vrwmiaris Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μια μικρή βοηθεια... Καλημερα σε ολους για αρχή. Εχω το g2 με 5.0.2, v30d-eur-xx Προσπαθησα με ολους;;;τους δυνατους τροπους να του κανω ρουτ...τιποτα...Με kingo root,με ιοροοτ 25,δεν τα καταφερα...lg drivers υπαρχουν κανονικα,τι δεν κανω σωστα...... Ευχαριστω εκ των προτερων Προσπαθω τωρα με το lg one click root, αφου εκανε ρεμπουτ σε download mode ,μου λεει ρουτιγκ phone και εινα στο 90% περιπου 5 λεπτα,ενω στο κινητο στην οθονη λεει firmware update και εναι ακομα στο 0%... Παθών, πάνω από 40 φορές σε 3πισια και τίποτα.στην 30d έχουν πατσάρει μάλλον τα όποια κενά.θα περάσεις μια κιτκατ και στο λεπτό θα το ρουτάρεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Παθών, πάνω από 40 φορές σε 3πισια και τίποτα.στην 30d έχουν πατσάρει μάλλον τα όποια κενά.θα περάσεις μια κιτκατ και στο λεπτό θα το ρουτάρεις αυτο σημαίνει στησιμο ξανα απο την αρχη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μια μικρή βοηθεια... Καλημερα σε ολους για αρχή. Εχω το g2 με 5.0.2, v30d-eur-xx Προσπαθησα με ολους;;;τους δυνατους τροπους να του κανω ρουτ...τιποτα...Με kingo root,με ιοροοτ 25,δεν τα καταφερα...lg drivers υπαρχουν κανονικα,τι δεν κανω σωστα...... Ευχαριστω εκ των προτερων Προσπαθω τωρα με το lg one click root, αφου εκανε ρεμπουτ σε download mode ,μου λεει ρουτιγκ phone και εινα στο 90% περιπου 5 λεπτα,ενω στο κινητο στην οθονη λεει firmware update και εναι ακομα στο 0%... Δοκίμασε αυτόν τον τρόπο: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186 Ή αυτόν: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 Sorry, τώρα είδα ότι δοκιμάζεις το one click :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) θα δοκιμασω...αλλα πριν ειναι κολλημενο σε download mode ...τι καno.. update Το αποσυνεδεσα και ολα οκ ...πλην του ρουτ..\ Edited January 11, 2016 by kermitlabross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 θα δοκιμασω...αλλα πριν ειναι κολλημενο σε download mode ...τι καno.. update Το αποσυνεδεσα και ολα οκ ...πλην του ρουτ..\ αφησε το κανα 5λεπτο σε download mode,σε μενα ετσι εγινε ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μέχρι στιγμής στη thunder φαίνεται εξαιρετική η μπαταρία. Δε θυμάμαι πότε είχα δει παρομοιους χρόνους. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μέχρι στιγμής στη thunder φαίνεται εξαιρετική η μπαταρία. Δε θυμάμαι πότε είχα δει παρομοιους χρόνους. Τι kernel εχεις; Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δεν τον έχω αλλάξει. Xceed έχει έχει η συγκεκριμένη αλλά δεν ξέρω ποιον... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δεν τον έχω αλλάξει. Xceed έχει έχει η συγκεκριμένη αλλά δεν ξέρω ποιον... Εχει τον v9 τωρα δεν ξερω ακριβως.....μπορει να ρου εδωσε ο cezar καποιον πιο στοκ Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Στην storm 1.2 γιατί μου χάνει το σήμα πολλές φορές; Το έχει πάθει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 χτες περασα και εγω την thunder .μακραν καλυτερη μου φαινεται και απο την προηγουμενη εκδιση 2,2 και απο την cheloz ενα δεν μου αρεσε ..η εφαρμογη που ειχε για τον κερνελ.την εσβησα και ξαναπερασα την synapse μου φαινεται καλυτερη μπαραρια εξερεςτικη το μονο που ηθελα ειναι να ειχε toogle για to σημα και για φακο αλλα δεν πειραζει τρομερη την συνιστω...χωρις bugs και λαγκαρισματρα..ταχυτατη Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Για ψάξε λίγο καλύτερα... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64816&stc=1&d=1452529299 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Για ψάξε λίγο καλύτερα... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64816&stc=1&d=1452529299 Δε φαινεται η φωτο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Σε εμένα φαίνεται κανονικά και στο τηλέφωνο και στο pc Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Τίποτα δεν φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δεν φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δεν φαίνεται. Πες μας τι είναι. Αν εννοείς τον φακό πάντως δεν υπάρχει. Ούτε το toggle για το δικτυο. Η stock έκδοση της thunderr δεν τα εχει.. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Σορυ παιδιά. Αν κατάλαβα καλά τι ζητάς. Τώρα πιστεύω να φαίνεται Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Σορυ παιδιά. Αν κατάλαβα καλά τι ζητάς. Τώρα πιστεύω να φαίνεται Πως τα εβαλες ρε φιλε μου...εγω στην εηκατασταση πατησα την 2 επιλογη για το κουρτινακι..αυτο με τα κοκκινα αλλα δεν εχω αυτα τα toggle Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Πως τα εβαλες ρε φιλε μου...εγω στην εηκατασταση πατησα την 2 επιλογη για το κουρτινακι..αυτο με τα κοκκινα αλλα δεν εχω αυτα τα toggle Νομίζω έβαλα την τελευταία επιλογή. Δεν ήταν όμως τικαρισμενα εγώ τα τικαρα να φαίνονται Edited January 11, 2016 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Νομίζω έβαλα την τελευταία επιλογή. Δεν ήταν όμως τικαρισμενα εγώ τα τικαρα να φαίνονται Επειδή δοκίμασα πρώτη,δεύτερη και τέταρτη επιλογή στην εγκατάσταση, μόνο η τεταρτη τα εχει Edited January 11, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.Χτες το βράδυ μέχρι πολύ αργά δοκίμασα όλες της τελευταίας ρομ που έχουν βγει ήθελα να δω ποια θα μου κάτσει ποιο καλά...Έχουμε και λέμε λοιπόν... 1) Cleloz Team rom... Μια που μπήκε μια που βγήκε..αυτά τα χάλια εικονίδια Πώς τα έκαναν έτσι με αυτό το background... Εντελώς παιδική ρομ στην εμφάνιση... Σουτ... 2) Ndm 2.2 special... Ωραία ρομ είναι σαν να έχεις σε όλα g4.. Ότι ποιο κοντά.. Ωραία μπάρα μενού κλπ... Και αρκετές παραμετροποίησης.. Ίσως θα ήθελε λίγο άδειασμα debloat αλλά αυτό είναι σχετικό... 3) Storm 1.2 Την έβαλα με το κατάλληλο modem φυσικά..ωραία και ελαφριά.. Όντως έχει περισσότερα v10 ότι ποιο κοντά αλλά εμένα με χάλασε η γραμματοσειρές dpi κλπ ήταν όλα πολύ μικρά και κουραστικά στο μάτι..Συν που η διαχείριση αρχείων έτσι κάθετα όπως τα έδειχνε όλα ακόμα και η αντιγραφή επικόλληση ήταν δυσχρηστη.. 4) Thunder rom 2.3 η ίδια καλή με την 2.2 (όπου έχω παραμείνει) έχει συνδυασμό πορτ G4ux μαζί με κάποια από V10 .. Για μένα ο καλύτερος συνδυασμός σταθερή ωραία και με πολύ καλή μπαταρία πάνω από 5 ώρες οθόνης... Υπάρχει έξτρα ζιπ η κάποιος άλλος τρόπος να βάλουμε τα toggle φακού και δικτύου που όλοι αυτό θέλουν άσχετα με ποιά επιλογή θα βάλει κάποιος εκτός την τεταρτη.. Και επίσης αν αλλάζουν και τα χρώματα στην μπάρα αντί κόκκινο κλπ?? Γιατί τα έξτρα thunder settings δουλεύουν τα μισά... Ξαναεβαλα την 2.2 γι αυτούς τους 2 λόγους... Υπάρχει κάποια άλλη ουσιαστική αλλαγή - βελτίωση στην 2.2 ρωτάω τα παιδιά που την έχουν κάποιες μέρες ώστε να την βάλουμε σε σχέση με την πολύ καλή 2.2 ?? Ξέχασα να δοκιμάσω το ράδιο δουλεύει στην 2.3 η θέλει απαραίτητα το fix που δίνει ο dev για να δουλέψει?? ;) ;) Edited January 11, 2016 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Πως τα εβαλες ρε φιλε μου...εγω στην εηκατασταση πατησα την 2 επιλογη για το κουρτινακι..αυτο με τα κοκκινα αλλα δεν εχω αυτα τα toggle Στη θέση σου θα έκανα ένα dirty flash τσεκαροντας στο aroma την τελευταία επιλογή που έχει το φακό και τα δίκτυα. Το ραδιόφωνο δεν το δοκίμασα αλλά από ότι κατάλαβα το φιξακι το δίνει για τη 2.2 όχι για τη 2.3. Ας πει όμως για σιγουριά κάποιος που το δοκίμασε. Edited January 11, 2016 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Στη θέση σου θα έκανα ένα dirty flash τσεκαροντας στο aroma την τελευταία επιλογή που έχει το φακό και τα δίκτυα. Το ραδιόφωνο δεν το δοκίμασα αλλά από ότι κατάλαβα το φιξακι το δίνει για τη 2.2 όχι για τη 2.3. Ας πει όμως για σιγουριά κάποιος που το δοκίμασε. Νομίζω ότι το zip είναι για τη 2.3. Έχω τη 2.3, χωρίς το ζιπ και δεν λειτουργεί. Θα το περάσω αυριο όμως γιατί θέλω να δω πόσο θα με βγάλει η μπαταρία χωρίς επανεκκίνηση. Edited January 11, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Παιδιά δε ξέρω πώς καταφέρνετε και έχετε τόσες πολλές ώρες SoT , εγώ με το ζόρι σήμερα ( μέχρι το 9% ) είχα 4 ώρες και κάτι ψηλά με σερφάρισμα μέσω chrome με wifi, airplane mode, καθόλου κλήσεις, 10 λεπτά μουσική, 15 λεπτά βίντεο youtube. 35% φωτεινότητα Edited January 12, 2016 by eptanisioz Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts