Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα....κανενα αλλο κερνελ εκτος του ντορι εχει δοκιμασει κανεις;; η εστω αν υπαρχει καποιος για cloudy;

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Flasare ΑΥΤΟ και θα κουφαθείς........!!!!!;)

Mariodj κανει και για stock Lollipop ειμαι root, σε ευχαριστω.

Edited by Stavrosl

θα μπορουσα να βρω καπου τον στοκ κερνελ. ειμαι ροοτ με στοκ ρομ περασα ντορι αλλα δεν μου αρεσει

Mariodj κανει και για stock Lollipop ειμαι root, σε ευχαριστω.

Ναι....!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

θα μπορουσα να βρω καπου τον στοκ κερνελ. ειμαι ροοτ με στοκ ρομ περασα ντορι αλλα δεν μου αρεσει

Στοκ κερνελ 30b

https://www.dropbox.com/s/lns7terlkncgxne/D802_LP_STOCK_30B_KERNEL.zip?dl=0

No root->No problem

Παιδια θελω να γθρισω σε στοκ lollipop και μεσω flash tool 2014 και κολλαει στο 2% .ξερω τα εχουμε πει χιλιες φορες απλα εχω καιρο να το κανω.εχω δωσει το κινητο στον κολλητο μου και του ειχα βαλει cloudy 3.2 απλα απο το μεσημερι εφαγε ενα κολλημα και δεν μπαινει η λειτουργια του wi fi.αναβοσβηνει το εικονιδιο στην γραμμη ειδοποιησεων και ετσι λεω να το γυρισω σε εργοστασιακο.βοηθειαα λοιπον...να γλιτωσω το βρισιμο

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Το διαφανές καιρό απο G3 η G4 που θα το βρω....?

Εχω βάλει αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather

Θέμα γούστου είναι αλλά προσωπικά το θεωρώ πολύ καλύτερο από τα διάφορα στοκ που υπήρχαν στις διάφορες ρομ που είχα

Το διαφανές καιρό απο G3 η G4 που θα το βρω....?

Ο.k. βρήκα τα πάντα ΕΔΩ

Παιδια θελω να γθρισω σε στοκ lollipop και μεσω flash tool 2014 και κολλαει στο 2% .ξερω τα εχουμε πει χιλιες φορες απλα εχω καιρο να το κανω.εχω δωσει το κινητο στον κολλητο μου και του ειχα βαλει cloudy 3.2 απλα απο το μεσημερι εφαγε ενα κολλημα και δεν μπαινει η λειτουργια του wi fi.αναβοσβηνει το εικονιδιο στην γραμμη ειδοποιησεων και ετσι λεω να το γυρισω σε εργοστασιακο.βοηθειαα λοιπον...να γλιτωσω το βρισιμο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6211768

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστώ τον mariodj για το zipaki αυξησης ήχου, ο ήχος τέζα και καμπάνα

το κακό με τους ήχους του gloydy είναι ότι έχει αφαιρέσει κάτι πολυφωνικούς της lg που είχαν άριστη ακουστική, με το zip όλα κομπλέ

Σ ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα..το γυρισα σε εργοστασιακη lolli αλλα το προβλημα με το wifi παραμενει...δεν κανει ενεργοποιηση μετα απο πολυ ωρα συνδεεται και μετα απο λιγο το χανει..

ειμαι για σερβις λετε;το εχει παρουσιασει σε κανεναν αλλον??

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Παιδιά για dirty flash τι είπαμε ότι κάνουμε wipe σε twrp?? Να αναβαθμίσω την cloudy Θέλω τώρα που βρήκα χρόνο
HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Παιδιά για dirty flash τι είπαμε ότι κάνουμε wipe σε twrp?? Να αναβαθμίσω την cloudy Θέλω τώρα που βρήκα χρόνο

Wipe cache & dalvic cache

Lineage os 15.1

Νίκος...

πως τα κατεβαζεις;

περιμένεις 5 δευτερόλεπτα και πατάς δεξιά πάνω....

http://s16.postimg.org/m4oro0k6d/Picture0001.png

upload a picture

Και μετά πάτα το παρακάτω,......!!!

http://s1.postimg.org/8592nvu3j/Picture0002.png

photo host

Edited by mariodj

Σ ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα..το γυρισα σε εργοστασιακη lolli αλλα το προβλημα με το wifi παραμενει...δεν κανει ενεργοποιηση μετα απο πολυ ωρα συνδεεται και μετα απο λιγο το χανει..

ειμαι για σερβις λετε;το εχει παρουσιασει σε κανεναν αλλον??

Δοκιμασες σε αλλη γραμμη με αλλο rooter; Πχ στο σπιτι ενος φιλου σου.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδεσ εκανα πατατα και εχασα το qremote.βαριεμαι να ξαναφλασαρω ρομ.πως αλλιως μπορω να το βρω .καπποιο zip κανεις?

Δοκιμασες σε αλλη γραμμη με αλλο rooter; Πχ στο σπιτι ενος φιλου σου.

Δοκιμασα δεν ειναι θεμα δικτυου παντου συνδεεται σε ολα τα ρουτερ απλα οταν πατας ενεργοποιηση αναβοσβηνει το λαμπακι του ιντερνετ και κολλαει εκει..δεν ανοιγει.δεν βγαζει την ενδειξη..μετα απο καποια ωρα το βγαζει συνδεεται κανα λεπτο,2 το πολυ και μετα χανεται..ειναι προβλημα του κινητου και μαλλον απο οσο διαβασα στο νετ ειναι προβλημα μητρικης..απλα μου κανει εντυπωση οτι δεν το εχω ξαναδιαβασει εδω μεσα.

🆒

Έχω περασμένη την CloudyG2 3.3. Γίνεται με κάποιο τρόπο, να αναγράφεται μέσα στο εικονίδιο της μπαταρίας, το ποσοστό μπαταρίας;

Απ'ότι είδα, γίνεται με το G3 Tweaks, αλλά χρειάζεται να πληρώσεις άδεια για να ξεκλειδώσεις το συγκεκρίμενο mod. Το πρόβλημα δεν είναι τα1-2€ της άδειας, αλλά το ότι λόγω της κατάστασης των τραπεζών δεν είναι δυνατή πληρωμή στο εξωτερικό.

Επίσης, σκέφτομαι να περάσω την Ressurection Remix. Όπως προείπα, είμαι με CloudyG2 3.3 και περασμένο τον KK bootloader. Για να περάσω λοιπόν την RR, απλά μπαίνω σε recovery (TWRP), κάνω wipe και την περνάω μαζί με GApps, ή χρειάζεται και τίποτα άλλο;

Εφόσον γράφει CAF θα περάσεις πρώτα LP bootstack, μετά την ρομ.Και τα υπόλοιπα

Edit, αφού περάσεις το bootstack θα μπεις ξανά σε recovery και μετά την ρομ κτλπ

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω