BlueChris Δημ. December 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εδώ είναι το θέμα, αυτή η λεγόμενη γαλλική έχει μέσα και το κανονικό csc το ελληνικό EUR. Μπορεί κάποιος με γαλλικό τηλ να δει μέσα στο φάκελο system/csc να δει αν έχει EUR folder μέσα; Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μπορώ να κάνω clean install την MK3 πάνω σε ήδη ρουταρισμένο με MJ7, και κατόπιν root με βάση το ποστ 222; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Δεν έχω ακόμα επιβεβαίωση από κανένα πώς η URDLV μέθοδος περνάει τις τελευταίες rom, κάνε λίγο υπομονή Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Εδώ είναι το θέμα, αυτή η λεγόμενη γαλλική έχει μέσα και το κανονικό csc το ελληνικό EUR. Μπορεί κάποιος με γαλλικό τηλ να δει μέσα στο φάκελο system/csc να δει αν έχει EUR folder μέσα; Τhν πέρασα. Έχει και το EUR csc μαζί με άλλα πχ το Κυπριακό (CYO). Πιθανά έχει τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα Ευρωπαικά csc. Έτσι ήταν και η προηγούμενη Γαλλική ΜJ7 που είχες ανεβάσει. Knox 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Οκ δεν το ήξερα, άρα δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε την ελληνική αν με τη γαλλική έχουμε το eur Ευχαριστώ για την προσπάθεια, έβγαλες φίδι από την τρύπα επίσημα. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Δεν υπάρχει ουσιώδες διάφορα ώστε να κάνουμε την αναβάθμιση από mj7 σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Κανονικά υπάρχει. Η πρώτη MK2 όταν είχε βγει στην Ασία είχε 2500 αριθμούς διάφορα στο changelist που σημαίνει διορθώσεις στον κώδικα σε τόσα σημεία, το θέμα είναι πως το samfirmware δίνει στις ευρωπαϊκές mk2 ίδιο changelist με την mj7 πράγμα για μένα λάθος, πάντως εγώ που την δοκίμασα δεν βρήκα κάποια εμφανή διαφορά. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Δεν υπάρχει ουσιώδες διάφορα ώστε να κάνουμε την αναβάθμιση από mj7 σωστά? Τίποτα διαφορετικό τουλάχιστον σε πρώτη ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 με το που εβαλα την mj7 απο mj1 με την μεθοδο UDRLV δεν λειτουργει το wifi!εχει συμβει σε κανεναν? Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 με το που εβαλα την mj7 απο mj1 με την μεθοδο UDRLV δεν λειτουργει το wifi!εχει συμβει σε κανεναν? Το είχα πάθει κι εγώ. Πρέπει να περάσεις και το μόντεμ, γιατί με αυτή την μέθοδο δεν περνιέται αυτόματα... Μόλις το περάσεις όλα θα δουλεύουν ρολόι! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Το είχα πάθει κι εγώ. Πρέπει να περάσεις και το μόντεμ, γιατί με αυτή την μέθοδο δεν περνιέται αυτόματα... Μόλις το περάσεις όλα θα δουλεύουν ρολόι! Πως το περναω;και πιο;το mj7; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 με το που εβαλα την mj7 απο mj1 με την μεθοδο UDRLV δεν λειτουργει το wifi!εχει συμβει σε κανεναν? Το είχα πάθει κι εγώ. Πρέπει να περάσεις και το μόντεμ, γιατί με αυτή την μέθοδο δεν περνιέται αυτόματα... Μόλις το περάσεις όλα θα δουλεύουν ρολόι! Αν κατέβασες ότι έχω ανεβάσει εγώ είναι fullrom URDLV με το μόντεμ μαζί, ποιο csc έχεις; αλλά βασικά βάλε το μόντεμ της mj7 μαζί με το hlos.bin, αν δεν τα βρίσκεις έτοιμα απλά τη ρομ που κατέβασες πριν την μετατρέψεις αποσυμπιεσε την και εκεί είναι και τα 2 αρχεία, τα περνάς με Odin. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Αν κατέβασες ότι έχω ανεβάσει εγώ είναι fullrom URDLV με το μόντεμ μαζί, ποιο csc έχεις; αλλά βασικά βάλε το μόντεμ της mj7 μαζί με το hlos.bin, αν δεν τα βρίσκεις έτοιμα απλά τη ρομ που κατέβασες πριν την μετατρέψεις αποσυμπιεσε την και εκεί είναι και τα 2 αρχεία, τα περνάς με Odin. το csc ειναι DBT(Γερμανικο)περασα το mj7 με ξετικαρισμενο το auto reboot και βαζοντας το στο cp με ξετικαρισμενο το auto reboot!Το περασα και δευτερη φορα και μετα περασα και το hlos.bin βαζοντας το κι αυτο στο cp!Κανω κατι λαθος?Για το hlos.bin δεν ειμαι σιγουρος!τπ βαζω στο ap η στο cp? τα αρχεια modem.bim & hlos.bin δεν τα εχω πλεον γιατι τα εσβησα καταλαθος!αν μπορει καποιος να μου τα στειλει η να μου δωσει ενα λινκ θα το εκτιμουσα! Edited December 19, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Είναι λίγες σελίδες ποιο πίσω Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Με ποιο τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε μια full rom URDLV? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Περνάς με URDLV τη μαμά Rom, μετά την κάνεις extract. Σβήνει από τα αρχεία μετά το extract όλα τα .mbn και το about. Κάνεις extract και το URdlv αρχείο που έφτιαξες πρώτο και μέσα του έχει ένα system και ένα cache, τα μεταφέρεις στο φάκελο της μαμάς Rom πατώντας τα υπάρχοντα system και cache. Τελειώνεις κάνοντας tar το φάκελο της μαμάς Rom. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Περνάς με URDLV τη μαμά Rom, μετά την κάνεις extract. Σβήνει από τα αρχεία μετά το extract όλα τα .mbn και το about. Κάνεις extract και το URdlv αρχείο που έφτιαξες πρώτο και μέσα του έχει ένα system και ένα cache, τα μεταφέρεις στο φάκελο της μαμάς Rom πατώντας τα υπάρχοντα system και cache. Τελειώνεις κάνοντας tar το φάκελο της μαμάς Rom. Extract κάνεις με 7zip και tar κανεις με cygwin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Όχι, στο xda ψάξε το rom extractor αν θυμάμαι καλα Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Υπαρχει καποιος αλλος τροπος για ροοτ(δεν με ενδιαφερει το knox).Προχθες δοκιμασα με το URDLV και δεν εκανα κατι σωστα με το μοντεμ και μπρικαρα το τηλεφωνο.ευτυχως δεν ειχε γραψει το knox και μου το εκαναν με την εγγυηση κανονικα. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Cfroot στο xda ο καλύτερος τρόπος. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Με cygwin κανεις το md5 θελεις το md5 και boot image Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 με cf root το εχει κανει κανενας;γνωριζω για το knox απλα ηθελα να ρωτησω αν σου κανει full root η κατι ενδιαμεσο;ειχα διαβασει κατι οταν πρωτοκυκλοφορησε αλλα δεν ξερω αν ισχυει. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Αφου παμε mj7 με root και Knox 0 μπορουμε να περασουμε καποια custom rom? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ολα τα ροοτ δεν ειναι full root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Αφου παμε mj7 με root και Knox 0 μπορουμε να περασουμε καποια custom rom? Όχι γιατί θα γράψει το κνοξ. Δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts