vag74 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ελα βρε φιλε Βαγγελη τι ειναι αυτα που μας λες...Για πες αναλυτικα πως γινεται. Με ποιά rom είσαι; ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εισαι σιγουρος Βαγγελη οτι εχει bug;Εμενα κιχ δεν μου κανει ουτε στον αποθηκευτικο χωρο ουτε στην γλωσσα... Παναγιώτη 6 στους 10 στο xda αναφέρουν αυτο το πρόβλημα με το αποθηκευτικό χώρο,νομίζω ότι έχει και χειρότερη μπαταρία από την προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παιδες η lamhoang εχει θεματακια.. Καταρχας σε διαχειριση μνημης.. Χρησιμοποιω cm browser και συχνα πυκνα εχω ανοιχτές πανω απο 6-7 καρτελες.. Ενω σε ολες τις αλλες ρομ δουλευε μια χαρα στην lamhoang εκλεινε μόνος του.. Λογικο οταν στις 8 καρτελες εμεναν 100mb ram free ενω με cloudy g3 2.1. Εχω σχεδον 400mb free..παντα τρεχουν fb, messenger, tapatalk, gmail. Επισης ειχε μετρια μπαταρια σε σχεση με g3 2.1.. Κολλαγε στο multitasking. Φυσικα την 2πλοπερασα με clean installation. Ναι στην g3 2.1 εχει το bug με τον αποθηκευτικο χωρο αλλα δεν με νοιαζει.. Εχω πολυ παραπανω ραμ (ειμαι προγραμματιστης ξερω την σημασια την διαθεσιμης μνημης, το λεω γ να μην ακουσω το κλασσικο για την ραμ), καλυτερη μπαταρια και δεν μ εχει κολλησει και πουθενα.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παιδες η lamhoang εχει θεματακια.. Καταρχας σε διαχειριση μνημης.. Χρησιμοποιω cm browser και συχνα πυκνα εχω ανοιχτές πανω απο 6-7 καρτελες.. Ενω σε ολες τις αλλες ρομ δουλευε μια χαρα στην lamhoang εκλεινε μόνος του.. Λογικο οταν στις 8 καρτελες εμεναν 100mb ram free ενω με cloudy g3 2.1. Εχω σχεδον 400mb free..παντα τρεχουν fb, messenger, tapatalk, gmail. Επισης ειχε μετρια μπαταρια σε σχεση με g3 2.1.. Κολλαγε στο multitasking. Φυσικα την 2πλοπερασα με clean installation. Ναι στην g3 2.1 εχει το bug με τον αποθηκευτικο χωρο αλλα δεν με νοιαζει.. Εχω πολυ παραπανω ραμ (ειμαι προγραμματιστης ξερω την σημασια την διαθεσιμης μνημης, το λεω γ να μην ακουσω το κλασσικο για την ραμ), καλυτερη μπαταρια και δεν μ εχει κολλησει και πουθενα.. Θα συμφωνήσω για lamhoang στα περισσότερα αλλά της δίνω άλλη μια ευκαιρία,θα διαφωνήσω όμως για cloudy g3 2.1 εμένα δεν μου έκατσε και αν δεν μου κάτσει και η lamhoang θα πάω πίσω σε cloudy g3 2.0:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Τελικα μετα τα τελευταια post's που διαβαζω......... δε μετανοιωσα καθολου που δεν βιάστικα να δοκιμασω μια απ' τις δυο :D:D:D Η αληθεια ειναι πως η cloudyG3 2.0 μου δουλευει ΤΕΛΕΙΑ και την εχω φερει στα μετρα μου, επομένως (ακομη) δεν με τρωει και πολυ το χερι μου....:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Τελικα μετα τα τελευταια post's που διαβαζω......... δε μετανοιωσα καθολου που δεν βιάστικα να δοκιμασω μια απ' τις δυο :D:D:D Η αληθεια ειναι πως η cloudyG3 2.0 μου δουλευει ΤΕΛΕΙΑ και την εχω φερει στα μετρα μου, επομένως (ακομη) δεν με τρωει και πολυ το χερι μου....:p:p Και για μένα μην φλασαρεις ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Την βάζω σε λίγο.φλασαρε απο πάνω με stock ui και κατέβασε το l5 theme για το g3 tweaksbox θα έχεις status bar και ρυθμίσεις της lolipop. βαγγελη απο που να την κατεβάσω??δωσε λινκ και screenshots!!!!:) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρα πιο σταθερη αυτη τη στιγμη λετε lam παιδια?στηριζεται στην στοκ η στην g3? εμενα μια χαρα σταθερή μου φαίνεται !!:) και το σιγουρα ειναι πιο smooth απο την cloudy και ενα κλικ πιο γρηγορο!!!:) ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προλάβες να δεις καθόλου τον μαμα κερνελ της ρομ; Αν ναι, εντυπώσεις; Θα την βάλω βέβαια την άτιμη, δεν υπάρχει περίπτωση. οχι φιλε μου δεν προλαβα κατευθείαν dori βαζω σε ολα τα ρομ που περναω!!!εχει κατσει πολυ καλα με την ρομ!!!:D δοκιμασε το και εσυ!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 βαγγελη απο που να την κατεβάσω??δωσε λινκ και screenshots!!!!:) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εμενα μια χαρα σταθερή μου φαίνεται !!:) και το σιγουρα ειναι πιο smooth απο την cloudy και ενα κλικ πιο γρηγορο!!!:) ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι φιλε μου δεν προλαβα κατευθείαν dori βαζω σε ολα τα ρομ που περναω!!!εχει κατσει πολυ καλα με την ρομ!!!:D δοκιμασε το και εσυ!!;) http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=5684#downloads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παιδες η lamhoang εχει θεματακια.. Καταρχας σε διαχειριση μνημης.. Χρησιμοποιω cm browser και συχνα πυκνα εχω ανοιχτές πανω απο 6-7 καρτελες.. Ενω σε ολες τις αλλες ρομ δουλευε μια χαρα στην lamhoang εκλεινε μόνος του.. Λογικο οταν στις 8 καρτελες εμεναν 100mb ram free ενω με cloudy g3 2.1. Εχω σχεδον 400mb free..παντα τρεχουν fb, messenger, tapatalk, gmail. Επισης ειχε μετρια μπαταρια σε σχεση με g3 2.1.. Κολλαγε στο multitasking. Φυσικα την 2πλοπερασα με clean installation. Ναι στην g3 2.1 εχει το bug με τον αποθηκευτικο χωρο αλλα δεν με νοιαζει.. Εχω πολυ παραπανω ραμ (ειμαι προγραμματιστης ξερω την σημασια την διαθεσιμης μνημης, το λεω γ να μην ακουσω το κλασσικο για την ραμ), καλυτερη μπαταρια και δεν μ εχει κολλησει και πουθενα.. 100 mb free:blink: φιλε μου ειχες βάλει τον κερνελ του dori η το ειχες στοκ ??εγω πριν απο λίγο το δοκιμασα με dolfin και ανοιξα 10 καρτελες και η μνημη ραμ ηταν 230--310 mb free!!και κανενα απολυτος lag !!!:D και απο μπαταρια μια χαρα (με dori παντα!!):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Με ποιά rom είσαι; ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παναγιώτη 6 στους 10 στο xda αναφέρουν αυτο το πρόβλημα με το αποθηκευτικό χώρο,νομίζω ότι έχει και χειρότερη μπαταρία από την προηγούμενη έκδοση. Και για μένα μην φλασαρεις ακόμα. Bαγγελη φοραω την G3 2.1 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Bαγγελη φοραω την G3 2.1 Κατεβάζεις απο το link που έδωσα τα εγκαθιστά σαν αλλά apk και μετά από το g3 tweaksbox-themes τα διαλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Οι πιο πολλοι που εχουν θεματακια με τη G3 2.1 ειτε λογω ελλειψεις χρονου ειτε βαρεμαρας απο οτι φαινεται εχουν κανει dirty flash. Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Οι πιο πολλοι που εχουν θεματακια με τη G3 2.1 ειτε λογω ελλειψεις χρονου ειτε βαρεμαρας απο οτι φαινεται εχουν κανει dirty flash. Εγώ έκανα με full wipe και μάλιστα και wipe sd card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπέρα. Έχω την cloudyG3 2.0 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φαντάζομαι όμως πως σε λίγο καιρό θα βγει το Android 5.0 για την συσκευή και η cloudyg3 θα κάνει αρκετό καιρό να βγει για Lollipop. Όταν βγει το Android 5.0 τι θα πρέπει να κάνω για να το βάλω στο κινητό; Αρχικά φαντάζομαι unroot σίγουρα. Κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdimi70 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εγώ έκανα με full wipe και μάλιστα και wipe sd card. Σωστος και αψογος, παρατηρησες κατι το μεμπτο? Παράθεση LINKS SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπέρα. Έχω την cloudyG3 2.0 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φαντάζομαι όμως πως σε λίγο καιρό θα βγει το Android 5.0 για την συσκευή και η cloudyg3 θα κάνει αρκετό καιρό να βγει για Lollipop. Όταν βγει το Android 5.0 τι θα πρέπει να κάνω για να το βάλω στο κινητό; Αρχικά φαντάζομαι unroot σίγουρα. Κάτι άλλο; Οταν βγει το Android 5.0, θα ψαξεις να βρεις το .kdz αρχειο για τη συσκευη μας και θα το φλασαρεις με flash tool 2014...... αυτο στην ουσια θα ειναι το unroot http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Οταν βγει το Android 5.0, θα ψαξεις να βρεις το .kdz αρχειο για τη συσκευη μας και θα το φλασαρεις με flash tool 2014...... αυτο στην ουσια θα ειναι το unroot http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 100 mb free:blink: φιλε μου ειχες βάλει τον κερνελ του dori η το ειχες στοκ ??εγω πριν απο λίγο το δοκιμασα με dolfin και ανοιξα 10 καρτελες και η μνημη ραμ ηταν 230--310 mb free!!και κανενα απολυτος lag !!!:D και απο μπαταρια μια χαρα (με dori παντα!!):p Dori 8.7 τοτε Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Dori 8.7 τοτε Βγηκε και dorimanx 8.8 και beta 8.8.2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ναι αλλα οταν ειχα την lamhoang δεν ειχε βγει.. Και την 8.7 ειχα και πριν την lamhoang και δεν μου δημιουργουσε προβληματα Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjalla1 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά.Μπορεί να μου προτείνει κανείς καποια βελτίωση χωρίς να κάνω root.Πχ έχω βάλει τον Google now launcher, έχετε καποια άλλη πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά.Μπορεί να μου προτείνει κανείς καποια βελτίωση χωρίς να κάνω root.Πχ έχω βάλει τον Google now launcher, έχετε καποια άλλη πρόταση? Nova launcher prime..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Και για μένα μην φλασαρεις ακόμα. +1 Θεωρώ και εγώ την 2.0 καλύτερη. Παρατήρησα και αυτό που είπε ο Βαγγέλης με την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Κατεβάζεις απο το link που έδωσα τα εγκαθιστά σαν αλλά apk και μετά από το g3 tweaksbox-themes τα διαλέγεις. Ολα τα κατεβαζω η υπαρχουν συγκεκριμενα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 βαγγελη απο που να την κατεβάσω??δωσε λινκ και screenshots!!!!:) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εμενα μια χαρα σταθερή μου φαίνεται !!:) και το σιγουρα ειναι πιο smooth απο την cloudy και ενα κλικ πιο γρηγορο!!!:) ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι φιλε μου δεν προλαβα κατευθείαν dori βαζω σε ολα τα ρομ που περναω!!!εχει κατσει πολυ καλα με την ρομ!!!:D δοκιμασε το και εσυ!!;) Δεν ξέρω αν δοκίμασες ακόμα το theme που λέει ο Βαγγέλης αλλά είναι εκπληκτικό... Η προσμονή πλέον για lollipop στην συσκευή μας έχει χτυπήσει κόκκινο... Edit: Εννοείται θα βάλεις και το module από xposed για την android L navigation bar.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Αν και ειναι γούστα αυτά navigation bar έμεινε της cloudyg3 2.0 . Πολύ καλύτερα, για τα γουστα μου πάντα, τα εικονίδια της g3. Άλλαξα μόνο θέμα σε phone dialler και sms. Επίσης παρα πολύ ξεπλυμένα μου έμοιαζαν και τα εικονίδια στις ρυθμίσεις. Αλλά είπαμε γούστα ειναι αυτά.:wacko: Edited November 12, 2014 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts