razkal Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) προσπαθω να κανω ρουτ σε κιτκατ αλλα στο adb devices μου βγαζει την συσκευη offline... καμια ιδεα? solved: "unplug the cable, plug it back in and accept the RSA notification, put the check on Always trust this computer and try again." Edited June 2, 2014 by razkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) καλησπερα παιδια.εχω ενα g2 στην 4.2.2 root και εχω βαλει το patch για τον ηχο...ειμαι πολυ ευχαριστημενος!εχω κατεβασει το napster και εχω αρκετα τραγουδια,θελω ομως να παω στην kitkat...αν το κανω unroot σβηνονται η εφαρμογες?γιατι δεν θελω να χασω τα τραγουδια μεσα απο το napster.ευχαριστω πολυ.ελπιζω σε καποια λυση αν ξερει καποιος!η αν κανω ΟΤΑ θα κολλησει? Edited June 3, 2014 by VEGETTO Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatileon Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Καλημερα παιδια μια ερωτηση σε ενα προβλημα που εχω. Σημερα πηγα να εγκαταστησω μια σπασμενη εκδοση του Sygic στο τηλεφωνο και ενω την κανει εγκαταστησει κανονικα οταν παω να την ανοιξω ανοιγει και αμεσως ξανακλεινει.. Το συγκεκριμενο προγραμμα το εχω περασει σε 5 τηλεφωνα (2-3 κινεζικα και σε δυο Samsung s3) και σε ολα τα τηλεφωνα λειτουργει κανονικοτατα. Τι μπορει να συμβαινει? Κανω κατι λαθος? οποιος το εχει περασει το Sygic θα ηθελα τη βοηθεια του. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 καλησπερα παιδια.εχω ενα g2 στην 4.2.2 root και εχω βαλει το patch για τον ηχο...ειμαι πολυ ευχαριστημενος!εχω κατεβασει το napster και εχω αρκετα τραγουδια,θελω ομως να παω στην kitkat...αν το κανω unroot σβηνονται η εφαρμογες?γιατι δεν θελω να χασω τα τραγουδια μεσα απο το napster.ευχαριστω πολυ.ελπιζω σε καποια λυση αν ξερει καποιος!η αν κανω ΟΤΑ θα κολλησει? με το unroot δεν σβηνονται εφαρμογες. αν το εχεις κανει μονο ρουτ (χωρις custom recovery) ισως περασει κανονικα το upgrade. μπορεις να δοκιμασεις να το κανεις upgrade και μεσω pc, νομιζω ειναι πιο safe για το root σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Απλα αν το κανω ΟΤΑ δηλ δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησει? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi13 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Ρε παιδιά εγω για να περάσω ευρωπαΐκη rom ποιον οδηγω πρέπει να ακολουθήσω? Εκτόσ αυτου θα πρέπει να είμαι root πριν το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Παιδια προσπαθω να κανω ροοτ και στο τελευταιο βημα adb sideload kk_root.zip στο command μου βγαζει οτι δεν μπορει να διαβασει απο το sideload. Τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω. edit: Κατεβασα ξανα το ioroot τα εκανα απ την αρχη και ολα μια χαρα. Edited June 12, 2014 by PAN_10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros89 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Παιδιά SOS Είμαι 2 ημέρες με νεκρό κινητό (brick) . Αφού προσπάθησα να βάλω (και έβαλα) custom Pardus HD & CloudyPro II , κάνοντας όλα τα wipe, είμαι χωρίς IMEI, χωρίς σήμα κτλ. Είχα κάνει imei backup αλλα δεν μπορώ να το επαναφέρω, κολλάει συνέχεια. Προσπαθώ να βάλω την stock και στον LG flasher σταματάει στην τρίτη απο τις 4 φάσεις με error και reply.... Το πάω για service? Έχει κάποιος κάποια (κάποτε) zip στοκ να μπορώ να φλασάρω; SOS Edit: μετά απο έλεγχο είδα οτι με έχει unrooted και το download αλλα και το LG RCT display. Τι να κάμω; Edited June 14, 2014 by spiros89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros89 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Κάποιος για βοήθεια;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Καλησπέρα παιδια...θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω αγορασει απο Αμερικη ενα LG G2 32gb της Sprint. Μπορειται να μου πειτε εναν σιγουρο και σχετικα ευκολο τροπο να το κανω να δουλευει σας να ειναι το Ευρωπαικό; Δηλαδη να δουλευει σε gsm και να εχει το Ευρωπαικό menu. Εψαξα σε προηγούμενες σελιδες αλλα μπερδευτηκα και δεν βγαζω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 μπορεί καποιος να με βοηθήσει μέσω skype ή pm για custom recovery και εγκατασταση rom? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 άλλαξα το framework με αντικατάσταη και έχει κολλήσει στο logo lg ..τι να κανω? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 παιδιά συνηδητοποίησα σήμερα κάτι γραμμές κάθετες στο φως. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Καλησπερα ειμαι στοκ 4.4.2 απο γερμανια το κινητο.Επειδη το ειχε αλλος πριν δε ξερω αν χρειαστηκε να βαλει ελληνικη ρομ ή απλα ειχε μεσα επιλογη να γινει στα ελληνικα ρο μενου.Θελω να το ρουταρω απλα και να αφησω αυτη τη ρομ πανω.Πως θα το κανω και τι πρεπει να προσεξω κατα τη διαδικασια.ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 να κανω μερικες ερωτησεις σαν νεος στο G2! αν το κανω ροοτ θα μπορω μετα να το κανω ξε-ροοτ για να μην εχω θεμα με την εγγυηση? και γενικα θα εχω θεμα με την εγγυηση? (πχ στο σ2 που ειχα ειχε και καλα τον κουντερ που τον μηδενιζες αν ηθελες για να μην φαινεται οτι εχει πειραχτει). Επισης εχει βγει καμια 4.4.3 εκδοση ή οχι? Τελος επειδη θα βρισκομαι Κινα απο σεπτεμβερη η εγγυηση μου δεν θα ισχυει εκει σωστΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 να κανω μερικες ερωτησεις σαν νεος στο G2! αν το κανω ροοτ θα μπορω μετα να το κανω ξε-ροοτ για να μην εχω θεμα με την εγγυηση? και γενικα θα εχω θεμα με την εγγυηση? (πχ στο σ2 που ειχα ειχε και καλα τον κουντερ που τον μηδενιζες αν ηθελες για να μην φαινεται οτι εχει πειραχτει). Επισης εχει βγει καμια 4.4.3 εκδοση ή οχι? Τελος επειδη θα βρισκομαι Κινα απο σεπτεμβερη η εγγυηση μου δεν θα ισχυει εκει σωστΑ? Εδώ βρίσκονται οι απαντήσεις που ψάχνεις..... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380357 Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 παιδιά γτ όταν τραβάω με 720p 120fps το βίντεο δεν τραβάει slow motion? παίζει κανονικά στο player Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 καλησπερα μια βοηθεια θελω να βαλω οφφισιαλ ρομ για να το παω για σερβις το ρημαδι 4 φορα χαλαει η οθονη κανω αυτα που λεει ο οδηγος αλλα μου λεει εχω τι ποιο προσφατη εκδοση εκανα και την 1 &2 μεθοδο τιποτα μου ανοιγει B2CAppSetup και λεει εχω τι ποιο προσφατη εκδοση.οποιος ξερει ας βοηθησει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 καλησπερα μια βοηθεια θελω να βαλω οφφισιαλ ρομ για να το παω για σερβις το ρημαδι 4 φορα χαλαει η οθονη κανω αυτα που λεει ο οδηγος αλλα μου λεει εχω τι ποιο προσφατη εκδοση εκανα και την 1 &2 μεθοδο τιποτα μου ανοιγει B2CAppSetup και λεει εχω τι ποιο προσφατη εκδοση.οποιος ξερει ας βοηθησει:) Αν έχεις Win 7 απενεργοποίησε το User Access Control, κάνε restart και δοκίμασε την πρώτη μέθοδο. Σιγουρέψου ότι κανείς όλα τα βήματα σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Αν έχεις Win 7 απενεργοποίησε το User Access Control, κάνε restart και δοκίμασε την πρώτη μέθοδο. Σιγουρέψου ότι κανείς όλα τα βήματα σωστά. Πως απενοργοποιο το user access control ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Control Panel\User Accounts and Family Safety\User Accounts πινακας ελεγχου-Χρηστες και Ασφαλεια (δεν θυμαμαι πως το εχει στα ελληνικα) - Λογαριασμοι Χρηστων - Αλλαγη Ασφαλειας λογαριασμου χρηστη (ουτε εδω θυμαμαι την ακριβη μεταφραση αλλα ειναι η τελευταια επιλογη) στο παραθυρο που ανοιγει πας τον δεικτη κατω κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Παιδιά στην 4.4.2 υπάρχει κάποια λύση για να ανεβάσουμε την ένταση του ήχου του κινητού? Έχω Bluetooth ηχείο και όταν το βάζω τέρμα να πέζει πάλι δεν ακούγεται δυνατά Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 καλησπερα μια βοηθεια θελω να βαλω οφφισιαλ ρομ για να το παω για σερβις το ρημαδι 4 φορα χαλαει η οθονη κανω αυτα που λεει ο οδηγος αλλα μου λεει εχω τι ποιο προσφατη εκδοση εκανα και την 1 &2 μεθοδο τιποτα μου ανοιγει B2CAppSetup και λεει εχω τι ποιο προσφατη εκδοση.οποιος ξερει ας βοηθησει:) Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα....και με τις δυο μεθοδους τιποτα..εκανα και αυτο που λεει ο CKB αλλα παλι τα ιδια. Παιδια βοηθεια παρακαλω....εχω μείνει χωρις κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα....και με τις δυο μεθοδους τιποτα..εκανα και αυτο που λεει ο CKB αλλα παλι τα ιδια. Παιδια βοηθεια παρακαλω....εχω μείνει χωρις κινητο. Κάτι κανείς λάθος στην διαδικασία.... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα....και με τις δυο μεθοδους τιποτα..εκανα και αυτο που λεει ο CKB αλλα παλι τα ιδια. Παιδια βοηθεια παρακαλω....εχω μείνει χωρις κινητο. Προτεινω να ξηλωσεις ολα τα προγραμματα που αφορουν την LG. Κανε ενα restart στο PC, περνα τα ολα απο την αρχη και ξανα restart. Επαληθευεις οτι το UAC ειναι απενεργοποιημενο και ξεκινας τον 1ο οδηγο πιστά. Εγω ετσι τα ειχα καταφερει. Καπου στο xda ειχα δει οτι αν ξεκινησεις τη μεθοδο και δεν ολοκληρωθει, καλο ειναι να επαναφερεις τα παντα, restart και παλι απ την αρχη. Εγω χρησιμοποιησα αυτο τον οδηγο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 Αν παρατηρησεις στο τελος των οδηγιων, στο γκρι κουτι, εχει ενα rar αρχειο. Αυτο βαλε ως automated script. Edit. Μόλις επιλέξεις το αυτόματο script ανοιγει παράθυρο με οδηγίες. Να ενέργοποιησεις το Windows Enabler κλπ. Αν δε γινει αυτο, προκοπη δε θα δεις. Edited June 21, 2014 by CKB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts