komhs1 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Λοιπον καταφερα και εκανα μα....ια.Εκανα ρουτ και φλασαρα το twrp αλλα μολις ανοιγει το κινητο βγαινει το logo+μου γραφει πανω αριστερα secure booting error και μενει η οθονη μαυρη. Εγώ δεν μπόρεσα να το επαναφέρω. Το τηλέφωνο είναι στην procordia και μάλλον με πάνε για αλλαγή πλακέτας με κόστος 200 ευρώ.Υπαρχει κανείς από Αθήνα γνωστής του θέματος,να του το πάω μήπως και το επαναφέρει;Εννοείται με το αζημειωτο Τι rom φορουσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Eισαι ετοιμος ... εκατσα και εφτιαξα το shutdown... Aπλά τα κατεβαζεις και μεσω root explorer πας και τα κανεις copy paste μεσα στο /system/media ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ να δωσεις ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ rw-r--r-- Eναλλακτικά είπαμε υπάρχει και το boot animations μεσα απο το play.. ShutdownAnimation: https://app.box.com/s/jyy82xq9ecz89jmm7reoqwycxd7yi11x ΒοοtAnimation: https://app.box.com/s/eau993a2215nj4srjadua36jif521wg5 Κατεβασα το shutdownanimation και το αντεγραψα στο system/media και μετα αλλαξα δικαιωματα και στο καπακι reboot. Οταν ανοιξε πηγα να το κλεισω για να δω το animation αλλα δεν δειχνει τιποτα. Μονο μαυρο. Γιατι; Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Πάντως παιδιά τα binaries που φοράει η lollipop είναι αυτά του g3 γιατί στα settings δεν υπάρχει το saturation μέσα.Εγώ πάντως προσωπικά που έκανα δοκιμές και με τις δύο κάμερες δεν είδα διαφορά,και νομίζω ότι η μαμά είναι ελαφρώς καλυτερη. Βλεπω τα screenshots λετε τωρα οτι τα binaries ειναι του G3 , βρε μπας και η LG προσελαβε τον Cloudyfa να της φτιαξει την επομενη ρομ!!! Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Κατεβασα το shutdownanimation και το αντεγραψα στο system/media και μετα αλλαξα δικαιωματα και στο καπακι reboot. Οταν ανοιξε πηγα να το κλεισω για να δω το animation αλλα δεν δειχνει τιποτα. Μονο μαυρο. Γιατι; Κατι στραβωσε... με τα permissions Mπες με recovery (αν δεν ξερεις πως στειλε pm η ψαξε λιγο πιο πισω το εχω ανεβασει) και κανε install αυτο https://app.box.com/s/n6fpykuttqilema2hq87ovlcfne2sp1o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Μαριε εχεις δοκιμάσει να βγάλεις φοτο με φλας???για βγαλε μια και πες μου αν σου κολαει ο φοτο στην οθονη και δεν ανταποκρίνεται!!! Με την stock & flash Lollipop http://s15.postimg.org/9mjtm3t9n/20150325_195637.jpg online photo sharing Με Xcam & flash. http://s4.postimg.org/3y673qmkt/20150325_195608.jpg imagen Ποια σου αρέσει....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 μαριε μου αρέσει η στοκ lolipop!!!αλλα σε εμενα μου εκανε νερα η xcam οταν πήγαινα να τραβηξω φοτο με φλας την εβγαζε μεν αλλα κολουσε στην φοτο !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 μαριε μου αρέσει η στοκ lolipop!!!αλλα σε εμενα μου εκανε νερα η xcam οταν πήγαινα να τραβηξω φοτο με φλας την εβγαζε μεν αλλα κολουσε στην φοτο !!!! Ποια Xcam έβαλες...? για πέρνα αυτήν Xcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Με την stock & flash Lollipop http://s15.postimg.org/9mjtm3t9n/20150325_195637.jpg online photo sharing Με Xcam & flash. http://s4.postimg.org/3y673qmkt/20150325_195608.jpg imagen Ποια σου αρέσει....??? Στη πρωτη πολυ σκοταδι αλλα στη δευτερη εχει κόκκους η εικονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ποια Xcam έβαλες...? για πέρνα αυτήν Xcam αυτην εχω Μαριε αλλα σηγουρα η στοκ καμερα lolipop βγαζει καλυτερα μιας και η xcam εχει καποιο θεμα συμβατότητας με την lolipop που το βρίσκω λογικο!! εγω παντως γύρισα πισω στην cloudy g3!!η lolipop πολυ καλη αλλα ειχα θεμα με την μπαταρια εβγαλα μαξ 4 ωρες οθονης που ειναι λίγο!!:( θα περιμένω οταν βγει η επίσημη 5.1 ελπιζω!!! ο τροπος που γυρισα πίσω στην cloudy g3 ηταν!! 1)wipe data ,cache,davlic 2)φλασαρετε αυτο https://www.dropbox.com/s/6pqj2t5v4s7z0kc/LGG2-droidth-fixed-KK-Partition.zip?dl=0 3)φλασαρετε cloudy g3 4)φλασαρετε κιτ κατ basebant!!εγω φλασαρα αυτο KK_20H_D802_Baseband 5)φλασαρα τον τελευταιο κερνελ του dorimanx και μετα εκανα reboot την συσκευή και ανοιξε κανονικα το τηλεφωνο!!!!δεν χρειαζεται flash tool!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ευχαριστώ για τις οδηγίες! Ερ: Με το τρόπο αυτό γυρισες στο backup σου ή σε εγκατάσταση από την αρχή της ρομ ? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ευχαριστώ για τις οδηγίες! Ερ: Με το τρόπο αυτό γυρισες στο backup σου ή σε εγκατάσταση από την αρχή της ρομ ? φλασαρης ρομ απο την αρχη!!!οπως γράφω!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 φλασαρης ρομ απο την αρχη!!!οπως γράφω!!;) Ωραίος! . Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 φλασαρης ρομ απο την αρχη!!!οπως γράφω!!;) Και μετά την Rom περνάς το backup που είχες πάρει....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδια περασα την CM12, παει σφαιρα, ειναι απιστευτα smooth (κι εγκατασταθηκε πολυ ευκολα) αλλα δεν βρισκω πως μπορω να βαλω τις εφαρμογες σε φακελους στο app drawer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδια περασα την CM12, παει σφαιρα, ειναι απιστευτα smooth (κι εγκατασταθηκε πολυ ευκολα) αλλα δεν βρισκω πως μπορω να βαλω τις εφαρμογες σε φακελους στο app drawer? η nav bar σε τι διαστασεις παιζει? :wacko::wacko::wacko: Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 η nav bar σε τι διαστασεις παιζει? :wacko::wacko::wacko: https://drive.google.com/file/d/0BxZ8rJq-dhq-SUlTRHFtZ0Z2NkU/view?usp=sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδια περασα την CM12, παει σφαιρα, ειναι απιστευτα smooth (κι εγκατασταθηκε πολυ ευκολα) αλλα δεν βρισκω πως μπορω να βαλω τις εφαρμογες σε φακελους στο app drawer? ειναι η καινουργια CM 12 ή η πρωτη που ειχε κυκλοφορησει..?? Γιατι αν ειναι η πρωτη νομιζω ειχε καποια θεματακια..δν θυμαμαι ακριβως...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d802 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά όσοι έχετε περάσει την lollipop σας άφησε μετά να σβήσετε τα αρχεία που χρησιμοποιήσατε για το φλασάρισμα? Μόνο εγώ έχω θέμα? Μπορεί κάποιος να γράψει τα βήματα ένα προς ένα για να τη φλασαρω από καθαρά stock κατάσταση? Εγώ αυτό που έκανα ήταν 1. Stumproot και εγκατάσταση supersu 2. Autorec 3. Μπαίνω recovery και wipe τα πάντα εκτός από internal 4. Φλασάρω τη lollipop 5. Wipe τα πάντα πλην internal και system 6. Φλασάρω update supersu 7. Reboot και ναι στο μήνυμα που πετάει για το root Η rom γίνεται εγκατάσταση κανονικά. Δουλεύουν τα πάντα αλλά δε μπορώ να σβήσω τα αρχεία. Και είναι και μεγάλα για να πω δε βαριέσαι ας τα αφήσω. 1,7 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 ειναι η καινουργια CM 12 ή η πρωτη που ειχε κυκλοφορησει..?? Γιατι αν ειναι η πρωτη νομιζω ειχε καποια θεματακια..δν θυμαμαι ακριβως...!! Στην αρχή πέρασα αυτή που είχε βγει κοντά στα Χριστούγεννα αλλά έκανα αναβάθμιση στη Nightly 25/3. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Μόνο ο χαμηλός ήχος με χαλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παιδιά όσοι έχετε περάσει την lollipop σας άφησε μετά να σβήσετε τα αρχεία που χρησιμοποιήσατε για το φλασάρισμα? Μόνο εγώ έχω θέμα? Μπορεί κάποιος να γράψει τα βήματα ένα προς ένα για να τη φλασαρω από καθαρά stock κατάσταση? Εγώ αυτό που έκανα ήταν 1. Stumproot και εγκατάσταση supersu 2. Autorec 3. Μπαίνω recovery και wipe τα πάντα εκτός από internal 4. Φλασάρω τη lollipop 5. Wipe τα πάντα πλην internal και system 6. Φλασάρω update supersu 7. Reboot και ναι στο μήνυμα που πετάει για το root Η rom γίνεται εγκατάσταση κανονικά. Δουλεύουν τα πάντα αλλά δε μπορώ να σβήσω τα αρχεία. Και είναι και μεγάλα για να πω δε βαριέσαι ας τα αφήσω. 1,7 gb Τα ίδια έκανα και εγώ, τα αρχεία τα είχα χύμα και όχι σε φάκελο, τα έσβησα κανονικά χωρίς κόπο και ιδρώτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nidis Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Στην αρχή πέρασα αυτή που είχε βγει κοντά στα Χριστούγεννα αλλά έκανα αναβάθμιση στη Nightly 25/3. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Μόνο ο χαμηλός ήχος με χαλάει Από μπαταρία πως πάει η CM12;; Παράθεση Xiaomi Mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Στην αρχή πέρασα αυτή που είχε βγει κοντά στα Χριστούγεννα αλλά έκανα αναβάθμιση στη Nightly 25/3. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Μόνο ο χαμηλός ήχος με χαλάει Για τον ήχο υπάρχει ενα αρχειακή mixers path. Κάπως έτσι. Που το κανει αντικατάσταση στον φάκελο etc και είσαι κομπλε.! Έχει φουλ lollipop μενού? Επίσης to xpoded δουλεύει?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Λοιπον καταφερα και εκανα μα....ια.Εκανα ρουτ και φλασαρα το twrp αλλα μολις ανοιγει το κινητο βγαινει το logo+μου γραφει πανω αριστερα secure booting error και μενει η οθονη μαυρη.Καμμια ιδεα? Τελικα η LG μου επανεφερε το G2 χωρις καμμια επιβαρυνση(ευτυχως),στο χαρτι που μου εδωσαν ,εγρφε αναβαθμιση λογισμικου. Θελω να σας ευχαριστησω ολους για την προσπαθεια και τη βοηθεια που μου προσφερατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Άντε Γιώργο καλορίζικο... Θα το ξαναρουτάρεις τώρα? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Αποκλειεται,μια χαρα ειναι stock:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts