tpal Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Την βαλα και εγω. Μεχρι τωρα ολα τελεια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasyhus Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Δυο φορες την έβαλα τη συγκεκριμένη rom και έχω θέμα όταν μπαίνω για να σταματήσω κάποιο app.βγάζει unfortunately settings has stopped Edited June 16, 2014 by fantasyhus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δυο φορες την έβαλα τη συγκεκριμένη rom και έχω θέμα όταν μπαίνω για να σταματήσω κάποιο app.βγάζει unfortunately settings has stopped Ναι αυτό είναι ενα bug που έχει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Ναι αυτό είναι ενα bug που έχει φιλε tpal πως πάει από μπαταρία; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 φιλε tpal πως πάει από μπαταρία; Σε φυσιολογικά επίπεδα πώς όλες οι customs cloudy Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 εκανε καλη δουλεια η lg στη rom του G3 εφυγε αυτο το κιτσαριο που ειχε μεχρι τωρα η lg σε συνδιασμο με το λευκο. νομιζω οτι βρηκα νεα αγαπημενη rom γιατι ειχα αρχισει να βαριεμαι τη cloudyflex.....για πρωτη φορα με ακουει οταν πω "ok google" σε καμια απο τις προηγουμενες του cloudyfa δεν ακουγε και ειχα παραξενευτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Δοκιμααες με dolphin? Έχεις ενεργοποιημενο στις ρυθμίσεις του dolphin το flash? Δοκίμασε με μια πατσαρισμενη έκδοση του flash. Εδω εχει οδηγίες, αλλα το λινκ δε δουλευει. Ψαξε στο Google. http://wccftech.com/install-flash-player-in-android-4-4/ βρηκα αλλο site που κατεβασα το flash player και δειχνει οτι δουλευει με dolphin μονο. με στοκ και maxthon οχι... μπορει να μπει καποιος απο το κινητο του να μπει στο site της nerit να δει αν του βγαζει εικονα το live n-sports ή το αλλο καναλι? γιατι εμενα μου βγαζει μονο ηχο και οχι εικονα... ενω στον αντ1 δουλευει πλεον κανονικα... υποψιαζομαι οτι φταιει το site.... Edited June 16, 2014 by johni41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Να ρωτήσω τα παιδιά που έβαλαν g3 rom τι είχαν πριν; είχε κανένας stock kitkat ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Σε φυσιολογικά επίπεδα πώς όλες οι customs cloudy Δηλαδή τι εννοείς; Έχει ή δεν έχει συμφορουμιτη; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δηλαδή τι εννοείς; Έχει ή δεν έχει συμφορουμιτη; Νομιζω ρωτησες για τη μπαταρια και σου απαντησε οτι ειναι οπως ολες οι rom του Cloudy. Δηλαδη ελαφρως πιο ενεργοβορες απο την στοκ 4.4.2 Τι ακριβως να εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δηλαδή τι εννοείς; Έχει ή δεν έχει συμφορουμιτη; Μπερδεύτηκες? Χαχα. Μια χαρά τα παει αλλα θα οω σε λίγες ημέρες να στρώσει. Δεν εχω σβήσει τίποτα και δεν εχω greenify Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Νομιζω ρωτησες για τη μπαταρια και σου απαντησε οτι ειναι οπως ολες οι rom του Cloudy. Δηλαδη ελαφρως πιο ενεργοβορες απο την στοκ 4.4.2 Τι ακριβως να εχει; πλακα του κάνω ρε το ξέρει ;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 νομιζω πως η G3 βγηκε με πολλα πολλα bugss!! Ελπίζω να κάνω κάτι χρήσιμο για όλους, παραθέτοντας όλα τα σφάλματα που έχουν ήδη βρεθεί και δεν χρειάζεται να τους πει ένα εκατομμύριο φορές: 1. Radio fm δεν αναγνωρίζει σταθμούς και ακουστικά (έχω δοκιμάσει ραδιόφωνο από cloudystock και αναζητά σταθμούς αλλά χωρίς ήχο) 2. HDR χωρίς την επεξεργασία (ακόμα κι αν είναι actived) 3. Μερικές φορές multitasking δεν αναφέρει την τελευταία φορά που ανοίξατε app (κάνει πολύ γρήγορα και θα το παρατηρήσετε) 4. App πληροφορίες FC (παραλλαγή που σχετίζονται ζήτημα, αυτό συμβαίνει επειδή η κάρτα που λείπει σε κάποια παραλλαγή, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει πρόβλημα με την κορεατική παραλλαγή που έχει ad χρήσης των χρονοθυρίδων εφαρμογές όπως το καθαρό master) 5. Καιρός στην οθόνη κλειδώματος (λειτουργεί μόνο για καταιγίδες) 6. Παράθυρο Circle (ναι είναι κύκλος σας είναι γνωστό!) 7. Δεν plug and pop (δεν ξέρω πραγματικά αν αυτό το χαρακτηριστικό δεν υπάρχει πια, αλλά ήταν πολύ χρήσιμο) 8. Μερικοί άνθρωποι λέει ότι όπου και αν έχουν πολύ κακή ποιότητα ομιλίας, ζητώντας ταυτόχρονα (πάνω από 1 άτομο έχει το πρόβλημα) 8.Tell μου και εγώ θα προσθέσω ότι! Αν και με φοβερό porting θολό! Inviato dal mio LG-D802 utilizzando Tapatalk + Στις QSlide μπορείτε μόνο να χρησιμοποιήσετε ένα παράθυρο και όχι περισσότερο από μία και την αριθμομηχανή QSlide δεν λειτουργούν + Eco Mode στο Statusbar δεν λειτουργούν Γι 'αυτό θα περιμένω για την επόμενη ... μαλλον θα συμγωνησω και γω με τον samkle κ θα περιμενω επισης επομενη εκδοση! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 νομιζω πως η G3 βγηκε με πολλα πολλα bugss!! Ελπίζω να κάνω κάτι χρήσιμο για όλους, παραθέτοντας όλα τα σφάλματα που έχουν ήδη βρεθεί και δεν χρειάζεται να τους πει ένα εκατομμύριο φορές: 1. Radio fm δεν αναγνωρίζει σταθμούς και ακουστικά (έχω δοκιμάσει ραδιόφωνο από cloudystock και αναζητά σταθμούς αλλά χωρίς ήχο) 2. HDR χωρίς την επεξεργασία (ακόμα κι αν είναι actived) 3. Μερικές φορές multitasking δεν αναφέρει την τελευταία φορά που ανοίξατε app (κάνει πολύ γρήγορα και θα το παρατηρήσετε) 4. App πληροφορίες FC (παραλλαγή που σχετίζονται ζήτημα, αυτό συμβαίνει επειδή η κάρτα που λείπει σε κάποια παραλλαγή, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει πρόβλημα με την κορεατική παραλλαγή που έχει ad χρήσης των χρονοθυρίδων εφαρμογές όπως το καθαρό master) 5. Καιρός στην οθόνη κλειδώματος (λειτουργεί μόνο για καταιγίδες) 6. Παράθυρο Circle (ναι είναι κύκλος σας είναι γνωστό!) 7. Δεν plug and pop (δεν ξέρω πραγματικά αν αυτό το χαρακτηριστικό δεν υπάρχει πια, αλλά ήταν πολύ χρήσιμο) 8. Μερικοί άνθρωποι λέει ότι όπου και αν έχουν πολύ κακή ποιότητα ομιλίας, ζητώντας ταυτόχρονα (πάνω από 1 άτομο έχει το πρόβλημα) 8.Tell μου και εγώ θα προσθέσω ότι! Αν και με φοβερό porting θολό! Inviato dal mio LG-D802 utilizzando Tapatalk + Στις QSlide μπορείτε μόνο να χρησιμοποιήσετε ένα παράθυρο και όχι περισσότερο από μία και την αριθμομηχανή QSlide δεν λειτουργούν + Eco Mode στο Statusbar δεν λειτουργούν Γι 'αυτό θα περιμένω για την επόμενη ... μαλλον θα συμγωνησω και γω με τον samkle κ θα περιμενω επισης επομενη εκδοση! μου βγήκαν τα μάτια,καλύτερα να τα έβαζες στα αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) νομιζω πως η G3 βγηκε με πολλα πολλα bugss!! Ελπίζω να κάνω κάτι χρήσιμο για όλους, παραθέτοντας όλα τα σφάλματα που έχουν ήδη βρεθεί και δεν χρειάζεται να τους πει ένα εκατομμύριο φορές: 1. Radio fm δεν αναγνωρίζει σταθμούς και ακουστικά (έχω δοκιμάσει ραδιόφωνο από cloudystock και αναζητά σταθμούς αλλά χωρίς ήχο) 2. HDR χωρίς την επεξεργασία (ακόμα κι αν είναι actived) 3. Μερικές φορές multitasking δεν αναφέρει την τελευταία φορά που ανοίξατε app (κάνει πολύ γρήγορα και θα το παρατηρήσετε) 4. App πληροφορίες FC (παραλλαγή που σχετίζονται ζήτημα, αυτό συμβαίνει επειδή η κάρτα που λείπει σε κάποια παραλλαγή, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει πρόβλημα με την κορεατική παραλλαγή που έχει ad χρήσης των χρονοθυρίδων εφαρμογές όπως το καθαρό master) 5. Καιρός στην οθόνη κλειδώματος (λειτουργεί μόνο για καταιγίδες) 6. Παράθυρο Circle (ναι είναι κύκλος σας είναι γνωστό!) 7. Δεν plug and pop (δεν ξέρω πραγματικά αν αυτό το χαρακτηριστικό δεν υπάρχει πια, αλλά ήταν πολύ χρήσιμο) 8. Μερικοί άνθρωποι λέει ότι όπου και αν έχουν πολύ κακή ποιότητα ομιλίας, ζητώντας ταυτόχρονα (πάνω από 1 άτομο έχει το πρόβλημα) 8.Tell μου και εγώ θα προσθέσω ότι! Αν και με φοβερό porting θολό! Inviato dal mio LG-D802 utilizzando Tapatalk + Στις QSlide μπορείτε μόνο να χρησιμοποιήσετε ένα παράθυρο και όχι περισσότερο από μία και την αριθμομηχανή QSlide δεν λειτουργούν + Eco Mode στο Statusbar δεν λειτουργούν Γι 'αυτό θα περιμένω για την επόμενη ... μαλλον θα συμγωνησω και γω με τον samkle κ θα περιμενω επισης επομενη εκδοση! Για το QSLIDE το διαψευδω μια χαρα λειτουργει, Και ο καιρος στην οθονη κλειδωματος δουλευει κανονικα Edited June 16, 2014 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μια βοηθεια παιδιά... Αφου καταφερα να μου βγαζει μνμα: Δυστυχως η διαδικασια com.android.systemui εχει σταματησει προσπαθω να κανω hard reset με τα κουμπια αλλα ματαια... Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μια βοηθεια παιδιά... Αφου καταφερα να μου βγαζει μνμα: Δυστυχως η διαδικασια com.android.systemui εχει σταματησει προσπαθω να κανω hard reset με τα κουμπια αλλα ματαια... Καμια ιδεα; Αν θες να κανεις reset γιατι δεν το κανεις απο settings ;;;; Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 δεν πατιετε τιποτα στην οθονη. ui δεν αποκρινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 δεν πατιετε τιποτα στην οθονη. ui δεν αποκρινεται... κατεβασε την μπαρα, πατα το γραναζι για να πας στις ρυθμισεις και μετα -γενικες- εφαρμογες βρες το αρχικη και κανε απεγκατασταση ενημερωσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 για να περάσεις την pardus πρέπει να αναβαθμίσεις πρώτα σε κιτκατ να ρουτάρεις, να περάσεις philz recovery και μετά να φλασάρεις το zip? η από jellybean μπορείς να φλασάρεις κατευθείαν? (μάλλον θα θέλει κάποιο φλασάρισμα την baseband από κιτκατ?) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 δεν κατεβαζει μπαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μια βοηθεια παιδιά... Αφου καταφερα να μου βγαζει μνμα: Δυστυχως η διαδικασια com.android.systemui εχει σταματησει προσπαθω να κανω hard reset με τα κουμπια αλλα ματαια... Καμια ιδεα; Vol- & Power, αφήνεις όταν βγει το σήμα LG, αμέσως πατάς Vol+ Vol- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Vol- & Power, αφήνεις όταν βγει το σήμα LG, αμέσως πατάς Vol+ Vol- δεν πιανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinos23 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 καλησπερα παιδια!αγορασα σημερα το g2 και αν και ειχα iphone το κινητο με εχει εκπληξει απιστευτα..σκεφτομαι να το rootαρω απλα εχω μια πολυ βασικη απορια οσον αφορα την εγγυηση..με το kitkat υπαρχει τροπος να κανω αν χρειαστει unroot για να ισχυει η εγγυηση μου?το κινητο ειναι απο σκρουτζομαγαζο και ειναι ιταλικο..σας ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παμε για εγκατασταση της rom απο την αρχη να τελειωνουμε. Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts