Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρέλαβα σήμερα δέμα απο Bpost International(βέλγικο ταχυδρομείο),ο ταχυδρόμος το είχε αφήσει στην πόρτα κάτω στην αυλή!!!Ευτυχώς που το βρήκα....

Περιμενω κ εγω απο everbuying με βελγικο ταχυδρομειο μη μου λες τετοια, θα στησω καραουλι στην πολυκατοικια.

Μετα απο ποσες μερες σου ηρθε απο τη στιγμη που μπηκε ελλαδα;

Εμενα εφτασε ελλαδα την πεμπτη.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

απο δευτερα ηταν και το δικο μου στο αεροδρομιο και σημερα πρωι πηγε στο κεντρο διαλογης

Τι ωρα αφιξης στο εμφανιζε οτι Εφτασε αεροδρομιο το 17track (αν εισαι με SG post)? Εκεινη τη μερα υπηρχαν αρκετα batches, τα περισσοτερα εκ των οποιων παραδοθηκαν.

Με αφιξη 25/01, 11:15 (arrival at destination post) ειμαστε αρκετοι, οποτε αν καποιος δει οτι προχωρησε ειναι θεμα ωρων και για τους υπολοιπους να εμφανιστει στα ΕΛΤΑ...

Edited by v@gelis

2016-01-25 11:11 Arrival at Destination Post (Country: GR) ---> κολλημένο

Πρέπει να υπάρχουν πολλοί σάκοι εκεί στο αεροδρόμιο που δεν έχουν ανοιχτεί

2016-01-25 11:22 Arrival at Destination Post (Country: GR) -- > είναι στα χέρια μου από Τετάρτη..

όπως καταλαβαίνουμε υπάρχει μια τυχαιότητα και σίγουρα καμία σειρά στο πότε ανοίγονται οι σάκοι!!!!

Huawei Honor 6 (H60-L04) - Samsung_Galaxy_Nexus (I9250) - Samsung_Galaxy_S - Lg_GT540_Optimus - LG Cookie KP500 - ETEN_X800_glofiish - Nokia_6310 - Nokia_3210

2016-01-25 11:11 Arrival at Destination Post (Country: GR) ---> κολλημένο

Πρέπει να υπάρχουν πολλοί σάκοι εκεί στο αεροδρόμιο που δεν έχουν ανοιχτεί

2016-01-25 11:22 Arrival at Destination Post (Country: GR) -- > είναι στα χέρια μου από Τετάρτη..

όπως καταλαβαίνουμε υπάρχει μια τυχαιότητα και σίγουρα καμία σειρά στο πότε ανοίγονται οι σάκοι!!!!

Παντα ετσι ηταν. Αυτο δεν ισχυει μονο για σακους που εμφανίζονται να εχουν αφιχθη με διαφορα λεπτων (που στην πραγματικοτητα μπορει καποιοι να ταυτιζονται), αλλα και για "αφιξεις" ημερων, μεχρι και 1-2 μηνων, να ανοιγονται με σημαντικη χρονικη υστερηση.

Δεν ειναι ξεκαθαρο αν αυτο ειναι υπαιτιοτητα των ΕΛΤΑ, της singapore post (που ενδεχομενως παρεχει πλασματικα στοιχεια) ή κατι αλλο, σημασια εχει οτι απλα περιμενουμε υπομονετικα, οπως καθε φορα στις παραδοσεις απο εξωτερικο...

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-01-2016 14:34 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-01-2016 07:58 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-01-2016 10:58 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-01-2016 12:58 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-01-2016 14:34 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-01-2016 07:58 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-01-2016 10:58 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-01-2016 12:58 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δινετε και το "Arrival At destination post" αν μπορειτε παιδια. Απο εκει ευκολα καποιος μπορει να καταλαβει αν ειναι "κοντα" και το δικο του... ;)

Με το καλο να παραλαβεις...

Δινετε και το "Arrival At destination post" αν μπορειτε παιδια. Απο εκει ευκολα καποιος μπορει να καταλαβει αν ειναι "κοντα" και το δικο του... ;)

Με το καλο να παραλαβεις...

Στις 26 ειχε arrival.

Περιμενω κ εγω απο everbuying με βελγικο ταχυδρομειο μη μου λες τετοια, θα στησω καραουλι στην πολυκατοικια.

Μετα απο ποσες μερες σου ηρθε απο τη στιγμη που μπηκε ελλαδα;

Εμενα εφτασε ελλαδα την πεμπτη.

Τη @@@@@@σαμε όσοι περιμένουμε με BPost.

Θα χάσουμε τα δέματα μας.

Ρε το Everbuying....

Ευτυχώς έβαλα ασφαλιση από μη παραλαβή στο δέμα....

In the down down of the writing we became robes...

Τη @@@@@@σαμε όσοι περιμένουμε με BPost.

Θα χάσουμε τα δέματα μας.

Ρε το Everbuying....

Ευτυχώς έβαλα ασφαλιση από μη παραλαβή στο δέμα....

Υπομονη και βλεπουμε νωρις ειναι ακομα.

Για το ΒPost δεν εχω ακουσει κακα λογια και εδς δεν νομιζω να φταιει το everbuying

Υπομονη και βλεπουμε νωρις ειναι ακομα.

Για το ΒPost δεν εχω ακουσει κακα λογια και εδς δεν νομιζω να φταιει το everbuying

Aν δεν είναι συστημενο το δέμα, θα τα αφηνει οπου ναναι ο ταχυδρομος τα δεματα,

θα χάσουμε τη συσκευή μας και θα γεμίσει claims/disputes to Everbuying

Aν δεν είναι συστημενο το δέμα, θα τα αφηνει οπου ναναι ο ταχυδρομος τα δεματα,

θα χάσουμε τη συσκευή μας και θα γεμίσει claims/disputes to Everbuying

Εμενα μου εστειλαν φωτο απο το πακετο οταν εφυγε απο everbuying. Πανω ειχε ονομα και διευθυνση γραμμενη. Αυτο σημαινει οτι ειναι συστημενο;

Εμενα μου εστειλαν φωτο απο το πακετο οταν εφυγε απο everbuying. Πανω ειχε ονομα και διευθυνση γραμμενη. Αυτο σημαινει οτι ειναι συστημενο;

Ομοίως.

Το θέμα είναι τα ΕΛΤΑ να το χειρίζονται το δέμα ως ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ.

Γιατί το tracking number των ΒΡΟST ΔΕΝ αναγνωριζεται από το σύστημα των ΕΛΤΑ οπότε μαλλον μπορεί να το αφησει ΧΥΜΑ ο ταχυδρόμος όπου νάναι μέσα σε μια πολυκατοικια, και μετά τρεχα γυρευε

Ομοίως.

Το θέμα είναι τα ΕΛΤΑ να το χειρίζονται το δέμα ως ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ.

Γιατί το tracking number των ΒΡΟST ΔΕΝ αναγνωριζεται από το σύστημα των ΕΛΤΑ οπότε μαλλον μπορεί να το αφησει ΧΥΜΑ ο ταχυδρόμος όπου νάναι μέσα σε μια πολυκατοικια, και μετά τρεχα γυρευε

Καταλαβα τρεχα γυρευε οντως. Καλυτερα να αφηνουν ειδοποιητηριο και να παμε να το παραλαμβανουμε εμεις

Γιατί δεν ακολουθούν το παγκόσμιο πρότυπο της UPU, το S10. Ότι δεν ακολουθεί το πρότυπο θεωρείται μη συστημένο και διακινείται όπως είναι λογικό, ως απλό.

Περισσότερα εδώ http://tnv.nianios.gr/explanation.php

Πάντως βρε Romanos την έχει τη ΒΡost στο S10....οπότε

ΙΣΩΣ να έρχεται όντως ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ το δέμα....

Αναμονή λοιπον

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καταλαβα τρεχα γυρευε οντως. Καλυτερα να αφηνουν ειδοποιητηριο και να παμε να το παραλαμβανουμε εμεις

Εμένα το tracking έχει αυτή τη μορφήBLVS1376360000471796

Που ΔΕ μοιάζει με τα κλασσικά registered

Όχι δεν σημαίνει ότι είναι συστημένο, και τα απλά έχουν διεύθυνση και όνομα επάνω, αλλιώς που θα τα έστελναν;

Όχι δεν σημαίνει ότι είναι συστημένο, και τα απλά έχουν διεύθυνση και όνομα επάνω, αλλιώς που θα τα έστελναν;

Φαίνεται τελικά πως ενώ λέει registered, με τη συγκεκριμένη εταιρεία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ registered εντός Ελλάδας.....

Untracked παραγγελία μια καρτουλα samsung 64gb Evo από gearbest στις 30 Δεκεμβρίου σε τιμή χώμα την παρελαβα σήμερα.

Επειδή έχω διαβάσει πολλά στο myphone για το gearbest να πω ότι έχοντας κάνει 4 παραγγελίες τους τελευταίους 2 μήνες όλες έχουν έρθει σε κάτω από 30 μέρες σε πολύ καλή κατάσταση τα πακέτα και σε εξαιρετικές τιμές.

Το κατατασσω στην ίδια αξιοπιστία με το banggood. Το μόνο κακό ότι δεν περνάει αμέσως χρεωστικη και θέλει paypal οπότε προμήθεια. Ευκαιρία θα μου πείτε να βγάλω μια revolut να κάνω τις αγορές μου χωρίς τις προμηθειες του paypal.

Arrival at destination airport και εγώ απο 25/1 ! Υπάρχει περίπτωση να σκάσει μύτη και να μην έχει αλλάξει στάτους ;

Arrival at destination airport και εγώ απο 25/1 ! Υπάρχει περίπτωση να σκάσει μύτη και να μην έχει αλλάξει στάτους ;

Δεν ξέρω αν μπορεί να συμβεί αυτό.Θα μάθουμε από Δευτέρα είτε με παραλαβή ή ειδοποίηση.

Δεν ξέρω αν μπορεί να συμβεί αυτό.Θα μάθουμε από Δευτέρα είτε με παραλαβή ή ειδοποίηση.

1/1000 αυτή η πιθανότητα σε συστημένο. Οπότε απλά αναμένουμε αλλαγή της κατάστασης..

Φαίνεται τελικά πως ενώ λέει registered, με τη συγκεκριμένη εταιρεία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ registered εντός Ελλάδας.....

Τι να πω, πάντως σίγουρα δεν είναι θέμα της χωράς μας μιας και το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες με το συγκεκριμένο ταχυδρομείο.

Αυτό που είπε ο romanos πάντως δείχνει πως η συγκεκριμένη μορφή tracking δεν ακολουθεί το παγκόσμιο πρότυπο

Το κατατασσω στην ίδια αξιοπιστία με το banggood.

Και μόνο για το aftersale που έχει το banggood, δεν το συγκρίνεις καν.

18 ημέρα κολλημένο στο ίδιο status αυτό RS375216600NL, πρώτη φορά που θα πάρω refund απ'ότι φαίνεται για χαμένο συστημένο.

Τι να πω, πάντως σίγουρα δεν είναι θέμα της χωράς μας μιας και το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες με το συγκεκριμένο ταχυδρομείο.

Αυτό που είπε ο romanos πάντως δείχνει πως η συγκεκριμένη μορφή tracking δεν ακολουθεί το παγκόσμιο πρότυπο

Και μόνο για το aftersale που έχει το banggood, δεν το συγκρίνεις καν.

18 ημέρα κολλημένο στο ίδιο status αυτό RS375216600NL, πρώτη φορά που θα πάρω refund απ'ότι φαίνεται για χαμένο συστημένο.

Κοίτα ακόμα δεν χρειάστηκα aftersale από το gearbest οπότε δεν έχω άποψη. Πέρα από αυτό σε όλα τα άλλα είναι άψογοι. Πολύ γρήγορο shipping καλά πακέτα και έρχονται γρήγορα σχετικά.

Πολύ γρήγορο shipping καλά πακέτα και έρχονται γρήγορα σχετικά.

Θα πάθουμε κανα καρδιακό με αυτά που λες :lol: :D

Είπαμε εσύ είσαι η εξαίρεση στον κανονά δεν εξηγείται αλλιώς.

Θα πάθουμε κανα καρδιακό με αυτά που λες :lol: :D

Είπαμε εσύ είσαι η εξαίρεση στον κανονά δεν εξηγείται αλλιώς.

Χαχα λες? Τους στέλνω και στο θέμα που έχουν εδώ στο myphone ίσως παίζει ρόλο και αυτό. Τις παραγγελίες τις στέλνουν σε 1 με 2 μέρες και έρχονται Ελλάδα σε 6-7 μετά κάθονται λίγες μέρες Ελλάδα στο αεροδρόμιο και τα στέλνουν.

Με Malaysia post κάνουν τις περισσότερες μέρες.