Tsarli Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παιδιά Ή εκμάθηση τηλεκοντρόλ δεν δουλεύει στην cloud g3 Σε εμένα δούλευε μια χαρά.Μήπως κάτι δεν περάστηκε καλά στο φλασάρισμα της rom? καλησπερα στην ρομ του κινεζου δεν μου διαβαζει της sd οταν το συνδεω στο pc ξερει κανεις Τι εννοείς?? Το κινητό με το pc επικοινωνεί μια χαρά πάντως και με MTP και PTP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Σε εμένα δούλευε μια χαρά.Μήπως κάτι δεν περάστηκε καλά στο φλασάρισμα της rom? Τι εννοείς?? Το κινητό με το pc επικοινωνεί μια χαρά πάντως και με MTP και PTP. Δεν νομίζω να Ναι πρόβλημα φλασαρισματος γιατί το πέρασα με wipe. Το quick remote που είχε μέσα χρησιμοποιώ δεν πέρασα κάτι άλλο... Μήπως είναι από το g3 γι αυτό δε δουλεύει Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Σε μένα σε όλες τις G3 roms δούλευε κανονικά..τί να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Καλησπερα ,ειμαι ρουτ 4.4.2 στοκ ρομ και θελω να ρωτισω πως μπορω βα το ξανω λιγο να φαινετε σαν g3 χωρις να βαλω καποια ρομ.το g2 g3 tweaksbox κανει δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Σε εμένα δούλευε μια χαρά.Μήπως κάτι δεν περάστηκε καλά στο φλασάρισμα της rom? Τι εννοείς?? Το κινητό με το pc επικοινωνεί μια χαρά πάντως και με MTP και PTP. Με ολες της ρομ βρισκει την sd με του κινεζου τιποτα τι μπωρει να φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Με ολες της ρομ βρισκει την sd με του κινεζου τιποτα τι μπωρει να φταιει Μέσω MTP δεν την βλέπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Μέσω MTP δεν την βλέπει? Οχι ενο με cloudy κανονικα δεν ξερω τι φταιει. Και δεν την βγαζω αυτη τι ριμ γιατι ειναι η ποιο καλη απο λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Οχι ενο με cloudy κανονικα δεν ξερω τι φταιει. Και δεν την βγαζω αυτη τι ριμ γιατι ειναι η ποιο καλη απο λες Ποια rom version εχεις ;;; Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ποια rom version εχεις ;;; LAMHOANG FINAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 LAMHOANG FINAL το βρηκα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 LAMHOANG FINAL Πόσες ώρες Screen on?? Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 παιδες κανα καλο εγγυημενο οτι λειτουργει αψογα Usb OTG καλωδιο η στικακι ξερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλημερα παιδια.Απο προσωπικη σας εμπειρία πια θεωρείται πιο smooth stable και με καλυτερη μπαταρια την CloudyG3 OptimusG3 η του κινεζου?Προς το παρον φοραω την cloudyg3 αλλα μου την δινει αυτο το χαζολαγκ στο σκρολινγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλησπερα ,ειμαι ρουτ 4.4.2 στοκ ρομ και θελω να ρωτισω πως μπορω βα το ξανω λιγο να φαινετε σαν g3 χωρις να βαλω καποια ρομ.το g2 g3 tweaksbox κανει δουλεια? Γνωριζει κανεις τιποτα για να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Γνωριζει κανεις τιποτα για να βοηθησει? Στα toggles κάνει δουλειά. Περνάς άμα θες και ένα ωραίο g3 theme και πάνω κάτω ας πούμε ικανοποίησε Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Γνωριζει κανεις τιποτα για να βοηθησει? Βάλε το G2 tweaksbox(αγορασμένο) εφόσον είσαι σε stock rom.Ενεργοποίησε το με το Xposed installer APK(θα το βρείς στο XDA) Ενεργοποίησε την επίλογή που έχει για την status bar τύπου G3,βάλε και ένα theme G3 και είσαι οκ. Αν θες να είναι ακριβώς σαν G3 μόνο με αλλαγή rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλημερα παιδια.Απο προσωπικη σας εμπειρία πια θεωρείται πιο smooth stable και με καλυτερη μπαταρια την CloudyG3 OptimusG3 η του κινεζου?Προς το παρον φοραω την cloudyg3 αλλα μου την δινει αυτο το χαζολαγκ στο σκρολινγκ Κανεις να μοιραστεί την εμπειρία του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLEKTORAS Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) χαιρετω ολη την ομαδα του myphone ! λοιπον τυχανη να εχω και εγω το τρομερο κατ εμου LG G2 και ειπα να το ρουταρο καλα τα πηγα δεν λεω ! του περασα και το recovery 2.7.0 και μεχρι τοτε ολα καλα ! Ε λοιπον προχθες μπηκα σε recovery mode και πηγα να κανω αναβαθμιση σε recovery 2.7.1 και μολις του εκανα reboot το εργαλειο τα επαιξε δεν ανοιξε ξανα μαυρη οθονη και οταν το συνδεω στον υπολογιστη δειχνει καμια δεκαρια εξωτερικους σκληρους ! ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ! Edited August 9, 2014 by BILLEKTORAS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Κανεις να μοιραστεί την εμπειρία του? κινεζος για μενα με διαφορα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Να το φέρεις σε κατάσταση download Mode προσπάθησες; δες στο YouTube κανάλι βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Εχω βαλεις optimusg3 νο νομιζω καλυτερη απο cloudyg3. Δεν χανει και το lte μετα απο restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLEKTORAS Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 προσπαθησα αλλα δεν μπαινει ουτε σε download mode ουτε σε recovery mode ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Εχω βαλεις optimusg3 νο νομιζω καλυτερη απο cloudyg3. Δεν χανει και το lte μετα απο restart Δεν έχω δοκιμάσει ούτε Optimus ούτε LamHoang αλλά η cloudy και τέλεια μπαταρία βγάζει(6+ ώρες οθόνης) και δεν μου βγάζει κανένα πρόβλημα. Ούτε το lte χάνει μετά από reboot Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 παιδες κανα καλο εγγυημενο οτι λειτουργει αψογα Usb OTG καλωδιο η στικακι ξερουμε? Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα σε κανένα. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα σε κανένα. Τώρα που είπαμε otg όταν το συνδέω κανονικά όταν είναι ανοιχτό το κινητό μου τα εμφανίζει τα αρχεία κανονικά μέσα στο recovery όμως τίποτα σαν να μην υπάρχει Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts