kostis8 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Καλησπερα....κανενα αλλο κερνελ εκτος του ντορι εχει δοκιμασει κανεις;; η εστω αν υπαρχει καποιος για cloudy; Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) Flasare ΑΥΤΟ και θα κουφαθείς........!!!!!;) Mariodj κανει και για stock Lollipop ειμαι root, σε ευχαριστω. Edited July 13, 2015 by Stavrosl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 θα μπορουσα να βρω καπου τον στοκ κερνελ. ειμαι ροοτ με στοκ ρομ περασα ντορι αλλα δεν μου αρεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Mariodj κανει και για stock Lollipop ειμαι root, σε ευχαριστω. Ναι....!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 (edited) Ναι....!;) Σε ευχαριστω πολυ φιλε. Edited July 13, 2015 by Stavrosl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 θα μπορουσα να βρω καπου τον στοκ κερνελ. ειμαι ροοτ με στοκ ρομ περασα ντορι αλλα δεν μου αρεσει Στοκ κερνελ 30b https://www.dropbox.com/s/lns7terlkncgxne/D802_LP_STOCK_30B_KERNEL.zip?dl=0 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Στοκ κερνελ 30b https://www.dropbox.com/s/lns7terlkncgxne/D802_LP_STOCK_30B_KERNEL.zip?dl=0 σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Παιδια θελω να γθρισω σε στοκ lollipop και μεσω flash tool 2014 και κολλαει στο 2% .ξερω τα εχουμε πει χιλιες φορες απλα εχω καιρο να το κανω.εχω δωσει το κινητο στον κολλητο μου και του ειχα βαλει cloudy 3.2 απλα απο το μεσημερι εφαγε ενα κολλημα και δεν μπαινει η λειτουργια του wi fi.αναβοσβηνει το εικονιδιο στην γραμμη ειδοποιησεων και ετσι λεω να το γυρισω σε εργοστασιακο.βοηθειαα λοιπον...να γλιτωσω το βρισιμο Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το διαφανές καιρό απο G3 η G4 που θα το βρω....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το διαφανές καιρό απο G3 η G4 που θα το βρω....? Εχω βάλει αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather Θέμα γούστου είναι αλλά προσωπικά το θεωρώ πολύ καλύτερο από τα διάφορα στοκ που υπήρχαν στις διάφορες ρομ που είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Το διαφανές καιρό απο G3 η G4 που θα το βρω....? Ο.k. βρήκα τα πάντα ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παιδια θελω να γθρισω σε στοκ lollipop και μεσω flash tool 2014 και κολλαει στο 2% .ξερω τα εχουμε πει χιλιες φορες απλα εχω καιρο να το κανω.εχω δωσει το κινητο στον κολλητο μου και του ειχα βαλει cloudy 3.2 απλα απο το μεσημερι εφαγε ενα κολλημα και δεν μπαινει η λειτουργια του wi fi.αναβοσβηνει το εικονιδιο στην γραμμη ειδοποιησεων και ετσι λεω να το γυρισω σε εργοστασιακο.βοηθειαα λοιπον...να γλιτωσω το βρισιμο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6211768 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 ευχαριστώ τον mariodj για το zipaki αυξησης ήχου, ο ήχος τέζα και καμπάνα το κακό με τους ήχους του gloydy είναι ότι έχει αφαιρέσει κάτι πολυφωνικούς της lg που είχαν άριστη ακουστική, με το zip όλα κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6211768 Σ ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα..το γυρισα σε εργοστασιακη lolli αλλα το προβλημα με το wifi παραμενει...δεν κανει ενεργοποιηση μετα απο πολυ ωρα συνδεεται και μετα απο λιγο το χανει.. ειμαι για σερβις λετε;το εχει παρουσιασει σε κανεναν αλλον?? Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παιδιά για dirty flash τι είπαμε ότι κάνουμε wipe σε twrp?? Να αναβαθμίσω την cloudy Θέλω τώρα που βρήκα χρόνο Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παιδιά για dirty flash τι είπαμε ότι κάνουμε wipe σε twrp?? Να αναβαθμίσω την cloudy Θέλω τώρα που βρήκα χρόνο Wipe cache & dalvic cache Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ευχαριστώ τούμπανο 44 Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ο.k. βρήκα τα πάντα ΕΔΩ πως τα κατεβαζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (edited) πως τα κατεβαζεις; περιμένεις 5 δευτερόλεπτα και πατάς δεξιά πάνω.... http://s16.postimg.org/m4oro0k6d/Picture0001.png upload a picture Και μετά πάτα το παρακάτω,......!!! http://s1.postimg.org/8592nvu3j/Picture0002.png photo host Edited July 14, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Σ ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα..το γυρισα σε εργοστασιακη lolli αλλα το προβλημα με το wifi παραμενει...δεν κανει ενεργοποιηση μετα απο πολυ ωρα συνδεεται και μετα απο λιγο το χανει.. ειμαι για σερβις λετε;το εχει παρουσιασει σε κανεναν αλλον?? Δοκιμασες σε αλλη γραμμη με αλλο rooter; Πχ στο σπιτι ενος φιλου σου. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 παιδεσ εκανα πατατα και εχασα το qremote.βαριεμαι να ξαναφλασαρω ρομ.πως αλλιως μπορω να το βρω .καπποιο zip κανεις? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) Κώστα έχεις Π.Μ. Edited July 15, 2015 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Δοκιμασες σε αλλη γραμμη με αλλο rooter; Πχ στο σπιτι ενος φιλου σου. Δοκιμασα δεν ειναι θεμα δικτυου παντου συνδεεται σε ολα τα ρουτερ απλα οταν πατας ενεργοποιηση αναβοσβηνει το λαμπακι του ιντερνετ και κολλαει εκει..δεν ανοιγει.δεν βγαζει την ενδειξη..μετα απο καποια ωρα το βγαζει συνδεεται κανα λεπτο,2 το πολυ και μετα χανεται..ειναι προβλημα του κινητου και μαλλον απο οσο διαβασα στο νετ ειναι προβλημα μητρικης..απλα μου κανει εντυπωση οτι δεν το εχω ξαναδιαβασει εδω μεσα. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Έχω περασμένη την CloudyG2 3.3. Γίνεται με κάποιο τρόπο, να αναγράφεται μέσα στο εικονίδιο της μπαταρίας, το ποσοστό μπαταρίας; Απ'ότι είδα, γίνεται με το G3 Tweaks, αλλά χρειάζεται να πληρώσεις άδεια για να ξεκλειδώσεις το συγκεκρίμενο mod. Το πρόβλημα δεν είναι τα1-2€ της άδειας, αλλά το ότι λόγω της κατάστασης των τραπεζών δεν είναι δυνατή πληρωμή στο εξωτερικό. Επίσης, σκέφτομαι να περάσω την Ressurection Remix. Όπως προείπα, είμαι με CloudyG2 3.3 και περασμένο τον KK bootloader. Για να περάσω λοιπόν την RR, απλά μπαίνω σε recovery (TWRP), κάνω wipe και την περνάω μαζί με GApps, ή χρειάζεται και τίποτα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Εφόσον γράφει CAF θα περάσεις πρώτα LP bootstack, μετά την ρομ.Και τα υπόλοιπα Edit, αφού περάσεις το bootstack θα μπεις ξανά σε recovery και μετά την ρομ κτλπ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts