hackfree Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Πολυ νεκρα έπεσε εδώ. Εκανε κανένας Κανά φλασαρισμα περασατε custom recovery? Στο xda εχει και mod για καλύτερη καμερα.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Πολυ νεκρα έπεσε εδώ. Εκανε κανένας Κανά φλασαρισμα περασατε custom recovery? Στο xda εχει και mod για καλύτερη καμερα.... Ειναι που το κινητο ειναι problem free και δεν θελει πολλα πολλα :) Εχω φλασαρει τη rayglobe του acer,μια χαρα εχει και μοντακια ενσωματωμενα και ολα κομπλε!! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Να ρωτησω κάτι. Πήρα backup με το CWM Recovery 6.0.4.4. Βλέπω ότι έπιασε 2-3 gb χωρο στην κάρτα, αλλά στην διαδρομή που λέει ότι είναι το backup > sdcard\clockworkmod δεν το βλέπω το αρχείο με το Root explorer. Που στο καλό το έχει κρυμμένο αν θέλω να το σβήσω. Root\data\media\clockworkmod\backup Edited November 12, 2013 by dimotika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχα ένα κινητό στα χέρια μου και απλά δεν θα φλάσαρα μανιωδώς κάθε τρείς και λίγο :p Πάντως με τη rom του Acer (δοκίμασα και Heatshiver αλλά δεν) και xposed,νομίζω ότι το κινητό είναι ολοκληρωμένο...μπαταρία σούπερ (έτσι και αλλιώς),οθόνη ακόμη και το ηχείο... Μπράβο ρε LG και σε είχα πάρει από κακό μάτι :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχα ένα κινητό στα χέρια μου και απλά δεν θα φλάσαρα μανιωδώς κάθε τρείς και λίγο :p Πάντως με τη rom του Acer (δοκίμασα και Heatshiver αλλά δεν) και xposed,νομίζω ότι το κινητό είναι ολοκληρωμένο...μπαταρία σούπερ (έτσι και αλλιώς),οθόνη ακόμη και το ηχείο... Μπράβο ρε LG και σε είχα πάρει από κακό μάτι :) Τι σου αρεσε παραπανω στη rayglobe? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Την επόμενη εβδομάδα θα τα ξεχάσετε όλα... Έρχεται ο SotMax......;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Την επόμενη εβδομάδα θα τα ξεχάσετε όλα... Έρχεται ο SotMax......;) Πλάκα κάνεις έτσι??? δεν πήρε πουθενά το μάτι μου το συγκεκριμένο νέο :p άντε άντε...γιατί όλο με τη Sammy ασχολούνται όλοι τους και είναι αδικία :p @hackfree Οσο για τη Rayglobe έχει κάποια mods ενσωματωμένα ήδη,η μπαταρία τραβάει κουπί λίγο ακόμη παραπάνω...έχει ωραίο θεματάκι...και γενικότερα μην το ψάχνεις,ήθελα να φλασάρω κάτι και βρήκα αυτή για να ασχολούμαι...τουλάχιστον είναι απροβλημάτιστη,κανένα Fc,τίποτα :) Βέβαια με το παραπάνω νέο του Ηλία...ok,ανυπομονώ :D Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Αντε ρε Sotmax...τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα...ανυπομονω και γω...!!σε note 2 εειχα παντα και μονο την δικια σου ρομ...μακραν η καλυτερη που υπηρχε..αντε τωρα ψηθηκα παρα πολυ..πσςςςςςςς...!!! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 το mod της κάμερας που έχει στο xda το έχει δοκιμάσει κανείς? στο τελευταίο update γράφει ότι ο ήχος εγγραφής είναι στα 256k σαν το lumia 1020! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία από Android (είχα τα τελευταία χρόνια Iphone) και περιμένω να μου έρθει το LG G2 μπορεί να μου πει κάποιος τα προτερήματα του να περάσω την ευρωπαϊκή ROM (θα έχει HK ROM). Εκτός αυτού χρειάζεται να το Κάνω root ώστε να βάζω εφαρμογές σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 δεν χρειάζεται να κανεις τιποτα απολύτως, αστο οπως ειναι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 παιδια δοκίμασε κανεις αυτό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2451021 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 παιδια δοκίμασε κανεις αυτό; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2451021 Αυτο το thread που διαβαζεις ειναι για at&t παροχους. Αν εχεις ευρωπαικο τηλεφωνο κοιτα το αντιστοιχο. Υπαρχει περιπτωση να brickarei αλλιως Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 δεν βλεπω τιποτα για το ευρωπαικο. θα τα βγαλω με το titanium και τελειωσε η υποθεση.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Με περασμένο το xposed και το g2 module σας εμφανίζει τα εφέ του καιρού στην οθόνη ξεκλειδώματος;Παρόλο που το έχω επιλεγμένο στις επιλογές δεν μου το δείχνει ενώ θυμάμαι ότι τα έδειχνε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Με περασμένο το xposed και το g2 module σας εμφανίζει τα εφέ του καιρού στην οθόνη ξεκλειδώματος;Παρόλο που το έχω επιλεγμένο στις επιλογές δεν μου το δείχνει ενώ θυμάμαι ότι τα έδειχνε.. Τα εμφανίζει κανονικά. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Περνώντας απλά άλλη stock rom, χωρίς root, χάνεται η εγγύηση; Αν κάνω καμιά πατάτα δηλαδή στη διαδικασία επειδή είμαι άπειρος, θα έχω θέμα με την εγγύηση, ή απλά το πάω και το επαναφέρουν; Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Με περασμένο το xposed και το g2 module σας εμφανίζει τα εφέ του καιρού στην οθόνη ξεκλειδώματος;Παρόλο που το έχω επιλεγμένο στις επιλογές δεν μου το δείχνει ενώ θυμάμαι ότι τα έδειχνε.. πρέπει να έχεις ενεργοποιημένους και τους συγχρονισμούς Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Με περασμένο το xposed και το g2 module σας εμφανίζει τα εφέ του καιρού στην οθόνη ξεκλειδώματος;Παρόλο που το έχω επιλεγμένο στις επιλογές δεν μου το δείχνει ενώ θυμάμαι ότι τα έδειχνε.. Φανταζομαι δεν εχεις παγωσει με ΤΒ την εφαρμογη του καιρου της LG. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 πρέπει να έχεις ενεργοποιημένους και τους συγχρονισμούς Αυτό ήταν..Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εβαλα το xposed και το g2 module αλλα οταν μικραινω τα nav keys αφηνει ενα κενο απο επανω στον stock launcher της lg. Πως μπορουμε να το διορθωσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εβαλα το xposed και το g2 module αλλα οταν μικραινω τα nav keys αφηνει ενα κενο απο επανω στον stock launcher της lg. Πως μπορουμε να το διορθωσουμε? δεν μπορείς. ένας λόγος που έφυγα από τον stock launcher και πήγα σε nova είναι αυτός. δεν ήθελα καθόλου dock Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 δεν μπορείς. ένας λόγος που έφυγα από τον stock launcher και πήγα σε nova είναι αυτός. δεν ήθελα καθόλου dock Οποτε nova! Σ'ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 εχω παρατηρησει με τον στοκ launcher πως μονο με τα προεγκατεστημένα wallpaper δεν χανεται η διαφανεια της status bar. με δικο μου wallpaper το χανει κατα ενα 50%. επισης παρατήρησα πως αν αλλάξω θεμα που εχει διαφορετικό Wallpaper κραταει επισης την διαφανεια. κοινως μονο οταν επιλεξω δικο μου wallpaper χανεται. υπάρχει καποια διαδρομη που μπορω να βαλω wallpaper και να κρατησει την διαφανεια γενικα καποιος τροπος χωρις να αλλαξω launcher? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Πια recovery δουλευει σωστα στο g2? Θελω να κανω wipes γιατι εχω battery drain απο play store και μεγαλη χρηση απο το συστημα android. Συγγνώμη για το διπλό post! Edited November 28, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts