Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά απο οτι κατάλαβα ψάχνοντας και διαβάζοντας , είναι οτι μάλλον ολα εξαρτώνται , οχι απο την ημερομηνία που γίνεται dispatch, οσο απο την πτήση στην οποία θα φορτωθεί το πακέτο. Θέλω να πω, ίσως μια πτήση εχει 10 προγραμματισμένες στάσεις σε διάφορες χώρες, ενω μια άλλη 20(παράδειγμα)! Ίσως λεω και βλακείες αλλά αυτήν την εντύπωση αποκόμισα απο την παρθενική μου παραγγελία!

Κάπως έτσι πιστεύω και γω ότι συμβαίνει ανάλογα και με την σειρά των στάσεων.Σε κανονικές συνθήκες πάντα (όχι αργίες ή κακές καιρικές συνθήκες).

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

RF312402027SG

Despatch No.: 4016,

παραγγελία 12/01 σήμερα μπήκε Ελλάδα. Στη σελίδα της SG Post και της 4PX δεν φαίνεται καμία ενημέρωση, παρά μόνο στη σελίδα του ΕΛΤΑ κ στο http://www.trackitonline.ru/

Με το καλό να παραλάβουμε όλοι!!

Βρε παιδιά τι συμβαίνει εδώ? Πως γίνεται να λέει 29-1 Greece και στα ΕΛΤΑ στο siteτους ννα λέει μόνο Singapore https://www.dropbox.com/s/luz26z3o9zd83tk/CYMERA_20150204_172140.jpg?dl=0

nikkal ------------- RC410800528NL

ZMA ----------------- RC410802682NL

paris_89 ----------- RC410799921NL

Thanos_ATH ------- RC410800505NL

PANOSFL22 ---------RC410800465NL

Πλην του δικού μου (!!!!!!), τα υπόλοιπα έφτασαν επιτέλους Ελλάδα!!!

Με το καλό!!!

βαλε και μενα στην λιστα που δεν πατησαν ελλαδα... 16/12/2014 εγινε dispatch με ΝL post

RC410810281NL

Edited by Pavletos

Μια απ τα ίδια.

RY900844664SG

SingPost

2015-01-06 14:57 Despatched to overseas (Country code: GR)

Ποτε θα έρθει ρε παιδια το κινητό!!!

Ούτε μήνας δεν έκλεισε. Υπομονή!

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Παιδια επειδή οι φίλοι μας οι Κινέζοι έχουν μια γιορτή τον Φλεβάρη που διαρκεί κάπου ένα μήνα νομίζω, αυτό θα επηρεάσει τις αποστολές από Κίνα? Φίλος μου είδε dispatched στις 16, θα προλάβει άραγε?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Παιδια επειδή οι φίλοι μας οι Κινέζοι έχουν μια γιορτή τον Φλεβάρη που διαρκεί κάπου ένα μήνα νομίζω, αυτό θα επηρεάσει τις αποστολές από Κίνα? Φίλος μου είδε dispatched στις 16, θα προλάβει άραγε?

Οριακά είναι....γιατί σπάνια οι κινέζοι τηρούν τις ημερομηνιες....αλλα ποτε δεν ξες..

Οριακά είναι....γιατί σπάνια οι κινέζοι τηρούν τις ημερομηνιες....αλλα ποτε δεν ξες..

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον μέχρι τότε να είναι σε αεροπλάνο, σε άλλη χώρα έστω... Δεν νομίζω να παρατησουν τα αεροπλάνα έτσι για κάνα μήνα.

could you do it again?

Μια απ τα ίδια.

RY900844664SG

SingPost

2015-01-06 14:57 Despatched to overseas (Country code: GR)

Ποτε θα έρθει ρε παιδια το κινητό!!!

Διάβασε τον οδηγό στην πρώτη σελίδα, "πιάσαμε" τις 600 σελίδες με την ίδια ερώτηση ...

ρε παιδια αυτον τον τετραψηφιο αριθμο που γραφετε καποιοι που τον βλεπουμε;

Μην ασχολήσαι, δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με τις αποστολές, "Εσωτερικός" αριθμός της SP είναι.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

βαλε και μενα στην λιστα που δεν πατησαν ελλαδα... 16/12/2014 εγινε dispatch με ΝL post

RC410810281NL

Αντιλαμβάνεσαι ότι λόγω:

- ημερομηνίας παράδοσης στην NL Post (12/12/2014) και

- παλαιότερου tracking number

θα αυτοχρισθώ Προέδρος!!!!!!!!!

Αντιλαμβάνεσαι ότι λόγω:

- ημερομηνίας παράδοσης στην NL Post (12/12/2014) και

- παλαιότερου tracking number

θα αυτοχρισθώ Προέδρος!!!!!!!!!

Μπα, τις 96 δικές μου δεν τις φθάνεις ... :lol::lol::lol:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

ρε παιδια αυτον τον τετραψηφιο αριθμο που γραφετε καποιοι που τον βλεπουμε;

Αν εννοεις αυτο π χ 4006 είναι στο .singpost.com.sg οταν βαζεις τον αριθμο αποστολης σου βγαζει πληροφορίες για το δεμάσου όταν πατήσεις στο αριθμό αποστολης στο πινακάκι ανοίγει άλλο ένα παράθυρο και εναι το Despatch No.:,,,,,

Περιμένεις ακόμα? Ή είναι παλιά παραγγελία? Γιατί αν περιμένεις ακόμα, μάλλον κάπου χάθηκε το δέμα με τέτοιο χρόνο.

could you do it again?

Πρόεδρος του συγκεκριμένου group!!!!!!!!!!!

Πηρα το lenovο S820 το οποιο μου εβγαλε προβλημα απ την αρχη .. περνω τηλ και κανει ενα πολυ ενοχλητικο θορυθο(το περιεργο ειναι οτι δεν το κανει σε ολους).. προσπαθουσα να συννενοηθω μαζι τους αλλα τιποτα.. τελικα στο live chat μου απαντησαν και μου ειπαν να κανω reset .. δεν βοηθησε ομως και τωρα μου λενε να το στειλω με δικα μου εξοδα Κινα... Ειναι λογικο αυτο? Το πηρα με προβλημα και τωρα πρεπει να πληρωσω εξοδα αποστολης για να το φτιαξουν και αν το φτιαξουν .. Το ξερω βλακεια μου που δεν ζητησα πισω τα χρηματα μεσα στις πρωτες 45 μερες αλλα δεν το ηξερα ... Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω και με αυτους αλλα και γενικα με το κινητο? απο αυτους μπορω να απαιτησω με καποιον αλλο τροπο αποζημιωση? αξιζει να το φτιαξω καπου στην Ελλαδα το κινητο?<br/>

Αν έχεις πληρώσει με PayPal νομίζω σου καλύπτει τα έξοδα επιστροφής...

Μπα εγώ με τα Σουηδικά έχω ρεκορ 97 μέρες, το καλοκαίρι!

Αλλά και κάποιος άλλος είχε νομίζω 4 μηνες :p

Εδώ παρακαλώ αρχές Μαΐου παραγγελία μέσα Αυγούστου παραλαβή με china post. Όχι τίποτα άλλο αλλά ήταν και αξίας 350€ αν θυμάμαι καλά :) το παρήγγειλε η γυναίκα μου και μου το είπε μετά απο 2 μήνες. Οκ το θεωρούσα χαμένο :ninja:

Και παραλάβατε κανονικά; Δεν κάνατε Dispute ή κάτι τέτοιο;

Παρέλαβα ενω είχα πάρει τα λεφτά πισω(με dispute), και επικοινώνησα με το μαγαζί και το ξαναπληρωσα.