lyr13 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Μη συστημενο απο aliexpress με china post wish: Αγορα 2/11 Παραδοση σημερα 4/12 Εκανε κατι παραπανω απο μηνα. Λογικη διαρκεια. Edited December 4, 2015 by lyr13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 1000 σελίδες thread, 10.000 ίδιες απαντημένες ερωτήσεις. Έχει καταντήσει χειρότερα και από τραγούδι σε replay. Βάλτε κανόνες στις αγορές από Κίνα και ησυχάστε: 1. Οι παραγγελίες σας θα κάνουν minimum 30 ημέρες αν φτάσουν από την ημέρα που το εκάστοτε ταχυδρομείο παραλάβει το πακέτο σας. 2. Δεν έχετε υπογράψει συμφωνία με τα ΕΛΤΑ, δεν υπάρχουν SLAs, δεν υπάρχει τίποτα. Τα ΕΛΤΑ δεν αργούν, το φέρνουν όταν είναι η ώρα του να έρθει. 3. Αγοράζετε από σαβαρά μαγαζιά ώστε να μην φοβάστε για το πακέτο σας. 4. Άμα το πακέτο σας ταξιδεύει για άλλη χώρα, συνήθως επαναπροωθείτε στη σωστή χώρα, χωρίς να πάει πίσω στην Κίνα. 5. Ο αριθμός σάκου από SG Post δεν παίζουν κανένα ρόλο. 6. Όταν είναι να παραλάβετε θα παραλάβετε, άμα δεν μπορείτε να περιμένετε αγοράστε από το Skroutz Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 1000 σελίδες thread, 10.000 ίδιες απαντημένες ερωτήσεις. Έχει καταντήσει χειρότερα και από τραγούδι σε replay. Βάλτε κανόνες στις αγορές από Κίνα και ησυχάστε: 1. Οι παραγγελίες σας θα κάνουν minimum 30 ημέρες αν φτάσουν από την ημέρα που το εκάστοτε ταχυδρομείο παραλάβει το πακέτο σας. 2. Δεν έχετε υπογράψει συμφωνία με τα ΕΛΤΑ, δεν υπάρχουν SLAs, δεν υπάρχει τίποτα. Τα ΕΛΤΑ δεν αργούν, το φέρνουν όταν είναι η ώρα του να έρθει. 3. Αγοράζετε από σαβαρά μαγαζιά ώστε να μην φοβάστε για το πακέτο σας. 4. Άμα το πακέτο σας ταξιδεύει για άλλη χώρα, συνήθως επαναπροωθείτε στη σωστή χώρα, χωρίς να πάει πίσω στην Κίνα. 5. Ο αριθμός σάκου από SG Post δεν παίζουν κανένα ρόλο. 6. Όταν είναι να παραλάβετε θα παραλάβετε, άμα δεν μπορείτε να περιμένετε αγοράστε από το Skroutz Σωστότατος .... αλλά "Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα" !!!!! :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lioutsiv Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 1000 σελίδες thread, 10.000 ίδιες απαντημένες ερωτήσεις. Έχει καταντήσει χειρότερα και από τραγούδι σε replay. Βάλτε κανόνες στις αγορές από Κίνα και ησυχάστε: 1. Οι παραγγελίες σας θα κάνουν minimum 30 ημέρες αν φτάσουν από την ημέρα που το εκάστοτε ταχυδρομείο παραλάβει το πακέτο σας. 2. Δεν έχετε υπογράψει συμφωνία με τα ΕΛΤΑ, δεν υπάρχουν SLAs, δεν υπάρχει τίποτα. Τα ΕΛΤΑ δεν αργούν, το φέρνουν όταν είναι η ώρα του να έρθει. 3. Αγοράζετε από σαβαρά μαγαζιά ώστε να μην φοβάστε για το πακέτο σας. 4. Άμα το πακέτο σας ταξιδεύει για άλλη χώρα, συνήθως επαναπροωθείτε στη σωστή χώρα, χωρίς να πάει πίσω στην Κίνα. 5. Ο αριθμός σάκου από SG Post δεν παίζουν κανένα ρόλο. 6. Όταν είναι να παραλάβετε θα παραλάβετε, άμα δεν μπορείτε να περιμένετε αγοράστε από το Skroutz ευχαριστω για τις πληροφοριες. και κατι τελευταιο...απο ποιο διαστημα καθυστερησης να εχω στο νου μου το dispute? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 ευχαριστω για τις πληροφοριες. και κατι τελευταιο...απο ποιο διαστημα καθυστερησης να εχω στο νου μου το dispute? Το όριο είναι 180 ημέρες, αλλά τουλάχιστον 45 μετά την αποστολή ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 1. Οι παραγγελίες σας θα κάνουν minimum 30 ημέρες αν φτάσουν από την ημέρα που το εκάστοτε ταχυδρομείο παραλάβει το πακέτο σας. 3. Αγοράζετε από σαβαρά μαγαζιά ώστε να μην φοβάστε για το πακέτο σας. Αν κάνουμε το 3 αλλά ο χρόνος παράδοσης πρέπει να είναι 10 εργάσιμες τι να κάνουμε κύριε ; :) Είπαμε μερικές ερωτήσεις έχουν απαντηθεί χίλιες φορές αλλά δεν είναι όλοι η χρόνοι το ίδιο για όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 ενας μηνας εχει περασει. ειναι η δευτερη φορα που παραγγελνω και την πρωτη ηρθε σε 12 μερες. δεν εχω εμπειρια επι του θεματος γιαυτο ρωταω.. αλλιως για ποιο λογο να ρωτησω. εχω αρχισει να σκεφτομαι το dispute.δεν ειπα οτι θελω. Στις 30 μέρες θα πεις "χμ, δεν ηταν η πιο γρηγορη παραγγελία..", Στις 45 μέρες θα πεις "σα να άργησε.. ", Στις 60 μέρες θα πεις "μήπως να κάνω dispute..? Ας επικοινωνήσω με το κατάστημα... " και αν δεν απαντάνε, τραβάς το dispute 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lioutsiv Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 χαχαχα...οκ. θα κανω υπομονη 2 με 3 βδομαδες ακομα και βλεπω μετα τι θα κανω.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo1410 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Καλησπέρα, αν γνωρίζει κάποιος ας μου δώσει μια απάντηση. Έχω μια παραγγελία από 30/10 με china Post, αριθμός αποστολής: RF106005825CN, ενώ έχει πληροφορίες στο 17track, στο site των ΕΛΤΑ δεν εμφανίζει καμία πληροφορία, ούτε καν το συνηθισμένο "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ". Έχει χαθεί το δέμα; δεν θα έπρεπε να πάρει πληροφορίες τόσο καιρό; Edited December 4, 2015 by Theo1410 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπέρα, αν γνωρίζει κάποιος ας μου δώσει μια απάντηση. Έχω μια παραγγελία από 30/10 με china Post, αριθμός αποστολής: RF106005825CN, ενώ έχει πληροφορίες στο 17track, στο site των ΕΛΤΑ δεν εμφανίζει καμία πληροφορία, ούτε καν το συνηθισμένο "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ". Έχει χαθεί το δέμα; δεν θα έπρεπε να πάρει πληροφορίες τόσο καιρό; 15.11.2015 10:04 Flight depart Τότε φαίνεται ότι έφυγε από Κίνα, δηλαδή πριν από 20 ημέρες. Το αν δίνουν πληροφορίες οι Κινέζοι στα ΕΛΤΑ είναι άλλο ζήτημα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Μολις μου ηρθε μια παραγγελια απο Banggood χωρις track μετα απο 35 μερες. Αντε και στα δικά μας. 40 με σήμερα και τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπέρα, αν γνωρίζει κάποιος ας μου δώσει μια απάντηση. Έχω μια παραγγελία από 30/10 με china Post, αριθμός αποστολής: RF106005825CN, ενώ έχει πληροφορίες στο 17track, στο site των ΕΛΤΑ δεν εμφανίζει καμία πληροφορία, ούτε καν το συνηθισμένο "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ". Έχει χαθεί το δέμα; δεν θα έπρεπε να πάρει πληροφορίες τόσο καιρό; τσεκαρε το εδω>>>>> Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo1410 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 τσεκαρε το εδω>>>>> Τις ίδιες πληροφορίες εμφανίζει και αυτό όπως στο 17track και στα υπόλοιπα. Αναχώρηση από Κίνα 15/11...και στα ΕΛΤΑ δεν εμφανίζει τίποτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπέρα, αν γνωρίζει κάποιος ας μου δώσει μια απάντηση. Έχω μια παραγγελία από 30/10 με china Post, αριθμός αποστολής: RF106005825CN, ενώ έχει πληροφορίες στο 17track, στο site των ΕΛΤΑ δεν εμφανίζει καμία πληροφορία, ούτε καν το συνηθισμένο "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ". Έχει χαθεί το δέμα; δεν θα έπρεπε να πάρει πληροφορίες τόσο καιρό; Και μενα απο 12/11 και ακομα δεν εμφανιζει τιποτα στα ΕΛΤΑ RI732638748CN.Πιστευω την αλλη εβδομαδα θα παραλαβουμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo1410 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Και μενα απο 12/11 και ακομα δεν εμφανιζει τιποτα στα ΕΛΤΑ RI732638748CN.Πιστευω την αλλη εβδομαδα θα παραλαβουμε. Συμβαίνει συχνά αυτό; Θα εμφανίσει όλες τις πληροφορίες μαζί δηλαδή στα ΕΛΤΑ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Συμβαίνει συχνά αυτό; Θα εμφανίσει όλες τις πληροφορίες μαζί δηλαδή στα ΕΛΤΑ; Οχι τωρα τελευταια γινεται.Μαλλον θα τις εμφανισει ολες τις πληροφοριες ξαφνικα και την αλλη μερα θα παραλαβουμε.Ετσι εγινε και σε ενα αλλο παιδι.Κοιτα αυτο RI717885486CN. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Με βαση τα στατιστικά δεδομένα, να κανει καποιος μια προτυπη καμπυλη αναμενομενης παραλαβής δεματων εξωτερικου.. :lol: 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Τις ίδιες πληροφορίες εμφανίζει και αυτό όπως στο 17track και στα υπόλοιπα. Αναχώρηση από Κίνα 15/11...και στα ΕΛΤΑ δεν εμφανίζει τίποτα. 2015-11-14 09:49:50.0 leaving Guangzhou Airport going to next airport/seaport Το δικό σου έφυγε 14/11 γιά άλλο αεροδρόμιο, οπότε .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo1410 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Προφανώς έπρεπε να το μελετήσουμε για να προχωρήσει...:wink: Μόλις τώρα εμφανίστηκε το... ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12-11-2015 15:40 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ στα ΕΛΤΑ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Και μένα μόλις εμφανίστηκε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Και σε μένα, με ημερομηνία 15\11. Φρέσκα κουλούρια :p Είδα κι εγώ νέα κίνηση στο TrackChecker και χάρηκα. Επιτέλους, λέω, έφτασε. Αμ' δε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Εμένα πάλι στα ΕΛΤΑ τίποτα RS357680564NL , πάει η τύχη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Εμένα πάλι στα ΕΛΤΑ τίποτα RS357680564NL , πάει η τύχη :( Να πάρεις γαλάζια χάντρα, σε ματιάξανε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 UPDATE: Ψάχνοντας βρήκα το τηλέφωνο του Κ.Α.Τ Αεροδρομίου και πηρα εκεί. Τους εξήγησα την κατάσταση (ότι από τη διανομή επέστρεψε στο αεροδρόμιο) και μου ζήτησε όνομα τηλέφωνο και tracking number. Μετά από ένα μισάωρο με πήρε ένας ευγενέστατος κύριος και μου είπε ότι είχε σβήσει τελείως η διεύθυνση και αχνοφαινόταν το όνομα. Του έδωσα τη διεύθυνση και είπε θα μου το στείλουν ξανά και θα το παραλάβω από βδομάδα. Οπότε όλα καλά!!! Ποιο τηλεφωνο ειναι; Μπας και μαθουμε κι εμεις κανα νεο για τα πακέτα μας που ειναι κολλημένα στο αεροδρόμιο απο 17/11/15... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Να πάρεις γαλάζια χάντρα, σε ματιάξανε :lol: χαχαχα παίζει :ninja: το περίεργο είναι ότι πήρα κι άλλο με SG γρήγορα (11 ημέρες σύνολο), αυτή η NL χάλασε το σερί που λέει απο τις 29 ότι έχει φτάσει ενω τα ελτα δεν το βλέπει καν. Κι είναι και με priority :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts