BlueChris Δημ. December 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Για να μην κανω κανα λαθος. Εμενα δειχνει στο Sammboile δειχνει οτι ευτη ειναι η τελευταια που υπαρχει. Την κατεβαζω και ακολουθω τις οδηγιες του post 3? Ναι, τώρα πως θα την κατεβάσεις δεν ξέρω, έκλεισαν το Hot file και μεταφέρουν όλα τα αρχεία κάπου αλλού στο Samfirmware Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ναι, τώρα πως θα την κατεβάσεις δεν ξέρω, έκλεισαν το Hot file και μεταφέρουν όλα τα αρχεία κάπου αλλού στο Samfirmware To έχει πάρει απόφαση να μας παιδεύει η samsung με ότι τρόπο μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ναι το παρατηρησα και γω μολις πηγα να την κατεβασω... Εσυ BlueChris τωρα την civiz εχεις δλδ, οχι την stock? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ναι το παρατηρησα και γω μολις πηγα να την κατεβασω... Εσυ BlueChris τωρα την civiz εχεις δλδ, οχι την stock? Ναι Εσύ έχεις Γαλλικό XEF και πήγα να στην κατεβάσω να στην μετατρέψω εγώ να την βάλω στο MEGA (όχι το κανάλι :-) ) αλλά δεν έχει μεταφερθεί ακόμα στο terafile.co το δικό σου Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Καλα το sammobile ειναι επισημο της samsunsung, ή fansite? Ειχα την εντυπωση οτι ειναι επισημο, αν οντως ειναι ετσι δεν εχουν δικο τους χωρο και καθονται και βασιζονται σε hosters? Ευχαριστω φιλε μου, θα κανουμε υπομονη μεχρι να τα ξανανεβασει και συνεχιζουμε. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Όχι δεν είναι, όπως και να έχει τη βρήκα σε torrent και την κατεβαζω/μετατρεπω/ανεβάζω στο mega λογικά μέχρι τις 4.30 που σχολάω Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Καλημέρα... Ανοίγοντας το supersu γράφει ότι ανιχνεύθηκε το Knox και ρωτάει: Try to disable Knox? Τι κάνω? Απαντώ με yes ? Επίσης προσπαθώ να σβήνω το power on ogg... Πως γίνεται αυτο? Μου λέει ότι δεν ειναι δυνατή η διαγραφή... Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Έπρεπε πριν το supersu φωνάξει να είχες παγώσει ότι έχει τη λέξη knox με titanium ή να γίνει disabled με wanam xposed. Αυτό τώρα που λες δεν το έχω δει Edit: Κάθισα και διάβασα λίγο .. δεν έχω καταλάβει πως το supersu κλείνει τις ειδοποιήσεις του knox οπότε για να είσαι σίγουρος κάντο με έναν από τους 2 τρόπους που σου είπα Edited December 5, 2013 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Τα πάγωσα όλα με Titanium αλλα πάλι φώναξε ο SuperSu... Ε...κι εγώ του είπα να απενεργοποιήσει το Knox και τελικά το πέτυχε... Το poweron.ogg ειναι ο ήχος που ακούγεται στο boot της συσκευής. Στο Galaxy S3 το διαγράφω και όλα οκ...εδώ μου βγάζει ότι ειναι read only και δεν γίνεται να διαγραφεί!!!! Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Τα πάγωσα όλα με Titanium αλλα πάλι φώναξε ο SuperSu... Ε...κι εγώ του είπα να απενεργοποιήσει το Knox και τελικά το πέτυχε... Το poweron.ogg ειναι ο ήχος που ακούγεται στο boot της συσκευής. Στο Galaxy S3 το διαγράφω και όλα οκ...εδώ μου βγάζει ότι ειναι read only και δεν γίνεται να διαγραφεί!!!! μην πειράζεις με το χέρι καλύτερα τίποτα.. με wanam πάλι απενεργοποιείς το boot sound γιατί θα σου έλεγα απλά με root explorer πας και σβήνεις ότι σε φωτίσει ο θεός. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 μην πειράζεις με το χέρι καλύτερα τίποτα.. με wanam πάλι απενεργοποιείς το boot sound γιατί θα σου έλεγα απλά με root explorer πας και σβήνεις ότι σε φωτίσει ο θεός. Το poweron.ogg ειναι στο system/media/ui/audio,απλά στο S3 με τη rom του sotmax έκανες διαγραφή και όλα Οκ.Εδω ειναι read only και δε διαγράφεται. Προτείνεις λοιπόν το Wanam Exposed... Πρώτα πρεπει να εγκαταστησω το exposed framework 2.2+και μετα την εφαρμογή αποτι βλέπω... Πρεπει να προσέξω κάτι στην εγκατάσταση αυτή? Έχει κάποια αδύνατα-επικίνδυνα σημεία? Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Μπα τίποτα, απλά βάλτο αλλά το xposed framework είναι έκδοση 2.4 και το wanam 2.5 Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 To Wanam xposed ρυθμίζει τα dpi? Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ψαχνοντας στο ιντερνετ, είδα ότι μπορώ, ξεζιπάροντας οποιοδήποτε samsung firmware με το 7zip, πάρω το αντίστοιχο modem ως αρχείο bin και ότι μπορώ να το φλασάρω, χωρίς άλλη αλλαγή, με το odin, βάζοντας το στο πεδίο phone. Έτσι δε χρειάζεται να ψάχνω αρχεία modem με μορφή tar ή να κάνω άλλες ταρζανιές. Όντως ισχύει κάτι τέτοιο ή θα μπρικάρω το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Ψαχνοντας στο ιντερνετ, είδα ότι μπορώ, ξεζιπάροντας οποιοδήποτε samsung firmware με το 7zip, πάρω το αντίστοιχο modem ως αρχείο bin και ότι μπορώ να το φλασάρω, χωρίς άλλη αλλαγή, με το odin, βάζοντας το στο πεδίο phone. Έτσι δε χρειάζεται να ψάχνω αρχεία modem με μορφή tar ή να κάνω άλλες ταρζανιές. Όντως ισχύει κάτι τέτοιο ή θα μπρικάρω το τηλέφωνο? Ισχύει απλά θες και HLOS-BIN αρχείο όχι μόνο το modem.bin Καλα το sammobile ειναι επισημο της samsunsung, ή fansite? Ειχα την εντυπωση οτι ειναι επισημο, αν οντως ειναι ετσι δεν εχουν δικο τους χωρο και καθονται και βασιζονται σε hosters? Ευχαριστω φιλε μου, θα κανουμε υπομονη μεχρι να τα ξανανεβασει και συνεχιζουμε. Είσαι έτοιμος για την Γαλλική XEF με URDLV. Ισχύει και για σένα ότι γράφει το μύνημα #222 για οδηγίες. Edited December 5, 2013 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 To Wanam xposed ρυθμίζει τα dpi? Όχι υπάρχει εφαρμογή περ απ λέγετε που από εξποσειντ αλλάζεις dpi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ισχύει απλά θες και HLOS-BIN αρχείο όχι μόνο το modem.bin Είσαι έτοιμος για την Γαλλική XEF με URDLV. Ισχύει και για σένα ότι γράφει το μύνημα #222 για οδηγίες. Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου. Unroot γινεται, ή με το που το κανω χανει μονιμα την εγγυηση? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Όχι καμιά σχέση, γίνεται κανονικά, μα η ταλαιπωρία μας είναι να μην χάσουμε την εγγύηση Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Τι εννοεις? Με αυτο που θα κανω τωρα δεν την χανω την εγγυηση? Παρεπιπτωντος τα root_de_la_vega_sdcard.zip απο το post στο xda ειναι down και αυτα. Υπαρχουν καπου αλλου να τα παρω? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Τι εννοεις? Με αυτο που θα κανω τωρα δεν την χανω την εγγυηση? Παρεπιπτωντος τα root_de_la_vega_sdcard.zip απο το post στο xda ειναι down και αυτα. Υπαρχουν καπου αλλου να τα παρω? Μα όλη η διαδικασία URDLV στηρίζετε στο να σου διατηρηθεί το knox 0 οπότε το τηλέφωνο είναι οκ. Στα εχω μέσα στο rar που σου έδωσα. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Όχι υπάρχει εφαρμογή περ απ λέγετε που από εξποσειντ αλλάζεις dpi Μπορείς να γίνεις πιο σαφής? Αυτα τα ελληνοαγγλικά δεν τα κατάλαβα...:D Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Όχι υπάρχει εφαρμογή περ απ λέγετε που από εξποσειντ αλλάζεις dpi Μπορείς να γίνεις πιο σαφής? Αυτα τα ελληνοαγγλικά δεν τα κατάλαβα...:D Το wanam είναι μια εφαρμογή που εκτός το ότι χρειάζετε ρουτ χρειάζετε και μια εφαρμογή που λέγετε Xposed. Σε αυτο το Xposed μπορείς να κουμπώσει και άλλες εφαρμογές μια από αυτές είναι το per apps που με αυτή αλλάζεις τα dpi. Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327541 Ας γράψουμε τα modules που δουλεύει ο καθένας να δούμε και εμείς κανα νέο. Εγώ δουλεύω wanam & greenify http://img.tapatalk.com/d/13/12/06/9apu7ava.jpg Edited December 6, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Το wanam είναι μια εφαρμογή που εκτός το ότι χρειάζετε ρουτ χρειάζετε και μια εφαρμογή που λέγετε Xposed. Σε αυτο το Xposed μπορείς να κουμπώσει και άλλες εφαρμογές μια από αυτές είναι το per apps που με αυτή αλλάζεις τα dpi. Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327541 Ας γράψουμε τα modules που δουλεύει ο καθένας να δούμε και εμείς κανα νέο. Εγώ δουλεύω wanam & greenify http://img.tapatalk.com/d/13/12/06/9apu7ava.jpg Μια από τα ίδια και εγώ Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ευχαριστώ!!! Σπευδω να την εγκαταστήσω!!! Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Το per apps δεν το βρήκα... Βρηκα per app fonts kai per app hacking. Στο "κατέβασμα" του xposed framework βρηκα το app settings...:( Το app settings είναι? Edited December 6, 2013 by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts