king2009 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Να φανταστώ χωρίς tracking number από Banggood?? Έχω και εγώ 2 Untracked από banggood από 28 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου. Και τα 2 είναι από 19 Νοεμβρίου Ελλάδα από ένα νούμερο που με έδωσαν και δεν φαίνεται να κινητε κάτι. Λογικά όλα αυτά σε κανένα σάκο ξεχασμένο θα είναι σε καμία γωνία στα ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Έχω και εγώ 2 Untracked από banggood από 28 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου. Και τα 2 είναι από 19 Νοεμβρίου Ελλάδα από ένα νούμερο που με έδωσαν και δεν φαίνεται να κινητε κάτι. Λογικά όλα αυτά σε κανένα σάκο ξεχασμένο θα είναι σε καμία γωνία στα ΕΛΤΑ. Καμιά δεκαριά τέτοια απο αρχές και μέσα νοεμβρίου απ'το banggood και κλασικά στο ''περίμενε κι άλλο σε παρακαλώ'' με έχουν. Για να δούμε αν θα παραλάβουμε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καμιά δεκαριά τέτοια απο αρχές και μέσα νοεμβρίου απ'το banggood και κλασικά στο ''περίμενε κι άλλο σε παρακαλώ'' με έχουν. Για να δούμε αν θα παραλάβουμε τίποτα. Όλα θα έρθουν εφόσον είναι Ελλάδα απλά πρέπει πρώτα να ανοίξουν τους σακους που έχουν τα δέματα. Πριν 5 μέρες παρέλαβα δέμα από Banggood που το έστειλαν 14/12. Οπότε αν θέλουν τα ΕΛΤΑ είναι πρώτοι στη δουλειά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδιά πρόκειται τώρα να κάνω παραγγελία από Vickmall το Xiaomi Redmi Note 2..Θα κάνω copy-paste στα comments τα κλασσικά,θα στείλω και σε chat reminder για low cost και SG Post αποστολή.. όταν πάω να κάνω το check out διαλέγω με paypal? Γενικά πείτε μου ακριβώς τα βήματα για μια ασφαλή και ολοκληρωμένη αγορά παρακαλώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Όλα θα έρθουν εφόσον είναι Ελλάδα απλά πρέπει πρώτα να ανοίξουν τους σακους που έχουν τα δέματα. Πριν 5 μέρες παρέλαβα δέμα από Banggood που το έστειλαν 14/12. Οπότε αν θέλουν τα ΕΛΤΑ είναι πρώτοι στη δουλειά τους. Μη το λές, έχω δέματα (4-5)που ''έρχονται'' απο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδιά πρόκειται τώρα να κάνω παραγγελία από Vickmall το Xiaomi Redmi Note 2..Θα κάνω copy-paste στα comments τα κλασσικά,θα στείλω και σε chat reminder για low cost και SG Post αποστολή.. όταν πάω να κάνω το check out διαλέγω με paypal? Γενικά πείτε μου ακριβώς τα βήματα για μια ασφαλή και ολοκληρωμένη αγορά παρακαλώ! Τα κλασσικά που ζητάμε τα ξέρουν. Αποστολή με SG Post και paypal θα τα τσεκάρεις στο check out, θα σε καθοδηγήσει το site. Το βάζεις στο καλάθι πατάς proceed to checkout και εκει θα τα δεις 1. Billing Information 2. Shipping Method 3. Payment Method 4. Review order :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Απο οτι εχω καταλαβει εχουν ανοιξει ολα με tracking number και ανοιγουν τις νεες παραγγελιες για να τις προλαβαινουν. Τα Β κατηγοριας απο νοεμβρη (δηλαδη τα Untracked μαλλον πρεπει να τα εχουν παρατησει) Εγω περιμενω μεχρι μια βδομαδα μετα τα χριστουγεννα και ζηταω refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδιά πρόκειται τώρα να κάνω παραγγελία από Vickmall το Xiaomi Redmi Note 2..Θα κάνω copy-paste στα comments τα κλασσικά,θα στείλω και σε chat reminder για low cost και SG Post αποστολή.. όταν πάω να κάνω το check out διαλέγω με paypal? Γενικά πείτε μου ακριβώς τα βήματα για μια ασφαλή και ολοκληρωμένη αγορά παρακαλώ! Τα κλασσικά που ζητάμε τα ξέρουν. Αποστολή με SG Post και paypal θα τα τσεκάρεις στο check out, θα σε καθοδηγήσει το site. Το βάζεις στο καλάθι πατάς proceed to checkout και εκει θα τα δεις 1. Billing Information 2. Shipping Method 3. Payment Method 4. Review order :) :) Μόλις έγινε η παραγγελία φίλε μου! Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Έχω και εγώ 2 Untracked από banggood από 28 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου. Και τα 2 είναι από 19 Νοεμβρίου Ελλάδα από ένα νούμερο που με έδωσαν και δεν φαίνεται να κινητε κάτι. Λογικά όλα αυτά σε κανένα σάκο ξεχασμένο θα είναι σε καμία γωνία στα ΕΛΤΑ. Τι αριθμό σου έδωσαν για τα untracked; Φαντάζομαι τα έστειλαν με China Post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Για αγορά από Banggood ,συμφέρει να βάλω επιλογή "Drop Shipping" ή δεν χρειάζεται?? Επίσης,από την προηγούμενη παραγγελία που είχα κάνει είχα διαλέξει πληρωμή απευθείας από χρεωστική..Μπορώ και από Paypal για να μην γίνει καμιά στραβή,ή δεν είναι διαθέσιμο και δεν θα το δεχτεί η κάρτα μου (Πειραιώς) ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Τι αριθμό σου έδωσαν για τα untracked; Φαντάζομαι τα έστειλαν με China Post. FTLMY00386196 Ειναι με Malaysia post. Από 19.11 Ελλάδα και τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Να φανταστώ χωρίς tracking number από Banggood??Από Gearbest φιλε μου, αλλα φαινεται ότι εχει φτασει ελλαδα από τις 3-12, οποτε τα ελτα φταινε και όχι το Gearbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Από Gearbest φιλε μου, αλλα φαινεται ότι εχει φτασει ελλαδα από τις 3-12, οποτε τα ελτα φταινε και όχι το Gearbest Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους Παιδιά αν το δέμα έχει φτάσει αεροδρόμιο και δεν έχει ανοιχτή ο σάκος δεν φταίνε τα Ελτά αλλά η υπηρεσία στο αεροδρόμιο από την στιγμή που σκαναριστεί το δέμα μέσα σε 3- 4 εργάσιμες ημέρες θα το έχετε στα χέρια σας Έχει ξανά αναφερθεί το θέμα με ΕΛΤΑ και Αεροδρόμιο Πρέπει να κάνετε υπομονή και όχι τηλέφωνα συνέχεια στα Ελτά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antkalaitzakis Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους Παιδιά αν το δέμα έχει φτάσει αεροδρόμιο και δεν έχει ανοιχτή ο σάκος δεν φταίνε τα Ελτά αλλά η υπηρεσία στο αεροδρόμιο από την στιγμή που σκαναριστεί το δέμα μέσα σε 3- 4 εργάσιμες ημέρες θα το έχετε στα χέρια σας Έχει ξανά αναφερθεί το θέμα με ΕΛΤΑ και Αεροδρόμιο Πρέπει να κάνετε υπομονή και όχι τηλέφωνα συνέχεια στα Ελτά Και η υπηρεσία στο αεροδρόμιο, ΕΛΤΑ είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Επιτέλους δέμα που πετούσε απο τις 4 του μήνα ξεκόλλησε και προχώρησε ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 04-12-2015 05:11 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-12-2015 10:41 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 28-12-2015 13:41 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 28-12-2015 15:41 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Τα untracked παραμένουν όλα άφαντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasgr1 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλησπέρα κ χρόνια πολλά!!!Εχω παραγγείλει απο vickmall κ η κατάσταση ειναι η εξής.. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 19-12-2015 20:12 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-12-2015 03:31 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-12-2015 06:31 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 24-12-2015 08:31 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μενω στον Πύργο ΗλεΊας ποτε θα παραλάβω? 2015-12-19 09:42 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-12-17 09:42 Received from Customer είσαι απο τους τυχερους... χρόνια πολλά και να το χαρεις!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Επιτέλους δέμα που πετούσε απο τις 4 του μήνα ξεκόλλησε και προχώρησε ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ04-12-201505:11ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ28-12-201510:41ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ28-12-201513:41ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ28-12-201515:41ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Τα untracked παραμένουν όλα άφαντα Στις 55 μέρες ζητάς Refund η resend και έχεις το κεφάλι σου ησυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Στις 55 μέρες ζητάς Refund η resend και έχεις το κεφάλι σου ησυχο. Το θέμα είναι η τσάμπα αναμονή, γιατί τα περισσότερα είναι μικρής αξίας έτσι κι αλλιώς. Έχω και άλλα δέματα, 1 μιση μήνα απο ευρώπη κι ακόμα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Το θέμα είναι η τσάμπα αναμονή, γιατί τα περισσότερα είναι μικρής αξίας έτσι κι αλλιώς. Έχω και άλλα δέματα, 1 μιση μήνα απο ευρώπη κι ακόμα τίποτα. Τα πράγματα που τα βιαζόμαστε τα περνουμε από Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarios Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Γεια χαρά Μετά απο τόσες αγορές τόσα χρόνια για πρωτη φορά στο tracking item μου λεει : The Item is at the shippers warehouse ακομα κινα ειναι δηλαδη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Κανενας απο αυτους που του πηγαν αγγλια αντι για ελλαδα,εχει καμια εξελιξη? Ειναι καμια βδομαδα αγγλια,εχει σκαναριστει αλλα δε το βλεπω να κουνιεται για κατα δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Τα πράγματα που τα βιαζόμαστε τα περνουμε από Ελλάδα. Άλλο το βιάζομαι κι άλλο το δεν θέλω να περιμένω κανα χρόνο για να παραλάβω. Ειδικά τα untracked χάνονται πανεύκολα όλως τυχαίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Και η υπηρεσία στο αεροδρόμιο, ΕΛΤΑ είναι. Εάν έκανες τον κόπο να διαβάσεις μερικές σελίδες, θα έβλεπες ότι ΔΕΝ είναι υπηρεσία των ΕΛΤΑ αλλά ιδιωτική εταιρεία ... Στις 55 μέρες ζητάς Refund η resend και έχεις το κεφάλι σου ησυχο. Εάν έχει πληρώσει μέσω PAYPAL οι ημέρες είναι 180. Γεια χαρά Μετά απο τόσες αγορές τόσα χρόνια για πρωτη φορά στο tracking item μου λεει : The Item is at the shippers warehouse ακομα κινα ειναι δηλαδη; Ακριβώς, ακόμη το στέλνει .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Χρονια πολλα, ασε, κι εγω χωρις tracking Number από τις 17-11 εξαφανισμένα και μενα, αλλοι παραλαβανε σε 10 μερες από κινα, καποιοι αλλοι περιμενουν και 2 μηνες, ότι ναναι είναι τα ελτα, απαραδεκτοι Αυτό που λένε και οι υπόλοιποι οτι έχουν δώσει προτεραιότητα στα δέματα με tracking number μάλλον ισχύει ,διότι μία παραγγελία μου με track. number έφτασε γρήγορα μπορώ να πω. RS909156234CH. Τα untrack αγνοούνται ακόμη. Καλή υπομονή κ ελπίζω να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. (Καλή πρωτοχρονιά σε όλους έυχομαι.) 1 Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Κανενας απο αυτους που του πηγαν αγγλια αντι για ελλαδα,εχει καμια εξελιξη? Ειναι καμια βδομαδα αγγλια,εχει σκαναριστει αλλα δε το βλεπω να κουνιεται για κατα δω. Τα ίδια κ εγώ. Αποστολή κινητού με τη SG post , βρέθηκε από λάθος τους να "κάθεται" στη Ρωσία , ως χώρα παράδοσης , από τις 23/12 κ δεν έχει γίνει κανένα update στο status της παραγγελίας :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts