al_exis Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μάλλον έτυχε το laos post να είναι γρήγορο αυτή τη φορά, σε 10 μέρες είχα παραλάβει. Κλασικά δεν ήταν για μένα, τα δικά μου πάντα αργούν. Πάντως σε ενημέρωση είναι χειρότεροι από Singapore πχ, που βγάζουν κι ένα arrival at destination και έχεις το νου σου μετά από κάτι μέρες να ελέγχεις αν άνοιξε ο σάκος. Να σου πω κι εγώ εξεπλάγην (+) :shock: όταν είδα το πρωί χθες κέντρο διαλογής Αττικής και σήμερα το πρωί Μεγαλόπολη:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasdim Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μάλλον έτυχε το laos post να είναι γρήγορο αυτή τη φορά, σε 10 μέρες είχα παραλάβει. Κλασικά δεν ήταν για μένα, τα δικά μου πάντα αργούν. Πάντως σε ενημέρωση είναι χειρότεροι από Singapore πχ, που βγάζουν κι ένα arrival at destination και έχεις το νου σου μετά από κάτι μέρες να ελέγχεις αν άνοιξε ο σάκος. Η δική μου εμπειρία και εμένα για έναν φίλο μια οθόνη για κινητλο απο ebay γιατι του έπεσε κάτω και έσπασε και ήρθε στο φτερό και εμενα αργούν πολύ RG274490633CN ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 19-03-2016 10:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 20-03-2016 13:45 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-03-2016 06:41 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-03-2016 09:41 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-03-2016 11:41 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Η δική μου εμπειρία και εμένα για έναν φίλο μια οθόνη για κινητλο απο ebay γιατι του έπεσε κάτω και έσπασε και ήρθε στο φτερό και εμενα αργούν πολύ RG274490633CN ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 19-03-2016 10:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 20-03-2016 13:45 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-03-2016 06:41 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-03-2016 09:41 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-03-2016 11:41 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Εμένα με china post έχει φύγει από τις 15/3 από Κίνα και ακόμα είναι άφαντο το δέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Το gearbest προσωπικα το θεωρω απατεωνες, ειχαμε διαμαχη στο pp και τελικα μου εκαναν refund οτι δεν μου ειχαν στειλει... Γενικα η αληθεια για τα μαγαζια στην Κινα καπου στην μεση. Εγω θα επαιρνα 3-4 τετοια να εχω καβατζα http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Piston-III-Dazzle-Edition-Earphones-With-Mellow-Bass-Remote-Mic-For-Android-iOS---Black-355067.html που τα εχει και σε τιμη ξεφτυλα και στα 20$ εχει και δωρεαν μεταφορικα με tr# Ενα πολυ καλο βιντεο για τις αγορες απο κινα ειναι το παρακατω απο τον φιλο sotos Αυτά είναι τα γνήσια της Xiaomi? Γιατί από τον τίτλο και τα σχόλια αυτό καταλαβαίνω... Γιατί είναι τόσο φθηνά όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Αυτά είναι τα γνήσια της Xiaomi? Γιατί από τον τίτλο και τα σχόλια αυτό καταλαβαίνω... Γιατί είναι τόσο φθηνά όμως; αυθεντικα ειναι ειχα παρει τα ασπρα πριν μερικες εβδομαδες και ειναι παρα πολυ καλα... ειναι η φθηνη σειρα, σε αλλα μαγαζια κανουν 8-10 ευρω. παντως εγω παρειγγηλα 5 να παιζουν για δωρακια.... 5χ4,39=21,95 $ και δωρεαν tr# με nlpost Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 http://i.imgur.com/Q5SBaXh.png Αρχιζω να πιστευω οτι δεν θα παραλαβω ποτε, Sweden post , ELTA , τρομοκρατες Ολα τα καλα μαζι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 http://i.imgur.com/Q5SBaXh.png Αρχιζω να πιστευω οτι δεν θα παραλαβω ποτε, Sweden post , ELTA , τρομοκρατες Ολα τα καλα μαζι... Καλα μονο στo sweden post εγινε αυτο γιατι κι σε μενα ηρθε τετοιο μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Και μενα, με Sweden post Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=1&postal_ref_no=RE831052945SE Ταχυμεταφορές παραγελνεις εσύ παραλαμβάνουν τα τρισεγγονα σου Edited March 24, 2016 by tom222 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=1&postal_ref_no=RE831052945SE Ταχυμεταφορές παραγελνεις εσύ παραλαμβάνουν τα τρισεγγονα σου Καλα το Gearbest μας καλομαθαινει Μια με βελγικο ταχυδρομειο που ειναι ungegisted μολις μπαινει Ελλαδα ασχετα αν πληρωνουμε για registered Μια με sweden post που ειναι πιο αργο κι απο την .....καθυστερηση . Τι αλλο να ζητηση κανεις απο μια εταιρεια που θελει να ....ταλαιπωρηση. και να τιμωρηση τους πελατες της που την επελεξαν για τις αγορες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donstefano Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλα το Gearbest μας καλομαθαινει Μια με βελγικο ταχυδρομειο που ειναι ungegisted μολις μπαινει Ελλαδα ασχετα αν πληρωνουμε για registered Μια με sweden post που ειναι πιο αργο κι απο την .....καθυστερηση . Τι αλλο να ζητηση κανεις απο μια εταιρεια που θελει να ....ταλαιπωρηση. και να τιμωρηση τους πελατες της που την επελεξαν για τις αγορες τους. Εχεις απολυτο δικιο..... Εγω δεν μπορω να καταλαβω δεν καταλαβαινουν οτι αυτο ειναι εναντιον τους?Δεν μπορει και αλλοι να μην εχουν προβληματα σε αλλες χωρες..Οταν ανεβαινουν οι πωλησεις πεφτει το support. Τεσπα δεν παραγγελνεις και σιγα σιγα θα μας στελνουν κουπονια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εχεις απολυτο δικιο..... Εγω δεν μπορω να καταλαβω δεν καταλαβαινουν οτι αυτο ειναι εναντιον τους?Δεν μπορει και αλλοι να μην εχουν προβληματα σε αλλες χωρες..Οταν ανεβαινουν οι πωλησεις πεφτει το support. Τεσπα δεν παραγγελνεις και σιγα σιγα θα μας στελνουν κουπονια..... Δικιο εχω μυαλο..... μυαλο δεν εχω .( που πας ρε ...καραμητρο) Αφου δεν σταματω να ψωνιζω απο εκει. Ομως και το gearbest δεν εχει αφου συνεχιζει να στελνει με βελγικο και σουιδικο ενω ακουει τοσα παραπονα .Εδω το malasian posto ki to laos post ερχονται σε 10 μερες κι τα δικα μας περναν το μηνα κι αν ερθουν. Ευρωπαικες εταιριες και τους κανουν με τα κρεμυδακια κατι τριτοκοσμικες εταιριες (μαλεσια και λαος ποστ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donstefano Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Gearbest ,Everbuying ειναι αδελφα site απο οτι ειδα.Απλα δεν παραγγελνεις απο αυτα η πληρωνεις για κανενα NLpost η ζητας οχι με Σουηδους και Βελγιο αλλιως πες τους ακυρωνω. Τωρα τα αλλα περι 10ημερου με Λαος και Μαλαισια ενταξει τυχαινει να αργησει κιολας αλλα να σε στελνουν με τρακινγκ υποτιθεται με Βελγους!Απαραδεκτοι.Την εχω πατησει και γω και αν δεν ενα dispute και τελος! Τωρα γιατι οι Σουηδοι και Βελγοι ειναι αργοι και οτιναναι.Απλη εξηγηση.Χαμηλες τιμες στους κινεζους και σου λεει να μην εχετε και πολλες απαιτησειςΑπλο! Αποτε πληρωνεις κατι παραπανω(κανενα 10ρικο) απο κανενα που σεβετε περισσοτερο τον πελατη μεχρι και εκεινοι να ανεβουν οι παραγγελιες του και να κανουν τα ιδια και χειροτερα.Αλλωστε θελουν τα λεφτα μας.Απλα οι παραγγελιες απο Κινα θελουν γερο στομαχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Gearbest ,Everbuying ειναι αδελφα site απο οτι ειδα.Απλα δεν παραγγελνεις απο αυτα η πληρωνεις για κανενα NLpost η ζητας οχι με Σουηδους και Βελγιο αλλιως πες τους ακυρωνω. Τωρα τα αλλα περι 10ημερου με Λαος και Μαλαισια ενταξει τυχαινει να αργησει κιολας αλλα να σε στελνουν με τρακινγκ υποτιθεται με Βελγους!Απαραδεκτοι.Την εχω πατησει και γω και αν δεν ενα dispute και τελος! Τωρα γιατι οι Σουηδοι και Βελγοι ειναι αργοι και οτιναναι.Απλη εξηγηση.Χαμηλες τιμες στους κινεζους και σου λεει να μην εχετε και πολλες απαιτησειςΑπλο! Αποτε πληρωνεις κατι παραπανω(κανενα 10ρικο) απο κανενα που σεβετε περισσοτερο τον πελατη μεχρι και εκεινοι να ανεβουν οι παραγγελιες του και να κανουν τα ιδια και χειροτερα.Αλλωστε θελουν τα λεφτα μας.Απλα οι παραγγελιες απο Κινα θελουν γερο στομαχι. εγω απο ever πηρα και με ΒΡ ποστ χωρις προβλημα και με singpost, και με νεδερλανδσ ποστ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donstefano Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Με Bpost σου ηρθε συστημενο?Γιατι το λεω γενικα...Ενταξει να παρεις μια καρτα μνημης 5-10 ευρω κλαιν μαιν που λεμε.Αμα παρεις κανενα κινητακι 150-200 και στο πεταξουν εξω απο το σπιτι φρικαρεις.Σωστα?Και το εχεις πληρωσει και ως registered ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Με Bpost σου ηρθε συστημενο?Γιατι το λεω γενικα...Ενταξει να παρεις μια καρτα μνημης 5-10 ευρω κλαιν μαιν που λεμε.Αμα παρεις κανενα κινητακι 150-200 και στο πεταξουν εξω απο το σπιτι φρικαρεις.Σωστα?Και το εχεις πληρωσει και ως registered ! χτυπησαν κουδουνι και παρελαβε αλλος για εμενα με υπογραφη δεν εχω αλλη εμπειρια... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 χτυπησαν κουδουνι και παρελαβε αλλος για εμενα με υπογραφη δεν εχω αλλη εμπειρια... Αφου δε ζητανε ποτε τους ταυτοτητα και τα δινουν σε οποιον βρουν μπροστα τους, καποια στιγμη θα γινοταν και αυτο. Αν ο γειτονας σου ειναι νορμαλ μιλα μαζι του.Διαφορετικα φανταζομαι θα πρεπει να μπλεξεις με αστυνομίες για να βγαλεις ακρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Αφου δε ζητανε ποτε τους ταυτοτητα και τα δινουν σε οποιον βρουν μπροστα τους, καποια στιγμη θα γινοταν και αυτο. Αν ο γειτονας σου ειναι νορμαλ μιλα μαζι του.Διαφορετικα φανταζομαι θα πρεπει να μπλεξεις με αστυνομίες για να βγαλεις ακρη. o γειτονας ειναι ο ξαδερφος οποτε τη γλυτωσα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merro Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 οταν ειναι ως μη συστημενο απλα κανεις την προσευχη σου απ οτι καταλαβα και οτι βγει. απαραδεκτο βεβαια εδω και 2μιση μηνες απο everb με bpost και δν εχω παραλαβει...εχω ηδη κανει dispute και περιμενω. Υπαρχει περιπτωση να μην μου γινει refund; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 οταν ειναι ως μη συστημενο απλα κανεις την προσευχη σου απ οτι καταλαβα και οτι βγει. απαραδεκτο βεβαια εδω και 2μιση μηνες απο everb με bpost και δν εχω παραλαβει...εχω ηδη κανει dispute και περιμενω. Υπαρχει περιπτωση να μην μου γινει refund; Δεν νομιζω γιατι το brsp δεν εχει αποδειξη παραλαβης δεν μπορει να αποδειξουν οτι τα παρελαβες αφου στο φερνουν σαν απλο..Κι περασαν πανω απο δυο μηνες λογικο διαστημα για refound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 :) - ανοιξαμε παρτιδες και με την YANWEN,τωρα την εμαθα κι εγω,ειναι εταιρια courier στο Beijing (κοινως Πεκινο) http://www.yw56.com.cn/english/index.aspx δεματακι εφυγε απο 24/3 και αισιδοξουμε μεχρι 28/4 που γραφει το ebay Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Gearbest ,Everbuying ειναι αδελφα site απο οτι ειδα.Απλα δεν παραγγελνεις απο αυτα η πληρωνεις για κανενα NLpost η ζητας οχι με Σουηδους και Βελγιο αλλιως πες τους ακυρωνω. Τωρα τα αλλα περι 10ημερου με Λαος και Μαλαισια ενταξει τυχαινει να αργησει κιολας αλλα να σε στελνουν με τρακινγκ υποτιθεται με Βελγους!Απαραδεκτοι.Την εχω πατησει και γω και αν δεν ενα dispute και τελος! Τωρα γιατι οι Σουηδοι και Βελγοι ειναι αργοι και οτιναναι.Απλη εξηγηση.Χαμηλες τιμες στους κινεζους και σου λεει να μην εχετε και πολλες απαιτησειςΑπλο! Αποτε πληρωνεις κατι παραπανω(κανενα 10ρικο) απο κανενα που σεβετε περισσοτερο τον πελατη μεχρι και εκεινοι να ανεβουν οι παραγγελιες του και να κανουν τα ιδια και χειροτερα.Αλλωστε θελουν τα λεφτα μας.Απλα οι παραγγελιες απο Κινα θελουν γερο στομαχι. Μην κατηγορείς και πολύ τους Κινέζους, οι Γερμαναράδες είναι πολύ χειρότεροι ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Παιδιά να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. Ξέρω ότι έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά δεν είναι σίγουρος.. :p το δέμα μου είναι Ολλανδία η Ελλάδα τώρα? 2016-03-20 13:53 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD 2016-03-20 13:53 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT 2016-03-23 09:47 The item has arrived in the country of destination 2016-03-21 08:14 The item is on transport to the country of destination 2016-03-20 13:53 The item is at the PostNL sorting center 2016-03-17 02:45 The item is ready for shipment 2016-03-14 10:49 The item is pre-advised Παρέλαβες? Περιμένω κ εγώ δέμα με nl κ ειίναι πρώτη φορά. Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniscoupe Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Παρέλαβες? Περιμένω κ εγώ δέμα με nl κ ειίναι πρώτη φορά. Όχι ακόμα περιμένω δυστηχως,αλλά ελπίζω σε λίγες μέρες να το έχω,εδω είμαι έως τώρα... Εσένα που είναι το δέμα σου? 2016-03-25 08:47 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-03-25 08:37 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM ARR K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-03-25 07:31 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM ARR K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-03-24 17:22 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM LOADED 2016-03-24 10:06 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-03-24 08:06 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS 2016-03-24 05:06 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-03-20 13:53 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT 2016-03-20 13:53 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 παιδες για laos post ποσο καιρο εκανε να εμφανιστει το τρακ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts