Jump to content

Galaxy Note 3 : Πλήρης οδηγός για Root (De la Vega method from XDA)

BlueChris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ είναι το θέμα, αυτή η λεγόμενη γαλλική έχει μέσα και το κανονικό csc το ελληνικό EUR. Μπορεί κάποιος με γαλλικό τηλ να δει μέσα στο φάκελο system/csc να δει αν έχει EUR folder μέσα;

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

• Απαντήσεις 615
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχω ακόμα επιβεβαίωση από κανένα πώς η URDLV μέθοδος περνάει τις τελευταίες rom, κάνε λίγο υπομονή

Admin CorollaClub.com

Εδώ είναι το θέμα, αυτή η λεγόμενη γαλλική έχει μέσα και το κανονικό csc το ελληνικό EUR. Μπορεί κάποιος με γαλλικό τηλ να δει μέσα στο φάκελο system/csc να δει αν έχει EUR folder μέσα;

Τhν πέρασα. Έχει και το EUR csc μαζί με άλλα πχ το Κυπριακό (CYO). Πιθανά έχει τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα Ευρωπαικά csc.

Έτσι ήταν και η προηγούμενη Γαλλική ΜJ7 που είχες ανεβάσει.

Knox 0

Οκ δεν το ήξερα, άρα δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε την ελληνική αν με τη γαλλική έχουμε το eur

Ευχαριστώ για την προσπάθεια, έβγαλες φίδι από την τρύπα επίσημα.

Admin CorollaClub.com

Κανονικά υπάρχει. Η πρώτη MK2 όταν είχε βγει στην Ασία είχε 2500 αριθμούς διάφορα στο changelist που σημαίνει διορθώσεις στον κώδικα σε τόσα σημεία, το θέμα είναι πως το samfirmware δίνει στις ευρωπαϊκές mk2 ίδιο changelist με την mj7 πράγμα για μένα λάθος, πάντως εγώ που την δοκίμασα δεν βρήκα κάποια εμφανή διαφορά.

Admin CorollaClub.com

Δεν υπάρχει ουσιώδες διάφορα ώστε να κάνουμε την αναβάθμιση από mj7 σωστά?

Τίποτα διαφορετικό τουλάχιστον σε πρώτη ματιά.

με το που εβαλα την mj7 απο mj1 με την μεθοδο UDRLV δεν λειτουργει το wifi!εχει συμβει σε κανεναν?
Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

με το που εβαλα την mj7 απο mj1 με την μεθοδο UDRLV δεν λειτουργει το wifi!εχει συμβει σε κανεναν?

Το είχα πάθει κι εγώ.

Πρέπει να περάσεις και το μόντεμ, γιατί με αυτή την μέθοδο δεν περνιέται αυτόματα...

Μόλις το περάσεις όλα θα δουλεύουν ρολόι!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Το είχα πάθει κι εγώ.

Πρέπει να περάσεις και το μόντεμ, γιατί με αυτή την μέθοδο δεν περνιέται αυτόματα...

Πως το περναω;και πιο;το mj7;

Το είχα πάθει κι εγώ.

Αν κατέβασες ότι έχω ανεβάσει εγώ είναι fullrom URDLV με το μόντεμ μαζί, ποιο csc έχεις; αλλά βασικά βάλε το μόντεμ της mj7 μαζί με το hlos.bin, αν δεν τα βρίσκεις έτοιμα απλά τη ρομ που κατέβασες πριν την μετατρέψεις αποσυμπιεσε την και εκεί είναι και τα 2 αρχεία, τα περνάς με Odin.

Admin CorollaClub.com

Αν κατέβασες ότι έχω ανεβάσει εγώ είναι fullrom URDLV με το μόντεμ μαζί, ποιο csc έχεις; αλλά βασικά βάλε το μόντεμ της mj7 μαζί με το hlos.bin, αν δεν τα βρίσκεις έτοιμα απλά τη ρομ που κατέβασες πριν την μετατρέψεις αποσυμπιεσε την και εκεί είναι και τα 2 αρχεία, τα περνάς με Odin.

το csc ειναι DBT(Γερμανικο)περασα το mj7 με ξετικαρισμενο το auto reboot και βαζοντας το στο cp με ξετικαρισμενο το auto reboot!Το περασα και δευτερη φορα και μετα περασα και το hlos.bin βαζοντας το κι αυτο στο cp!Κανω κατι λαθος?Για το hlos.bin δεν ειμαι σιγουρος!τπ βαζω στο ap η στο cp?

τα αρχεια modem.bim & hlos.bin δεν τα εχω πλεον γιατι τα εσβησα καταλαθος!αν μπορει καποιος να μου τα στειλει η να μου δωσει ενα λινκ θα το εκτιμουσα!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Περνάς με URDLV τη μαμά Rom, μετά την κάνεις extract. Σβήνει από τα αρχεία μετά το extract όλα τα .mbn και το about. Κάνεις extract και το URdlv αρχείο που έφτιαξες πρώτο και μέσα του έχει ένα system και ένα cache, τα μεταφέρεις στο φάκελο της μαμάς Rom πατώντας τα υπάρχοντα system και cache.

Τελειώνεις κάνοντας tar το φάκελο της μαμάς Rom.

Admin CorollaClub.com

Περνάς με URDLV τη μαμά Rom, μετά την κάνεις extract. Σβήνει από τα αρχεία μετά το extract όλα τα .mbn και το about. Κάνεις extract και το URdlv αρχείο που έφτιαξες πρώτο και μέσα του έχει ένα system και ένα cache, τα μεταφέρεις στο φάκελο της μαμάς Rom πατώντας τα υπάρχοντα system και cache.

Τελειώνεις κάνοντας tar το φάκελο της μαμάς Rom.

Extract κάνεις με 7zip και tar κανεις με cygwin;

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος για ροοτ(δεν με ενδιαφερει το knox).Προχθες δοκιμασα με το URDLV και δεν εκανα κατι σωστα με το μοντεμ και μπρικαρα το τηλεφωνο.ευτυχως δεν ειχε γραψει το knox και μου το εκαναν με την εγγυηση κανονικα.

με cf root το εχει κανει κανενας;γνωριζω για το knox απλα ηθελα να ρωτησω αν σου κανει full root η κατι ενδιαμεσο;ειχα διαβασει κατι οταν πρωτοκυκλοφορησε αλλα δεν ξερω αν ισχυει.

Αφου παμε mj7 με root και Knox 0 μπορουμε να περασουμε καποια custom rom?

Όχι γιατί θα γράψει το κνοξ. Δυστυχώς