Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Να πω κάτι για τα χρώματα στα settings της thunder. Αυτό που έχει κάνει ο dev είναι ένα μεταλλικο κόκκινο. Χρησιμοποιώ το g3 TweaksBox και τα αλλάζω σε όλες τις ρομ εκτός από εδώ. Το πίσω μεταλλικο δεν αλλάζει και στο τέλος φαίνεται χάλια. Δεν έχω δουλέψει το gravity και δεν ξέρω αν κάνει κάτι παραπάνω. Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Το ξέρω ότι σωστό τεστ μιας ρομ είναι να την κρατήσεις για 3 τουλάχιστον κύκλους ώστε να δεις bugs αυτονομία κλπ. Εγώ μίλησα για εμφάνιση. Όταν η cheloz για τα μάτια μου ήταν χάλια η ndm ωραία αλλά μόνο g4 και η Storm ναι μεν ωραία με v10 αλλά από την αρχή με χάλασαν κάποια πράγματα λειτουργικά που τα αναφέρω ποιο πάνω και μιας και η thunder έχει συνδυασμό g4 - v10 που μου αρέσει ποιο πολύ δεν ήθελα να κρατήσω κάποια άλλη. . .

Τελικά η νέα thunder 2.3 τι παραπάνω έχει από την 2.2 μπορεί να μας πει κάποιος ?? :rolleyes:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Στη θέση σου θα έκανα ένα dirty flash τσεκαροντας στο aroma την τελευταία επιλογή που έχει το φακό και τα δίκτυα.

Το ραδιόφωνο δεν το δοκίμασα αλλά από ότι κατάλαβα το φιξακι το δίνει για τη 2.2 όχι για τη 2.3. Ας πει όμως για σιγουριά κάποιος που το δοκίμασε.

Χαχαχα σιγα μην κατσω παλι να φλασαρω...copy paste το sustemUi και ολα κομπλε...βουαλα μπηκαν...περασα και τα settings για να φτιαξω το κεντρο ρολοι και ετοιμο εδω τα permissions and reboot...

Χαχαχα σιγα μην κατσω παλι να φλασαρω...copy paste το sustemUi και ολα κομπλε...βουαλα μπηκαν...περασα και τα settings για να φτιαξω το κεντρο ρολοι και ετοιμο εδω τα permissions and reboot...

Κατσε καλε μην τα λες τοσο γρηγορα....Πες αναλυτικα να το κανουμε και εμεις που δεν τα εχουμε....

Φιλικά, Κατερίνα

http://www.ibtimes.com/android-60-601-marshmallow-update-status-lg-g4-lg-v10-lg-nexus-5x-lg-flex-2-lg-g3-lg-2258694

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

As of this writing, there is no confirmation whether the LG G2 from 2013 will be receiving the Android M update.

HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

προφανώς εγκατέστησαν την έκδοση για 16GB. Ή θα βάλεις μόνος σου με το lg flash tool την αντίστοιχη 32άρα rom ή θα τους πάρεις τηλέφωνο με όρεξη για κράξιμο και καυγά.

http://www.ibtimes.com/android-60-601-marshmallow-update-status-lg-g4-lg-v10-lg-nexus-5x-lg-flex-2-lg-g3-lg-2258694

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

As of this writing, there is no confirmation whether the LG G2 from 2013 will be receiving the Android M update.

Δεν ξέρουν αν το LG G2 (2013) θα πάρει Marshmallow 6.0, 6.0.1......???? ποιος να ξέρει άραγε...?:wacko:

*** εγώ πάντως (μετά απο πολλές δοκιμές) μια χαρά είμαι με την Kitkat (original) ούτε ανέβασμα θερμοκρασίας, και τρέχει μια χαρά....!!!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σιγά μην πάρει και Marshmallow... :lol:

Εδώ έχει σταματήσει να πωλείται , ένα μαγαζί το έχει στα 345 :blink::wacko: ενώ το 32άρι κανένα όταν το G3 έχει 256 και 294

Βγάλε συμπέρασμα... :cool:

Καλημερα, μπορει καποιος να μας πει τα υπέρ της thunder 2.3 απο τη cloudy 3.3. Ραδιο και remote control εχει η thunder? Εχει bug? Ο cloudy θα βγαλει καινουρια ρομ η τα παρατησε;

Παιδια η google 1.2 τι κερνελ φοραει? Ειναι οντως πολυ γρηγορη και με καποιον xceed μπορει να ειναι γρηγοροτερη, ποιον προτεινετε?

Κατσε καλε μην τα λες τοσο γρηγορα....Πες αναλυτικα να το κανουμε και εμεις που δεν τα εχουμε....

Τραβα στο ζιπ της thunder .υπαρχει φακελος που λεει ui και μεσα σε αυτον ενας φακελος που λεει mod de perso.... .και κανε extract τα lgsustemUi και lgsettings .επειτα copy paste στο system priv app στους αντιστοιχους φακελους με τα καταλληλα permision 644παντα. reboot και γλυτωνεις το dirty flash .

Κομπλε?αν δεν τ εξηγησα σωστα ρωτα με ..χαχα δεν το χω με τς περιγραφες χιχιχι

Καλημερα, μπορει καποιος να μας πει τα υπέρ της thunder 2.3 απο τη cloudy 3.3. Ραδιο και remote control εχει η thunder? Εχει bug? Ο cloudy θα βγαλει καινουρια ρομ η τα παρατησε;

Η thunder κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερη.πιο γρηγορη χωρις λαγκς και με καλυτερη μπαταρια..τα εχει ολα αυτα που λες μαζι με xceed kernel.εμφανισιακα εχει μερικες διαφορες που την κανει πιο ομορφη και πιο κοντα σε lg4.εχει εφαρμογες απο g4 v10 xcam μαζι με τα settings.περισσοτερες παραμετροποιησεις.μπορεις ν επιλεξεις για το κουρτινακι ηια το dpi για την nav bar.αλλα και για το ποσο ελαφρια την θες..(μπορεις κ μ cloudy αλλα θελει ψαξιμο κ flasharismata mods)στην προτεινω ειναι καλυτερη..πιο smooth και λειτουργουν ολα κλτρ.αλλα να ξερεις μεταξυ των stock based rom διαφορες υπαρχουν κυριως στην ταχυτητα στα λαγκαρισματα κ στην μπαταρια ...η thunder μου φαινεται καλυτερη....o cloudy ειναι εξαφανισμενος απο παντου κ κανεις δεν ξερει τπτ

Edited by kwstas193

Παιδια η google 1.2 τι κερνελ φοραει? Ειναι οντως πολυ γρηγορη και με καποιον xceed μπορει να ειναι γρηγοροτερη, ποιον προτεινετε?

Εγώ την έχω αρκετό καιρό και είναι φανταστική(προσωπικό γούστο πάντα).kernel φοράει μαμά,αλλά όπως είπα και πιο πάνω είναι λες και φοράει xceed σε σχεση με άλλες rom που τον ειχα βάλει.xceed δεν δοκίμασα γιατί νομίζω δεν χρειάζεται..Την συστήνω ανεπιφύλακτα και ειδικά για τους λάτρεις των aosp,καθώς είναι πολύ κοντά σε aosp σε ταχύτητα κτλ πολύ ξελαφρομενη από σαβούρα της lg (μου λείπει μόνο το διπλό παράθυρο που δεν έχει η 1.2,αλλά αν το θέλεις η version 1 το έχει,αλλά δεν έχει φακό στο κουρτινακι),καλή μπαταρία και το πιο σημαντικό με καλή κάμερα αφού είναι stock based.

Edited by sifounas7

Παιδια μιας και μιλαμε για toggles κλπ για την νεα thunder 2.3 μπορει καποιος αν θελει να δοκιμασει αυτο το mod που βρηκα

στους xda μηπως και δουλεψει ?? http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/mod-variant-lg-g2-stock5-0-2-5-0-1-t3066507

Ειμαι στην δουλεια και δεν εχω το κινητο να το τεσταρω ... !!! Τουλαχιστον να υπαρχει ο φακος ...!!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Τραβα στο ζιπ της thunder .υπαρχει φακελος που λεει ui και μεσα σε αυτον ενας φακελος που λεει mod de perso.... .και κανε extract τα lgsustemUi και lgsettings .επειτα copy paste στο system priv app στους αντιστοιχους φακελους με τα καταλληλα permision 644παντα. reboot και γλυτωνεις το dirty flash .

Κομπλε?αν δεν τ εξηγησα σωστα ρωτα με ..χαχα δεν το χω με τς περιγραφες χιχιχι

Η thunder κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερη.πιο γρηγορη χωρις λαγκς και με καλυτερη μπαταρια..τα εχει ολα αυτα που λες μαζι με xceed kernel.εμφανισιακα εχει μερικες διαφορες που την κανει πιο ομορφη και πιο κοντα σε lg4.εχει εφαρμογες απο g4 v10 xcam μαζι με τα settings.περισσοτερες παραμετροποιησεις.μπορεις ν επιλεξεις για το κουρτινακι ηια το dpi για την nav bar.αλλα και για το ποσο ελαφρια την θες..(μπορεις κ μ cloudy αλλα θελει ψαξιμο κ flasharismata mods)στην προτεινω ειναι καλυτερη..πιο smooth και λειτουργουν ολα κλτρ.αλλα να ξερεις μεταξυ των stock based rom διαφορες υπαρχουν κυριως στην ταχυτητα στα λαγκαρισματα κ στην μπαταρια ...η thunder μου φαινεται καλυτερη....o cloudy ειναι εξαφανισμενος απο παντου κ κανεις δεν ξερει τπτ

Σ' ευχαριστώ Κώστα, επομένως βουρρρρρρρ για thunder

Εγώ την έχω αρκετό καιρό και είναι φανταστική(προσωπικό γούστο πάντα).kernel φοράει μαμά,αλλά όπως είπα και πιο πάνω είναι λες και φοράει xceed σε σχεση με άλλες rom που τον ειχα βάλει.xceed δεν δοκίμασα γιατί νομίζω δεν χρειάζεται..Την συστήνω ανεπιφύλακτα και ειδικά για τους λάτρεις των aosp,καθώς είναι πολύ κοντά σε aosp σε ταχύτητα κτλ πολύ ξελαφρομενη από σαβούρα της lg (μου λείπει μόνο το διπλό παράθυρο που δεν έχει η 1.2,αλλά αν το θέλεις η version 1 το έχει,αλλά δεν έχει φακό στο κουρτινακι),καλή μπαταρία και το πιο σημαντικό με καλή κάμερα αφού είναι stock based.

θα σε ακούσω και θα δοκιμάσω μέσα στο σκ την google edition, να δω τι ψάρια τραβάει σε σχέση με την slim που εχω:)

Να ρωτησω κατι;

Πως και τοσο ενδιαφερον για το toggle του φακου στο κουρτινακι ωστε να γινει παραγοντας αποριψης μιας ROM και φλασαρισματος μιας αλλης ή ψαξηματος διαφορων mods για την διορθωση του;

Βαζεις το widget σε οποια αρχικη οθονη θες και τελος. Ή αμα εχεις xposed μπορεις να κανεις πολλα. Πχ να αναβει ο φακος οταν κανεις double tap στο ρολόι ή να αναβει οταν πατας παρατεταμενα το home button ή πατωντας παρατεταμενα ενα απο τα πισω κουμπια της εντασης......

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτησω κατι;

Πως και τοσο ενδιαφερον για το toggle του φακου στο κουρτινακι ωστε να γινει παραγοντας αποριψης μιας ROM και φλασαρισματος μιας αλλης ή ψαξηματος διαφορων mods για την διορθωση του;

Βαζεις το widget σε οποια αρχικη οθονη θες και τελος. Ή αμα εχεις xposed μπορεις να κανεις πολλα. Πχ να αναβει ο φακος οταν κανεις double tap στο ρολόι ή να αναβει οταν πατας παρατεταμενα το home button ή πατωντας παρατεταμενα ενα απο τα πισω κουμπια της εντασης......

Δεν απορριπτω τη ρομ για το φακο απλα μου αρεσε που υπηρχε στα toggles. Ποιο module κανει αυτο που λες?

Edit...Το βρηκα με το g3 tweaksbox. Δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Thanks!!!!

Φιλικά, Κατερίνα

Δεν απορριπτω τη ρομ για το φακο απλα μου αρεσε που υπηρχε στα toggles. Ποιο module κανει αυτο που λες?

Edit...Το βρηκα με το g3 tweaksbox. Δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Thanks!!!!

G3 Tweaks Box

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

G3 Tweaks Box

Μαζι γραψαμε:lol:

Ειχα ρωτησει ξανα αλλα δεν απαντησατε. Οσοι ειχατε reboot με τον xceed ειχατε και το xposed? Μηπως ειχατε το v79? Ενδεχεται να δημιουργει αυτο τα προβληματα. Μολις εβαλα τη thunder εβαλα και αυτο , το τηλεφωνο "παγωσε" τρεις φορες. Επρεπε να του κανω reboot. Απο χθες με το παλιο v69 το τηλεφωνο παει σφαιρα. Το ειπα στον Cezar (του Xceed) και μου ειπε οτι το εχουν αναφερει και αλλοι. Μολις το ανεφερε και στο xda....

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Μαζι γραψαμε:lol:

Ειχα ρωτησει ξανα αλλα δεν απαντησατε. Οσοι ειχατε reboot με τον xceed ειχατε και το xposed? Μηπως ειχατε το v79? Ενδεχεται να δημιουργει αυτο τα προβληματα. Μολις εβαλα τη thunder εβαλα και αυτο , το τηλεφωνο "παγωσε" τρεις φορες. Επρεπε να του κανω reboot. Απο χθες με το παλιο v69 το τηλεφωνο παει σφαιρα. Το ειπα στον Cezar (του Xceed) και μου ειπε οτι το εχουν αναφερει και αλλοι. Μολις το ανεφερε και στο xda....

Χρησιμοποιω τον xceed απο την 9 εκδοση νομιζω..πουε δεν ειχα reboot αλλα δεν εχω xposed.μαλλον αθτος ειναι ο λογος

Να ρωτησω κατι;

Eίναι ωραίο όμως ρε φίλε να είναι εκεί...

Όπως και να έχεις περισσότερα toggles , να βλέπεις ελεύθερη ram κ.λ.π

http://s5.postimg.org/xta7dr30n/Screenshot_2016_01_12_16_52_03.jpg

Υ.Γ

Μην ψαρώσει κανείς με τη ram , δεν είναι G2 αυτό...;):p

Edited by tsiv

θα σε ακούσω και θα δοκιμάσω μέσα στο σκ την google edition, να δω τι ψάρια τραβάει σε σχέση με την slim που εχω:)

Και εγώ την Google edition εχω από χθες, πριν είχα την slimsaber, μπορώ να πω ότι σε ταχύτητα δεν υστερεί πολύ, για μπαταρία φαίνεται καλή αν και είμαι στην δεύτερη φόρτιση και έχει και καλή κάμερα ;)