Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ νεκρα έπεσε εδώ. Εκανε κανένας Κανά φλασαρισμα περασατε custom recovery? Στο xda εχει και mod για καλύτερη καμερα....
technoholic maniac reviewer

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολυ νεκρα έπεσε εδώ. Εκανε κανένας Κανά φλασαρισμα περασατε custom recovery? Στο xda εχει και mod για καλύτερη καμερα....

Ειναι που το κινητο ειναι problem free και δεν θελει πολλα πολλα :)

Εχω φλασαρει τη rayglobe του acer,μια χαρα εχει και μοντακια ενσωματωμενα και ολα κομπλε!!

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Να ρωτησω κάτι. Πήρα backup με το CWM Recovery 6.0.4.4. Βλέπω ότι έπιασε 2-3 gb χωρο στην κάρτα, αλλά

στην διαδρομή που λέει ότι είναι το backup > sdcard\clockworkmod δεν το βλέπω το αρχείο με το Root explorer. Που στο καλό το έχει κρυμμένο αν θέλω να το σβήσω.

Root\data\media\clockworkmod\backup

Edited by dimotika

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχα ένα κινητό στα χέρια μου και απλά δεν θα φλάσαρα μανιωδώς κάθε τρείς και λίγο :p

Πάντως με τη rom του Acer (δοκίμασα και Heatshiver αλλά δεν) και xposed,νομίζω ότι το κινητό είναι ολοκληρωμένο...μπαταρία σούπερ (έτσι και αλλιώς),οθόνη ακόμη και το ηχείο...

Μπράβο ρε LG και σε είχα πάρει από κακό μάτι :)

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχα ένα κινητό στα χέρια μου και απλά δεν θα φλάσαρα μανιωδώς κάθε τρείς και λίγο :p

Πάντως με τη rom του Acer (δοκίμασα και Heatshiver αλλά δεν) και xposed,νομίζω ότι το κινητό είναι ολοκληρωμένο...μπαταρία σούπερ (έτσι και αλλιώς),οθόνη ακόμη και το ηχείο...

Μπράβο ρε LG και σε είχα πάρει από κακό μάτι :)

Τι σου αρεσε παραπανω στη rayglobe?

Την επόμενη εβδομάδα θα τα ξεχάσετε όλα...

Έρχεται ο SotMax......;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Την επόμενη εβδομάδα θα τα ξεχάσετε όλα...

Έρχεται ο SotMax......;)

Πλάκα κάνεις έτσι???

δεν πήρε πουθενά το μάτι μου το συγκεκριμένο νέο :p

άντε άντε...γιατί όλο με τη Sammy ασχολούνται όλοι τους και είναι αδικία :p

@hackfree Οσο για τη Rayglobe έχει κάποια mods ενσωματωμένα ήδη,η μπαταρία τραβάει κουπί λίγο ακόμη παραπάνω...έχει ωραίο θεματάκι...και γενικότερα μην το ψάχνεις,ήθελα να φλασάρω κάτι και βρήκα αυτή για να ασχολούμαι...τουλάχιστον είναι απροβλημάτιστη,κανένα Fc,τίποτα :)

Βέβαια με το παραπάνω νέο του Ηλία...ok,ανυπομονώ :D

Αντε ρε Sotmax...τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα...ανυπομονω και γω...!!σε note 2 εειχα παντα και μονο την δικια σου ρομ...μακραν η καλυτερη που υπηρχε..αντε τωρα ψηθηκα παρα πολυ..πσςςςςςςς...!!!
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

το mod της κάμερας που έχει στο xda το έχει δοκιμάσει κανείς? στο τελευταίο update γράφει ότι ο ήχος εγγραφής είναι στα 256k σαν το lumia 1020!

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία από Android (είχα τα τελευταία χρόνια Iphone) και περιμένω να μου έρθει το LG G2 μπορεί να μου πει κάποιος τα προτερήματα του να περάσω την ευρωπαϊκή ROM (θα έχει HK ROM). Εκτός αυτού χρειάζεται να το Κάνω root ώστε να βάζω εφαρμογές σε αυτό;

δεν χρειάζεται να κανεις τιποτα απολύτως, αστο οπως ειναι

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

παιδια δοκίμασε κανεις αυτό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2451021

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

παιδια δοκίμασε κανεις αυτό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2451021

Αυτο το thread που διαβαζεις ειναι για at&t παροχους. Αν εχεις ευρωπαικο τηλεφωνο κοιτα το αντιστοιχο. Υπαρχει περιπτωση να brickarei αλλιως

δεν βλεπω τιποτα για το ευρωπαικο. θα τα βγαλω με το titanium και τελειωσε η υποθεση..

- Oneplus 12

Με περασμένο το xposed και το g2 module σας εμφανίζει τα εφέ του καιρού στην οθόνη ξεκλειδώματος;Παρόλο που το έχω επιλεγμένο στις επιλογές δεν μου το δείχνει ενώ θυμάμαι ότι τα έδειχνε..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Με περασμένο το xposed και το g2 module σας εμφανίζει τα εφέ του καιρού στην οθόνη ξεκλειδώματος;Παρόλο που το έχω επιλεγμένο στις επιλογές δεν μου το δείχνει ενώ θυμάμαι ότι τα έδειχνε..

Τα εμφανίζει κανονικά.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Περνώντας απλά άλλη stock rom, χωρίς root, χάνεται η εγγύηση; Αν κάνω καμιά πατάτα δηλαδή στη διαδικασία επειδή είμαι άπειρος, θα έχω θέμα με την εγγύηση, ή απλά το πάω και το επαναφέρουν;
Iphone 7 plus 32GB

πρέπει να έχεις ενεργοποιημένους και τους συγχρονισμούς

Φανταζομαι δεν εχεις παγωσει με ΤΒ την εφαρμογη του καιρου της LG.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εβαλα το xposed και το g2 module αλλα οταν μικραινω τα nav keys αφηνει ενα κενο απο επανω στον stock launcher της lg. Πως μπορουμε να το διορθωσουμε?

Εβαλα το xposed και το g2 module αλλα οταν μικραινω τα nav keys αφηνει ενα κενο απο επανω στον stock launcher της lg. Πως μπορουμε να το διορθωσουμε?

δεν μπορείς. ένας λόγος που έφυγα από τον stock launcher και πήγα σε nova είναι αυτός. δεν ήθελα καθόλου dock

δεν μπορείς. ένας λόγος που έφυγα από τον stock launcher και πήγα σε nova είναι αυτός. δεν ήθελα καθόλου dock

Οποτε nova! Σ'ευχαριστω!

εχω παρατηρησει με τον στοκ launcher πως μονο με τα προεγκατεστημένα wallpaper δεν χανεται η διαφανεια της status bar. με δικο μου wallpaper το χανει κατα ενα 50%. επισης παρατήρησα πως αν αλλάξω θεμα που εχει διαφορετικό Wallpaper κραταει επισης την διαφανεια. κοινως μονο οταν επιλεξω δικο μου wallpaper χανεται. υπάρχει καποια διαδρομη που μπορω να βαλω wallpaper και να κρατησει την διαφανεια γενικα καποιος τροπος χωρις να αλλαξω launcher?

- Oneplus 12

Πια recovery δουλευει σωστα στο g2? Θελω να κανω wipes γιατι εχω battery drain απο play store και μεγαλη χρηση απο το συστημα android.

Συγγνώμη για το διπλό post!

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων