Goofy00 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 http://forum.android.com.pl/f941/a-a-7-rom-g3-1-9-1-ns-a-a-art-wersja-finalna-431429/ Ειναι και αυτη παιδια που λεει οτι εχει καλα νουμερα στην μπαταρια..εγω την εβαλα για δοκιμη, Εχει και τις 2 καμερες,FM Radio παιζει,και εχει και πολλα tweaks.ειναι με ART. Με τις κλησεις ειχα ενα θεματακι με reboot λυθηκε.ειδωμεν! Μόνο art; μπορούμε να την δουλέψουμε σε dalvik; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Η ρομ 7 που ποσταρε το παιδι παραπανω τι λεει ?εχει bugs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Η ρομ 7 που ποσταρε το παιδι παραπανω τι λεει ?εχει bugs? μπαλα παει ποιο smooth και απο του κινεζου .bugs δεν εχω βρει ακομα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 μπαλα παει ποιο smooth και απο του κινεζου .bugs δεν εχω βρει ακομα:) απο μπαταρια πως ειναι?? Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) παιδες αν ροοταριστει το κινητο με Custom πυρηνα θα ελαχιστοποιησει την αυτονομια του κινητου η οχι? γενικα αξιζει να γινει ροοτ απο τη στιγμη που δεν εχει SD και εχει μεσα λογισμικο backup? Edited August 15, 2014 by mixalis2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 μπαλα παει ποιο smooth και απο του κινεζου .bugs δεν εχω βρει ακομα:) Μπορούμε να την δουλέψουμε σε dalvik; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Έχω ένα πρόβλημα με τις Wallpapers στην οθόνη κλειδώματος. Έχω την Stock Rom και δεν μπορώ να αλλάξω ταπετσαρία κλειδώματος. Παίρνει μόνο τις δικές του φωτογραφίες. Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Έχω ένα πρόβλημα με τις Wallpapers στην οθόνη κλειδώματος. Έχω την Stock Rom και δεν μπορώ να αλλάξω ταπετσαρία κλειδώματος. Παίρνει μόνο τις δικές του φωτογραφίες. Ρυθμίσεις, κλείδωμα οθόνης, φόντο, άλμπουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ρυθμίσεις, κλείδωμα οθόνης, φόντο, άλμπουμ. Επιλέγω την φωτογραφία που θέλω, εμφανίζει το μήνυμα "Η ταπετσαρία άλλαξε", αλλά δεν κάνει τίποτα. Όπως προείπα μόνο τις δικές του φωτογραφίες παίρνει. :blink: Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Κάνε ένα restart το κινητό και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Κάνε ένα restart το κινητό και ξαναδοκίμασε. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να βρω τι παίζει! Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να βρω τι παίζει! Πολύ περίεργο. Στην αρχική αλλάζει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Πολύ περίεργο. Στην αρχική αλλάζει κανονικά? Ναι στην αρχική δεν υπάρχει θέμα. Μόνο στην οθόνη κλειδώματος! Αν δεν κάνω λάθος μετά το Restore της ROM ξεκίνησε αυτό το θέμα. Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Εβαλα cloudystock γιατι βαρέθηκα την μπαταρια τηε cloudyg3. Νομιζω ομως δεν μου δουλεύει σωστά το knock code. Για πείτε μου τι γράφω και που πάω για την αναβάθμιση του στο hidden menu. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Βαλε την 7 rom.πολυ καλη 26% ειμαι με 5:20 λεπτα οθονη Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Εβαλα cloudystock γιατι βαρέθηκα την μπαταρια τηε cloudyg3. Νομιζω ομως δεν μου δουλεύει σωστά το knock code. Για πείτε μου τι γράφω και που πάω για την αναβάθμιση του στο hidden menu. Kρυφο μενου 3845#*802# Μετα settings και μετα update touch firmware Ποια cloudystock εβαλες; Την τελευταια (2.4); Να παραθεσω και 'γω τις εμπειριες μου μετα απο μια εβδομαδα με cloudyG3. Ποσταρα αυτο στο θεμα για τη μπαταρια: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5560438#post5560438 Τη δοκιμασα στην αρχη με το δικο της kernel, μετα εβαλα για 2 μερες dorimanx 6.7 αλλα δυστυχως δεν τον κρατησα πολυ γιατι πρωτη φορα ειδα το τηλεφωνο μου να ζεσταινεται τοσο πολυ (9 μηνες το εχω) και μου ρουφουσε τη μπαταρια "νερακι"! Ισως να ηθελε καποιες φορτισεις για να "στρωσει" αλλα δεν ειχα την υπομονη!! Εν συνεχεια εβαλα τον τελευταιο kernel του cloudy (1.4) και μετα απο 3 φορτισεις μπορω να πω πως ειδα διαφορα προς το καλυτερο αρκετη, φαινεται και απ' τα αποτελεσματα εξαλλου, στην αρχη ισα που περνουσα τις 5 ωρες οθονη (ειδικα με dori)! Και το κινητο δεν ανεβαζει πλεον τοση θερμοκρασια !! Απο ταχυτητα ο kernel του cloudy ειναι πολυ καλος..... δεν καταλαβα ιδιαιτερη διαφορα με τον dorimanx. Edited August 14, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Εβαλα cloudystock γιατι βαρέθηκα την μπαταρια τηε cloudyg3. Νομιζω ομως δεν μου δουλεύει σωστά το knock code. Για πείτε μου τι γράφω και που πάω για την αναβάθμιση του στο hidden menu. 3845#*802# settings και μετα update touch firmware περιμενεις 30 δευτ το πολυ και βγαινεις Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Kρυφο μενου 3845#*802# Μετα settings και μετα update touch firmware Ποια cloudystock εβαλες; Την τελευταια (2.4); Να παραθεσω και 'γω τις εμπειριες μου μετα απο μια εβδομαδα με cloudyG3. Ποσταρα αυτο στο θεμα για τη μπαταρια: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5560438#post5560438 Τη δοκιμασα στην αρχη με το δικο της kernel, μετα εβαλα για 2 μερες dorimanx 6.7 αλλα δυστυχως δεν τον κρατησα πολυ γιατι πρωτη φορα ειδα το τηλεφωνο μου να ζεσταινεται τοσο πολυ (9 μηνες το εχω) και μου ρουφουσε τη μπαταρια "νερακι"! Ισως να ηθελε καποιες φορτισεις για να "στρωσει" αλλα δεν ειχα την υπομονη!! Εν συνεχεια εβαλα τον τελευταιο kernel του cloudy (1.4) και μετα απο 3 φορτισεις μπορω να πω πως ειδα διαφορα προς το καλυτερο αρκετη, φαινεται και απ' τα αποτελεσματα εξαλλου, στην αρχη ισα που περνουσα τις 5 ωρες οθονη (ειδικα με dori)! Και το κινητο δεν ανεβαζει πλεον τοση θερμοκρασια !! Απο ταχυτητα ο kernel του cloudy ειναι πολυ καλος..... δεν καταλαβα ιδιαιτερη διαφορα με τον dorimanx. Που θα βρω τον κερνελ 1.4 να τον δοκιμασω φιλέ μου.?εγώ φοραω την gloudy g3 1.2 .. Θα έχω κάνα θέμα μήπως αν αλλάξω κερνελ??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Υπαρχει τροπος στην clοudyflex 2.5 να περασω system ui του g3?Theme g3 ξερω υπαρχει. Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Που θα βρω τον κερνελ 1.4 να τον δοκιμασω φιλέ μου.?εγώ φοραω την gloudy g3 1.2 .. Θα έχω κάνα θέμα μήπως αν αλλάξω κερνελ??? Για να εχεις θεμα δε νομιζω, εξαλλου και και 'γω την 1.2 φοραω! Οι περισσοτεροι που εχουμε την cloudyG3 εχουμε πειραματιστει με διαφορους kernel's. Αυτος ειναι που εχω τωρα: https://www.dropbox.com/s/hss85aj8iv6magg/ck-1.4-g2_d802.zip Απλα για να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν ειναι καλυτερος απ' αυτον που εχει εξ' αρχης η cloudyG3 γιατι αλλαξα πολυ γρηγορα τον αρχικο. Απλα ειχα ακουσει καλα λογια γι' αυτον και ειπα να τον δοκιμασω! Παντως σε γενικες γραμμες δεν με "ενθουσιασε" η αυτονομια της cloudyG3 (και κατα γενικη ομολογια των περισσοτερων G3 rom's) θα δουμε..... με "κοβω" καποια στιγμη να ξαναγυρναω σε cloudystock :p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει τροπος στην clοudyflex 2.5 να περασω system ui του g3?Theme g3 ξερω υπαρχει. Μ' αρεσει το σκεπτικο σου...... θελεις και την πιττα ολοκληρη και σκυλο χορτατο :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Που θα βρω τον κερνελ 1.4 να τον δοκιμασω φιλέ μου.?εγώ φοραω την gloudy g3 1.2 .. Θα έχω κάνα θέμα μήπως αν αλλάξω κερνελ??? Ευχαριστώ. Το έκανα το update , όμως τώρα θέλει και διπλό χτύπημα και το knock code για να ξεκλειδώσει.... Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, να ρωτήσω κάτι, έχει βγει aosp Rom sabored+ linaro για το τηλέφωνο; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 αν ροοταριστει το κινητο με Custom πυρηνα θα ελαχιστοποιησει την αυτονομια του κινητου η οχι? γενικα αξιζει να γινει ροοτ απο τη στιγμη που δεν εχει SD και εχει μεσα λογισμικο backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 ναι, αξίζει (αν ξέρεις τι είναι και γιατι το κανεις το root) και όχι η αυτονομία δεν επηρεάζεται. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Ο cloudyfa συντομα ανεβαζει την cloudyG3 1.3 ....... Επισης ειναι διαθεσιμος και ο νεος kernel του (1.5). Αν τα δοκιμασει αμφοτερα καποιος ας μας πει εντυπωσεις :) Πολυ ευπροσδεκτες θα ειναι η αποψεις των παιδιων που εχουν δοκιμασει για καιρο και την 1.2 για μαθουμε αν υπαρχουν διαφορες-βελτιωσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts