Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελα βρε φιλε Βαγγελη τι ειναι αυτα που μας λες...Για πες αναλυτικα πως γινεται.

Με ποιά rom είσαι;

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εισαι σιγουρος Βαγγελη οτι εχει bug;Εμενα κιχ δεν μου κανει ουτε στον αποθηκευτικο χωρο ουτε στην γλωσσα...

Παναγιώτη 6 στους 10 στο xda αναφέρουν αυτο το πρόβλημα με το αποθηκευτικό χώρο,νομίζω ότι έχει και χειρότερη μπαταρία από την προηγούμενη έκδοση.

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδες η lamhoang εχει θεματακια.. Καταρχας σε διαχειριση μνημης.. Χρησιμοποιω cm browser και συχνα πυκνα εχω ανοιχτές πανω απο 6-7 καρτελες.. Ενω σε ολες τις αλλες ρομ δουλευε μια χαρα στην lamhoang εκλεινε μόνος του.. Λογικο οταν στις 8 καρτελες εμεναν 100mb ram free ενω με cloudy g3 2.1. Εχω σχεδον 400mb free..παντα τρεχουν fb, messenger, tapatalk, gmail.

Επισης ειχε μετρια μπαταρια σε σχεση με g3 2.1..

Κολλαγε στο multitasking.

Φυσικα την 2πλοπερασα με clean installation. Ναι στην g3 2.1 εχει το bug με τον αποθηκευτικο χωρο αλλα δεν με νοιαζει.. Εχω πολυ παραπανω ραμ (ειμαι προγραμματιστης ξερω την σημασια την διαθεσιμης μνημης, το λεω γ να μην ακουσω το κλασσικο για την ραμ), καλυτερη μπαταρια και δεν μ εχει κολλησει και πουθενα..

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Παιδες η lamhoang εχει θεματακια.. Καταρχας σε διαχειριση μνημης.. Χρησιμοποιω cm browser και συχνα πυκνα εχω ανοιχτές πανω απο 6-7 καρτελες.. Ενω σε ολες τις αλλες ρομ δουλευε μια χαρα στην lamhoang εκλεινε μόνος του.. Λογικο οταν στις 8 καρτελες εμεναν 100mb ram free ενω με cloudy g3 2.1. Εχω σχεδον 400mb free..παντα τρεχουν fb, messenger, tapatalk, gmail.

Φυσικα την 2πλοπερασα με clean installation. Ναι στην g3 2.1 εχει το bug με τον αποθηκευτικο χωρο αλλα δεν με νοιαζει.. Εχω πολυ παραπανω ραμ (ειμαι προγραμματιστης ξερω την σημασια την διαθεσιμης μνημης, το λεω γ να μην ακουσω το κλασσικο για την ραμ), καλυτερη μπαταρια και δεν μ εχει κολλησει και πουθενα..

Θα συμφωνήσω για lamhoang στα περισσότερα αλλά της δίνω άλλη μια ευκαιρία,θα διαφωνήσω όμως για cloudy g3 2.1 εμένα δεν μου έκατσε και αν δεν μου κάτσει και η lamhoang θα πάω πίσω σε cloudy g3 2.0:)

Τελικα μετα τα τελευταια post's που διαβαζω......... δε μετανοιωσα καθολου που δεν βιάστικα να δοκιμασω μια απ' τις δυο :D:D:D

Η αληθεια ειναι πως η cloudyG3 2.0 μου δουλευει ΤΕΛΕΙΑ και την εχω φερει στα μετρα μου, επομένως (ακομη) δεν με τρωει και πολυ το χερι μου....:p:p

Τελικα μετα τα τελευταια post's που διαβαζω......... δε μετανοιωσα καθολου που δεν βιάστικα να δοκιμασω μια απ' τις δυο :D:D:D

Η αληθεια ειναι πως η cloudyG3 2.0 μου δουλευει ΤΕΛΕΙΑ και την εχω φερει στα μετρα μου, επομένως (ακομη) δεν με τρωει και πολυ το χερι μου....:p:p

Και για μένα μην φλασαρεις ακόμα.

Την βάζω σε λίγο.φλασαρε απο πάνω με stock ui και κατέβασε το l5 theme για το g3 tweaksbox θα έχεις status bar και ρυθμίσεις της lolipop.

βαγγελη απο που να την κατεβάσω??δωσε λινκ και screenshots!!!!:)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρα πιο σταθερη αυτη τη στιγμη λετε lam παιδια?στηριζεται στην στοκ η στην g3?

εμενα μια χαρα σταθερή μου φαίνεται !!:) και το σιγουρα ειναι πιο smooth απο την cloudy και ενα κλικ πιο γρηγορο!!!:)

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προλάβες να δεις καθόλου τον μαμα κερνελ της ρομ; Αν ναι, εντυπώσεις;

Θα την βάλω βέβαια την άτιμη, δεν υπάρχει περίπτωση.

οχι φιλε μου δεν προλαβα κατευθείαν dori βαζω σε ολα τα ρομ που περναω!!!εχει κατσει πολυ καλα με την ρομ!!!:D

δοκιμασε το και εσυ!!;)

εμενα μια χαρα σταθερή μου φαίνεται !!:) και το σιγουρα ειναι πιο smooth απο την cloudy και ενα κλικ πιο γρηγορο!!!:)

οχι φιλε μου δεν προλαβα κατευθείαν dori βαζω σε ολα τα ρομ που περναω!!!εχει κατσει πολυ καλα με την ρομ!!!:D

δοκιμασε το και εσυ!!;)

http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=5684#downloads

100 mb free:blink: φιλε μου ειχες βάλει τον κερνελ του dori η το ειχες στοκ ??εγω πριν απο λίγο το δοκιμασα με dolfin και ανοιξα 10 καρτελες

και η μνημη ραμ ηταν 230--310 mb free!!και κανενα απολυτος lag !!!:D και απο μπαταρια μια χαρα (με dori παντα!!):p

Με ποιά rom είσαι;

----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παναγιώτη 6 στους 10 στο xda αναφέρουν αυτο το πρόβλημα με το αποθηκευτικό χώρο,νομίζω ότι έχει και χειρότερη μπαταρία από την προηγούμενη έκδοση.

Bαγγελη φοραω την G3 2.1

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Bαγγελη φοραω την G3 2.1

Κατεβάζεις απο το link που έδωσα τα εγκαθιστά σαν αλλά apk και μετά από το g3 tweaksbox-themes τα διαλέγεις.

Οι πιο πολλοι που εχουν θεματακια με τη G3 2.1 ειτε λογω ελλειψεις χρονου ειτε βαρεμαρας απο οτι φαινεται εχουν κανει dirty flash.

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι πιο πολλοι που εχουν θεματακια με τη G3 2.1 ειτε λογω ελλειψεις χρονου ειτε βαρεμαρας απο οτι φαινεται εχουν κανει dirty flash.

Εγώ έκανα με full wipe και μάλιστα και wipe sd card.

Καλησπέρα.

Έχω την cloudyG3 2.0 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Φαντάζομαι όμως πως σε λίγο καιρό θα βγει το Android 5.0 για την συσκευή και η cloudyg3 θα κάνει αρκετό καιρό να βγει για Lollipop.

Όταν βγει το Android 5.0 τι θα πρέπει να κάνω για να το βάλω στο κινητό; Αρχικά φαντάζομαι unroot σίγουρα. Κάτι άλλο;

Εγώ έκανα με full wipe και μάλιστα και wipe sd card.

Σωστος και αψογος, παρατηρησες κατι το μεμπτο?

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Έχω την cloudyG3 2.0 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Φαντάζομαι όμως πως σε λίγο καιρό θα βγει το Android 5.0 για την συσκευή και η cloudyg3 θα κάνει αρκετό καιρό να βγει για Lollipop.

Όταν βγει το Android 5.0 τι θα πρέπει να κάνω για να το βάλω στο κινητό; Αρχικά φαντάζομαι unroot σίγουρα. Κάτι άλλο;

Οταν βγει το Android 5.0, θα ψαξεις να βρεις το .kdz αρχειο για τη συσκευη μας και θα το φλασαρεις με flash tool 2014...... αυτο στην ουσια θα ειναι το unroot

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190

Οταν βγει το Android 5.0, θα ψαξεις να βρεις το .kdz αρχειο για τη συσκευη μας και θα το φλασαρεις με flash tool 2014...... αυτο στην ουσια θα ειναι το unroot

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190

Thanks! :)

100 mb free:blink: φιλε μου ειχες βάλει τον κερνελ του dori η το ειχες στοκ ??εγω πριν απο λίγο το δοκιμασα με dolfin και ανοιξα 10 καρτελες

και η μνημη ραμ ηταν 230--310 mb free!!και κανενα απολυτος lag !!!:D και απο μπαταρια μια χαρα (με dori παντα!!):p

Dori 8.7 τοτε

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Ναι αλλα οταν ειχα την lamhoang δεν ειχε βγει.. Και την 8.7 ειχα και πριν την lamhoang και δεν μου δημιουργουσε προβληματα

Καλησπέρα παιδιά.Μπορεί να μου προτείνει κανείς καποια βελτίωση χωρίς να κάνω root.Πχ έχω βάλει τον Google now launcher, έχετε καποια άλλη πρόταση?

Καλησπέρα παιδιά.Μπορεί να μου προτείνει κανείς καποια βελτίωση χωρίς να κάνω root.Πχ έχω βάλει τον Google now launcher, έχετε καποια άλλη πρόταση?

Nova launcher prime.....

+1 Θεωρώ και εγώ την 2.0 καλύτερη. Παρατήρησα και αυτό που είπε ο Βαγγέλης με την μπαταρία.

Κατεβάζεις απο το link που έδωσα τα εγκαθιστά σαν αλλά apk και μετά από το g3 tweaksbox-themes τα διαλέγεις.

Ολα τα κατεβαζω η υπαρχουν συγκεκριμενα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

δοκιμασε το και εσυ!!;)

Δεν ξέρω αν δοκίμασες ακόμα το theme που λέει ο Βαγγέλης αλλά είναι εκπληκτικό...

Η προσμονή πλέον για lollipop στην συσκευή μας έχει χτυπήσει κόκκινο...

Edit: Εννοείται θα βάλεις και το module από xposed για την android L navigation bar..

Αν και ειναι γούστα αυτά navigation bar έμεινε της cloudyg3 2.0 . Πολύ καλύτερα, για τα γουστα μου πάντα, τα εικονίδια της g3. Άλλαξα μόνο θέμα σε phone dialler και sms. Επίσης παρα πολύ ξεπλυμένα μου έμοιαζαν και τα εικονίδια στις ρυθμίσεις.

Αλλά είπαμε γούστα ειναι αυτά.:wacko:

Edited by miltos74