alfa Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μετά από 1 μέρα (τόσο την άντεξα) έβγαλα την thunder 2.3 γιατί πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα.... Τέτοια κολλήματα μου θύμισαν κινητά του 2010 και πριν. Έβαλα πλέον την Google edition 1.2 που είναι καλή, γρήγορη χωρίς λαγκ, και με αρκετά πραγματάκια της στοκ. Μένει να δω και μπαταρία τις επόμενες μέρες. Α, με το που την πέρασα και αφού ολοκλήρωσα τις ρυθμίσεις είδα ότι δεν μου έβγαζε την επιλογή για 4g, έκανα το γνωστό, με τον esexplorer πήγα, συσκευή, system app και στον φάκελο lte config έσβησα το lte.app, Μετά από επανεκκίνηση είχα και πάλι 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Σε εθχαριστω για την απαντηση σου θα κανω και εγω ολοκληρο και βλεπουμε. Αληθεια εχει δοκιμασει κανεις τελκια το μοντ για την ενισχυση σηματος MOD_EVA_to_5.0.2 και αν κανει τελικα δουλεια η ειναι placebo?? Γιατι γενικα εχω πολυ καλο σημα... :confused: Φιλε μιας και το αναφερες επειδη παλια με cloudy το ειχα διαβασει εχεις η εσυ η καποιος αλλος φιλος της ρυθμισεις που πρεπει να κανουμε στα xcam settings η και στην ιδια την xcam για να εχουμε το καλυτερο αποτελεσμα ωστε να το συγκρινουμε με την στοκ για να δουμε διαφορα ?? ;) Qua:100 Cont:Από 2-5 με 6 αναλόγως πόσο φυσικό θες το χρώμα Sat:6 Sarp:18 Τώρα συνήθως για να μην έχεις συνέχεια πολλές ρυθμίσεις βάζεις και φωτεινότητα -1 και τραβάς.Τώρα για καλύτερα ακόμα αποτελέσματα θέλει ψάξιμο και γνώσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δλδ στην google edition μπορουμε να βαλουμε την Xcam? Ναι μπορείς ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ή Google edition δεν είναι aosp. Αυτήν έβαλα. Είναι σχεδόν στοκ. Ναι αλλά είναι σφαίρα και είναι ότι πιο κοντά σε aosp καθώς έχει αφαιρέσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές της LG.Φαίνεται και από την μπαταρια καθώς με stock kernel πάει το κινητό λες και έχεις xceed ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από 1 μέρα (τόσο την άντεξα) έβγαλα την thunder 2.3 γιατί πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα.... Τέτοια κολλήματα μου θύμισαν κινητά του 2010 και πριν. Έβαλα πλέον την Google edition 1.2 που είναι καλή, γρήγορη χωρίς λαγκ, και με αρκετά πραγματάκια της στοκ. Μένει να δω και μπαταρία τις επόμενες μέρες. Α, με το που την πέρασα και αφού ολοκλήρωσα τις ρυθμίσεις είδα ότι δεν μου έβγαζε την επιλογή για 4g, έκανα το γνωστό, με τον esexplorer πήγα, συσκευή, system app και στον φάκελο lte config έσβησα το lte.app, Μετά από επανεκκίνηση είχα και πάλι 4g. Εγώ είχα κανονικά 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Μια μικρή βοηθεια... Καλημερα σε ολους για αρχή. Εχω το g2 με 5.0.2, v30d-eur-xx Προσπαθησα με ολους;;;τους δυνατους τροπους να του κανω ρουτ...τιποτα...Με kingo root,με ιοροοτ 25,δεν τα καταφερα...lg drivers υπαρχουν κανονικα,τι δεν κανω σωστα...... Ευχαριστω εκ των προτερων Προσπαθω τωρα με το lg one click root, αφου εκανε ρεμπουτ σε download mode ,μου λεει ρουτιγκ phone και εινα στο 90% περιπου 5 λεπτα,ενω στο κινητο στην οθονη λεει firmware update και εναι ακομα στο 0%... Edited January 11, 2016 by kermitlabross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Qua:100 Cont:Από 2-5 με 6 αναλόγως πόσο φυσικό θες το χρώμα Sat:6 Sarp:18 Τώρα συνήθως για να μην έχεις συνέχεια πολλές ρυθμίσεις βάζεις και φωτεινότητα -1 και τραβάς.Τώρα για καλύτερα ακόμα αποτελέσματα θέλει ψάξιμο και γνώσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι μπορείς ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αλλά είναι σφαίρα και είναι ότι πιο κοντά σε aosp καθώς έχει αφαιρέσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές της LG.Φαίνεται και από την μπαταρια καθώς με stock kernel πάει το κινητό λες και έχεις xceed ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ είχα κανονικά 4g *682 από τον ειδικό demon http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=381039&page=46 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μια μικρή βοηθεια... Καλημερα σε ολους για αρχή. Εχω το g2 με 5.0.2, v30d-eur-xx Προσπαθησα με ολους;;;τους δυνατους τροπους να του κανω ρουτ...τιποτα...Με kingo root,με ιοροοτ 25,δεν τα καταφερα...lg drivers υπαρχουν κανονικα,τι δεν κανω σωστα...... Ευχαριστω εκ των προτερων Προσπαθω τωρα με το lg one click root, αφου εκανε ρεμπουτ σε download mode ,μου λεει ρουτιγκ phone και εινα στο 90% περιπου 5 λεπτα,ενω στο κινητο στην οθονη λεει firmware update και εναι ακομα στο 0%... Παθών, πάνω από 40 φορές σε 3πισια και τίποτα.στην 30d έχουν πατσάρει μάλλον τα όποια κενά.θα περάσεις μια κιτκατ και στο λεπτό θα το ρουτάρεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Παθών, πάνω από 40 φορές σε 3πισια και τίποτα.στην 30d έχουν πατσάρει μάλλον τα όποια κενά.θα περάσεις μια κιτκατ και στο λεπτό θα το ρουτάρεις αυτο σημαίνει στησιμο ξανα απο την αρχη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μια μικρή βοηθεια... Καλημερα σε ολους για αρχή. Εχω το g2 με 5.0.2, v30d-eur-xx Προσπαθησα με ολους;;;τους δυνατους τροπους να του κανω ρουτ...τιποτα...Με kingo root,με ιοροοτ 25,δεν τα καταφερα...lg drivers υπαρχουν κανονικα,τι δεν κανω σωστα...... Ευχαριστω εκ των προτερων Προσπαθω τωρα με το lg one click root, αφου εκανε ρεμπουτ σε download mode ,μου λεει ρουτιγκ phone και εινα στο 90% περιπου 5 λεπτα,ενω στο κινητο στην οθονη λεει firmware update και εναι ακομα στο 0%... Δοκίμασε αυτόν τον τρόπο: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186 Ή αυτόν: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 Sorry, τώρα είδα ότι δοκιμάζεις το one click :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) θα δοκιμασω...αλλα πριν ειναι κολλημενο σε download mode ...τι καno.. update Το αποσυνεδεσα και ολα οκ ...πλην του ρουτ..\ Edited January 11, 2016 by kermitlabross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 θα δοκιμασω...αλλα πριν ειναι κολλημενο σε download mode ...τι καno.. update Το αποσυνεδεσα και ολα οκ ...πλην του ρουτ..\ αφησε το κανα 5λεπτο σε download mode,σε μενα ετσι εγινε ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μέχρι στιγμής στη thunder φαίνεται εξαιρετική η μπαταρία. Δε θυμάμαι πότε είχα δει παρομοιους χρόνους. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Μέχρι στιγμής στη thunder φαίνεται εξαιρετική η μπαταρία. Δε θυμάμαι πότε είχα δει παρομοιους χρόνους. Τι kernel εχεις; Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δεν τον έχω αλλάξει. Xceed έχει έχει η συγκεκριμένη αλλά δεν ξέρω ποιον... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δεν τον έχω αλλάξει. Xceed έχει έχει η συγκεκριμένη αλλά δεν ξέρω ποιον... Εχει τον v9 τωρα δεν ξερω ακριβως.....μπορει να ρου εδωσε ο cezar καποιον πιο στοκ Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Στην storm 1.2 γιατί μου χάνει το σήμα πολλές φορές; Το έχει πάθει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 χτες περασα και εγω την thunder .μακραν καλυτερη μου φαινεται και απο την προηγουμενη εκδιση 2,2 και απο την cheloz ενα δεν μου αρεσε ..η εφαρμογη που ειχε για τον κερνελ.την εσβησα και ξαναπερασα την synapse μου φαινεται καλυτερη μπαραρια εξερεςτικη το μονο που ηθελα ειναι να ειχε toogle για to σημα και για φακο αλλα δεν πειραζει τρομερη την συνιστω...χωρις bugs και λαγκαρισματρα..ταχυτατη Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Για ψάξε λίγο καλύτερα... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64816&stc=1&d=1452529299 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Για ψάξε λίγο καλύτερα... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64816&stc=1&d=1452529299 Δε φαινεται η φωτο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Σε εμένα φαίνεται κανονικά και στο τηλέφωνο και στο pc Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Τίποτα δεν φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δεν φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Δεν φαίνεται. Πες μας τι είναι. Αν εννοείς τον φακό πάντως δεν υπάρχει. Ούτε το toggle για το δικτυο. Η stock έκδοση της thunderr δεν τα εχει.. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Σορυ παιδιά. Αν κατάλαβα καλά τι ζητάς. Τώρα πιστεύω να φαίνεται Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Σορυ παιδιά. Αν κατάλαβα καλά τι ζητάς. Τώρα πιστεύω να φαίνεται Πως τα εβαλες ρε φιλε μου...εγω στην εηκατασταση πατησα την 2 επιλογη για το κουρτινακι..αυτο με τα κοκκινα αλλα δεν εχω αυτα τα toggle Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Πως τα εβαλες ρε φιλε μου...εγω στην εηκατασταση πατησα την 2 επιλογη για το κουρτινακι..αυτο με τα κοκκινα αλλα δεν εχω αυτα τα toggle Νομίζω έβαλα την τελευταία επιλογή. Δεν ήταν όμως τικαρισμενα εγώ τα τικαρα να φαίνονται Edited January 11, 2016 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Νομίζω έβαλα την τελευταία επιλογή. Δεν ήταν όμως τικαρισμενα εγώ τα τικαρα να φαίνονται Επειδή δοκίμασα πρώτη,δεύτερη και τέταρτη επιλογή στην εγκατάσταση, μόνο η τεταρτη τα εχει Edited January 11, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts