Romanos Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Delivery times Τέρμα κάτω, κατέβασε το pdf με τους χρόνους. Πρώτη παράγραφος introduction λέξη κλειδι : indication. Κανενα Ταχυδρομείο δεν παίζει να έχει στάνταρ χρονοδιάγραμμα για παράδοση πακέτου! Για τα untracked πακέτα, σημαντική πληροφορία που μέσα στον ορυμαγδό των κλαψουρισματων κάηκε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Δεν γίνομαι παπόρι :P , αλλά πρέπει να αποφασίσουμε σαν κοινότητα τι θέλουμε. Θέλουμε ένα thread με κλαψουρισματα που είναι το πακέτο μου, είμαι στο τάδε σάκο και τα σχετικά ή ένα thread με πραγματικές πληροφορίες εξαγομενες από στατιστικά, τα οποία στατιστικά; το πρώτο δεν έχει ουσία υπάρξης κατ'εμε κάθε σας καλύπτουν όλους η πρώτη σελίδα. Στο κάτω κάτω ο καθένας άμα τηρεί τον ΟΠΧ μπορεί να γράψει ότι θέλει όπως το θέλει. Το θέμα είναι γράφουμε που γράφουμε ας βγει και κάτι της προκοπής. Μήπως να γίνει κάποιο άλλο thread? Κλειδωμένο; να ανανεώνεται από MOD? Με κάποια στατιστικά; φυσικά τα στατιστικά δεν θα είναι έγκυρα αλλά θα δίνουν ένα indication. Αυτό το thread πάντως δεν έχει νόημα ύπαρξης στην παρούσα μορφή του, είναι ένα τοίχο για να ανεβάζει ο καθένας την ανησυχια του σχετικα με το πακέτο. Τεσπα στου κουφου την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε λένε... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Στο κάτω κάτω ο καθένας άμα τηρεί τον ΟΠΧ μπορεί να γράψει ότι θέλει όπως το θέλει. Το θέμα είναι γράφουμε που γράφουμε ας βγει και κάτι της προκοπής. Μήπως να γίνει κάποιο άλλο thread? Κλειδωμένο; να ανανεώνεται από MOD? Με κάποια στατιστικά; φυσικά τα στατιστικά δεν θα είναι έγκυρα αλλά θα δίνουν ένα indication. Αυτό το thread πάντως δεν έχει νόημα ύπαρξης στην παρούσα μορφή του, είναι ένα τοίχο για να ανεβάζει ο καθένας την ανησυχια του σχετικα με το πακέτο. Τα στατιστικά θα βοηθήσουν εμάς όσο έχουν βοηθήσει την ελληνική οικονομία :p Το forum υπάρχει για να δίνει συμβουλές και βοήθεια. Το να καθησυχάσω κάποιον που περιμένει το πρώτο του πακέτο, το θεωρώ βοήθεια και αρκετό για να δίνει νόημα στο thread.. Δεν σημαίνει όμως οτι πρέπει να γράφει ο καθένας χωρίς να διαβάσει τις 4-5 πρόσφατες σελίδες (όπου συνήθως υπάρχουν παρόμοιες περιπτώσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Τα στατιστικά θα βοηθήσουν εμάς όσο έχουν βοηθήσει την ελληνική οικονομία :p Το forum υπάρχει για να δίνει συμβουλές και βοήθεια. Το να καθησυχάσω κάποιον που περιμένει το πρώτο του πακέτο, το θεωρώ βοήθεια και αρκετό για να δίνει νόημα στο thread.. Δεν σημαίνει όμως οτι πρέπει να γράφει ο καθένας χωρίς να διαβάσει τις 4-5 πρόσφατες σελίδες (όπου συνήθως υπάρχουν παρόμοιες περιπτώσεις) Συνήθως; :lol::lol::lol::lol: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Συνήθως; :lol::lol::lol::lol: Ποτέ δεν είμαι απόλυτος, εξαιρέσεις υπάρχουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Αγορά από Banggood στάλθηκε με NL Post 18/11 αποστολή με tn 24/11 Εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ "ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ" 27/11 στο track των PostNL εμφάνισε "The item has arrived in the country of destination" 4/12 παράδοση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Αγορά από Banggood στάλθηκε με NL Post 18/11 αποστολή με tn 24/11 Εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ "ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ" 27/11 στο track των PostNL εμφάνισε "The item has arrived in the country of destination" 4/12 παράδοση Δηλαδη σου ήρθε και δεν εγραψε τιποτα το tracking number?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Στείλε ρε φίλε τρακινκ να δούμε τι γράφει στα ελτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 το δικο μου μπηκε χτες ελλαδα. θα το χω μεσα στην εβδομαδα λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Πρώτη παράγραφος introduction λέξη κλειδι : indication. Κανενα Ταχυδρομείο δεν παίζει να έχει στάνταρ χρονοδιάγραμμα για παράδοση πακέτου! Σαφώς και είναι προβλεπόμενος κι όχι στάνταρ, στο είπα και απ'την αρχή. Την αναμονή μου/του ο καθενάς πως θα την ορίσει όμως, με βάση τι, αν όχι τον προβλεπόμενο χρόνο; Τέλος πάντων, ελπίζω να ηρεμήσει αυτή η κατάσταση μετά τις γιορτές για να βλέπουμε λιγότερα ''chat-σχόλια'' (όπως ειπώθηκε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Σαφώς και είναι προβλεπόμενος κι όχι στάνταρ, στο είπα και απ'την αρχή. Την αναμονή μου/του ο καθενάς πως θα την ορίσει όμως, με βάση τι, αν όχι τον προβλεπόμενο χρόνο; Τέλος πάντων, ελπίζω να ηρεμήσει αυτή η κατάσταση μετά τις γιορτές για να βλέπουμε λιγότερα ''chat-σχόλια'' (όπως ειπώθηκε) Ατύχησες στους υπολογισμούς σου ... μετά τις "γιορτές" αρχίζουν οι Κινεζικές πρωτοχρονιές και τα "ανοιξιάτικα φεστιβαλ" και θα γίνει το σώσε, θα δείς 60 εργάσιμες που θα πάει σύννεφο το κλάμμα :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καλημέρα Μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να μου πει αν το δέμα έφυγε από Ολλανδία για Ελλάδα ή αν από κάποια άλλη χώρα για Ολανδία. tracking no RS361925847NL. 2015-11-20 05:52 NETHERLANDS, ITEMS IN PACKING 2015-11-20 05:52 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT Origin Country - Cache Time: 2015-12-05 13:42 2015-11-21 00:21 The item is on transport to the country of destination 2015-11-20 05:52 The item is at the PostNL sorting center 2015-11-18 13:39 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL 2015-11-17 09:40 The item has arrived in the transit airport 2015-11-17 02:33 The item is ready for shipment 2015-11-17 01:42 The item has left the originating country 2015-11-16 03:52 The Item is at the shippers warehouse 2015-11-16 03:35 The item is pre-advised 2015-11-14 20:19 The item is received by the shipper in the originating country 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι είναι στην Ολλανδία ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι είναι στην Ολλανδία ... Ευχαριστώ νομίζω ότι έκατσε πολύ καιρό εκεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Ωραια, σύμφωνα με τα παιδιά υπάρχει κινητικότητα και παραδίδονται κανονικά πακέτα και την τελευταία εβδομάδα. Οποίος παραλαμβάνει να το αναφέρει για να κρατάμε τα στατιστικά που απαιτούνται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καλημέρα Μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να μου πει αν το δέμα έφυγε από Ολλανδία για Ελλάδα ή αν από κάποια άλλη χώρα για Ολανδία. tracking no RS361925847NL. 2015-11-20 05:52 NETHERLANDS, ITEMS IN PACKING 2015-11-20 05:52 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT Origin Country - Cache Time: 2015-12-05 13:42 2015-11-21 00:21 The item is on transport to the country of destination 2015-11-20 05:52 The item is at the PostNL sorting center 2015-11-18 13:39 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL 2015-11-17 09:40 The item has arrived in the transit airport 2015-11-17 02:33 The item is ready for shipment 2015-11-17 01:42 The item has left the originating country 2015-11-16 03:52 The Item is at the shippers warehouse 2015-11-16 03:35 The item is pre-advised 2015-11-14 20:19 The item is received by the shipper in the originating country Από αυτά που γράφεις, το δέμα έφυγε για Ελλάδα την 21/11/15. Ψάξε και στα ΕΛΤΑ από ΔΕ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Από αυτά που γράφεις, το δέμα έφυγε για Ελλάδα την 21/11/15. Ψάξε και στα ΕΛΤΑ από ΔΕ. Δεν κατάλαβα στα ΕΛΤΑ που να ψάξω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 http://www.elta.gr για να μάθεις τη συνέχεια όταν σκαναριστεί το δέμα σου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Ατύχησες στους υπολογισμούς σου ... μετά τις "γιορτές" αρχίζουν οι Κινεζικές πρωτοχρονιές και τα "ανοιξιάτικα φεστιβαλ" και θα γίνει το σώσε, θα δείς 60 εργάσιμες που θα πάει σύννεφο το κλάμμα :lol: Προσωπικά αν μου το δείξουν τα ΕΛΤΑ ακόμα και ότι είναι στην Ολλανδία, δεν έχω θέμα να περιμένω. Αυτό που με τρελένει είναι να μην φαίνεται καν το tracking στα ΕΛΤΑ απο τις 19, ενώ στο ολλανδικό να βρίσκεται στην Ελλάδα. ( ενώ δεύτερο δέμα με nl που έχω φαίνεται ) Ελπίζω αυτή η ανωμαλία με τα trackings να σταματήσει, η καθυστέρηση πάντα θα υπάρχει εννοείται :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Μηπως κάνουν πάλι καμιά αναβάθμιση στο συστημα τους και για αυτό αυτό το αλαλουμ με τα δέματα και το που βρίσκονται; Θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή (νομιζω 20-25/11 είχα παραλάβει το κινητό μου) ειχα πάει στο ταχυδρομειο του Πειραια για να παραλάβω και σε συζήτηση με την υπάλληλο εκει μου είχε πει χαρακτηριστικα "αλλάζουν το σύστημα και γινεται το έλα να δεις. αντί για καλύτερα, χειρότερα τα εχουν κάνει". 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) Δηλαδη σου ήρθε και δεν εγραψε τιποτα το tracking number?? Όχι απλά θεωρησα οτι αυτα ειναι τα πιο σημαντικα.Τα κλεισίματα απο οταν εμφανιστεί αεροδρόμιο ειναι 2-3 μερες για Αθήνα Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 24-11-2015 23:57 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-12-2015 15:27 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 02-12-2015 18:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 02-12-2015 20:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 04-12-2015 06:06 Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 04-12-2015 07:48 Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 04-12-2015 12:32 Μ.Δ. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Στείλε ρε φίλε τρακινκ να δούμε τι γράφει στα ελτά! ορίστε http://www.17track.net/en/track?nums=RS357629352NL Edited December 5, 2015 by akalefk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Τι να πω και εμενα 27 ήρθε αλλα τιποτα ακομα. Ειλικρινά θα ήθελα να ήξερα τι κανουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiwths68 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παιδιά έχω δώσει παραγγελία στο everbuing, ακόμα δεν ολοκλήρωσα την πληρωμή γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι επέλεξα σωστά τα διαδικαστικά για την αποστολή. Έβαλα expedited shipping με επιπλέον χρέωση και Insurance: 4.60 + Fast Freight: 14.99. Έχω κάνει καλά? Μέσω ποιάς ταχυδρομικής θα έρθει? Θα έχω πρόβλημα με τελωνειακά θέματα με αυτή την επιλογή, ενώ αν ε΄βαζα flat shipping, θα ήταν ασφαλέστερο? Ευχαριστώ για κάθε πληροφορία, την οποία θα δώσετε γιατί έχω μαζέψει σκόρπιες οδηγίες από φίλους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Παιδιά έχω δώσει παραγγελία στο everbuing, ακόμα δεν ολοκλήρωσα την πληρωμή γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι επέλεξα σωστά τα διαδικαστικά για την αποστολή. Έβαλα expedited shipping με επιπλέον χρέωση και Insurance: 4.60 + Fast Freight: 14.99. Έχω κάνει καλά? Μέσω ποιάς ταχυδρομικής θα έρθει? Θα έχω πρόβλημα με τελωνειακά θέματα με αυτή την επιλογή, ενώ αν ε΄βαζα flat shipping, θα ήταν ασφαλέστερο? Ευχαριστώ για κάθε πληροφορία, την οποία θα δώσετε γιατί έχω μαζέψει σκόρπιες οδηγίες από φίλους. Απο το Help του καταστήματος: "5. For Standard Rate Shipping, we ship your package by Express Mail Service (EMS), which takes 6-10 business days to almost any country in the world. 6. For Expedited Rate Shipping, we ship by DHL/UPS/IB depending on your location; shipping time is 3-7 days. 7. For Free shipping, we ship by Hong Kong Post shipping. Για να μην πληρώνεις τα κερατιάτικά των courier, διάλεξε έναν απο τους άλλους δύο τρόπους αποστολής. Αν βιάζεσαι, πάρε EMS. Τουλάχιστον αν το σταματήσουν στο τελωνείο να πληρώσεις όσο λιγότερα γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiwths68 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμμεση βοήθεια θα το αλλάξω σε standard Rate Shipping. Ξέρεις πώς μπορώ να το τροποποιήσω στην παραγγελία? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμμεση βοήθεια θα το αλλάξω σε standard Rate Shipping. Ξέρεις πώς μπορώ να το τροποποιήσω στην παραγγελία? Δεν θυμάμαι αν γίνεται στο συγκεκριμένο μαγαζί. Αν δεν πλήρωσες ακόμα, ακύρωσε όλη την παραγγελία και ξεκίνα απο την αρχή (αρκεί να μην είναι κάποια προσφορά περιορισμένου χρόνου και τη χάσεις) Για το παρακάτω χάλι ποιος ευθύνεται άραγε; Τα ΕΛΤΑ ή οι Κινέζοι που δεν στέλνουν σωστά στοιχεία; http://s28.postimg.org/vhkdugsyh/screenshot_97.jpg Το ένα έχει μόνο "Παραλαβή απο πελάτη", το άλλο μόνο "Αντικείμενα σε συσκευασία" και το τρίτο μία "Παραλαβή..." και δύο "Συσκευασίες..."! Για να μην πω οτι η ένδειξη "Αντικείμενα σε συσκευασία" ήρθε με δυο εβδομάδες καθυστέρηση... Edited December 6, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts