angels25 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Κάνε τον κόπο και διάβασε τον οδηγό και τα σχεδιαγράμματα, ρωτάς πράγματα απαντημένα χιλιάδες φορές ... Δεν ειναι ουτε η πρωτη φορα που παραγγελνω απο κινα ουτε η πρωτη φορα που γραφω εδω, και τον οδηγο τν εχω διαβαση 1000 φορες και δεν εχει την απαντηση για αυτο που ρωταω. Τωρα αμα βαριεστε να απαντατε κλιδωστε το θεμα να μην μπορει κανεις να γραφη, η μονη απαντηση που δινετε συνεχος ειναι διαβαστε το οδηγο και διαβαστε τον οδηγο αμα απαντουσατε κατευθιαν σε αυτο που ρωταει ο καθενας εδω μεσα θα ειχαμε ποιο λιγες σελιδες και θα μπορουσαμε να της διαβασουμε ολες... 1 Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 ΚΑΤ σημαίνει Κέντρο Αυτόματης Ταξινόμησης. Έχει απαντηθεί ξανά στην σελίδα 470. Το αν είναι φυσιολογικό να κόλλησε στην άφιξη για 3 ημέρες, ναι είναι. Αναφέρεται και στον οδηγό και στα σχεδιαγράμματα. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angels25 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) ΚΑΤ σημαίνει Κέντρο Αυτόματης Ταξινόμησης. Έχει απαντηθεί ξανά στην σελίδα 470. Το αν είναι φυσιολογικό να κόλλησε στην άφιξη για 3 ημέρες, ναι είναι. Αναφέρεται και στον οδηγό και στα σχεδιαγράμματα. Εισαι συγουρος οτι ανεφερεται και στα δυο γιατι εγω σε κανενα απο τα δυο δεν βλεπω να λεει πουθενα 3+ μερες στην αφιξη. Στον οδηγο: Αφού καταγραφεί στο αεροδρόμιο, περνάει από κέντρα διαλογής και καταλήγει στην τοπική διανομή της περιοχής μας. Αυτό διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα την περιοχή που βρισκόμαστε. Από κει είτε το φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι μας, εφόσον ήμαστε κει να υπογράψουμε την παραλαβή, είτε αφήνει ειδοποιητήριο και πάμε στο ταχυδρομείο να το παραλάβουμε. Εάν υπάρξει καθυστέρηση στην παραπάνω διαδικασία, καλούμε τα ΕΛΤΑ στο 8001182000, ρωτάμε πού βρίσκεται το πακέτο και το τηλέφωνο του κεντρου διαλογής ή διανομής, και ρωτάμε γιατί έχει καθυστερήσει το πακέτο. Στο οδηγο λεει 1-3 μερες απο την ημερα που γινει αφιξη μεχρι την παραλαβη... Και στο σκεδιαγραμμα λεει 1-2 μερες απο αφιξη σε κλεισιμο απο κ.δ αεροδρομιου... Edited December 5, 2014 by impreza_sti 1 Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Δηλαδή το πρόβλημα σου ήταν το τι σημαίνει το ΚΑΤ, το οποίο έχει απαντηθεί αρκετές φορές, με πιο πρόσφατη την ΣΕΛΙΔΑ 470. Δηλαδή έφτασε το πακέτο σου, το γνωρίζεις, έχεις ξαναπαραγγείλει από Κϊνα και το προβλήμα σου ήταν τι σημαίνει το ΚΑΤ. Που από ότι βλέπω τα ΕΛΤΑ αλλάζουν το track output τους κάθε τρεις και λίγο τώρα. Μην πνίγεστε σε μία κουταλιά νερό, η διαδικασία είναι ίδια και ίδια θα παραμείνει μέχρι να ιδιωτικοποιηθούν τα ΕΛΤΑ και δεν το κόβω να αλλάζει. Τώρα άμα αύριο μεθαύριο θα λέει ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 02-12-2014 06:13 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΤΑΚ) Μην τρελαθείτε πάλι το ίδιο πράγμα είναι απλά θα αλλάξανε για ακόμη μια φορά το tracking output. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angels25 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Δηλαδή το πρόβλημα σου ήταν το τι σημαίνει το ΚΑΤ, το οποίο έχει απαντηθεί αρκετές φορές, με πιο πρόσφατη την ΣΕΛΙΔΑ 470. Δηλαδή έφτασε το πακέτο σου, το γνωρίζεις, έχεις ξαναπαραγγείλει από Κϊνα και το προβλήμα σου ήταν τι σημαίνει το ΚΑΤ. Που από ότι βλέπω τα ΕΛΤΑ αλλάζουν το track output τους κάθε τρεις και λίγο τώρα. Μην πνίγεστε σε μία κουταλιά νερό, η διαδικασία είναι ίδια και ίδια θα παραμείνει μέχρι να ιδιωτικοποιηθούν τα ΕΛΤΑ και δεν το κόβω να αλλάζει. Τώρα άμα αύριο μεθαύριο θα λέει ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 02-12-2014 06:13 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΤΑΚ) Μην τρελαθείτε πάλι το ίδιο πράγμα είναι απλά θα αλλάξανε για ακόμη μια φορά το tracking output. Δεν τρελενομε ουτε βιαζομε να παραλαβω και δεν ηταν συγκεκριμενει ερωτηση για το ΚΑΤ απλος δεν μου εχει ξανατυχη κατι τετειο στην αφιξη και ουτε στον οδηγο ουτε στο σκεδιαγραμμα δεν βρικα απαντηση και για αυτο ρωτησα... 1 Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOZZO Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Από το site της Huawei στη Κίνα με Singapore post 1 Παράθεση :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Από το site της Huawei στη Κίνα με Singapore post Ποιο site? Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Διαγράφηκαν ποστ. Θα παρακαλέσω να ηρεμήσετε κάποιοι να ρίξετε τους τόνους και να μην δώσετε συνέχεια σε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Τα Σαββάτα, τα ΕΛΤΑ παραδίδουν δέματα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Αν είναι ελτά-courier υπάρχει περίπτωση , με ταχυδρόμο όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 παιδια καλησπερα. αν ενα πακετο δεν το παραλαβει ο κινεζος και ξαναγυρισει Ελλαδα,ερχεται με το ιδιο tracking number? ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ναι, επιστρέφει με το ίδιο νούμερο στο ταχυδρομείο αποστολής. Αλλά γιατί να μην το παραλάβει;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOZZO Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ποιο site? http://www.huaweimobileshop.com :) 1 Παράθεση :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 http://www.huaweimobileshop.com :) ΔΕΝ είναι το επίσημο site της Huawei, είναι ακόμα ένα κατάστημα της σειράς. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Εισαι συγουρος οτι ανεφερεται και στα δυο γιατι εγω σε κανενα απο τα δυο δεν βλεπω να λεει πουθενα 3+ μερες στην αφιξη. Στον οδηγο: Αφού καταγραφεί στο αεροδρόμιο, περνάει από κέντρα διαλογής και καταλήγει στην τοπική διανομή της περιοχής μας. Αυτό διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα την περιοχή που βρισκόμαστε. Από κει είτε το φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι μας, εφόσον ήμαστε κει να υπογράψουμε την παραλαβή, είτε αφήνει ειδοποιητήριο και πάμε στο ταχυδρομείο να το παραλάβουμε. Εάν υπάρξει καθυστέρηση στην παραπάνω διαδικασία, καλούμε τα ΕΛΤΑ στο 8001182000, ρωτάμε πού βρίσκεται το πακέτο και το τηλέφωνο του κεντρου διαλογής ή διανομής, και ρωτάμε γιατί έχει καθυστερήσει το πακέτο. Στο οδηγο λεει 1-3 μερες απο την ημερα που γινει αφιξη μεχρι την παραλαβη... Και στο σκεδιαγραμμα λεει 1-2 μερες απο αφιξη σε κλεισιμο απο κ.δ αεροδρομιου... Όλες οι μέρες που αναγράφονται και στον οδηγό και στα σχεδιαγράμματα είναι κατά προσέγγιση. Αλλοίμονο αν ξέραμε πόσο κάνει ακριβώς κάθε δέμα για να αλλάξει κατάσταση. Δεν είμαστε μάντες ούτε υπάρχει κανόνας. Σε κάθε δέμα διαφέρει χρονικά η αλλαγή από μία κατάσταση στην επόμενη. Το οτι το δέμα σου βρίσκεται Ελλάδα και σε έχει πιάσει κωλοπιλάλα να το πάρεις στα χέρια σου και σου φταίνε όσοι έχουν γράψει τους οδηγούς και τα σχεδιαγράμματα που δεν τηρούνται οι χρόνοι, ε τι να πω... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Έχεις απηυδήσει επειδή έχουν περάσει 12 ημέρες και δεν έχεις παραλάβει; Τι να πω... Μερικοί δεν είστε σοβαροί ούτε έχετε υπομονή. Μην παραγγέλνετε από Κίνα αν δεν την παλεύετε. Με το που μπήκε στο NL sorting center καταχωρήθηκε στα ΕΛΤΑ οτι είναι Ολλανδία. Δες τις ώρες. Το που είναι πραγματικά δεν νομίζω να καταλάβουμε ποτέ με τις ηλιθιότητες της NL. Υποθέτω οτι ο φίλος έχει απηυδήσει, όχι απο την καθυστέρηση αλλά απο την ελλειπή πληροφόρηση (ή όπως σωστά λες, τις ηλιθιότητες) της PostNL. Πρέπει να πηγαίνουμε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες για να δούμε που είναι το πακέτο μας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Να μην παραγγέλνετε με NL τότε και να ζητάτε επίμονα να σας στέλνουν με SG. Εγώ αυτό κάνω και δεν έχω παραλάβει ποτέ δέμα με NL. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Να μην παραγγέλνετε με NL τότε και να ζητάτε επίμονα να σας στέλνουν με SG. Εγώ αυτό κάνω και δεν έχω παραλάβει ποτέ δέμα με NL. Η αλήθεια είναι οτι τσιγκουνεύτηκα το μισό ευρώ αν και δεν θυμάμαι ποια ήταν η άλλη επιλογή που δίνει το GearBest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά από όπου έχω παραγγείλει δεν έχει επιπλέον χρέωση για SG. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Το GearBest έχει μεν δωρεάν αποστολή αλλα το στέλνουν με όποια εταιρία τους βολεύει. Αν ήθελα με κάποια συγκεκριμένη απο αυτές που συνεργάζεται, έπρεπε να δώσω €1 ή $1. Κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ναι, επιστρέφει με το ίδιο νούμερο στο ταχυδρομείο αποστολής. Αλλά γιατί να μην το παραλάβει;; evansarmor οπως εχω γραψει το δεμα εχει φτασει Κινα απο τις 16-11-2014 και δεν το παρελαβε παρα τα e-mail που του εστειλα. τα ΕΛΤΑ με ενημερωσαν πως σημερα θα ξεκινησει η επιστροφη του .περιμενω full refund απο paypal. σ'ευχαριστω που απαντησες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Να μην παραγγέλνετε με NL τότε και να ζητάτε επίμονα να σας στέλνουν με SG. Εγώ αυτό κάνω και δεν έχω παραλάβει ποτέ δέμα με NL. Η πλάκα είναι ότι παραγγείλαμε πολλοί το leagoo lead1 και ήδη παρέλαβαν με NL, και με την SP ακόμη .. έρχονται. :lol: Το GearBest έχει μεν δωρεάν αποστολή αλλα το στέλνουν με όποια εταιρία τους βολεύει. Αν ήθελα με κάποια συγκεκριμένη απο αυτές που συνεργάζεται, έπρεπε να δώσω €1 ή $1. Κάτι τέτοιο. Και να πλήρωνες θα σε "έγραφαν" ... δύο φορές πλήρωσα γιά SP και αυτοί τα έστειλαν με NL. Επίσης, παρήγγειλα 5 αντικείμενα συγχρόνως και πλήρωσα γιά αριθμό, και αυτοί έστειλαν δέμα με τα δύο με αριθμο, και τα άλλα τρία αργότερα ένα-ένα χωρις αριθμό. Απλώς είναι απαράδεκτοι και από εμένα .. "κόκκινη" κάρτα. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Και να πλήρωνες θα σε "έγραφαν" ... δύο φορές πλήρωσα γιά SP και αυτοί τα έστειλαν με NL. Επίσης, παρήγγειλα 5 αντικείμενα συγχρόνως και πλήρωσα γιά αριθμό, και αυτοί έστειλαν δέμα με τα δύο με αριθμο, και τα άλλα τρία αργότερα ένα-ένα χωρις αριθμό. Απλώς είναι απαράδεκτοι και από εμένα .. "κόκκινη" κάρτα. Απο το κατάστημα δεν έχω κάποιο σημαντικό παράπονο. Οι Ολλανδοί όμως... Χάθηκε να βάλουν δύο ακόμα γραμματάκια στο tracking output; Ένα CN ή ένα NL για να ξέρουμε σε ποιο ρημαδο-sorting center βρίσκεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Η πλάκα είναι ότι παραγγείλαμε πολλοί το leagoo lead1 και ήδη παρέλαβαν με NL, και με την SP ακόμη .. έρχονται. :lol: Προτιμώ να ξέρω που βρίσκεται το δέμα κι ας αργήσει, παρά να μαντεύω... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospantzios Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 YC359662775YW παιδια αυτον που τον παρακολουθω εδω ελλαδα ? Παράθεση Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts