skoj Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Έχω στείλει από την πέμπτη. Αυτό λέω. Ότι συνήθως δεν αργούν. Όπως και εδώ στο φορουμ που έχουν. Εάν στείλεις μήνυμα σου απαντάνε γρήγορα. Τώρα από Πέμπτη έχουν εξαφανιστεί. Στάλθηκε από το Elite 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Έχω στείλει από την πέμπτη. Αυτό λέω. Ότι συνήθως δεν αργούν. Όπως και εδώ στο φορουμ που έχουν. Εάν στείλεις μήνυμα σου απαντάνε γρήγορα. Τώρα από Πέμπτη έχουν εξαφανιστεί. Στάλθηκε από το Elite 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως έχουν ξανά κάνα φεστιβάλ και καμιά μεγάλη γιορτή ,στην Κίνα κάθε λίγο και λιγάκι έχουν γιορτές με το δικό τους ημερολόγιο..προφανώς κατι τέτοιο παίζει.:p:D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Μήπως έχουν ξανά κάνα φεστιβάλ και καμιά μεγάλη γιορτή ,στην Κίνα κάθε λίγο και λιγάκι έχουν γιορτές με το δικό τους ημερολόγιο..προφανώς κατι τέτοιο παίζει.:p:D Σύμφωνα με αυτό έχουν αργία.... http://www.timeanddate.com/holidays/china/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 ήρθε η ώρα για τις τυχερές ημερομηνίες να γίνει το γνωστό dispute. Αύριο το στέλνω δεν έχει νόημα να περιμένω τίποτα παραπάνω (αγορά 25/3, τάχα μου εδώ 2/4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 ήρθε η ώρα για τις τυχερές ημερομηνίες να γίνει το γνωστό dispute. Αύριο το στέλνω δεν έχει νόημα να περιμένω τίποτα παραπάνω (αγορά 25/3, τάχα μου εδώ 2/4) Εγω 24/3 αγορά και σε εμένα τάχα μου εδώ 2/4.μετά τι θα κάνεις θα παραγγείλεις αλλο απο το ιδιο μαγαζί,η απο αλλο. Δεν θα περιμένεις να δικαιωθείς για να μπούνε τα χρήματά σου στο λογαριασμό σου και μετά να παραγγείλεις άλλο κινητό. Γιατι δεν περιμένεις ακόμη λιγες ημέρες μέχρι την παρασκευή μήπως κατα λάθος εμφανιστεί κατι και εγω αυτο σκέφτομαι να κάνω το γνωστό dispute,απλα περιμένω λιγο ακομη. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Εγω 24/3 αγορά και σε εμένα τάχα μου εδώ 2/4.μετά τι θα κάνεις θα παραγγείλεις αλλο απο το ιδιο μαγαζί,η απο αλλο. Δεν θα περιμένεις να δικαιωθείς για να μπούνε τα χρήματά σου στο λογαριασμό σου και μετά να παραγγείλεις άλλο κινητό. Γιατι δεν περιμένεις ακόμη λιγες ημέρες μέχρι την παρασκευή μήπως κατα λάθος εμφανιστεί κατι και εγω αυτο σκέφτομαι να κάνω το γνωστό dispute,απλα περιμένω λιγο ακομη. φυσικά θα περιμένω να μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό και μετά να πάρω ένα ,δεν είμαι τράπεζα, τώρα μάλλον από άλλο μαγαζί γιατί το vickmall μου χάλασε την ψυχολογία. Δεν έχει να περιμένω τίποτα φιλαράκι αν ήταν να έρθει κάτι θα έπρεπε να είχε έρθει, εδώ μπαταριά να παραγγείλεις με το καράβι σίγουρα θα είχε έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος ενδιαφερόμενος που μένει Αθήνα, από το αεροδρόμιο για να ρωτήσει για το δικό του δέμα, μπας και βγάλουμε άκρη;; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος ενδιαφερόμενος που μένει Αθήνα, από το αεροδρόμιο για να ρωτήσει για το δικό του δέμα, μπας και βγάλουμε άκρη;; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις το tracking number από εκεί και πέρα δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις πολλά. Πως μπορώ να βάλω τα χρήματα από το dispute στο balance του paypal και όχι στον λογαριασμό τράπεζας; θέλω να αποφύγω τις αλλαγές και ισοτιμίες στο νόμισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 φυσικά θα περιμένω να μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό και μετά να πάρω ένα ,δεν είμαι τράπεζα, τώρα μάλλον από άλλο μαγαζί γιατί το vickmall μου χάλασε την ψυχολογία. Δεν έχει να περιμένω τίποτα φιλαράκι αν ήταν να έρθει κάτι θα έπρεπε να είχε έρθει, εδώ μπαταριά να παραγγείλεις με το καράβι σίγουρα θα είχε έρθει. Και εγω φίλε το ίδιο σκέφτομαι απο εδώ λέω να το παραγγείλω http://www.minideal.net/ απο ευρ αποθήκη Με χάλασε και μενα πολύ το vickmall κυρίως που δεν μας ενημερώνει τι γίνεται μετα πακέτα μας,μας εχει μονο στο κάντε λιγο ακόμη υπομονή και περιμένετε χωρίς να έρχεται τίποτα. Θα περιμένω να ξαναπάρω πρώτα τα χρήματα και το άλλο αν έρθει απο vickmall που εχασε το δρόμο δεν το παραλαβαίνω το πακέτο και τελείωσε,ας επιστραφεί πίσω.:mad::mad: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος ενδιαφερόμενος που μένει Αθήνα, από το αεροδρόμιο για να ρωτήσει για το δικό του δέμα, μπας και βγάλουμε άκρη;; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Το έχουμε ξαναγράψει αυτο αλλα δεν πήγε κανένας μεχρι σήμερα,τουλάχιστον να γνωρίζουμε αν έφτασαν Ελλάδα και εσυ φιλε στις γνωστές ημερομηνίες είσαι?? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Το έχουμε ξαναγράψει αυτο αλλα δεν πήγε κανένας μεχρι σήμερα,τουλάχιστον να γνωρίζουμε αν έφτασαν Ελλάδα και εσυ φιλε στις γνωστές ημερομηνίες είσαι?? Ναι, και εγώ μέσα στην ίδια περίοδο... Αγορά από Vickmall 25/3, εμφάνιση ως απεσταλμένο 27/3 και άφιξη αεροδρόμιο 2/4..... !!! Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ναι, και εγώ μέσα στην ίδια περίοδο... Αγορά από Vickmall 25/3, εμφάνιση ως απεσταλμένο 27/3 και άφιξη αεροδρόμιο 2/4..... !!! Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Έγραψαν πρωτύτερα παιδιά οτι και πέρυσι ίδια αντίστοιχη περίοδο είχε συμβεί το ίδιο με τις γνωστές ημερομηνίες και μετα παρέλαβαν ολοι μέχρι 15 Μαΐου,μήπως πρεπει να περιμένουμε μεχρι 12 με 15 Μαΐου,μήπως παραλάβει κάποιος μέχρι τότε απο εμάς τους τυχερούς,μόνο αυτό σκέφτομαι ..:(:( Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το refund έγινε, σε λίγες μέρες τα χρήματα θα είναι στην κάρτα. Είμαι έτοιμος να χτυπήσω ένα ίδιο από την ευρωπαϊκή αποθήκη του minideal http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-black.html Ξέρει κάποιος πως στέλνει από EU warehouse το mindeal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το refund έγινε, σε λίγες μέρες τα χρήματα θα είναι στην κάρτα. Είμαι έτοιμος να χτυπήσω ένα ίδιο από την ευρωπαϊκή αποθήκη του minideal http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-black.html Ξέρει κάποιος πως στέλνει από EU warehouse το mindeal; Από Vickmall είχες πάρει το κινητό σου; Τι σου είπαν όταν ανέφερες ότι δεν έφτασε ακόμα; Πότε είχες κάνει την αγορά σου; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το refund έγινε, σε λίγες μέρες τα χρήματα θα είναι στην κάρτα. Είμαι έτοιμος να χτυπήσω ένα ίδιο από την ευρωπαϊκή αποθήκη του minideal http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-black.html Ξέρει κάποιος πως στέλνει από EU warehouse το mindeal; Μιας και ανέβασες το budget μήπως να κοιταγες το redmi note 3 pro 2gb/16gb από Κίνα? Είναι στα 183 δολάρια τώρα και έχει αρκετά δυνατοτερα specs από το redmi note 2. Βεβαίως θα έχεις πάλι αναμονή και άγχος μπας και κάτι πάει στραβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Από Vickmall είχες πάρει το κινητό σου; Τι σου είπαν όταν ανέφερες ότι δεν έφτασε ακόμα; Πότε είχες κάνει την αγορά σου; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2 Ναι από Vickmall. Δείχνει ότι έφυγε από Σιγκαπούρη στις 22/3 και ότι έφτασε Ελλάδα 27/3. Στην τελευταία μου επικοινωνία με τη Selina μου έλεγε ότι έλεγε σε όλους και με συμβουλεψε να πάω για dispute για να είμαι καλυμμένος... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και ανέβασες το budget μήπως να κοιταγες το redmi note 3 pro 2gb/16gb από Κίνα? Είναι στα 183 δολάρια τώρα και έχει αρκετά δυνατοτερα specs από το redmi note 2. Βεβαίως θα έχεις πάλι αναμονή και άγχος μπας και κάτι πάει στραβά. Το budget δεν ανέβηκε και πολύ, ούτε 10 ευρώ... Το σκεφτόμουν για το 3 αλλά δε θελω να περιμένω άλλο (ήδη περιμένω 45 μέρες) και από την άλλη εχω ήδη τα παρελκόμενα για το 2 (θήκες, tempered glass, μπαταρία, φορτιστή) και δεν πιστεύω να καταφέρω να τα σπρώξω. Επίσης το 3 δεν εχει αποσπωμενη μπαταρία και δεν παίρνει κάρτα sd. Ήταν μεγάλο το δίλημμα αλλά αποφάσισα τελικα να παραμείνω στο 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ναι από Vickmall. Δείχνει ότι έφυγε από Σιγκαπούρη στις 22/3 και ότι έφτασε Ελλάδα 27/3. Στην τελευταία μου επικοινωνία με τη Selina μου έλεγε ότι έλεγε σε όλους και με συμβουλεψε να πάω για dispute για να είμαι καλυμμένος... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το budget δεν ανέβηκε και πολύ, ούτε 10 ευρώ... Το σκεφτόμουν για το 3 αλλά δε θελω να περιμένω άλλο (ήδη περιμένω 45 μέρες) και από την άλλη εχω ήδη τα παρελκόμενα για το 2 (θήκες, tempered glass, μπαταρία, φορτιστή) και δεν πιστεύω να καταφέρω να τα σπρώξω. Επίσης το 3 δεν εχει αποσπωμενη μπαταρία και δεν παίρνει κάρτα sd. Ήταν μεγάλο το δίλημμα αλλά αποφάσισα τελικα να παραμείνω στο 2... Έχεις δίκιο ξέχασα ότι έχεις παρει και τα παρελκόμενα και αρκετά από ότι έγραψες. Κοίτα σίγουρα αργά ή γρήγορα θα τα εσπρωχνες, ειδικά εδώ μέσα έχει 10αδες κατόχους redmi note 2, αλλά καταλαβαίνω το φόβο σου (παραγγελία 22/3, ακόμα δεν εφτασε). Πάντως το redmi note 3 pro είναι το μοντέλο με snapdragon 650 και παίρνει κανονικά επέκταση με sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Έχεις δίκιο ξέχασα ότι έχεις παρει και τα παρελκόμενα και αρκετά από ότι έγραψες. Κοίτα σίγουρα αργά ή γρήγορα θα τα εσπρωχνες, ειδικά εδώ μέσα έχει 10αδες κατόχους redmi note 2, αλλά καταλαβαίνω το φόβο σου (παραγγελία 22/3, ακόμα δεν εφτασε). Πάντως το redmi note 3 pro είναι το μοντέλο με snapdragon 650 και παίρνει κανονικά επέκταση με sd. Ναι αλλά αν το δουλεύεις δίκαρτο όπως εγώ τότε είναι σαν να μην παίρνει sd ;) Επίσης η παραγγελία έγινε 18/3, ακόμα χειρότερα δηλαδή χαχαχα... Τεσπα το έκλεισα ήδη από το eu warehouse του minideal καθώς τα χρήματα φάνηκαν άμεσα στο paypal balance. Με χρέωσε μόνο εξτρα 2$ από την κάρτα για τη διαφορά... Λέτε μέχρι Παρασκευή να το έχω; Βαρέθηκα να περιμενω... :D Edited May 3, 2016 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Αν το στείλουν αύριο, Παρασκευή θα το έχεις. Εγώ που πήρα από την Ευρωπαική αποθήκη του honorbuy πριν κανα 2-3 βδομάδες, το είχαν στείλει Δευτέρα και Τετάρτη 9 η ώρα το πρωί είχα τηλέφωνο από την DHL για να μου το φέρει. Σε επαρχιακή πόλη κιόλας, είχε φτάσει Θεσσαλονίκη την Τρίτη και Τετάρτη Βέροια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Αν το στείλουν αύριο, Παρασκευή θα το έχεις. Εγώ που πήρα από την Ευρωπαική αποθήκη του honorbuy πριν κανα 2-3 βδομάδες, το είχαν στείλει Δευτέρα και Τετάρτη 9 η ώρα το πρωί είχα τηλέφωνο από την DHL για να μου το φέρει. Σε επαρχιακή πόλη κιόλας, είχε φτάσει Θεσσαλονίκη την Τρίτη και Τετάρτη Βέροια. Το minideal στέλνει όμως με courier; EU post με tracking number γράφει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Το minideal στέλνει όμως με courier; EU post με tracking number γράφει... Νομιζω οτι το minideal αλλα και το vickmall εχουν τις ευρωπαικες αποθηκες τους Ελλαδα.Λογικα συστημενο με Ελτα θα το στελνουν (αμα κρινω απο τα tracking numbers που δινουν και εχουν καταληξη GR).Στο minideal ειναι online σημερα οποτε μπορεις να ρωτησεις αμεσα για σιγουρια! Ελτα συστημενο ειναι μολις ρωτησα! Edited May 3, 2016 by geomos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Αν δε στέλνει με courier τότε μάλλον πας για αρχές επόμενης βδομάδας. Δευτέρα λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Αν δε στέλνει με courier τότε μάλλον πας για αρχές επόμενης βδομάδας. Δευτέρα λογικά. Εντάξει θα το αντέξω... :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το minideal στέλνει όμως με courier; EU post με tracking number γράφει... Κινητό από την ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall, είχε έρθει σε μία μέρα με ΕΛΤΑ Courier. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Κινητό από την ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall, είχε έρθει σε μία μέρα με ΕΛΤΑ Courier. Εντάξει περίμενα 45 μέρες, δεν θα κολλήσω στις 4-5 τώρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hopeandr Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 RE486974435GR αυτό για αυτούς που θέλουν να παραγγείλουν από ευρωπαϊκή αποθήκη του minideal. Εγώ πήρα το meizu mx5 από εκεί. Με ΕΛΤΑ το στέλνουν, βράδυ έκανα παραγγελία, την επόμενη 10 το πρωί μου έστειλαν tracking number και 11.30 εμφανίστηκε στο 17track! Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts