Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για ποιο είναι αυτό.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Cloudystock 1.1 4.4.2

Βασικά αφορά τους devs μιας κ πρέπει να το περάσουν στη ρομ τους . Αν περναγες custom kernel έχανες το recovery λόγω loki.

Ετοιμάζεται update cloudystock

Δημήτρης

Βασικά αφορά τους devs μιας κ πρέπει να το περάσουν στη ρομ τους . Αν περναγες custom kernel έχανες το recovery λόγω loki.

Ετοιμάζεται update cloudystock

Είχα απενεργοποιησει το λοκι εγω. Τεσπα. Το είδα το update οχι ακόμα για εμενα. Έρχονται screenshots μπαταρίας Δημήτρη. Πολυ καλύτερα απο πριν ειναι τελικά και με μια φόρτιση

Θοδωρής

παιδες οσοι βαζετε cloudystock 1.1 ησασταν στην 4.2.2 ακομη .σωστα?γιατι ψιλομπερδευτηκα.

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

παιδες οσοι βαζετε cloudystock 1.1 ησασταν στην 4.2.2 ακομη .σωστα?γιατι ψιλομπερδευτηκα.

Oχι απαραιτητα..

Oχι απαραιτητα..

το κινητο μου δεν ειναι root και ειμαι ηδη στην 4.4.2 πως μπορω να το κανω root και recovery?πρεπει να κσαναγυρισω στην 4.2.2 να τα βαλω και μετα cloudystock? εκει εχω μπερδευτει..:wacko:

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Ψαξε στις πιο πισω σελιδες το αναφερουν τα παιδια που με ειχανε βοηθησει κι εμενα.

Δες εδω και εδω ωστε να γυρισεις σε 4.2.2 για να ρουταρεις/περασεις recovery και να μπορεις να κανεις αυτα που προυποθετει η cloudystock 1.1 να περαστει

Edited by sokonik

Καλησπερα και απο μενα, παιδια οσοι βαλατε την cloudystock 1.1 εχετε δοκιμασει καθολου καμερα και gps, αποδιδουν σωστα; Τωρα ειμαι με 4.2.2 και εχω περασμενο το mod της καμερας απο xdabbeb και ειμαι ευχαριστημενος! Γενικως παρατηρησατε "θεματακια" σχετικα με stock 4.2.2;

Ψαξε στις πιο πισω σελιδες το αναφερουν τα παιδια που με ειχανε βοηθησει κι εμενα.

Δες εδω και εδω ωστε να γυρισεις σε 4.2.2 για να ρουταρεις/περασεις recovery και να μπορεις να κανεις αυτα που προυποθετει η cloudystock 1.1 να περαστει

σ ευχαριστω για την απαντηση..πρεπει να στρωθω στο διαβασμα..και παλι ευχαριστω!

🆒

Καλησπερα και απο μενα, παιδια οσοι βαλατε την cloudystock 1.1 εχετε δοκιμασει καθολου καμερα και gps, αποδιδουν σωστα; Τωρα ειμαι με 4.2.2 και εχω περασμενο το mod της καμερας απο xdabbeb και ειμαι ευχαριστημενος! Γενικως παρατηρησατε "θεματακια" σχετικα με stock 4.2.2;

Τι ακριβώς κάνει αυτό το mod φίλε;

Το gps ακριβως τα ιδια. Καμερα δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια. (Ανοιγει ποιο γρηγορα παντως) Ετσι και αλλιως μπορεις να περασεις το xdabbed και στην cloudyfy νομιζω. Εχει βγαλει εκδοση και για κιτκατ απο οσο ξερω..

Ετσι και αλλιως, οσοι δε βαλατε την cloudyfy 1.1 , περιμενετε λιγο. Κανει upload την 1.2 οποτε βαλτε αυτη κατευθυαν. Εχει και καποιες βελτιωσεις στην καμερα απο τον xdabbed, χωρις να εχει τα παντα απο αυτον. Γραφει ομως, οτι οποιος θελει ακριβως την καμερα που εχει φτιαξει ο xdabbed μπορει να την βαλει μετα.

Διαβαστε το changelog στο xda http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51177496&postcount=503

Τα μονα θεματακια σε σχεση με stock 4.2.2 ειναι οτι ετουτη εδω πεταει..

Εχω καποια θεματα με την αυτοματη φωτεινοτητα, που θα την ηθελα ποιο φωτεινη. Ο ηχος ηταν καπως χαμηλος αλλα τον πηγα εκει που ηθελα. Και η μπαταρια καλη, αλλα χειροτερη. Bug: κανενα. Κατι αλλο δε θυμαμαι τωρα..

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι ακριβώς κάνει αυτό το mod φίλε;

Βελτιωνει την καμερα. Κοιτα στο xda,

Edited by sosimple2

Το gps ακριβως τα ιδια. Καμερα δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια. (Ανοιγει ποιο γρηγορα παντως) Ετσι και αλλιως μπορεις να περασεις το xdabbed και στην cloudyfy νομιζω. Εχει βγαλει εκδοση και για κιτκατ απο οσο ξερω..

Ετσι και αλλιως, οσοι δε βαλατε την cloudyfy 1.1 , περιμενετε λιγο. Κανει upload την 1.2 οποτε βαλτε αυτη κατευθυαν. Εχει και καποιες βελτιωσεις στην καμερα απο τον xdabbed, χωρις να εχει τα παντα απο αυτον. Γραφει ομως, οτι οποιος θελει ακριβως την καμερα που εχει φτιαξει ο xdabbed μπορει να την βαλει μετα.

Διαβαστε το changelog στο xda http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51177496&postcount=503

Τα μονα θεματακια σε σχεση με stock 4.2.2 ειναι οτι ετουτη εδω πεταει..

Εχω καποια θεματα με την αυτοματη φωτεινοτητα, που θα την ηθελα ποιο φωτεινη. Ο ηχος ηταν καπως χαμηλος αλλα τον πηγα εκει που ηθελα. Και η μπαταρια καλη, αλλα χειροτερη. Bug: κανενα. Κατι αλλο δε θυμαμαι τωρα..

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βελτιωνει την καμερα. Κοιτα στο xda,

Το κατέβασα, μπαίνω σε recovery το φλασαρω και μου αντικαθιστά το ήδη υπάρχον πρόγραμμα καμερας;

Έχουμε πει το θεμα με το gps εινσι hardware. Πρόβλημα

Ναι φιλε μου το ξερω οτι κατα 90 % ειναι θεμα hardware (εξαλλου το εκανα και εγχειρηση το κινητο ανοιγοντας το και "μαστορευοντας" το :p εχω γραψει και λεπτομεριες στο αντιστοιχο thread για το gps! Απλα ειπα μηπως ειχαμε τιποτα χειροτερες "εμπειριες" :) πολλα βλεπουν τα ματια μας. .

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κατέβασα, μπαίνω σε recovery το φλασαρω και μου αντικαθιστά το ήδη υπάρχον πρόγραμμα καμερας;

Δεν το αντικαθιστα, απλα μαλλον ενσωματωνεται και το βελτιωνει. . εγω νομιζω οτι εχω την εκδοση 1.3.1, δοκιμασα διάφορα αλλα αυτη μου αρεσε ποιο πολυ. Εχουν και δυνατοτητα για αθορυβο ηχο κλειστρου.

Ναι φιλε μου το ξερω οτι κατα 90 % ειναι θεμα hardware (εξαλλου το εκανα και εγχειρηση το κινητο ανοιγοντας το και "μαστορευοντας" το :p εχω γραψει και λεπτομεριες στο αντιστοιχο thread για το gps! Απλα ειπα μηπως ειχαμε τιποτα χειροτερες "εμπειριες" :) πολλα βλεπουν τα ματια μας. .

Αν θυμασαι, ειμαι αυτος που ποσταρα τη φωτο οπου ετρεχα 10 χιλ και κατεγραφα με το runtastic για να δειξω το προβλημα. Επειδη τρεχω καθε εβδομαδα, παντα με το gps, ακριβως τα ιδια προβληματα και με 4.4.1 cloudyfy

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διαβασε λιγο εκει τις οδηγιες γιατι ειναι λιγο μπερδεμα. Σου εχει μια διαδικασια για να κανεις backup την υπαρχων καμερα. Μετα βαζεις το δικο του, κανονικα το φλασαρεις απο recovery.

Αμα βγαλει update, συνηθως φλασαρεις ξανα το αρχικο backup, και μετα το update. Ολοτε το χρειαζεσαι..

Sosimple φίλε μου προσπάθησα να φλασαρω την 1.6.1 μέσω recovery το έκανε κανονικά αλλά λίγο πριν τελειώσει έγραψε failed λόγο support for loki failed κάτι τέτοιο.... Δεν έχω 4K video, οπότε δεν περαστηκε... Τι κάνω;

Αν θυμασαι, ειμαι αυτος που ποσταρα τη φωτο οπου ετρεχα 10 χιλ και κατεγραφα με το runtastic για να δειξω το προβλημα. Επειδη τρεχω καθε εβδομαδα, παντα με το gps, ακριβως τα ιδια προβληματα και με 4.4.1 cloudyfy

Ναι θυμαμαι! Θυμαμαι επισης πως ησουν απ' τους πρωτους που ανεφερε το προβλημα (το οποιο με αγχωνε και μενα).

.

Οκ τότε. Πάντως άλλοι έστειλαν για αντικατασταση και γιαυτό το είπα.

Θοδωρής

Error lokifying boot image κάπως έτσι το λέει όταν πάω να κάνω install To mod και από cwm και twrp

Εμενα ειχε μπει μια χαρα.. Σε 4.2.2 εισαι? Γιατι για κιτκατ εχει αλλη εκδοση νομιζω. Καλυτερα γραψτο εκει, στο xda, θα παρεις γρηγοροτερα απαντηση.

Εγώ να αναβαθμίσω?? Είμαι στοκ. Root..με G2. Αγορασμενο απο τον κινέζο.!

Μου έβγαλε αναβάθμιση...την κάνω?? Η την αποφεύγω??

Εαν αναβαθμισω θα μπορώ να το κάνω Ρουτ ξανά?? Είναι οκ το τηλέφωνο με την αναβάθμιση? Η μήπως είναι καλυτερο να μείνω όπως είμαι..!!???

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Είχα απενεργοποιησει το λοκι εγω. Τεσπα. Το είδα το update οχι ακόμα για εμενα. Έρχονται screenshots μπαταρίας Δημήτρη. Πολυ καλύτερα απο πριν ειναι τελικά και με μια φόρτιση

Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πληρη φόρτιση3 μερες τωρα! Τώρα έκανα πλήρη οπότε από αύριο μεθαύριο θα έχω αποτελέσματα και γω. Αν και τα δικά σου νούμερα δεν τα χω πιάσει ποτέ μιας κ ανοίγω δεδομένα Θοδωρή!

Δημήτρης

Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει πληρη φόρτιση3 μερες τωρα! Τώρα έκανα πλήρη οπότε από αύριο μεθαύριο θα έχω αποτελέσματα και γω. Αν και τα δικά σου νούμερα δεν τα χω πιάσει ποτέ μιας κ ανοίγω δεδομένα Θοδωρή!

Καλα και εγω ανοίγω ρε συ. Δεν πιάνω 7 ωρες με δεδομένα. Τώρα είμαι 60-40 χρήση

Θοδωρής