xcmd Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 για ακομη μια φορα δεν μπορω να γινω root κανω το ιδιο με πριν και δεν γινετε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 παιδια δεν ξερω τι να κανω..αλλα εγινα root μπενω στο recovery κανα install remix rom βαζω και gapps και εκει που κανι το Boot κολαει στο Lg γκριζαρε η οθονη και εκανε κατι περιεργα..αλλα οκ το γιρισα παλι με flash tool...δεν μπορω να καταλαβω που εκανα το λαθος.. Μήπως έπαιξε κάτι με τον bootloader και σε έκανε μανούρα, δε με λες η RR έχει theme chooser η layers? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Πέρασα την RESURRECTIONREMIX_lp και συγκεκριμένα την τελευταία έκδοση 4.5.1 αλλά δεν όταν ανοίγει βάζω το PIN της SIM αλλά δεν ξεκλειδώνει ποτέ. Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα; Edit: Την φλάσαρα ξανά και λύθηκε το θέμα με την SIM. Edited April 15, 2015 by Thanosar13 Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Για οποιον ενδιαφερεται για aosp εδω και κανα 2 βδομαδες εχω την vanir aosp 5.0.1 + render kernel και το τηλεφωνο φυσαει.Μπαταρια ανετα τις 5.5 ωρες sot. Με τον δικο της κερνελ δεν ειχα καλη μοαταρια αλλα με render & synapse μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Μήπως έπαιξε κάτι με τον bootloader και σε έκανε μανούρα, δε με λες η RR έχει theme chooser η layers? δεν ξέρω τι έχει αλλα εγώ τώρα είμαι με official lollipop και δεν μπορώ να γίνω root δεν ξέρω τι φταίει..υπάρχει κάποια λύση? Edited April 15, 2015 by xcmd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 δεν ξέρω τι έχει αλλα εγώ τώρα είμαι με official lollipop και δεν μπορώ να γίνω root δεν ξέρω τι φταίει..υπάρχει κάποια λύση? Με ποιο τρόπο δοκιμάζεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Για οποιον ενδιαφερεται για aosp εδω και κανα 2 βδομαδες εχω την vanir aosp 5.0.1 + render kernel και το τηλεφωνο φυσαει.Μπαταρια ανετα τις 5.5 ωρες sot. Με τον δικο της κερνελ δεν ειχα καλη μοαταρια αλλα με render & synapse μια χαρα! Εγώ δοκίμασα λίγο την RESURRECTIONREMIX_lp αλλά δεν με ενθουσίασε και πολύ (χωρίς να την κρατήσω και πολύ ώρα είναι η αλήθεια). Τώρα κατεβάζω να δω την vamir aosp. Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Layers έχουνε; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Layers έχουνε; Η vanir ειναι με themechooser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Παιδιά εχω προβλημα εχω την ισπανικη lollipop 30A και δεν μπορω να κανω ουτε ροοτ ουτε να φλασαρω την kitkat. Τι γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 το ιδιο επαθα και εγω με αυτη των Βαλτικων χωρων. Έβαλα με flashtool την ιταλικη αν θυμαμαι καλα και ολα καλα. βεβαια μετα εβαλα μια custom αλλά δεν εχει σημασία:p:p. η ιταλικη δεχτηκε και root και recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Το θεμα ειναι οτι κολλάει οταν παω να περασω την kitkat λεει οτι αποσυνδεθηκε. Το βγαζω και το ξαναβαζω αλλα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Η vanir ειναι με themechooser. Ψάχνω να βρω ρομ με layers να περάσω να δοκιμάσω 5.1 αλλά τίποτα.οι της slim μαγειρεύουν ακόμη Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Aυτή η κάμερα των aosp lolipop γιατί κόβει την φωτό στο κάτω μέρος, ακόμα και όταν είναι να τραβήξεις φωτό; 2 δοκίμασα τις τελευταίες μέρες, ressurection και vanir και οι δυο το ίδιο θέμα. Το άλλο που με ενοχλεί με τις τωρινές aosp lolipop είναι με τα tiles που δεν μπορείς να προσθέσεις ούτε εναλλαγή 2G σε 3g και σε πετάει και στις ρυθμίσεις αντί για κατευθείαν, για αυτους τους 2 λόγους γύρισα πάλι στην cloudy g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Aυτή η κάμερα των aosp lolipop γιατί κόβει την φωτό στο κάτω μέρος, ακόμα και όταν είναι να τραβήξεις φωτό; 2 δοκίμασα τις τελευταίες μέρες, ressurection και vanir και οι δυο το ίδιο θέμα. Το άλλο που με ενοχλεί με τις τωρινές aosp lolipop είναι με τα tiles που δεν μπορείς να προσθέσεις ούτε εναλλαγή 2G σε 3g και σε πετάει και στις ρυθμίσεις αντί για κατευθείαν, για αυτους τους 2 λόγους γύρισα πάλι στην cloudy g3 Πριν την περάσεις δεν γνώριζες ότι δεν γίνεται αυτά που ζητάς ακόμη; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Aυτή η κάμερα των aosp lolipop γιατί κόβει την φωτό στο κάτω μέρος, ακόμα και όταν είναι να τραβήξεις φωτό; 2 δοκίμασα τις τελευταίες μέρες, ressurection και vanir και οι δυο το ίδιο θέμα. Το άλλο που με ενοχλεί με τις τωρινές aosp lolipop είναι με τα tiles που δεν μπορείς να προσθέσεις ούτε εναλλαγή 2G σε 3g και σε πετάει και στις ρυθμίσεις αντί για κατευθείαν, για αυτους τους 2 λόγους γύρισα πάλι στην cloudy g3 από μπαταρία τι λέει καλές? να κάνω μια ερώτηση έχω προσπαθήσει να την περάσω την RR δυο φορες και δεν γίνετε μου κολλάει στο LG...και δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος κάνω μπορεί κάποιος να μου πει την σειρά με τα wipes πως πρέπει να τα κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Πριν την περάσεις δεν γνώριζες ότι δεν γίνεται αυτά που ζητάς ακόμη; για αυτό τις έβαλα φιλαράκο, για να τα ανακαλύψω xcmd: μπαταρία δεν τσέκαρα καθώς δεν τις κράτησα για πάνω από δύο μέρες την κάθε μια, αν και παλιότερα που τις είχα ξαναβάλει καλή μπαταρία είχαν για τα δεδομένα μου για την ressurection αν κάνεις τα κλασικά wipes που γίνονται πάντα δεν θα υπάρχει πρόβλημα, factory reset, wipe chace συνήθως, εγώ χρησιμοποιώ το clean to install new rom και τίποτα άλλο Edited April 16, 2015 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 εγώ κάνω..factory reset full wipe install rom full wipe install gapps kai meta reboot..και κολλάει στο lg 2 φορες το δοκίμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) εγώ κάνω..factory reset full wipe install rom full wipe install gapps kai meta reboot..και κολλάει στο lg 2 φορες το δοκίμασα Καλησπέρα .Πρόταση επειδή σε βλέπω ότι παιδεύεσαι 2-3 μέρες τώρα .Αυτό θάκανα εγώ ,αναλαμβάνοντας τις συνέπειες για μένα ,το τι θα κάνεις εσύ είναι απόφασή σου και δικαίωμά σου.Η ρομ ,gapps και ότι άλλο χρειάζεσαι ,όλα σε ένα φλας OTG, φυσικά και το nandroid backup της παλιάς μας ρομ αν κάτι πάει στραβά,εννοείται και το backup του titanium. To φλας στο χέρι μπαίνω recovery>wipe>format data>yes φλασάρω(4-5 δευτερ. κρατάει) γυρνάω install συνδέω το φλας και το επιλέγω (αν δεν το αναγνωρίσει reboot recovery ή εναλλαγή στο select storage του install ανάμεσα στο internal storage και τo OTG) φλασάρω την ρομ και εν συνεχεία τα gapps ή ότι άλλο θές .Μιλάω πάντα για TWRP recovery ,υποθέτω και η philz δουλεύει το ίδιο. Και πολύ σωστά όπως λέει ο φίλος vrwmiaris παρακάτω όχι full wipe μετά το φλασάρισμα της ρομ Edited April 17, 2015 by anestis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Εγώ έδω και δύο μέρες έχω aosp lolipop και συγκεκριμένα την vanir. Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι πως βγάζω το pop up που εμφανίζεται πάνω στην οθόνη όταν σε παίρνουν τηλέφωνο. Στις ρυθμίσεις κλήσεων που κοίταξα δεν βρίσκω κάτι.. Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 εγώ κάνω..factory reset full wipe install rom full wipe install gapps kai meta reboot..και κολλάει στο lg 2 φορες το δοκίμασα Μετά την ρομ ρε φίλε γιατί κάνεις wipe πάλι; λογικό είναι αυτό που δεν bootαρει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έδω και δύο μέρες έχω aosp lolipop και συγκεκριμένα την vanir. Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι πως βγάζω το pop up που εμφανίζεται πάνω στην οθόνη όταν σε παίρνουν τηλέφωνο. Στις ρυθμίσεις κλήσεων που κοίταξα δεν βρίσκω κάτι.. Το heads up είναι, πήγαινε στο interface η στις ρυθμίσεις προγραμματιστών και ξετίκαρε το heads up ticker Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Το heads up είναι, πήγαινε στο interface η στις ρυθμίσεις προγραμματιστών και ξετίκαρε το heads up ticker Η εγώ είμαι τυφλός η δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.. :cool: Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πάνε δύο εβδομάδες που έχω τη συσκευή εργοστασιακή με kitkat και αποφάσισα πως για βελτίωση της μπαταρίας θα ήθελα να τη ρουταρω.. Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος μιας και δε κατέχω πολλά? Αργότερα θα διαγράψω άχρηστες εφαρμογές και θα δουλέψω με τη πληρωμενη έκδοση του greenify που ήδη έχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πάνε δύο εβδομάδες που έχω τη συσκευή εργοστασιακή με kitkat και αποφάσισα πως για βελτίωση της μπαταρίας θα ήθελα να τη ρουταρω.. Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος μιας και δε κατέχω πολλά? Αργότερα θα διαγράψω άχρηστες εφαρμογές και θα δουλέψω με τη πληρωμενη έκδοση του greenify που ήδη έχω.. Stump root Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Aυτή η κάμερα των aosp lolipop γιατί κόβει την φωτό στο κάτω μέρος, ακόμα και όταν είναι να τραβήξεις φωτό; 2 δοκίμασα τις τελευταίες μέρες, ressurection και vanir και οι δυο το ίδιο θέμα. Το άλλο που με ενοχλεί με τις τωρινές aosp lolipop είναι με τα tiles που δεν μπορείς να προσθέσεις ούτε εναλλαγή 2G σε 3g και σε πετάει και στις ρυθμίσεις αντί για κατευθείαν, για αυτους τους 2 λόγους γύρισα πάλι στην cloudy g3 Εγώ έβαλα την Camera Zoom FX και λύθηκε αυτό το θέμα.. Καμία τρίτη εφαρμογή κάμερας δεν κόβει έτσι την φώτο, δοκίμασε όποια θέλεις. Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts