Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Open V30D έχετε βρει για καμιά Ευρωπαϊκή χώρα?

..γιατί μόνο V30A βρίσκω..

open V30D δεν υπαρχει γιατι δεν ειναι οπεν , ειναι της βονταφον !

η V30A ειναι open και υπαρχει κανονικα ! και V30D υπαρχει αλλα

οπως ειπα ειναι της vodafone ! μην σε επηρεαζει το Α και το D .....

ιδια εκδοση ειναι , δεν εινει πιο μπροστα της βονταφον

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παροτι δεν ειναι δημοφιλης στους χρηστες του G2 στο φορουμ τουτο, μηπως εχετε καμια ιδεα ποτε θα βγει CM 12 σταθερη;

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα λινκ απο το xda που έλεγε ποιες εφαρμογές είναι ασφαλές να μπλοκάρεις με το titanium (απο το bloat) έχει κανεις πρόχειρο το λινκ?

Παροτι δεν ειναι δημοφιλης στους χρηστες του G2 στο φορουμ τουτο, μηπως εχετε καμια ιδεα ποτε θα βγει CM 12 σταθερη;

Ποτέ, μόνο το opo Θα πάρει σταθερή. Εμείς στην καλύτερη milestone

All it takes is a swipe...

Ποτέ, μόνο το opo Θα πάρει σταθερή. Εμείς στην καλύτερη milestone

Αχα, μαλιστα. Ενταξει τωρα πλεον τα μικροκρασαρισματα εχουν αρχισει να εξαλειφονται. Και εχω αρκετες μερες να κανω αναβαθμιση

open V30D δεν υπαρχει γιατι δεν ειναι οπεν , ειναι της βονταφον !

η V30A ειναι open και υπαρχει κανονικα ! και V30D υπαρχει αλλα

οπως ειπα ειναι της vodafone ! μην σε επηρεαζει το Α και το D .....

ιδια εκδοση ειναι , δεν εινει πιο μπροστα της βονταφον

thanks αδερφέ, νόμιζα ότι είναι πιο καινούρια & βελτιωμένη έκδοση η D από την Α, αλλά εφόσον είναι η ίδια κατεβάζω την Α

LG D802 G2 - AOSP - Android N

ROM: Ressurection Remix 7.1.1

-Δημήτρης-

Χρόνια πολλά παιδιά.

Έχω ένα g2 με cm12, υπάρχει κάποιος οδηγός για να το γυρίσω σε στοκ κατάσταση?

Κατέβασε από εδώ το firmware που είναι για το κινητό σου.. http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=36

Και το lg flash tool 2014. Στα λέει αναλυτικά στο xda εκει Από όπου θα το κατεβάσεις

Σε ευχαριστώ πολύ :) Το ξεκινάω και αν βρω κάπου θέμα θα σας ξαναενοχλήσω :)

Σε ευχαριστώ πολύ :) Το ξεκινάω και αν βρω κάπου θέμα θα σας ξαναενοχλήσω :)

Μην ξεχάσεις να βάλεις το firmware που κατέβασες (kdz) Μέσα στο φάκελο του lg flash tool

παιδια γεια σας..το κινητο μου ειναι ιταλικο 6TA OPEN αλλα τωρα φοραω cloydy 2.2..Προτεινετε να κανω unroot και να φλασαρω την αρχικη για να δω αν εχει ερθει αναβαθμιση η να περασω την ισπανικη V30 που εχει lollipop?

παιδια γεια σας..το κινητο μου ειναι ιταλικο 6TA OPEN αλλα τωρα φοραω cloydy 2.2..Προτεινετε να κανω unroot και να φλασαρω την αρχικη για να δω αν εχει ερθει αναβαθμιση η να περασω την ισπανικη V30 που εχει lollipop?

Σε παραπέμπω

11 Απρ. 2015, 10:59

#11536 λεγόμενα απο τον φίλο sifounas7.Και γω το ίδιο θα κάνω ,όταν με το καλό έρθει η Ελληνική αναβάθμιση .Τώρα φοράω μια Ισπανική πειραγμένη

Μην ξεχάσεις να βάλεις το firmware που κατέβασες (kdz) Μέσα στο φάκελο του lg flash tool

Για βοηθείστε λίγο την κατάσταση μια και δεν το έχω ακόμη με τα lg :D Καταρχήν, πώς θα βρω το region της συγκεκριμένης συσκευής ώστε να ξέρω πoιά ρομ να κατεβάσω?

2) Στο λίνκ που μου εχεις δώσει όλες οι ρομ είναι για 16gb D802?

3) Σε download mode πως μπαίνει ώστε να συνδεθεί στο lg flash tool?

4) Φαντάζομαι οτι θα θέλει hard reset πρίν περάσω την στοκ, σωστα?

(ευχαριστώ για την υπομονή και την ανοχή σας για το πρήξιμο :D )

Για βοηθείστε λίγο την κατάσταση μια και δεν το έχω ακόμη με τα lg :D Καταρχήν, πώς θα βρω το region της συγκεκριμένης συσκευής ώστε να ξέρω πoιά ρομ να κατεβάσω?

2) Στο λίνκ που μου εχεις δώσει όλες οι ρομ είναι για 16gb D802?

3) Σε download mode πως μπαίνει ώστε να συνδεθεί στο lg flash tool?

4) Φαντάζομαι οτι θα θέλει hard reset πρίν περάσω την στοκ, σωστα?

(ευχαριστώ για την υπομονή και την ανοχή σας για το πρήξιμο :D )

Δε χρειάζεται να βρεις τη region του κινητού σου. Υπάρχει στο κουτί συσκευασίας του κινητού (το FR είναι γαλλικό, το ES ισπανικό κτλ).

Μπορείς να κατεβάσεις την 5.0.2 την ισπανική που είναι open.

Κατεβάζεις το flash tool.

Κλείνεις το κινητό.

Κρατάς πατημένο το volume up για 2-3 sec και συνδέεις το κινητό με το pc.

Έπειτα επιλέγεις το kdz file (τη ρομ που κατέβασες πριν) και κάνεις cse flash.

Θα σου πετάξει μήνυμα για αλλαγή γλώσσας. Δε χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν αποσυνδέεις αν δε τελειώσει η διαδικασία. Συνήθως σε 3-4 λεπτά τελειώνει. Είναι πολύ απλό

Δε χρειάζεται hard reset. Γίνεται καθαρή εγκατάσταση της νέας rom. Εννοείται σβήνονται τα πάντα.

Edited by d802

γραφεις εδω το imei σου:http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1

κατεβαζεις το firmware της συσκευης σου, αφου το κατεβαζεις το μεταφερεις ή το αντιγραφεις μεσα στον φακελο του lg flash tool

κλεινεις εντελως την συσκευη σου και αφου εχει κλεισει πατας το volume + και συνδεεις το usb με την συσκευη (η αλλη ακρη να ειναι ηδη συνδεδεμενη στο pc σου)

φροντισε να εχεις περασει απο πριν τους drivers

τρεχεις το προγραμμα που εχει ο φακελος lg flash tool

επιλεγεις στο φακελο που υπαρχει στο προγραμμα που ανοιξε το firmware που κατεβασες

μετα πατας cse flash (θα χαθουν ολα απο την συσκευη)

στο επομενο παραθυρο πατας ok (σου λεει για την γλωσα της συσκευης, αστο οπως ειναι)

περιμενεις να τελειωσει και μολις εχεις μια εντελως στοκ συσκευη

Ρε παιδια για θυμιστε μου λιγο για να περασω lolipop πρεπει να το rooταρω το κινητο;

Δε χρειάζεται να βρεις τη region του κινητού σου. Υπάρχει στο κουτί συσκευασίας του κινητού (το FR είναι γαλλικό, το ES ισπανικό κτλ).

Μπορείς να κατεβάσεις την 5.0.2 την ισπανική που είναι open.

Κατεβάζεις το flash tool.

Κλείνεις το κινητό.

Κρατάς πατημένο το volume up για 2-3 sec και συνδέεις το κινητό με το pc.

Έπειτα επιλέγεις το kdz file (τη ρομ που κατέβασες πριν) και κάνεις cse flash.

Θα σου πετάξει μήνυμα για αλλαγή γλώσσας. Δε χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν αποσυνδέεις αν δε τελειώσει η διαδικασία. Συνήθως σε 3-4 λεπτά τελειώνει. Είναι πολύ απλό

Δε χρειάζεται hard reset. Γίνεται καθαρή εγκατάσταση της νέας rom. Εννοείται σβήνονται τα πάντα.

γραφεις εδω το imei σου:http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1

κατεβαζεις το firmware της συσκευης σου, αφου το κατεβαζεις το μεταφερεις ή το αντιγραφεις μεσα στον φακελο του lg flash tool

κλεινεις εντελως την συσκευη σου και αφου εχει κλεισει πατας το volume + και συνδεεις το usb με την συσκευη (η αλλη ακρη να ειναι ηδη συνδεδεμενη στο pc σου)

φροντισε να εχεις περασει απο πριν τους drivers

τρεχεις το προγραμμα που εχει ο φακελος lg flash tool

επιλεγεις στο φακελο που υπαρχει στο προγραμμα που ανοιξε το firmware που κατεβασες

μετα πατας cse flash (θα χαθουν ολα απο την συσκευη)

στο επομενο παραθυρο πατας ok (σου λεει για την γλωσα της συσκευης, αστο οπως ειναι)

περιμενεις να τελειωσει και μολις εχεις μια εντελως στοκ συσκευη

Παιδιά σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά :happy:. Θα κάνω τη διαδικασία αύριο και ακολουθώντας τις οδηγίες σας πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά :)

Ρε παιδια για θυμιστε μου λιγο για να περασω lolipop πρεπει να το rooταρω το κινητο;

Όχι!!

Το πέρασμα οποιαδήποτε official rom δεν απαιτεί root!

Κατεβάζεις τη rom που θέλεις στο pc σου, και την περνάς με το flash tool....

Edited by Titarasaudi

καλησπέρα παιδιά...είμαι με official lollipop 5.0.2 αξίζει κάποια custom rom να βάλω η δεν αξίζει τον κόπο..έχετε κάτι να προτείνεται?

καλημέρα .Προσωπική μου καθαρά άποψη ,έχοντας δοκιμάσει τρείς .Περιμένω όμως την επίσημη Ελληνική και δεν έχω γνώμη και εμπειρία της stock official ,clean istall κ.λ.π. Πάντως απο τις μέχρι τώρα custom που έβαλα η Ισπανική (πειραγμένη απο EvoMagix και DarkSideTeam) είναι αστέρι http://www.htcmania.com/showthread.php?t=994955#

καλημέρα .Προσωπική μου καθαρά άποψη ,έχοντας δοκιμάσει τρείς .Περιμένω όμως την επίσημη Ελληνική και δεν έχω γνώμη και εμπειρία της stock official ,clean istall κ.λ.π. Πάντως απο τις μέχρι τώρα custom που έβαλα η Ισπανική (πειραγμένη απο EvoMagix και DarkSideTeam) είναι αστέρι http://www.htcmania.com/showthread.php?t=994955#

Νομιζω πως η πειραγμενη ισπανικη ειναι λιγο καλυτερη απο την στοκ...εχουν προστεθει καποια καλουδια...νομιζω ειναι νωρις ακομα να δουμε σε καστομ κατι πολυ καλυτερο

Νομιζω πως η πειραγμενη ισπανικη ειναι λιγο καλυτερη απο την στοκ...εχουν προστεθει καποια καλουδια...νομιζω ειναι νωρις ακομα να δουμε σε καστομ κατι πολυ καλυτερο

Έχεις δίκιο νομίζω πρέπει να περιμένουμε τους δυνατούς devs για να δούμε κάτι καλύτερο ,ίσως περιμένοντας και το καινούργιο ui απο το G4....μακάρι

Έχεις δίκιο νομίζω πρέπει να περιμένουμε τους δυνατούς devs για να δούμε κάτι καλύτερο ,ίσως περιμένοντας και το καινούργιο ui απο το G4....μακάρι

+1:respect:

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχουν βγει για Αυστρια,Γερμανια...

Open Germany (6DE) δεν εχω δει καπου, ουτε στην επισημη λιστα.

Εχει κυκλοφορησει καπου αλλου μηπως?

Οσο για τους bootloaders που ειναι λιγο μπερδεμα, εγω που ειμαι με παλιο TWRP και CloudyG3 2.0 (αρα JB bootloader), περναω απευθειας το lollipop kdz με flashtool ή πρεπει να βαλω πρωτα το τελευταιο TWRP με τον bumped KK bootloader?

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black