answer13 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 εμενα μυ αρεσει η lamhoang final ! μου φαινεται πολυ καλη και μετα απο μια εβδομαδα χρησης εστρωσε και η μπαταρια .. 44 ωρες , 3 ωρες οθονη στο 100% και εχω ακομα 40% !!!! αρκετο 3g , καμια ωρα ραδιοφωνο μεσω ιντερνετ που ριχνει γρηγορα την μπαταρια , 1 ωρα κλησεις ... θελω να δοκιμασω και την ART εκδοση γιατι stin dalvin εκδοση που εχω ετρωγε κατι κολληματα.... κατι αλλο , η καμερα του g3 πολυ καλη αλλα δεν εχει καθολου ρυθμισεις , ουτε φωτεινοτητα , ουτε iso, ουτε ρυθμιση ισορροπιας λευκου , καμια σχεση με αυτη του g2 .... βεβαια οι φωτογραφιες μου αρεσουν πολυ ! ετσι ειναι ή ειναι θεμα της ρομ ;;;;; τι μπορουμε να κανουμε ;;;αλλη καμερα ; τι προτεινετ ; g2 , xdabbed , g pro 2 ;;; ἒπισης για επεξεργασια φωτογραφιας δεν εχει τιποτα , τι να κατεβασω απο play store ;;; γενικα , παρα πολυ καλη ρομ , χωρις κολληματα .... οκ , δεν εχει ραδιοφωνο αλλα δεν με ενδιαφερει και τοσο ... αφφου εφτιαξε και η μπαταρια στα επιπεδα της κκ , ολα τελεια ... εκτος απο την φωτογραφικη βεβαια Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Εγω θα βαλω αυριο πρωι την 1.3.νομιζω θα ειναι upload... Πιστευω να διορθωσε το θεμα που ειχα με την καμερα ..απο μπαταρια δεν ειχα παραπονο. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 (edited) εμενα μυ αρεσει η lamhoang final ! μου φαινεται πολυ καλη και μετα απο μια εβδομαδα χρησης εστρωσε και η μπαταρια .. 44 ωρες , 3 ωρες οθονη στο 100% και εχω ακομα 40% !!!! αρκετο 3g , καμια ωρα ραδιοφωνο μεσω ιντερνετ που ριχνει γρηγορα την μπαταρια , 1 ωρα κλησεις ... θελω να δοκιμασω και την ART εκδοση γιατι stin dalvin εκδοση που εχω ετρωγε κατι κολληματα.... κατι αλλο , η καμερα του g3 πολυ καλη αλλα δεν εχει καθολου ρυθμισεις , ουτε φωτεινοτητα , ουτε iso, ουτε ρυθμιση ισορροπιας λευκου , καμια σχεση με αυτη του g2 .... βεβαια οι φωτογραφιες μου αρεσουν πολυ ! ετσι ειναι ή ειναι θεμα της ρομ ;;;;; τι μπορουμε να κανουμε ;;;αλλη καμερα ; τι προτεινετ ; g2 , xdabbed , g pro 2 ;;; ἒπισης για επεξεργασια φωτογραφιας δεν εχει τιποτα , τι να κατεβασω απο play store ;;; γενικα , παρα πολυ καλη ρομ , χωρις κολληματα .... οκ , δεν εχει ραδιοφωνο αλλα δεν με ενδιαφερει και τοσο ... αφφου εφτιαξε και η μπαταρια στα επιπεδα της κκ , ολα τελεια ... εκτος απο την φωτογραφικη βεβαια Εμενα μπορω να πω μου αρεσει η cloudyG3 1.2 που εχω..... θελω να δω αν βελτιωνεται η μπαταρια στη 1.3 για να την περασω :p Αν θελεις για καμερα δοκιμασε αυτο: https://www.dropbox.com/s/4wtgsexdzg0hya5/G2_Camera_G3_Rom.zip δεν ξερω αν εχεις θεμα με τη rom που φορας αλλα..... εγω την εβαλα στην cloudyG3 και μου αρεσε, εμενα τουλαχιστον με καλυψε!! Οσο αφορα το ραδιο, ειναι ενας απ' τους λογους που εχω την cloudyG3.........οχι οτι το δουλευω πολυ, αλλα αφου το εχει το κινητο μας γιατι να το χανουμε; Edited August 16, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Παίδες όποιος δοκιμάσει Cloudy G3 1.3 και είχε πριν lam hoang g3 final ας μας πει ποια είναι καλύτερη ... Άμα είναι να την περάσουμε και εμείς .... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Μέχρι στιγμής για μένα η 7 Rom G3 1.9.1 NS είναι μακράν η καλύτερη.Με μεγάλη διάφορα από όλες.Πλήρης σε όλα.Με μοντακια λίγα και καλά και πολυ καλή μπαταρία.Και δουλεύουν όλα 100%.Ας δούμε και την Cloudy G3 1.3....δεν περιμένω πολλά πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα μπορω να πω μου αρεσει η cloudyG3 1.2 που εχω..... θελω να δω αν βελτιωνεται η μπαταρια στη 1.3 για να την περασω :p Αν θελεις για καμερα δοκιμασε αυτο: https://www.dropbox.com/s/4wtgsexdzg0hya5/G2_Camera_G3_Rom.zip δεν ξερω αν εχεις θεμα με τη rom που φορας αλλα..... εγω την εβαλα στην cloudyG3 και μου αρεσε, εμενα τουλαχιστον με καλυψε!! Οσο αφορα το ραδιο, ειναι ενας απ' τους λογους που εχω την cloudyG3.........οχι οτι το δουλευω πολυ, αλλα αφου το εχει το κινητο μας γιατι να το χανουμε; Η κάμερα στο link είναι παλιά version. Εδώ είναι η τελευταία του xdabbed : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 Edited August 17, 2014 by Tsarli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Μέχρι στιγμής για μένα η 7 Rom G3 1.9.1 NS είναι μακράν η καλύτερη.Με μεγάλη διάφορα από όλες.Πλήρης σε όλα.Με μοντακια λίγα και καλά και πολυ καλή μπαταρία.Και δουλεύουν όλα 100%.Ας δούμε και την Cloudy G3 1.3....δεν περιμένω πολλά πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η κάμερα στο link είναι παλιά version. Εδώ είναι η τελευταία του xdabbed :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 Η 7 είναι μόνο ART; Μπορεί να γυρίσει σε dalvik χωρίς θέμα ή υπάρχει και ξεχωριστή έκδοση dalvik; Link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) οποτε εγω που εχω την lamhoang , σβηνω την καμερα απο τις εφαρμογες που μου ειπε το παιδι , μετα μπαινω TWRP , κανω εγκατασταση τους drivers και μετα μπαινω κανονικα στο συστημα και κανω εγκατασταση το .apk ??? Edited August 17, 2014 by answer13 Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Η 7 είναι μόνο ART; Μπορεί να γυρίσει σε dalvik χωρίς θέμα ή υπάρχει και ξεχωριστή έκδοση dalvik; Link; Είναι ART.Γιατί να γυρίσεις σε Dalvik ;Το link: http://forum.android.com.pl/f941/a-a-7-rom-g3-1-9-1-ns-a-a-art-wersja-finalna-431429/ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οποτε εγω που εχω την lamhoang , σβηνω την καμερα απο τις εφαρμογες που μου ειπε το παιδι , μετα μπαινω TWRP , κανω εγκατασταση τους drivers και μετα μπαινω κανονικα στο συστημα και κανω εγκατασταση το .apk ??? Κατευθείαν εγκατάσταση απλό apk είναι.Αν δεν λειτουργεί κατεβάζεις και τα binaries,τα κάνεις install από το TWRP και μετά το apk της κάμερας και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 μετα απο 2 βδομαδες testing και αφου τις δοκιμασα ολες... εχω να πω οτι η 7 Rom G3 1.9.1 μεχρι στιγμης ειναι μακραν η καλυτερη. ...και ραδιο και καμερες και μπαταρια χωρις κολληματα και ολα smooth. Βεβαια cloudyfa κερνελ εχει.. Εν αναμονη της cloudyg3 1.3 που διαβασα οτι θα βασιζεται στο νεο firm G3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Είναι ART.Γιατί να γυρίσεις σε Dalvik ; Xposed :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Xposed :). Σωστός δεν το σκέφτηκα...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 επιτελους ανεβηκε...!! αρχιστε download..!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 μαγκες εγω την περασα μολις τωρα.. προς το παρον ..λοιπον... στην εικονα καιρου εχει επιλεγμενο τους βαθμους σε F΄ενω αν κανω κλικ μπω μεσα στην εφαρμογη παω ρυθμισεις (accuweather) φαινετε οτι ειναι επιλεγμενο το C΄ κελσιου....το ξαναπαταω κ αμεσως διορθωνετε...αν κανετε επανεκινηση το κινητο σας το ξαναβγαζει σε F= φαρεναιτ!! Εχει μικρυνει ξανα τον κυκλο..οπως ηταν στην 1,1 για θηκη quikcwindow λεω..ενω στην 1,2 το ειχε διορθωσει τωρα αφηνει ξανα κενα..που δεν καλυπτει το κοψιμο της θηκης...!!! (δεν ξερω αν διορθωνετε αυτο) ενω ο κερνελ που φοραει ειναι 3,4,100 cloudykernel-1406613943.. Δεν ξερω αν ειναι καινουργιος.. αυτα τα λιγα προς το παρον..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 7 G3 Rom 1.9.1 NS και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 7 G3 Rom 1.9.1 NS και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε!! Συμφωνω και εγω.Φιλε να ρωτησω για την camera.Υπαρχει κανα mod τελευταιο να περασω γιατι δεν την βλεπω και τοσο καλη...Αργει να τραβηξει με φλας. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Συμφωνω και εγω.Φιλε να ρωτησω για την camera.Υπαρχει κανα mod τελευταιο να περασω γιατι δεν την βλεπω και τοσο καλη...Αργει να τραβηξει με φλας. Υπαρχει και η καμερα με το μπλε εικονιδιο. Υπαρχει και αυτη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 Και οι 3 ειναι modded απο τον xdabbeb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παίδες στην 7 το eco mode που έχει αξίζει να είναι ενεργοποιημένο η μπα δεν κάνει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Ρε παιδιά το 2g/3g toggle πάλι δεν το έχει βάλει ο Cloudy. Το είχε η lamhoang και με βολεύει πολύ. Υπάρχει τρόπος να προστεθεί εκ των υστέρων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 εγω αυτο μπορω να διορθωσω που λεω πιο πανω?? και πως?? ξερει κανεις σας? Εχει μικρυνει ξανα τον κυκλο..οπως ηταν στην 1,1 για θηκη quikcwindow λεω..ενω στην 1,2 το ειχε διορθωσει τωρα αφηνει ξανα κενα..που δεν καλυπτει το κοψιμο της θηκης...!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 εγω αυτο μπορω να διορθωσω που λεω πιο πανω?? και πως?? ξερει κανεις σας? Εχει μικρυνει ξανα τον κυκλο..οπως ηταν στην 1,1 για θηκη quikcwindow λεω..ενω στην 1,2 το ειχε διορθωσει τωρα αφηνει ξανα κενα..που δεν καλυπτει το κοψιμο της θηκης...!!! Γιατί δεν χρησιμοποιείς αυτό το mod http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2592825 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Παιδια το mod της cameras σε ποια συγκεκριμενη θεση ειναι στα αρχεια οταν το φλασαρουμε; Edited August 17, 2014 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Γιατί δεν χρησιμοποιείς αυτό το mod http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2592825 ; αν βαλω αυτο θα παραμεινουν τα ρολογακια ο καιρος τις G3?? η τα χανω?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 αν βαλω αυτο θα παραμεινουν τα ρολογακια ο καιρος τις G3?? η τα χανω?? Τα έχεις όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Τα έχεις όλα. σιγουρος ετσι??? το βαζω..!!! το εβαλα..δυστυχως τπτ..δεν αλλαξε τπτ..!!οπως ηταν ειναι...!! Edited August 17, 2014 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 σιγουρος ετσι??? το βαζω..!!! το εβαλα..δυστυχως τπτ..δεν αλλαξε τπτ..!!οπως ηταν ειναι...!! Περίεργο σε μένα δουλεύει κανονικά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts