liras Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Παιδια εγω ημουν στους 22/11 κολλημενος και σημερα ξεκολλησε...Για ξανατσεκαρετε μια αυτοι με 17/11 και μετα... Ναι, λες και τηρείται κάποια σειρά προτεραιότητας! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Αν αύριο ξεκολλήσει κάνεις ας πει να χαρούμε λίγο μήπως έρθει και η σειρά μας Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Στο τοπικ των ελτα ένα παιδί παρέλαβε με ημερομηνία αεροδρομίου 1/12 όπως καταλαβαίνω και είναι ο δεύτερος σήμερα που βλέπω σίγουρα 1 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokoblue Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλημερα παιδια εχω κι εγω ενα δεμα το οποιο ενω το παρειγγειλα απο HONG KONG μου λεει οτι ερχετε απο ολλανδια πηρα τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ γτ καπου ειχεκολλησεικ αι μου απαντησε η υπαλληλος οτι υπαρχει προβλημα με τα κοντεινερ οτι δν εχουν τοσα ατομα να βγαλουν την δουλεια....εγω βλεπω αυτα στην εξελιξη παραγγελιας..ξερει κανεις να με βοηθησει τι σημαινουν;; εχει ερθει ελλαδα η οχι;; http://trackitonline.ru/?service=track 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ένας ταχυδρομείο δεν έχει δουλέψει; έστω κουριερ; προσωπικά θυμάμαι γύρω στα 200 γράμματα να μου παίρνει 2 ώρες να κάνω επαλήθευση και ταξινομηση και παραπάνω αναλόγως. Μην τρελαίνεστε αράξτε. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo1410 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12-11-2015 15:40 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ Είναι και άλλος σε αναμονή με κοντινή ημερομηνία, ή έμεινα μόνος μου; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ένα από τα 5 πακέτα που περιμένω και ήταν κολλημενα έκλεισε από κέντρο διαλογης. Το παράδοξο είναι πως είχε ημερομηνία άφιξης 01/12 και τα υπόλοιπα 4 που έχουν προγενεστερη ημερομηνία άφιξης δεν έχουν σκαναριστει Ακόμα. Δεν έχω θέμα με τις καθυστερήσεις, αλλά ήλπιζα τουλάχιστον να υπάρχει μια οργάνωση για τη διαχείριση των πακέτων. Ένα απλό FIFO είναι ρε μαμωτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_61 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12-11-2015 15:40 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ Είναι και άλλος σε αναμονή με κοντινή ημερομηνία, ή έμεινα μόνος μου; Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20-11-2015 11:07 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Εγώ είμαι όχι πολύ κοντά αλλά όχι και μακριά :wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Μάλλον αυτοί στα δέματα είχαν παραγγείλει και αυτοί black Friday γι αυτό ανοίγουν πρώτα σάκους 1/12 και αφήνουν μέσα Νοέμβρη αχχαχαχ...δεν εξηγείται αλλιώς.. 1 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babadook Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20-11-2015 11:07 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Εγώ είμαι όχι πολύ κοντά αλλά όχι και μακριά :wacko: Μια από τα ιδια και εγώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Μάλλον αυτοί στα δέματα είχαν παραγγείλει και αυτοί black Friday γι αυτό ανοίγουν πρώτα σάκους 1/12 και αφήνουν μέσα Νοέμβρη αχχαχαχ...δεν εξηγείται αλλιώς.. μαλλον εκει που δουλευαν ηρεμα και ωραια, ξαφνικά έσκασε το τσουνάμι σακων από black friday και κάλυψαν τους σακους της 17/11 !!!:lol::lol::lol: κανουμε λιγο χιουμορ αλλά ποτέ δεν ξερεις...:ninja: πηρα 2 mibands 1s... o κολλητός μου, μου λέει "ευελπιστώ να παραλάβουμε πριν την πρωτοχρονια"... τον κοιταω... κ μετα ημουν καπως ετσι= :lol: Edited December 11, 2015 by kallair 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordasdim Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Latest Event -- 2015-12-03 21:17 The item is on transport to the country of destination Εκανα παραγγελια στις 13/11/15 απο banggood Ποτε λετε να ξεκολλησει απο το παραπανω Event. Aρχιζω και τα παιρνω κρανιο.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_61 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 πηρα 2 mibands 1s... o κολλητός μου, μου λέει "ευελπιστώ να παραλάβουμε πριν την πρωτοχρονια"... τον κοιταω... κ μετα ημουν καπως ετσι= :lol: Εγώ μαλλον το βλέπω να μου το στείλουν από Γενάρη στην γιορτή μου (αν είμαι τυχερός βέβαια) :cry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Latest Event -- 2015-12-03 21:17 The item is on transport to the country of destination Εκανα παραγγελια στις 13/11/15 απο banggood Ποτε λετε να ξεκολλησει απο το παραπανω Event. Aρχιζω και τα παιρνω κρανιο.... Εχω παραγγειλια απο banggood που τη στειλανε στις 5 νοεμβρη. Ακομα αγνοειται. Σημερα μου ηρθε ειδοποιηση για μια απο ebay που ειχε σταλει απο 20 νοεμβρη. Πιο πριν δηλαδη εχω 3 παραγγελιες που περιμενω. Πιο random ανοιγματα σακων δε γινονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokoblue Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Παιδια κι εγω εχω κανει απαραγγελια στις 14 Νοεμβρη και μου λεει ο κινεζος οτι εχασε πτηση και το εστειλε στις 27 τον επριξα στα μυνηματα και μου γυρισε τα λεφτα πισω αλλα το δεμα εινια ηδη στον δρομο...κοιταω στο 17trαck και μου λεει αυτο που σημαινει;;; 2015-12-08 06:54 The item is ready for shipment Δειτε κι εσεις μηπως βγαλετε καμια ακρη... RS335987313NL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Παιδια κι εγω εχω κανει απαραγγελια στις 14 Νοεμβρη και μου λεει ο κινεζος οτι εχασε πτηση και το εστειλε στις 27 τον επριξα στα μυνηματα και μου γυρισε τα λεφτα πισω αλλα το δεμα εινια ηδη στον δρομο...κοιταω στο 17trαck και μου λεει αυτο που σημαινει;;; 2015-12-08 06:54 The item is ready for shipment Δειτε κι εσεις μηπως βγαλετε καμια ακρη... RS335987313NL Από ότι καταλαβαίνω εγώ είναι στο Αεροδρόμιο στην Ολλανδία κ είναι έτοιμο προς αποστολή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Klaas Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12-11-2015 15:40 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ Είναι και άλλος σε αναμονή με κοντινή ημερομηνία, ή έμεινα μόνος μου;Eιμαι εγω αδελφε 9-11. Υπομονη. Δεν μπορουμε να κανουμε κατι! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo1410 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Eιμαι εγω αδελφε 9-11. Υπομονη. Δεν μπορουμε να κανουμε κατι! Μπορείς να δώσεις track; με ποιό ταχυδρομείο είναι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barabakos Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 η δική μου περίπτωση :) http://i63.tinypic.com/166eoi0.png 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Μίλησα στο chat με Vickmall και με ενημέρωσαν ότι έχουν πάρα πολλές καθυστερήσεις και στο αεροδρόμιο στη Σιγκαπούρη. Μου έστειλε link με ένα σωρό numbers από SG Post που είναι σε κατάσταση "Ιnformation Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)" από 4/12 και δεν έγιναν dispatched ακόμα (το δικό μου είναι από 5/12 σε αυτό το status). Με είπε ότι ακόμα και τα DHL αργούν να φύγουνε. Είναι γενικευμένο φαινόμενο οι καθυστερήσεις λόγω εποχής προφανώς. Υπομονή παιδιά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Μίλησα στο chat με Vickmall και με ενημέρωσαν ότι έχουν πάρα πολλές καθυστερήσεις και στο αεροδρόμιο στη Σιγκαπούρη. Μου έστειλε link με ένα σωρό numbers από SG Post που είναι σε κατάσταση "Ιnformation Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)" από 4/12 και δεν έγιναν dispatched ακόμα (το δικό μου είναι από 5/12 σε αυτό το status). Με είπε ότι ακόμα και τα DHL αργούν να φύγουνε. Είναι γενικευμένο φαινόμενο οι καθυστερήσεις λόγω εποχής προφανώς. Υπομονή παιδιά. :) Ελπίζω εμείς οι παλιοί να έχουμε φτάσει στο ΚΔ γιατί αλλιώς θα μας πλακώσουν και αυτά τα δέματα, όχι άλλο κάρβουνο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Μίλησα στο chat με Vickmall και με ενημέρωσαν ότι έχουν πάρα πολλές καθυστερήσεις και στο αεροδρόμιο στη Σιγκαπούρη. Μου έστειλε link με ένα σωρό numbers από SG Post που είναι σε κατάσταση "Ιnformation Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)" από 4/12 και δεν έγιναν dispatched ακόμα (το δικό μου είναι από 5/12 σε αυτό το status). Με είπε ότι ακόμα και τα DHL αργούν να φύγουνε. Είναι γενικευμένο φαινόμενο οι καθυστερήσεις λόγω εποχής προφανώς. Υπομονή παιδιά. :) "Ιnformation Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)" σημαίνει ότι δεν έχουν πάει καθόλου στην μεταφορική εταιρεία, και δεν έχει καμμία σχέση το αεροδρόμιο .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 "Ιnformation Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)" σημαίνει ότι δεν έχουν πάει καθόλου στην μεταφορική εταιρεία, και δεν έχει καμμία σχέση το αεροδρόμιο .... Αν δεις από 4px (δηλαδή το κούριερ που τα πάει από Κίνα στην Σινγκαπούρη) έχουνε φτάσει Σινγκαπούρη οπότε προφανώς είναι στο αεροδρόμιο της Σινγκαπούρης και δεν σκαναρίστηκαν για να φύγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ρε παιδεια για πειτε τι γινεται γιατι θα τρελαθω RC059226070MY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Ρε παιδεια για πειτε τι γινεται γιατι θα τρελαθω RC059226070MY Αν καταλαβαίνω καλά από τις 18/11 είναι στην υπηρεσία στη Μαλαισία για να έρθει Ελλάδα. Εκτός αν το εχουξνστειλει και δεν έχει επιπλέον ενημέρωση 1 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts