manthosffvll Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλημέρα σε όλους.Μπορείτε βρε παιδιά κάποιος που έχει βάλει την 2.1 G3 αν και ξέρω είναι λίγο νωρίς ακόμη να μας πει τι διαφορές έχει σε σχέση με την 2.0 ?? Είναι τίποτα το ουσιαστικό που να είναι εμφανή αξίζει να την βάλουμε έχει περισσότερες λειτουργίες είναι σταθερή ή μόνο μικροβελτιώσεις που δεν αξίζουν τον κόπο να μπει κάποιος στη διαδικασία αναβάθμισης και στο στήσιμο ξανα της συσκευής ? Και επίσης ο νέος dorimanx 8.8 τι λέει είναι καλός?? Οποία βοήθεια πολύτιμη !!! ;);) Φίλε μου καμια τρελη διαφορα δεν θα δεις !!!εχει μικρες βελτιώσεις μιας και ειναι βασισμενη σε καινούργια βαση!!! Οποτε διαφορα απο την προηγούμενη δεν θα δεις!!!:) Εγω ομως γύρισα πισω στον lamhoang ειναι αρκετα πιο smooth και πιο γρήγορη μου φαίνεται:) Ειχα την cloudy εχθες ολοι μέρα και η μνημη ραμ ηταν στα ιδια επίπεδα δηλαδή γύρο στα 400-->600mb ελεύθερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savatage Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 καλημερα, πηγα να αλλαξω το framework-res συμφωνα με τις οδηγιες της σελιδας 1και εχει κολλησει το κινητο στο σημα της lg.Πηγα να μπω σε download mode αλλα απλα μου βγαζει το σημα της μπαταριας που φορτιζει.Το κινητο ετρεχε κιτκατ και απλα ηταν ροοτ.Ευχαριστω για καθε βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 φίλε μου αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να γράψεις, μη γράφεις καλύτερα. Το παιδί ζήτησε εντυπώσεις από κάποιους που έχουν περάσει την νέα cloudy, πολλοί θα ωφεληθούν - μαζί κ εγώ- που δεν έχουμε αρκετό χρόνο να ασχολούμαστε με το κινητό μας λόγω υποχρεώσεων, δουλειάς και οικογένειας. Άρα αν υπάρχουν γενικά θετικά στοιχεία να καταφέρουμε να βρούμε χρόνο να την περάσουμε, αν όχι να μην ασχοληθούμε ή να ασχοληθούμε όοοοταν θα βρουμε χρόνο προσωπικά. Άρα...όπως λέει και η διαφήμιση.. καλύτερα να μασάς παρά....φιλικά πάντα Όπως τα λες φίλε σωστός!Όσο για τη rom είναι λίγο καλύτερη την έχω από προχθές με στοκ kernel και πάει αρκετά καλά και χωρίς dori.Τώρα αύριο μεθαύριο θα δοκιμάσω και με dori 8.8.Τώρα για τα binaries της κάμερας δεν ξέρω τι παίζει.Έβγαλα τον γιο μου με hdr σε έντονο φως και δεν τα είδα πολύ καλά τα πράγματα.Αν ξέρει κάποιος κάτι για την κάμερα ας βοηθήσει.( έχω xcam και xcam settings χωρίς να περάσω binaries,μήπως χρειαζοντε; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα..... http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/lg/lg-hellas-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-g3-r7873 Σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να γυρισουμε σε εντελως stock κατασταση για να παρουμε την αναβαθμιση ota σωστα? Παντως η Lg εκανε κινηση ματ απο εκει που παντα ηταν τελευταια στις αναβαθμισεις τωρα παει πρωτη...!! :wacko::up: @Μανθο η lamhoang (ονομα και αυτο γαμ...) ειναι οντως πιο ομαλη? Επισης απο μνημη αν θυμαμαι καλα καποιος ειπε οτι ειδε 1gb ελευθερη? (αν και δεν παιζει τοσο ρολο μιας και η διαχειριση μετραει κυριως παρα η ελευθερη ram) Edited November 12, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 καλημερα, πηγα να αλλαξω το framework-res συμφωνα με τις οδηγιες της σελιδας 1και εχει κολλησει το κινητο στο σημα της lg.Πηγα να μπω σε download mode αλλα απλα μου βγαζει το σημα της μπαταριας που φορτιζει.Το κινητο ετρεχε κιτκατ και απλα ηταν ροοτ.Ευχαριστω για καθε βοηθεια. Το αρχειο αυτο φιλε μου δυστυχως ηταν μονο για jelly bean, την εχουν δυστυχως "πατησει" πολλοι πριν απο σενα. Το εχουμε αναφερει αρκετες φορες αλλα προφανως δεν επεσε στο ματι σου και την επαθες:D Θα πρεπει να περασεις το official λογισμικο απ' την αρχη. Λογικα σε download πρεπει να μπαινεις!! Κρατας αρκετη ωρα το power button, να σβησει σιγουρα το κινητο και μετα πατώντας volume up και κουμπωνεις το micro usb! Δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα..... http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/lg/lg-hellas-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-g3-r7873 Σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να γυρισουμε σε εντελως stock κατασταση για να παρουμε την αναβαθμιση ota σωστα? Παντως η Lg εκανε κινηση ματ απο εκει που παντα ηταν τελευταια στις αναβαθμισεις τωρα παει πρωτη...!! :wacko::up: @Μανθο η lamhoang (ονομα και αυτο γαμ...) ειναι οντως πιο ομαλη? Επισης απο μνημη αν θυμαμαι καλα καποιος ειπε οτι ειδε 1gb ελευθερη? (αν και δεν παιζει τοσο ρολο μιας και η διαχειριση μετραει κυριως παρα η ελευθερη ram) Ετσι κι αλλιως για να γυρισεις σε stock πρεπει να φλασαρεις .kdz αρχειο με το flash tool 2014. Αρα αν ειναι, περιμενεις να βγει .kdz σε lollipop και φλασαρεις κατευθειαν αυτο ;);) ποιος ο λογος να το κανεις ΟΤΑ; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ετσι κι αλλιως για να γυρισεις σε stock πρεπει να φλασαρεις .kdz αρχειο με το flash tool 2014. Αρα αν ειναι, περιμενεις να βγει .kdz σε lollipop και φλασαρεις κατευθειαν αυτο ;);) ποιος ο λογος να το κανεις ΟΤΑ; :p Ή ακόμα καλύτερα την περιμένουμε custom με root για να έχουμε και τα recovery μας και τα όλα μας:cool::p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savatage Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 δυστυχως δεν μπορω να μπω σε download mode με τιποτα,υπαρχει αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 δυστυχως δεν μπορω να μπω σε download mode με τιποτα,υπαρχει αλλος τροπος? Για δοκίμασε αυτό μπας και μπορέσεις να κάνεις επαναφορά του τηλεφώνου όπως το πήρες (προσοχή αυτό σβήνει τα πάντα αλλά άμα μπορέσεις και το κάνεις θα έχεις τουλάχιστον τηλέφωνο ) κλείσε το τηλέφωνο πατα volume down και power button ταυτόχρονα και με το που δεις το LG LOGO τα αφήνεις και τα δύο και πατάς γρήγορα volume down Και volume up ... Περιμένω Απάντηση σου Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα..... http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/lg/lg-hellas-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-g3-r7873 Σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να γυρισουμε σε εντελως stock κατασταση για να παρουμε την αναβαθμιση ota σωστα? Παντως η Lg εκανε κινηση ματ απο εκει που παντα ηταν τελευταια στις αναβαθμισεις τωρα παει πρωτη...!! :wacko::up: @Μανθο η lamhoang (ονομα και αυτο γαμ...) ειναι οντως πιο ομαλη? Επισης απο μνημη αν θυμαμαι καλα καποιος ειπε οτι ειδε 1gb ελευθερη? (αν και δεν παιζει τοσο ρολο μιας και η διαχειριση μετραει κυριως παρα η ελευθερη ram) Ναι Γιώργο σιγουρα ειναι πιο smooth και εχω την εντύπωση πως ειναι ενα κλικ πιο γρήγορη!!! 1 gb μνημη ραμ ελεύθερη δεν εχει κανένας με στοκ ρομ η g3 roms !!!(αντε να το δεις μονο μετα απο επανεκκίνηση μονο τοτε!!!!:) Τωρα που εχω τον browser ανοιχτό εχω 330 mb free μολις το κλείσω θα εχω γύρο στα 450-->600 !!!αλλα να σου πω αν το τηλέφωνο ειναι σφαιρα και smooth και ολα δουλεύουν άψογα δεν με ενδιαφέρει πόση μνημη ραμ εχει ελεύθερη!!!:Dεγω σου προτείνω να την δοκιμάσεις !!!(και το όνομα του μην το βλεπεις κάλυψε το με κατι αν ειναι:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Για δοκίμασε αυτό μπας και μπορέσεις να κάνεις επαναφορά του τηλεφώνου όπως το πήρες (προσοχή αυτό σβήνει τα πάντα αλλά άμα μπορέσεις και το κάνεις θα έχεις τουλάχιστον τηλέφωνο ) κλείσε το τηλέφωνο πατα volume down και power button ταυτόχρονα και με το που δεις το LG LOGO τα αφήνεις και τα δύο και πατάς γρήγορα volume down Και volume up ... Περιμένω Απάντηση σου Νομιζω ετσι, δηλαδη με factory reset στη ουσια, δεν "φτιαχνει!! Πρεπει καπως να μπει σε download mode..... μου κανει εντυπωση παντως. Γινονται ολα σωστα, μηπως κατι σου διαφευγει; Ή ακόμα καλύτερα την περιμένουμε custom με root για να έχουμε και τα recovery μας και τα όλα μας:cool::p:lol: Καλα αυτο σιγουρα ειναι το καλυτερο, δε το συζηταμε:D:D Αλλα ισως καθυστερισει λιγο σχετικα το official...... εγω το ειπα για τους βιαστικους που θελουν να φάνε γρηγορα "γλειφιτζούρι" (lollipop) :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savatage Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Για δοκίμασε αυτό μπας και μπορέσεις να κάνεις επαναφορά του τηλεφώνου όπως το πήρες (προσοχή αυτό σβήνει τα πάντα αλλά άμα μπορέσεις και το κάνεις θα έχεις τουλάχιστον τηλέφωνο ) κλείσε το τηλέφωνο πατα volume down και power button ταυτόχρονα και με το που δεις το LG LOGO τα αφήνεις και τα δύο και πατάς γρήγορα volume down Και volume up ... Περιμένω Απάντηση σου Tο εκανα φιλε επιασε σαν εντολη εδειξε το ρομποτακι αλλα εδω και ενα τεταρτο εχει στην οθονη μονο τo LG logo,ποση ωρα κανει ενα factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Tο εκανα φιλε επιασε σαν εντολη εδειξε το ρομποτακι αλλα εδω και ενα τεταρτο εχει στην οθονη μονο τo LG logo,ποση ωρα κανει ενα factory reset? Μακαρι να κανω λαθος..... αλλα δε νομιζω να ανοιξει!! Με την αλλαγη του framework-res αλλαχτηκαν αρχεια συστηματος τα οποια με την επαναφορα σε επανερχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Tο εκανα φιλε επιασε σαν εντολη εδειξε το ρομποτακι αλλα εδω και ενα τεταρτο εχει στην οθονη μονο τo LG logo,ποση ωρα κανει ενα factory reset? Οπως ειπε και ο Titarasaudi με factory reset δε φτιαχνει γιατι του εχεις περασει ενα framework το οποιο δεν ειναι συμβατο με την kitkat. Πρεπει να μπεις σε download mode και να φλασαρεις με το lg flash tool μια επισημη ROM. Προσεχε φιλε μου ομως να διαβαζεις καλα και να μη βιαζεσαι και την πατησεις ξανα οπως με την αλλαγη του framework που ελεγε ξεκαθαρα οτι ειναι για 4.2.2 jellybean εκδοση. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savatage Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Οπως ειπε και ο Titarasaudi με factory reset δε φτιαχνει γιατι του εχεις περασει ενα framework το οποιο δεν ειναι συμβατο με την kitkat. Πρεπει να μπεις σε download mode και να φλασαρεις με το lg flash tool μια επισημη ROM. Προσεχε φιλε μου ομως να διαβαζεις καλα και να μη βιαζεσαι και την πατησεις ξανα οπως με την αλλαγη του framework που ελεγε ξεκαθαρα οτι ειναι για 4.2.2 jellybean εκδοση. Αλλος τροπος για να μπει σε download mode υπαρχει ή να το στειλω lg?αλλη φορα θα πεφτει πιο πολυ διαβασμα...ευχαριστω παιδια παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Αλλος τροπος για να μπει σε download mode υπαρχει ή να το στειλω lg?αλλη φορα θα πεφτει πιο πολυ διαβασμα...ευχαριστω παιδια παντως. Παραξενο που δε μπορεις να μπεις σε download mode. Σιγουρεψου ξανα οτι τα κανεις ολα σωστα. Με κλιστο κινητο, πατας vol+ και το βαζεις στο microUSB που ειναι συνδεδεμενο στο υπολογιστη. Edited November 12, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savatage Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παραξενο που δε μπορεις να μπεις σε download mode. Σιγουρεψου ξανα οτι τα κανεις ολα σωστα.Π Παίζει ρόλο ο υπολογιστής που το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 drivers εχεις εγκαταστήσει; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλησπερα σας.Θελω να βαλω καποιους αλλους ηχους για κληση-ξυπνητηρι.Υπαρχει κανενα σαιτ για να διαλεξω;Οσο και να εψαξα δεν βρηκα.Με πηγαινει στο google play σε εφαρμογες αλλα δεν θελω να βαλω προγραμμα.Και πως τους περναω στην συσκευη παιδια; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Για αυτο το T action τελικα βρηκα αυτο: I tried to look everywhere but can't find it: what is this T action? It's a new feature that lg made for g3 Trailer Plus, look for cloudyfa roms threads.. Επιλογη απο Ρυθμισεις-Γενικες-Τ Ενεργεια Edited November 12, 2014 by popay66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Καλησπερα σας.Θελω να βαλω καποιους αλλους ηχους για κληση-ξυπνητηρι.Υπαρχει κανενα σαιτ για να διαλεξω;Οσο και να εψαξα δεν βρηκα.Με πηγαινει στο google play σε εφαρμογες αλλα δεν θελω να βαλω προγραμμα.Και πως τους περναω στην συσκευη παιδια; Κατεβασε απ' το play την εφαρμογη ZEDGE. Το Zedge ξεκινησε σαν site, αλλα υπαρχει πλεον και σαν εφαρμογη, εχει πολυ πραμα απο ηχους, τραγουδια και wallpaper's να κατεβασεις!! Edited November 12, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savatage Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 drivers εχεις εγκαταστήσει; ναι κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Ναι Γιώργο σιγουρα ειναι πιο smooth και εχω την εντύπωση πως ειναι ενα κλικ πιο γρήγορη!!! 1 gb μνημη ραμ ελεύθερη δεν εχει κανένας με στοκ ρομ η g3 roms !!!(αντε να το δεις μονο μετα απο επανεκκίνηση μονο τοτε!!!!:) Τωρα που εχω τον browser ανοιχτό εχω 330 mb free μολις το κλείσω θα εχω γύρο στα 450-->600 !!!αλλα να σου πω αν το τηλέφωνο ειναι σφαιρα και smooth και ολα δουλεύουν άψογα δεν με ενδιαφέρει πόση μνημη ραμ εχει ελεύθερη!!!:Dεγω σου προτείνω να την δοκιμάσεις !!!(και το όνομα του μην το βλεπεις κάλυψε το με κατι αν ειναι:lol:) Μανθο απο δω μπορω να κατεβασω την lam hoang πως την λενε? http://www.htcmania.com/showthread.php?t=860219 Παιδια μεσα σε 2 μερες εχω κατεβασει cloudy g3 2.1,cloudystock 2.6 και την 20g που λεει ενας φιλος λιγες σελιδες πιο πισω και τις εχω ολες αποθηκευμενες στο κινητο.αντε να κατεβασω και την lamohang να δουμε τι κανει!προς το παρον μονο την 2.1 εχω δοκιμασει. Edited November 12, 2014 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ετσι κι αλλιως για να γυρισεις σε stock πρεπει να φλασαρεις .kdz αρχειο με το flash tool 2014. Αρα αν ειναι, περιμενεις να βγει .kdz σε lollipop και φλασαρεις κατευθειαν αυτο ;);) ποιος ο λογος να το κανεις ΟΤΑ; :p Nαι μωρε δικιο εχεις απλα για πιο "εργοστασιακη κατασταση"....:lol::p Εχω ενα θεμα οταν πεταει μηνυμα "υπαρχει μια νεα εκδοση κτλ κτλ" πολυ το γουσταρω! Ειδες βιτσια που εχει ο κοσμος....! :lol: Αντε να δουμε τι θα λεει και το γλυφιτζουρι...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Ναι Γιώργο σιγουρα ειναι πιο smooth και εχω την εντύπωση πως ειναι ενα κλικ πιο γρήγορη!!! 1 gb μνημη ραμ ελεύθερη δεν εχει κανένας με στοκ ρομ η g3 roms !!!(αντε να το δεις μονο μετα απο επανεκκίνηση μονο τοτε!!!!:) Τωρα που εχω τον browser ανοιχτό εχω 330 mb free μολις το κλείσω θα εχω γύρο στα 450-->600 !!!αλλα να σου πω αν το τηλέφωνο ειναι σφαιρα και smooth και ολα δουλεύουν άψογα δεν με ενδιαφέρει πόση μνημη ραμ εχει ελεύθερη!!!:Dεγω σου προτείνω να την δοκιμάσεις !!!(και το όνομα του μην το βλεπεις κάλυψε το με κατι αν ειναι:lol:) Εννοειται η ελευθερη μνημη δεν λεει και τιποτα, το θεμα ειναι πως συμπεριφερεται το τηλεφωνο. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει και κανενα αρνητικο εδω μεσα για την lamhoang, παλι στην μπριζα με βαζετε....!:p @tsiv μην νομιζεις οτι θα αργησει και πολυ αυτο που λες. Ειναι πιθανο να βγει πρωτα xda+rooted και μετα απο την lg! :lol: @kommatias περιμενουμε εντυπωσεις Συμφωνω με τον Titara. Το zedge μετα απο πολλα που εχω δοκιμασει ειναι το καλυτερο και εχει και αρκετα Ελληνικα + οτι ειναι απο τα παλαιοτερα apps (το θυμαμαι απο εποχες symbian) Και κατι ασχετο, εχω την εντυπωση οτι ειμαστε αν οχι το πιο ενεργο, απο τα πιο ενεργα νηματα σε ολο το myphone. Γιατι το να εχεις ενα καλο κινητο σαφως ειναι καλο, αλλα η παρεα και οι ανταλλαγες αποψεων ακομα καλυτερο..! Ειλικρινα χαρα μου να βρισκομαι κοντα σας. :) Edited November 12, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Κατεβασε απ' το play την εφαρμογη ZEDGE. Το Zedge ξεκινησε σαν site, αλλα υπαρχει πλεον και σαν εφαρμογη, εχει πολυ πραμα απο ηχους, τραγουδια και wallpaper's να κατεβασεις!! Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Οντως φοβερη εφαρμογη.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts