tsicrete Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Και πάλι φίλε μου δεν είναι σχετικά γρήγορα; Παρήγγειλα2 τηλέφωνα με διάφορα 5 ημερών. Το πρώτο το παρήγγειλα 20-1 και το παρέλαβα χθες. Το δεύτερο 25-1 και χθες εμφανίστηκε Ελλάδα. Μένει να δω πόσο περίπου θα κάνει και αυτό να έρθει. Όπως και να έχει λογικά από βδομάδα θα το έχω. Πάνω κάτω 20 μέρες δηλαδή ,τη στιγμή που πέρυσι σε άλλες 2 περιπτώσεις ήρθαν ακριβώς στις 38 μέρες και τα δύο. Ειχα ακουσει και εγω οτι τα εχουν βελτιωσει, γνωστος μου παρελαβε εντος 1 εβδομαδας απο Κινα. Εγω, με παραγγελια απο 17/1 θα επρεπε να ειχα ηδη παραλαβει, αλλα οκ ειμαι γκαντεμodoggy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 2016-02-01 03:00 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) προφανως δεν προλαβαμε αποστολη (παραγγελια απο βικμολ και ενημερωση αποστολης στις 29/1) αρα παμε για τελος του μηνα:O συμβαινουν Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 2016-02-01 03:00 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) προφανως δεν προλαβαμε αποστολη (παραγγελια απο βικμολ και ενημερωση αποστολης στις 29/1) αρα παμε για τελος του μηνα:O συμβαινουν Το ιδιο και εμενα. Αν δεις στο 4px θα εχει φτασει αεροδρομιο σιγκαπουρης και ειναι εκει. Οπως και το δικο μου. Εκει περα δε νομιζω να κλεισανε λογω γιορτων(ολο λεω να τους στειλω να ρωτησω) αρα κατα πασα πιθανοτητα εχουν πολυ δουλεια και δε τα εχουν σκαναρει ακομα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://post-office-holidays.com/singapore-post-office-holidays-2016/ Αρα απλα περιμενουμε και λογικα λογω φορτου εργασιας αργουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το ιδιο και εμενα. Αν δεις στο 4px θα εχει φτασει αεροδρομιο σιγκαπουρης και ειναι εκει. Οπως και το δικο μου. Εκει περα δε νομιζω να κλεισανε λογω γιορτων(ολο λεω να τους στειλω να ρωτησω) αρα κατα πασα πιθανοτητα εχουν πολυ δουλεια και δε τα εχουν σκαναρει ακομα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://post-office-holidays.com/singapore-post-office-holidays-2016/ Αρα απλα περιμενουμε και λογικα λογω φορτου εργασιας αργουν. μαλιστα οντως στο 4px δειχνει να ειναι σιγκαπουρη αρα ειμαστε καλυτερα:) Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδιά τα Belgium posts, με τη.μορφη BLVS, είναι πρακτικά ΜΗ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΕΝΤΟς ΕΛΛΑΔΑς, ΣΩΣΤΑ;; Ναι, μέχρι να μπουν στην ελλάδα το βλέπεις ( κι αυτό όχι με απόλυτη εγκυρότητα ), μετά ως απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Ναι, μέχρι να μπουν στην ελλάδα το βλέπεις ( κι αυτό όχι με απόλυτη εγκυρότητα ), μετά ως απλό. Οπότε άνετα τα χάνεις...... Edited February 5, 2016 by impreza_sti Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Οπότε άνετα τα χάνεις...... Το δικό μου είχε έρθει και είχε ''χαθεί το χαρτάκι'', όταν πήγα να πάρω συστημένο παρακάλεσα τον υπάλληλο στα ΕΛΤΑ να ψάξει για κανένα απλό με βάση το όνομα μου και το βρήκε. Άρα υποθέτω ναι. Edited February 5, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδιά και ή sing post κλείνει 7 του μήνα για λίγες μέρες. Σήμερα με ενημέρωσαν σε προηγούμενη ερώτηση μου ότι το δεμα μου που έγινε recieved from customer στις 3/2 θα φύγει 6 του μηνα για Ελλάδα. Αυτά τα ολιγα. Ευχομαι να είμαστε τυχεροί Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το δικό μου είχε έρθει και είχε ''χαθεί το χαρτάκι'', όταν πήγα να πάρω συστημένο παρακάλεσα τον υπάλληλο στα ΕΛΤΑ να ψάξει για κανένα απλό με βάση το όνομα μου και το βρήκε. Άρα υποθέτω ναι. Απλό δέμα σημαίνει Πως απλά στο αφήνουν στην πόρτα... Και αν στο βουτήξει κανένας, στο βουτηξε.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzitzas Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 αν θες γραψε το track. number . Μου εχει ερθει και μενα παραγγελια με XFL Surface Mail απο everb. track. number :SGLBZ1570406840. Ξέρεις σε ποια σελίδα να κάνω αναζήτηση ? γιατί το 17track δεν βγάζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Απλό δέμα σημαίνει Πως απλά στο αφήνουν στην πόρτα... Και αν στο βουτήξει κανένας, στο βουτηξε.... Εμένα δεν μου αφήνουν ποτέ τίποτα στην πόρτα εκτός από μικρούς φακέλους με γράμματα, οπότε δεν ξέρω να σου πω γενικά. track. number :SGLBZ1570406840. Ξέρεις σε ποια σελίδα να κάνω αναζήτηση ? γιατί το 17track δεν βγάζει τίποτα. Τσέκαρε την υπογραφή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Απλό δέμα σημαίνει Πως απλά στο αφήνουν στην πόρτα... Και αν στο βουτήξει κανένας, στο βουτηξε.... Seriously? Οποτε να σηκωθω απο τις 7 να στησω καραουλι στο tracking και οταν φτασει ταχυδρομειο παιρνω τηλ. να το παραλβω εγω απο αυτους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Seriously? Οποτε να σηκωθω απο τις 7 να στησω καραουλι στο tracking και οταν φτασει ταχυδρομειο παιρνω τηλ. να το παραλβω εγω απο αυτους; Μέ το Βελγικό ταχυδρομείο παίζει το σενάριο.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzitzas Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Τσέκαρε την υπογραφή μου. Ωραία , ευχαριστώ !! θα κάνω υπομονή και θα έρθει που θα πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Μέ το Βελγικό ταχυδρομείο παίζει το σενάριο.... Singapore post? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzitzas Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Seriously? Οποτε να σηκωθω απο τις 7 να στησω καραουλι στο tracking και οταν φτασει ταχυδρομειο παιρνω τηλ. να το παραλβω εγω απο αυτους; Το δικό μου κινητό (Doogee F5) ήρθε μέσα Δεκέμβρη με Βελγικό ταχυδρομείο και ο ταχυδρόμος μου χτύπησε να κατέβω να το πάρω δεν το άφησε χύμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Singapore post? Τι σχέση έχει το βελγικό με το σιγκαπουριανο;;;;ταχυδρομείο;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δικό μου κινητό (Doogee F5) ήρθε μέσα Δεκέμβρη με Βελγικό ταχυδρομείο και ο ταχυδρόμος μου χτύπησε να κατέβω να το πάρω δεν το άφησε χύμα.. Αν δεν ησουν εκεί τι θα έκανε; Edited February 5, 2016 by impreza_sti Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Παιδιά και ή sing post κλείνει 7 του μήνα για λίγες μέρες. Σήμερα με ενημέρωσαν σε προηγούμενη ερώτηση μου ότι το δεμα μου που έγινε recieved from customer στις 3/2 θα φύγει 6 του μηνα για Ελλάδα. Αυτά τα ολιγα. Ευχομαι να είμαστε τυχεροί Εβαλα λινκ παραπανω,κλεινει 8 και 9 του μηνα. Αρα 6 φευγει πτηση για ελλαδα. Εσενα στο εχει βγαλει received?επισης ποσες μερες σου εκανε να στο βγαλει received? Γιατι εμας ειναι απο 1/2 εκει,αλλα ακομα τιποτα. Αρα μακαρι μεχρι τις 6 να το εχουν σκαναρει αλλιως θα παει μετα το 2μερο τους η ιστορια. Edited February 4, 2016 by _Dante_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εβαλα λινκ παραπανω,κλεινει 8 και 9 του μηνα. Αρα 6 φευγει πτηση για ελλαδα. Εσενα στο εχει βγαλει received? Αρα μακαρι μεχρι τις 6 να το εχουν σκαναρει αλλιως θα παει μετα το 2μερο τους η ιστορια. Ναι το είδα μετά αδερφέ. Ναι το έχει βγάλει recieved from customer από χθες. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzitzas Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Τι σχέση έχει το βελγικό με το σιγκαπουριανο;;;;ταχυδρομείο;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν ησουν εκεί τι θα έκανε; χαχα καλή ερώτηση. Ευτυχώς που ήμουν τώρα που το σκέφτομαι. Edited February 5, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδιά, θέλω να κάνω μια αγορά από Aliexpress και στις επιλογές αποστολής γράφει DHL (την πάτησα μια φορά και πληρωνα τελωνείο και δεν την ξαναπαθαίνω), EMS, China post και Hong Kong post, ποιο προτείνετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ναι το είδα μετά αδερφέ. Ναι το έχει βγάλει recieved from customer από χθες. Ποσες μερες στο ειχε στο information received? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ποσες μερες στο ειχε στο information received? 8 ημέρες έκανε εμένα σε άλλους 5 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 στο trackitonline.ru μου δειχνει αυτο 23.01.2016 16:52 Consolidated for export (Export) Singapore 02.02.2016 14:52* Update item information Greece τι θελει να πει ο ποιητης? Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom222 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλημέρα παιδιά να ρωτησω κάτι οι αποστολές από Κίνα είναι σταματημενος λόγο πρωτοχρονιάς?πήρα κάτι από βικμαλ τρίτη κ ακόμα κανένα νεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts