy g3+η πιο σταθερή g3 port rom έχω δει τεράστια βελτίωση με την τελευταία rom και τον stock kernel του cloudy δουλεύει απροβλημάτιστα με φοβερή μπαταρία ακόμα και με 4g. Lolipop 5.0 cm12+aosp πρώτη και τελευταία φορά με aosp rom και όχι λόγο των reboot και τα σχετικά,αλλά ρε παιδιά ειναι δυνατόν να μην έχουμε στο κηνιτο μας tongles και να πρέπει να παμε από τις ρυθμίσεις για τα πιο απλά πράγματα,αν είναι έτσι ολες οι aosp δεν θέλω να τις ξέρω. Και στο αφίσα την miui πολυσυζητημένη τώρα τελευταία,πραγματικά η πιο καλη rom για το g2 αλλά θα έπρεπε να έχει άλλο navbar,να μπορεί να πάρει και άλλα swoftkeys και πιο λίγα και πιο μεγάλα με δυσκόλεψε πολυ στη χρήση,οπως και η status bar είναι πολύ μικρή σε σχέση με το τηλέφωνο κατά τ'άλλα αν αυτά τα δύο διορθωθούν δεν νομίζω να φλασαρω ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Λοιπόν θα γράψω γενικές εντυπώσεις για τις rom που έχω δοκιμάσει και είναι πολλές. Cloudyflex+η πιο καλή μπαταρία σε custom rom αλλά έχει μαύρο ui και μου θυμίζει samsung οπότε απορρίπτεται. cloudy stock+μέτρια rom με καλή μπαταρία. sotmax+η καλύτερη rom βασισμένη σε stock lg g2 firmware smooth και με καλή μπαταρία 7seven rom+αν δεν ήταν art δεν θα είχα φλασαρει άλλη rom λόγο xposed. Optimus g3+η χειρότερη port g3 για μένα. Lamhoang g3+καλή rom smooth αλλά έχει θεματακια με τη ram και το multitasking. Cloudy g3+η πιο σταθερή g3 port rom έχω δει τεράστια βελτίωση με την τελευταία rom και τον stock kernel του cloudy δουλεύει απροβλημάτιστα με φοβερή μπαταρία ακόμα και με 4g. Lolipop 5.0 cm12+aosp πρώτη και τελευταία φορά με aosp rom και όχι λόγο των reboot και τα σχετικά,αλλά ρε παιδιά ειναι δυνατόν να μην έχουμε στο κηνιτο μας tongles και να πρέπει να παμε από τις ρυθμίσεις για τα πιο απλά πράγματα,αν είναι έτσι ολες οι aosp δεν θέλω να τις ξέρω. Και στο αφίσα την miui πολυσυζητημένη τώρα τελευταία,πραγματικά η πιο καλη rom για το g2 αλλά θα έπρεπε να έχει άλλο navbar,να μπορεί να πάρει και άλλα swoftkeys και πιο λίγα και πιο μεγάλα με δυσκόλεψε πολυ στη χρήση,οπως και η status bar είναι πολύ μικρή σε σχέση με το τηλέφωνο κατά τ'άλλα αν αυτά τα δύο διορθωθούν δεν νομίζω να φλασαρω ξανα. Κατατοπιστικοτατος Βαγγελη μπραβο. Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι προτιμας την cloudyg3? (να υποθεσω αυτα που αναφερεις περι βελτιωσης αφορουν την παλια 2.0 σε σχεση με την καινουργια? (2.1?) Οσο για την seven ποια ειναι αυτη? δεν την εχω ξανακουσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Για τα toggles σχεδον αποκλειω το ενδεχομενο να μην εχει η lollipop.. Δεν δοκιμασες μαλλον να κατεβασεις την μπαρα με 2 δαχτυλα.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts