_Dante_ Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ρε μπας και το πεταξανε σε ολους για να σταματησουμε να γκρινιαζουμε? Η τα φορτωσανε ολα μια και εξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ρε μπας και το πεταξανε σε ολους για να σταματησουμε να γκρινιαζουμε? Η τα φορτωσανε ολα μια και εξω? Μάλλον έτσι θα είναι.για να σταματήσει ή γκρίνια.δεν γίνεται να τα φορτώσουν όλα μαζί .αλλά ας έχουμε αισιοδοξία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδιά και μένα μου το βγάζει στα ΕΛΤΑ και στο 17track 2016-01-22 15:51 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING μην το μελετάμε όμως άλλο μην το ματιάσουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε μπας και το πεταξανε σε ολους για να σταματησουμε να γκρινιαζουμε? Η τα φορτωσανε ολα μια και εξω? Λογικά όλα μαζί.Δεν μπορεί να ναι τόσο λαμόγια.Τώρα το θέμα είναι μην κολλήσουν στην δική μας όχθη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Και μένα το ίδιο από 14 του μηνός στο αεροδρόμιο ξεκόλλησε σήμερα.:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 λεβεντες μια απορια, οταν εχουμε tracking number μονο αριθμους πχ 123456789 αυτο που μπορουμε να το παρακολουθησουμε; σε πιο site; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 λεβεντες μια απορια, οταν εχουμε tracking number μονο αριθμους πχ 123456789 αυτο που μπορουμε να το παρακολουθησουμε; σε πιο site; όχι φίλε.πρέπει να υπάρχουν και τα γράμματα που συνήθως υποδεικνύουν την εταιρία αποστολής (πχ sg=sgpost cn=china post hk=hkpost κλπ) και 2 ακόμα μπροστά.σου έστειλαν tn μόνο αριθμούς? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 άντε προχωράει πιο γοργά τώρα που έφυγε από Κίνα κι έφτασε Ολλανδία 2016-01-22 23:12 The item is at the PostNL sorting center 2016-01-21 00:37 The item is in transit 2016-01-21 12:00 LONDON-UK Transited To Royal Mail 2016-01-11 03:16 The item is pre-advised 2016-01-10 14:38 LONDON-UK Clearance Processing Complete At London 2016-01-09 17:10 Flyt HongKong Facility Processed Through Sort Facility At HongKong 2016-01-08 16:33 FLYTEXPRESS-CN Processed Through Sort Facility 2016-01-08 16:33 FLYTEXPRESS-CN Processed Through Sort Facility 2016-01-04 20:29 FLYTEXPRESS-CN Acceptance 2016-01-01 21:06 Customer Shipping information recieved Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greeceeeee Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Έχει ψωνίσει κανείς απο το jd.com?είναι αξιόπιστο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Έχει ψωνίσει κανείς απο το jd.com?είναι αξιόπιστο? Γιατι δεν ρωτας εκει που πρεπει να παρεις και απαντηση και ταλαιπωρεισαι? Edited January 24, 2016 by efmakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Απο εκει και περα ειχε εξαφανιστει εμενα και το ειδα μετα απο 2 βδομαδες στη πορτα μου. Αλλα οπως ειπα ηταν χριστουγεννα τοτε. την καλημέρα μου ... Σήμερα τσέκαρα ξανά μέσω του 17track + 4px + singpost + royalmail track Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2016-01-23 09:18 2016-01-21 12:04 HEATHROW WORLDWIDE DC, ARRIVED IN THE UK Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2016-01-23 09:18 2016-01-16 13:32 Despatched to overseas (Country code: GB) 2016-01-14 13:32 Received from Customer Αϊ να δούμε,καλή δευτέρα πάλι! 1 Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimisnik Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Καλησπερα παιδες, επειδη βλεπω οτι εχετε κανει αγορες, πως καταφερατε να στειλετε τα λεφτα? διαβαζα για κατι revolut και skrill υπαρχει καποιος αλλος τροπος?Κατευθειαν απο την prepaid δεν γινεται ε? εψανα παλιοτερες αναρτησεις και δεν τα εβρισκα, μπορει καποιος να μου πει?ή να μου στειλει απο ποιο ποστ να ξεκινησω να διαβαζω!! Edited January 23, 2016 by mimisnik 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Καλησπερα παιδες, επειδη βλεπω οτι εχετε κανει αγορες, πως καταφερατε να στειλετε τα λεφτα? διαβαζα για κατι revolut και skrill υπαρχει καποιος αλλος τροπος?Κατευθειαν απο την prepaid δεν γινεται ε? εψανα παλιοτερες αναρτησεις και δεν τα εβρισκα, μπορει καποιος να μου πει?ή να μου στειλει απο ποιο ποστ να ξεκινησω να διαβαζω!! Εγώ με ρεβολουτ αγορασα απο βικμαλλ ! Για την διαδικασία μπορείς να κανεις μια αναζήτηση στο γκουγκλ και θα δεις ενα πολύ κατατοπιστικο οδηγό σε διπλανό ελληνικό σάιτ ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Παιδια καλημερα. Εχω κανει παραγγελια απο 15-1-16 με tracking την επονενη μερα αλλα δεν βρισκω τιποτα σε κανενα σαιτ αναζητησης. Ουτε το κλασικο "information received". Τι στο καλο να κανω; Μιλησα με το καταστημα και μου ειπε να μην ανησυχω. Καμια γνωμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Καλησπερα παιδες, επειδη βλεπω οτι εχετε κανει αγορες, πως καταφερατε να στειλετε τα λεφτα? διαβαζα για κατι revolut και skrill υπαρχει καποιος αλλος τροπος?Κατευθειαν απο την prepaid δεν γινεται ε? εψανα παλιοτερες αναρτησεις και δεν τα εβρισκα, μπορει καποιος να μου πει?ή να μου στειλει απο ποιο ποστ να ξεκινησω να διαβαζω!! Καταρχήν παίζει ρόλο τι θέλεις να αγοράσεις κ από πού. Γενικά ισχύει οτι στο ebay μπορείς να αγοράσεις από διάφορα μαγαζιά χρησιμοποιώντας κατευθείαν τη συνδεδεμένη στο paypal πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα (δοκιμάζεις με διάφορα μαγαζιά που έχουν το προϊόν που σε ενδιαφέρει). Από τα άλλα κινεζομάγαζα που δέχονται paypal, έχω δοκιμάσει: banggood- τώρα τελευταία δεν γίνεται με paypal κατευθείαν , αλλά δέχεται χρέωση πιστωτικής χωρίς paypal. 1949deal - δέχεται πιστωτική με paypal. vickmall - το ίδιο geekbuying, gearbest, everbuying, e-fox μόνο από το balance του paypal (revolut,skrill κλπ) Αυτά έχω δοκιμάσει εγώ :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 λεβεντες μια απορια, οταν εχουμε tracking number μονο αριθμους πχ 123456789 αυτο που μπορουμε να το παρακολουθησουμε; σε πιο site; http://www.sky56.cn/english/track/index Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Καλησπερα παιδες, επειδη βλεπω οτι εχετε κανει αγορες, πως καταφερατε να στειλετε τα λεφτα? διαβαζα για κατι revolut και skrill υπαρχει καποιος αλλος τροπος?Κατευθειαν απο την prepaid δεν γινεται ε? εψανα παλιοτερες αναρτησεις και δεν τα εβρισκα, μπορει καποιος να μου πει?ή να μου στειλει απο ποιο ποστ να ξεκινησω να διαβαζω!! Η ερώτησή σου δεν είναι στο σωστό νήμα. Θα μπορούσα να σου πω και άλλους τρόπους αλλά δεν θέλω να συνεχίσω το off topic. Κάνε την ερώτηση στο Paypal. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 http://www.sky56.cn/english/track/index εγώ που δοκίμασα με δική μου δεν γίνεται. υπάρχει tn χωρίς γράμματα? :confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 http://www.sky56.cn/english/track/index ευχαριστω, εχει σταλει εδω και μια εβδομαδα αλλα δε βγαζει κατι, θα το ελεγξω την αλλη εβδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 τρακιν ναμπερ της μορφης YF*********YW με τι ερχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 τρακιν ναμπερ της μορφης YF*********YW με τι ερχεται; Yanwen post, φεύγει από Κίνα. http://track.yw56.com.cn/en-US/ εγώ που δοκίμασα με δική μου δεν γίνεται. υπάρχει tn χωρίς γράμματα? :confused: Ναι αλλά δεν είναι συμβατό με το IPS, άρα το παρακολουθείς αποκλειστικά στο site της εταιρίας αποστολής. Η τελευταία ενημέρωση που θα χεις θα ναι όταν φτάσει στην Ελλάδα η πτήση κι από κει και πέρα προχωράει ως απλό πακέτο, μη συστημένο. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ναι αλλά δεν είναι συμβατό με το IPS, άρα το παρακολουθείς αποκλειστικά στο site της εταιρίας αποστολής. Η τελευταία ενημέρωση που θα χεις θα ναι όταν φτάσει στην Ελλάδα η πτήση κι από κει και πέρα προχωράει ως απλό πακέτο, μη συστημένο.Αυτό ισχύει και για untracked?Δηλαδή τη μόνη ενημέρωση που θα έχω είναι ότι αναχώρησε,μετά ότι έφτασε και στο τέλος θα μου έρθει ειδοποίηση να πάω στα ΕΛΤΑ να παραλάβω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Αυτό ισχύει και για untracked?Δηλαδή τη μόνη ενημέρωση που θα έχω είναι ότι αναχώρησε,μετά ότι έφτασε και στο τέλος θα μου έρθει ειδοποίηση να πάω στα ΕΛΤΑ να παραλάβω? Ναι, σαν untracked είναι αυτά στην ουσία, απλά έχουν έναν κωδικό της μεταφορικής που σου δείχνει μερικές πληροφορίες εντός της μεταφορικής αυτής και τίποτα παραπάνω. Θα σου ρθει ειδοποίηση μη συστημένο πακέτου απ τα ΕΛΤΑ χωρίς κάποιο αριθμό αποστολής. Αν είναι μικρός φάκελος, θα στο αφήσουν πιθανότατα στο ταχυδρομικό κουτί σου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 εμενα εχτες εφτασε στο αεροδρομιο συγκαπουρης...να δουμε ποσο θα μεινει εκει τωρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 εμενα που λεει στο ελτα οτι ειναι σε συσκευασια αλλα στο singpost δεν βγαζει τιποτα ,θα φυγει συντομα για ελλαδα ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ναι, σαν untracked είναι αυτά στην ουσία, απλά έχουν έναν κωδικό της μεταφορικής που σου δείχνει μερικές πληροφορίες εντός της μεταφορικής αυτής και τίποτα παραπάνω. Θα σου ρθει ειδοποίηση μη συστημένο πακέτου απ τα ΕΛΤΑ χωρίς κάποιο αριθμό αποστολής. Αν είναι μικρός φάκελος, θα στο αφήσουν πιθανότατα στο ταχυδρομικό κουτί σου Καλα την ειδοποιηση μην την περιμενης και συντομα.Εμενα untrack φαινετε οτι εφτασε Ελλαδα 10/12 και εδω και 45 μερες καμοια ειδοποιηση ,αν ειναι καποιοι σε παρομοια θεση ας το αναφερουν εδω.Την αλλη βδομαδα ανοιγω case στο paypal.2 μηνες απο την παραγγελια 28/11.:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts