kwstas193 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Λένε ότι ίσως υπάρχει λύση με το openGL αντί για το vulkan. Πάντως stable να σου πω την αλήθεια μην περιμένεις να την δεις από dev που ζητάει donate για να φτιάξει το κιν. που χάλασε :lol: Χαχαχαχα πες το ψεματα. Το μονο στο οποιο ελπιζω ειναι οτι εχουμε καλη κοινοτητα που ακομα υπαρχουν ατομα που ασχολουνται...τωρα οντως θα δειξει τι θα γινει....εγω πιστευω κατι θα γινει αλλα περα απο αυτον δυστυχως δεν βλεπω αλλον dev να δηλωνει κατι.... υποπτο...τι να πω θα δειξει Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Παιδια ειναι λογικο που ο επεξεργαστης φτανει 60+ με 70+ βαθμους παιζοντας παιχνιδια, χαζευοντας στο fb μεσω δεδομενων και wifi; Ενας φιλος μου που εχει meizu m2 με ειπε οτι 40 κατι βαθμους φτανει. Γιατι ετσι; Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Παιδια ειναι λογικο που ο επεξεργαστης φτανει 60+ με 70+ βαθμους παιζοντας παιχνιδια, χαζευοντας στο fb μεσω δεδομενων και wifi; Ενας φιλος μου που εχει meizu m2 με ειπε οτι 40 κατι βαθμους φτανει. Γιατι ετσι; 94 έχει φτάσει το δικό μου όταν bootaρε Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 94 έχει φτάσει το δικό μου όταν bootaρε Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Πωπω φιλε απιστευτο!Αρα να φανταστω ολα τα g2 ειναι ετσι... Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Πωπω φιλε απιστευτο!Αρα να φανταστω ολα τα g2 ειναι ετσι... Τιγανζεις και αυγο με το g2./._ειναι μια ακομα καινοτομια της lg αν δεν εχεις τιγανι παιξε ενα game και βουαλα ...εχεις τιγανι.....ειδικα αν το φορτιζεις κιολας μπορεις να φτιαξει και ομελετα...εγω το χρησιμοποιω για θερμανση το χειμωνα Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Παιδια ειναι λογικο που ο επεξεργαστης φτανει 60+ με 70+ βαθμους παιζοντας παιχνιδια, χαζευοντας στο fb μεσω δεδομενων και wifi; Ενας φιλος μου που εχει meizu m2 με ειπε οτι 40 κατι βαθμους φτανει. Γιατι ετσι; Ο φιλος σου μετραει μαλλον την θερμοκρασια της μπαταριας. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Τιγανζεις και αυγο με το g2./._ειναι μια ακομα καινοτομια της lg αν δεν εχεις τιγανι παιξε ενα game και βουαλα ...εχεις τιγανι.....ειδικα αν το φορτιζεις κιολας μπορεις να φτιαξει και ομελετα...εγω το χρησιμοποιω για θερμανση το χειμωνα Χαχαχαχαχα Ο φιλος σου μετραει μαλλον την θερμοκρασια της μπαταριας. Μπορει και να κανει λαθος. Δε ξερω ;) Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Kαλησπέρα παιδιά. Έχω τη ρομ και τον κέρνελ της υπογραφής. Ποιό xposed βάζω και ένα λινκ αν είναι εύκολο... Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Kαλησπέρα παιδιά. Έχω τη ρομ και τον κέρνελ της υπογραφής. Ποιό xposed βάζω και ένα λινκ αν είναι εύκολο... Ευχαριστώ :) Το link του Xposed για τις εποχές lollipop και μετά, είναι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Κάνεις install από recovery αυτό το zip: https://www.dropbox.com/s/6tr6l0fseplexy6/xposed-v86-sdk21-arm.zip?dl=0 Και μετά εγκατάσταση αυτό το apk: https://www.dropbox.com/s/ao3ogujcyzpgdh9/XposedInstaller_3.0_alpha4.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ωραίος. Ευχαριστώ ταμάλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios93 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Προσπαθώ να κατεβάσω stock firmware απο αυτό το site http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html Όταν επιλέγω όμως to firmware που θέλω δεν γίνεται με τίποτα trigger το download. Έχει κανείς ιδέα τι φταίει. Έχω χρησιμοποιήσει και firefox και chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Προσπαθώ να κατεβάσω stock firmware απο αυτό το site http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html Όταν επιλέγω όμως to firmware που θέλω δεν γίνεται με τίποτα trigger το download. Έχει κανείς ιδέα τι φταίει. Έχω χρησιμοποιήσει και firefox και chrome. Για δες απο εδω φιλε: http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lala24 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 παιδια καλησπερα εχω ενα θεμα μπρικαρε το κινητο και εκανα ολη την διαδικασια αλλα στο σημειο που παει να περαστει το kdz αρχειο σταματαει στο 2% και μου βγαζει upgrade stopped due to an error. Μηπως ηερετε τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Υπάρχει αυτή η λύση: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/fix-lg-flash-tool-stuck-2-t3031112 την οποία δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά λειτουργεί. Επίσης, άλλη λύση, φλασάρεις την Jelly Bean (kdz, προσοχή να είναι η σωστή χωρητικότητα - 16GB ή 32GB) και μετά αν φλασάρεις το kdz που θέλεις δεν θα κολλήσει στο 2% (το τελευταίο μου είχε τύχει πρόσφατα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios93 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 [/color]Για δες απο εδω φιλε: http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω είναι το ιδιο site αν δεν κάνω λάθος. Αν δεν είναι ούτε με αυτό μπορώ να κάνω download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 [/color] Νομίζω είναι το ιδιο site αν δεν κάνω λάθος. Αν δεν είναι ούτε με αυτό μπορώ να κάνω download Φιλε δεν ξέρω τι φταιει. Εγω παντως απο το λινκ που σου έδωσα εχω κατεβασει κανονικα official rom. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Χαχαχαχα πες το ψεματα. Το μονο στο οποιο ελπιζω ειναι οτι εχουμε καλη κοινοτητα που ακομα υπαρχουν ατομα που ασχολουνται...τωρα οντως θα δειξει τι θα γινει....εγω πιστευω κατι θα γινει αλλα περα απο αυτον δυστυχως δεν βλεπω αλλον dev να δηλωνει κατι.... υποπτο...τι να πω θα δειξει Πάντως εγώ που τρέχω Nougat από χθες πάει σφαίρα και πολύ πιο σφαίρα και από Marshmallow, θέμα με τα γραφικά δεν υπάρχει απολύτως κανένα. Μόνο τα γνωστά bugs που περιμένουμε να διορθωθούν από μέρα σε μέρα (κάμερα, mobile data). Για πρώτο build είναι αξιεπαινο και φανταστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Πάντως εγώ που τρέχω Nougat από χθες πάει σφαίρα και πολύ πιο σφαίρα και από Marshmallow, θέμα με τα γραφικά δεν υπάρχει απολύτως κανένα. Μόνο τα γνωστά bugs που περιμένουμε να διορθωθούν από μέρα σε μέρα (κάμερα, mobile data). Για πρώτο build είναι αξιεπαινο και φανταστικό. ωραίος! Αν είναι δώσε κανα λίνκ με οδηγίες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 ωραίος! Αν είναι δώσε κανα λίνκ με οδηγίες ... http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-aosp-caf-t3454629 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios93 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Φιλε δεν ξέρω τι φταιει. Εγω παντως απο το λινκ που σου έδωσα εχω κατεβασει κανονικα official rom. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εσύ μπορείς να κατεβάσεις απο το site ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα; Αν μπορείς θα σου ήμουν ευγνώμων αν τι κατέβαζες για εμένα και με κάποιο cloud να μου την στείλεις. Αυτή τη ROM χρειάζομαι 626 6NL/NETHERLANDS_OPEN_16G V30d LGD802 278 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Εσύ μπορείς να κατεβάσεις απο το site ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα; Αν μπορείς θα σου ήμουν ευγνώμων αν τι κατέβαζες για εμένα και με κάποιο cloud να μου την στείλεις. Αυτή τη ROM χρειάζομαι 626 6NL/NETHERLANDS_OPEN_16G V30d LGD802 278 Φιλε μου δυσκολο να το κατεβάσω για να στο στειλω. Μενω σε χωριο και εχω πολυ χαλια ιντερνετ.150 kb/s πιανει περιπου. Πολλες φορες διακοπτεται η ληψη. Εγω την δικια μου 30d την ειχα κατεβασει στη θεσσαλονικη οταν κατεβηκα πριν καιρο. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Εσύ μπορείς να κατεβάσεις απο το site ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα; Αν μπορείς θα σου ήμουν ευγνώμων αν τι κατέβαζες για εμένα και με κάποιο cloud να μου την στείλεις. Αυτή τη ROM χρειάζομαι 626 6NL/NETHERLANDS_OPEN_16G V30d LGD802 278 Δοκιμασες απο αλλο browser και δεν μπορεις να κατεβασεις απο εδω: http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36 δηλαδη;;; Εγω απο chrome κατεβαζω. Δε σου δουλεψε ουτε ο firefox, ε; Για PC δε μιλαμε; Μηπως προσπαθεις απο κινητο ή ταμπλετα; Μηπως εισαι μεσω data (ειτε PC ειτε smartphone) και εχεις κανα περιορισμο ογκου δεδομενων; Μηπως δεν εχεις χωρο στον αποθηκευτικο σου δισκο; Παραξενο μου φαινεται που δεν μπορεις να κατεβασεις. Edited September 18, 2016 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzome Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Εσεις πια προτεινεται σαν την καλυτερη ρομ αυτην την στιγμη για το κινητο απο θεμα μπαταριας και bug free????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios93 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Δοκιμασες απο αλλο browser και δεν μπορεις να κατεβασεις απο εδω: http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36 δηλαδη;;; Εγω απο chrome κατεβαζω. Δε σου δουλεψε ουτε ο firefox, ε; Για PC δε μιλαμε; Μηπως προσπαθεις απο κινητο ή ταμπλετα; Μηπως εισαι μεσω data (ειτε PC ειτε smartphone) και εχεις κανα περιορισμο ογκου δεδομενων; Μηπως δεν εχεις χωρο στον αποθηκευτικο σου δισκο; Παραξενο μου φαινεται που δεν μπορεις να κατεβασεις. Από PC είμαι και έχω δοκιμάσει όλους τους browsers. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Τέσπα κατέβασα την kitkat από ένα άλλο site γιατί δεν είχε για lollipop. Λογικά θα κάνω ένα update σε lollipop και θα είμαι κομπλέ. Γενικά είναι καλύτερο να flashareis μόνος σου την ROM αν θες να κάνεις update; Τι διαφορά έχει από το να κάνεις update από το PC Suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Εσεις πια προτεινεται σαν την καλυτερη ρομ αυτην την στιγμη για το κινητο απο θεμα μπαταριας και bug free????? Τελευταία είμαι με Cloudy 3.3 & Dorinmax. Πάει πολύ ωραία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts