merro Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Κι εγω εχω ένα δεμα από το everbying, όχι συστημενο, το ιδιο σαν και σενα, και ειδα ότι εφτασε ελλαδα στις 2 μαρτιου, αλλα από τοτε και μενα αγνοείτε. Μαλλον καποια χερακια δυστυχως είναι υπαιτια γι αυτό. Εγω σημερα παντως εχω να κανω μεγαλο σαματα με τα ελτα και ακρη θα βρω ακομη και η γη να γυρισει αναποδα. Εχω σκοπο να παω αεροδρομιο στις αποθηκες τους και οπουδήποτε περασε αυτό το δεμα με τυπωμενη ολη τη κατασταση κινησης μεχρι που εφτασε και ελλαδα. Αυτό που καταλαβα είναι ότι τα "Μεγαλα δεματάκια" που δεν είναι συστημένα εχουν "Πρόβλημα" για να παραδοθουν. Ο νοων νοειτω. Μπορεις να περιμενεις εσυ λιγο ακομα απο 2/3 δν ειναι πολυ, εμενα ηρθε απο 28/1. Απλα επειδη μιλησα με ΕΛΤΑ τα μη συστημενα δεν σκαναρονται οταν μπουν Ελλαδα αρα δν εχουν ιδεα που μπορει να βρισκονται καν. Dispute στο PayPal χωρίς συζήτηση και θα πάρεις όλα τα χρήματά σου ... (Ο αριθμός ποιός είναι;;;) Ποιον αριθμο εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Ποιον αριθμο εννοεις; Τον αριθμό που σου έδωσαν (tracking number) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merro Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Τον αριθμό που σου έδωσαν (tracking number) BLVS1376360000447417 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Μπορεις να περιμενεις εσυ λιγο ακομα απο 2/3 δν ειναι πολυ, εμενα ηρθε απο 28/1. Απλα επειδη μιλησα με ΕΛΤΑ τα μη συστημενα δεν σκαναρονται οταν μπουν Ελλαδα αρα δν εχουν ιδεα που μπορει να βρισκονται καν. Και πιστευεις θα παραλαβεις από τις 27/01 που είναι ελλαδα? Μακαρι παντως στο ευχομαι. Απλα γνωμη μου αν θες την πραττεις, ζητα τα χρηματα σου πισω από το paypal. Περασε ηδη πολυς καιρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merro Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Και πιστευεις θα παραλαβεις από τις 27/01 που είναι ελλαδα? Μακαρι παντως στο ευχομαι. Απλα γνωμη μου αν θες την πραττεις, ζητα τα χρηματα σου πισω από το paypal. Περασε ηδη πολυς καιρος Ναι εννοειται το εκανα σημερα dispute αφου και οι λυσεις που προτεινε το everbuying δεν ηταν λογικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) ΑΠΟΣΤΟΛΗ RE831052945SE Κατάσταση: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ημερομηνία/Time: 07-03-2016 13:02 Περιοχή: ΣΟΥΗΔΙΑ Ειναι κάποιος στην ίδια φαση η μόνο εμένα ξεχασαν!? Αν μπορω να ερμηνευσω σωστα , το πακετο σου πρεπει να εχει φτασει Ελλαδα στις 15/03 http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=1&postal_ref_no=RE831052945SE Μαλλον δεν εχει ανοιχτει ακομα ο σακος σου στα ΕΛΤΑ - καθολου πρωτοτυπο - ( δεν θελω βιασυνες , ετσι !!! ) Υπομονη , κουραγιο , και κανενα ταμα στην Παναγια δεν θα εβλαπτε !!!! Live your myth in Greece !!! Edited March 21, 2016 by snapy13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 παιδες...απο http://www.banggood.com κανετε αγορες με paypal...μου βγαζει ερρορ! Τουλαχιστον να αποκλεισω την μια εκδοχη... αναμενω απαντηση,ευχαριστω σορρυ αν ειναι oftopic απλα η αναζητηση δεν εβγαζε κατι συγκεκριμενο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 παιδες...απο http://www.banggood.com κανετε αγορες με paypal...μου βγαζει ερρορ! Τουλαχιστον να αποκλεισω την μια εκδοχη... αναμενω απαντηση,ευχαριστω σορρυ αν ειναι oftopic απλα η αναζητηση δεν εβγαζε κατι συγκεκριμενο :) Μονο με κάρτα κατευθείαν δεχεται.Με paypal δεν παιζει... Εχω κανει αρκετες αγορες με κάρτα και δεν είχα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis3k Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 το χω κανει με κινητο,κι οντως δεν ειχα θεμα...αλλα το σκεφτομαι με το 10αρι ταμπλετ που θελω μιας κ η πιθονοτητες να ερθει σπασμενο ειναι αρκετες :) Ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Αν μπορω να ερμηνευσω σωστα , το πακετο σου πρεπει να εχει φτασει Ελλαδα στις 15/03 http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=1&postal_ref_no=RE831052945SE Μαλλον δεν εχει ανοιχτει ακομα ο σακος σου στα ΕΛΤΑ - καθολου πρωτοτυπο - ( δεν θελω βιασυνες , ετσι !!! ) Υπομονη , κουραγιο , και κανενα ταμα στην Παναγια δεν θα εβλαπτε !!!! Live your myth in Greece !!! Μάλλον δεν το ερμήνευσες σωστά ... λέει ότι μεταφέρεται ΠΡΟΣ την χώρα προορισμού, εάν έλθει στην Ελλάδα θα λέει: "LOCAL MAIL TRACKING" Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Μάλλον δεν το ερμήνευσες σωστά ... λέει ότι μεταφέρεται ΠΡΟΣ την χώρα προορισμού, εάν έλθει στην Ελλάδα θα λέει: "LOCAL MAIL TRACKING" 15/03/16 21:03 Status updates may be available from destination carrier Αυτο σημαινει μεταφερεται προς την χωρα προορισμου ? Παραξενη μεταφραση κανεις φιλε... Εγω καταλαβαινω οτι εχει φτασει στην Ελλαδα και δεν το εχουν σκαναρει ακομα εδω. Edited March 21, 2016 by snapy13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 15/03/16 21:03 Status updates may be available from destination carrier Αυτο σημαινει μεταφερεται προς την χωρα προορισμου ? Παραξενη μεταφραση κανεις φιλε... Εγω καταλαβαινω οτι εχει φτασει στην Ελλαδα και δεν το εχουν σκαναρει ακομα εδω. Όπως κ να έχει παλικαρια ευχαριστώ πολύ....απλά τώρα τελευταία κάτι γίνεται κ μένουν πολύ στο αεροδρόμιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Tracking nlpost είναι on transport από της 7/3 και εμφανίστηκε σήμερα στο κέντρο διαλογής. 15 μέρες να έρθει από Ολλανδία. Με τα πόδια μα το εφερναν πιο γρήγορα θα έκανε. Άλλο ένα tracking που είναι on transport από Ολλανδία από 14/3 έφτασε και αυτό σήμερα (διαφορετικοι σακοι). Μετά από τόσες παραγγείλες που έχω κάνει είμαι βέβαιος ότι στα ΕΛΤΑ ανοίγουν σακους ανάλογα το ταχυδρομείο που στέλνει (nl post, sg post, China post,..) και χωρίς βέβαια σειρά προτεραιότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Θέλω να παραγγείλω μάλλον από geekbuying ένα Ταμπλετ. Πέραν του κλασικού ταχυδρομείου και της DHL υπάρχει κάτι ενδιάμεσο που να έρχεται μεν πιο γρήγορα αλλά χωρίς κίνδυνο τελωνείου; Θέλω να προλάβω να το έχω 21 Απριλίου που φεύγω από Αθήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Θέλω να παραγγείλω μάλλον από geekbuying ένα Ταμπλετ. Πέραν του κλασικού ταχυδρομείου και της DHL υπάρχει κάτι ενδιάμεσο που να έρχεται μεν πιο γρήγορα αλλά χωρίς κίνδυνο τελωνείου; Θέλω να προλάβω να το έχω 21 Απριλίου που φεύγω από Αθήνα Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος χωρίς "κίνδυνο", απλώς βεβαιώσου ότι είναι σε στόκ και μετά κάνε την παραγγελία, επίσης στείλε πμ στην εκπρόσωπό τους στο φόρουμ και ρώτησε εάν μπορεί να μεσολαβήσει γιά να το στείλουν αμέσως λόγω του προβλήματος ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Θέλω να παραγγείλω μάλλον από geekbuying ένα Ταμπλετ. Πέραν του κλασικού ταχυδρομείου και της DHL υπάρχει κάτι ενδιάμεσο που να έρχεται μεν πιο γρήγορα αλλά χωρίς κίνδυνο τελωνείου; Θέλω να προλάβω να το έχω 21 Απριλίου που φεύγω από Αθήνα τα δεματα αυτην την περιοδο ερχονται σε 12-15 μερες... αφου το θες για ενα μηνα, νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα ουτε με Nl,ουτε με sg ουτε ακομη ακομη με china post. βεβαια δυστυχως δεν ειναι τιποτα σιγουρο.... τροπο για γρηγορη αποστολη εχουν καποιοι πωλητες στο aliexpress που τα στελνουν με dhl με ενδιαμεσο παραληπτη Πολωνια ή Αγγλια... με επιπλεον κοστος αλλα χωρις τελωνειο αφου εσυ το παιρνεις μεσω τριτου που ειναι στην Ευρωπαικη ενωση... Προσωπικα θα προτιμουσα και θα επαιρνα το ρισκο για την πρωτη επιλογη Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Για ρίξτε μια ματιά στο στατους σας οι "Ολλανδοί" που έφυγε το πακέτο στις 11-3. Άνοιξαν οι σάκοι/ος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 τα δεματα αυτην την περιοδο ερχονται σε 12-15 μερες... αφου το θες για ενα μηνα, νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα ουτε με Nl,ουτε με sg ουτε ακομη ακομη με china post. βεβαια δυστυχως δεν ειναι τιποτα σιγουρο.... τροπο για γρηγορη αποστολη εχουν καποιοι πωλητες στο aliexpress που τα στελνουν με dhl με ενδιαμεσο παραληπτη Πολωνια ή Αγγλια... με επιπλεον κοστος αλλα χωρις τελωνειο αφου εσυ το παιρνεις μεσω τριτου που ειναι στην Ευρωπαικη ενωση... Προσωπικα θα προτιμουσα και θα επαιρνα το ρισκο για την πρωτη επιλογη Μην είσαι τόσο βέβαιος γιά τους χρόνους ... παραγγελία την ίδια ημέρα, αυτή με NL από 7/3 ήλθε από Ολλανδία στις 19/3 και αυτή με SG 10 ημέρες πιό γρήγορα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μην είσαι τόσο βέβαιος γιά τους χρόνους ... παραγγελία την ίδια ημέρα, αυτή με NL από 7/3 ήλθε από Ολλανδία στις 19/3 και αυτή με SG 10 ημέρες πιό γρήγορα ... 10 μέρες πιο γρήγορα είναι 9 Μαρτίου! Είσαι σίγουρος; 2 μέρες έκανε;μόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 10 μέρες πιο γρήγορα είναι 9 Μαρτίου! Είσαι σίγουρος; 2 μέρες έκανε;μόνο; Δεν είπα ότι έκανε δύο ημέρες, είπα οτι ενώ οι παραγγελίες έγιναν την ίδια ημέρα, αυτή με την SG ήλθε 10 ημέρες πιό μπροστά, και αυτή με την NL "ταξίδευε" από τις 7 έως τις 19 από Ολλανδία γιά Ελλάδα ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δεν είπα ότι έκανε δύο ημέρες, είπα οτι ενώ οι παραγγελίες έγιναν την ίδια ημέρα, αυτή με την SG ήλθε 10 ημέρες πιό μπροστά, και αυτή με την NL "ταξίδευε" από τις 7 έως τις 19 από Ολλανδία γιά Ελλάδα ... :) Ααααααα είπα και εγώ. Ρώτησα βέβαια και στο άλλο τοπικ αλλά ρωτάω και εδώ μήπως ξέρει κανείς πια σαιτ πλέον δέχονται PayPal χωρίς balance? Για αγορά ταμπλετ λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Μην είσαι τόσο βέβαιος γιά τους χρόνους ... παραγγελία την ίδια ημέρα, αυτή με NL από 7/3 ήλθε από Ολλανδία στις 19/3 και αυτή με SG 10 ημέρες πιό γρήγορα ... Τι να σου πω? 15 παραγγελίες από 20/2 και μετά όλα έχουν έρθει μέχρι 14 μέρες το πολύ... Μιξ ταχυδρομεία ολλανδικά, κινέζικα και Σιγκαπούρης Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τι να σου πω? 15 παραγγελίες από 20/2 και μετά όλα έχουν έρθει μέχρι 14 μέρες το πολύ... Μιξ ταχυδρομεία ολλανδικά, κινέζικα και Σιγκαπούρης Επειδή βλέπω έχεις παραγγείλει πολλά τώρα τελευταία, PayPal ποιο σαιτ με ταμπλετ δέχεται όχι με balance αλλά με την κάρτα που είναι συνδεδεμένη με το PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τι να σου πω? 15 παραγγελίες από 20/2 και μετά όλα έχουν έρθει μέχρι 14 μέρες το πολύ... Μιξ ταχυδρομεία ολλανδικά, κινέζικα και Σιγκαπούρης Κ άμα του το στειλει με Sweden post και κάνει σαν το δικό μου που ακόμα το περιμένω από 17/2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniscoupe Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τι να σου πω? 15 παραγγελίες από 20/2 και μετά όλα έχουν έρθει μέχρι 14 μέρες το πολύ... Μιξ ταχυδρομεία ολλανδικά, κινέζικα και Σιγκαπούρης Καλησπερα,σχετικο ειναι αυτο εγω εκανα παραγγελια 05/03 και τοεκαναν shipped 07/03 πηγε ολλανδια 20/03 το εστειλαν 21/03 και ακομα δεν εχει φτασει η δεν εχει ανοιξει ο σακος υπολογιζω πανω απο 20 μερες να διαρκεσει συνολικα..με nlpost σταλθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts