Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια μικρή βοηθεια...

Καλημερα σε ολους για αρχή.

Εχω το g2 με 5.0.2, v30d-eur-xx

Προσπαθησα με ολους;;;τους δυνατους τροπους να του κανω ρουτ...τιποτα...Με kingo root,με ιοροοτ 25,δεν τα καταφερα...lg drivers υπαρχουν κανονικα,τι δεν κανω σωστα......

Ευχαριστω εκ των προτερων

Προσπαθω τωρα με το lg one click root,

αφου εκανε ρεμπουτ σε download mode ,μου λεει ρουτιγκ phone και εινα στο 90% περιπου 5 λεπτα,ενω στο κινητο στην οθονη λεει firmware update και εναι ακομα στο 0%...

Παθών, πάνω από 40 φορές σε 3πισια και τίποτα.στην 30d έχουν πατσάρει μάλλον τα όποια κενά.θα περάσεις μια κιτκατ και στο λεπτό θα το ρουτάρεις

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παθών, πάνω από 40 φορές σε 3πισια και τίποτα.στην 30d έχουν πατσάρει μάλλον τα όποια κενά.θα περάσεις μια κιτκατ και στο λεπτό θα το ρουτάρεις

αυτο σημαίνει στησιμο ξανα απο την αρχη;;

Μια μικρή βοηθεια...

Καλημερα σε ολους για αρχή.

Εχω το g2 με 5.0.2, v30d-eur-xx

Προσπαθησα με ολους;;;τους δυνατους τροπους να του κανω ρουτ...τιποτα...Με kingo root,με ιοροοτ 25,δεν τα καταφερα...lg drivers υπαρχουν κανονικα,τι δεν κανω σωστα......

Ευχαριστω εκ των προτερων

Προσπαθω τωρα με το lg one click root,

αφου εκανε ρεμπουτ σε download mode ,μου λεει ρουτιγκ phone και εινα στο 90% περιπου 5 λεπτα,ενω στο κινητο στην οθονη λεει firmware update και εναι ακομα στο 0%...

Δοκίμασε αυτόν τον τρόπο:

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186

Ή αυτόν:

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076

Sorry, τώρα είδα ότι δοκιμάζεις το one click :o

θα δοκιμασω...αλλα πριν ειναι κολλημενο σε download mode ...τι καno..

update

Το αποσυνεδεσα και ολα οκ ...πλην του ρουτ..\

Edited by kermitlabross

θα δοκιμασω...αλλα πριν ειναι κολλημενο σε download mode ...τι καno..

update

Το αποσυνεδεσα και ολα οκ ...πλην του ρουτ..\

αφησε το κανα 5λεπτο σε download mode,σε μενα ετσι εγινε ρουτ.

Μέχρι στιγμής στη thunder φαίνεται εξαιρετική η μπαταρία.

Δε θυμάμαι πότε είχα δει παρομοιους χρόνους.

No root->No problem

Μέχρι στιγμής στη thunder φαίνεται εξαιρετική η μπαταρία.

Δε θυμάμαι πότε είχα δει παρομοιους χρόνους.

Τι kernel εχεις;

Δεν τον έχω αλλάξει. Xceed έχει έχει η συγκεκριμένη αλλά δεν ξέρω ποιον...

Εχει τον v9 τωρα δεν ξερω ακριβως.....μπορει να ρου εδωσε ο cezar καποιον πιο στοκ

Στην storm 1.2 γιατί μου χάνει το σήμα πολλές φορές; Το έχει πάθει κανείς;

χτες περασα και εγω την thunder .μακραν καλυτερη μου φαινεται και απο την προηγουμενη εκδιση 2,2 και απο την cheloz

ενα δεν μου αρεσε ..η εφαρμογη που ειχε για τον κερνελ.την εσβησα και ξαναπερασα την synapse μου φαινεται καλυτερη

μπαραρια εξερεςτικη το μονο που ηθελα ειναι να ειχε toogle για to σημα και για φακο αλλα δεν πειραζει

τρομερη την συνιστω...χωρις bugs και λαγκαρισματρα..ταχυτατη

Για ψάξε λίγο καλύτερα...

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64816&stc=1&d=1452529299

Δε φαινεται η φωτο.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν φαίνεται. Πες μας τι είναι. Αν εννοείς τον φακό πάντως δεν υπάρχει. Ούτε το toggle για το δικτυο. Η stock έκδοση της thunderr δεν τα εχει..
Φιλικά, Κατερίνα

Σορυ παιδιά. Αν κατάλαβα καλά τι ζητάς. Τώρα πιστεύω να φαίνεται

Πως τα εβαλες ρε φιλε μου...εγω στην εηκατασταση πατησα την 2 επιλογη για το κουρτινακι..αυτο με τα κοκκινα αλλα δεν εχω αυτα τα toggle

Πως τα εβαλες ρε φιλε μου...εγω στην εηκατασταση πατησα την 2 επιλογη για το κουρτινακι..αυτο με τα κοκκινα αλλα δεν εχω αυτα τα toggle

Νομίζω έβαλα την τελευταία επιλογή. Δεν ήταν όμως τικαρισμενα εγώ τα τικαρα να φαίνονται

Edited by minotavros
No root->No problem

Νομίζω έβαλα την τελευταία επιλογή. Δεν ήταν όμως τικαρισμενα εγώ τα τικαρα να φαίνονται

Επειδή δοκίμασα πρώτη,δεύτερη και τέταρτη επιλογή στην εγκατάσταση, μόνο η τεταρτη τα εχει

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.Χτες το βράδυ μέχρι πολύ αργά δοκίμασα όλες της τελευταίας ρομ που έχουν βγει ήθελα να δω ποια θα μου κάτσει ποιο καλά...Έχουμε και λέμε λοιπόν...

1) Cleloz Team rom... Μια που μπήκε μια που βγήκε..αυτά τα χάλια εικονίδια Πώς τα έκαναν έτσι με αυτό το background... Εντελώς παιδική ρομ στην εμφάνιση... Σουτ...

2) Ndm 2.2 special... Ωραία ρομ είναι σαν να έχεις σε όλα g4.. Ότι ποιο κοντά.. Ωραία μπάρα μενού κλπ... Και αρκετές παραμετροποίησης.. Ίσως θα ήθελε λίγο άδειασμα debloat αλλά αυτό είναι σχετικό...

3) Storm 1.2 Την έβαλα με το κατάλληλο modem φυσικά..ωραία και ελαφριά.. Όντως έχει περισσότερα v10 ότι ποιο κοντά αλλά εμένα με χάλασε η γραμματοσειρές dpi κλπ ήταν όλα πολύ μικρά και κουραστικά στο μάτι..Συν που η διαχείριση αρχείων έτσι κάθετα όπως τα έδειχνε όλα ακόμα και η αντιγραφή επικόλληση ήταν δυσχρηστη..

4) Thunder rom 2.3 η ίδια καλή με την 2.2 (όπου έχω παραμείνει) έχει συνδυασμό πορτ G4ux μαζί με κάποια από V10 .. Για μένα ο καλύτερος συνδυασμός σταθερή ωραία και με πολύ καλή μπαταρία πάνω από 5 ώρες οθόνης...

Υπάρχει έξτρα ζιπ η κάποιος άλλος τρόπος να βάλουμε τα toggle φακού και δικτύου που όλοι αυτό θέλουν άσχετα με ποιά επιλογή θα βάλει κάποιος εκτός την τεταρτη.. Και επίσης αν αλλάζουν και τα χρώματα στην μπάρα αντί κόκκινο κλπ?? Γιατί τα έξτρα thunder settings δουλεύουν τα μισά... Ξαναεβαλα την 2.2 γι αυτούς τους 2 λόγους... Υπάρχει κάποια άλλη ουσιαστική αλλαγή - βελτίωση στην 2.2 ρωτάω τα παιδιά που την έχουν κάποιες μέρες ώστε να την βάλουμε σε σχέση με την πολύ καλή 2.2 ?? Ξέχασα να δοκιμάσω το ράδιο δουλεύει στην 2.3 η θέλει απαραίτητα το fix που δίνει ο dev για να δουλέψει?? ;) ;)

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Στη θέση σου θα έκανα ένα dirty flash τσεκαροντας στο aroma την τελευταία επιλογή που έχει το φακό και τα δίκτυα.

Το ραδιόφωνο δεν το δοκίμασα αλλά από ότι κατάλαβα το φιξακι το δίνει για τη 2.2 όχι για τη 2.3. Ας πει όμως για σιγουριά κάποιος που το δοκίμασε.

Edited by minotavros
No root->No problem

Στη θέση σου θα έκανα ένα dirty flash τσεκαροντας στο aroma την τελευταία επιλογή που έχει το φακό και τα δίκτυα.

Το ραδιόφωνο δεν το δοκίμασα αλλά από ότι κατάλαβα το φιξακι το δίνει για τη 2.2 όχι για τη 2.3. Ας πει όμως για σιγουριά κάποιος που το δοκίμασε.

Νομίζω ότι το zip είναι για τη 2.3. Έχω τη 2.3, χωρίς το ζιπ και δεν λειτουργεί. Θα το περάσω αυριο όμως γιατί θέλω να δω πόσο θα με βγάλει η μπαταρία χωρίς επανεκκίνηση.

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Παιδιά δε ξέρω πώς καταφέρνετε και έχετε τόσες πολλές ώρες SoT , εγώ με το ζόρι σήμερα ( μέχρι το 9% ) είχα 4 ώρες και κάτι ψηλά με σερφάρισμα μέσω chrome με wifi, airplane mode, καθόλου κλήσεις, 10 λεπτά μουσική, 15 λεπτά βίντεο youtube.

35% φωτεινότητα

Edited by eptanisioz
Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64