Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνηθως πακετο και αν δεν σε βρει ο ταχυδρομος στον τοπο παραλαβης αφηνει ειδοποιηση.
The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Υπάρχει περίπτωση να χαθεί πακέτο κατά την μεταφορά από κίνα Ελλάδα το οποίο να έχει σταλεί και με tracing number.Έχει καταγραφεί τέτοια περίπτωση εδώ στο forum η γενικά που να συνέβη κάτι τέτοιο;;

Υπάρχει περίπτωση να χαθεί πακέτο κατά την μεταφορά από κίνα Ελλάδα το οποίο να έχει σταλεί και με tracing number.Έχει καταγραφεί τέτοια περίπτωση εδώ στο forum η γενικά που να συνέβη κάτι τέτοιο;;

Δύσκολο, ιδίως τώρα που "έσφιξαν" οι έλεγχοι στα ΕΛΤΑ.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Αν σε περίπτωση συμβεί κάτι τέτοιο πως μπορώ να το καταλάβω και τι κινήσεις πρέπει να κάνω;Εκτός του ότι δεν θα έρθει ποτέ στα χέρια μου.

Έχεις κανένα πρόβλημα ή μιλάς υποθετικώς;;;

Έχω ένα δέμα τα οποίο άργησε αλλά σύμφωνα με τους οδηγούς σας είμαι μέσα στο όριο τον ημερών.Λοιπόν ψύλλους στα αυτιά μου έβαλε ένας φίλος που πριν από λίγο μιλούσαμε στο τηλέφωνο έχει χάσει έτσι δέμα (κινητό) πριν 4 μήνες από κίνα το οποίο έκανε Despatched για Ελλάδα αλλά δεν έφτασε ποτέ τελικά άνοιξε case στο Paypal και τα λεφτά τα πήρε πίσω αλλά το δέμα χάθηκε.Για αυτό ρώτησα αν μπορεί να χαθεί και πως πρέπει να κινηθώ εγώ μήπως βρω άκρη αν μου συμβεί κάτι τέτοιο. Edited by tigreos

Έχω ένα δέμα τα οποίο άργησε αλλά σύμφωνα με τους οδηγούς σας είμαι μέσα στο όριο τον ημερών.Λοιπόν ψύλλους στα αυτιά μου έβαλε ένας φίλος που πριν από λίγο μιλούσαμε στο τηλέφωνο έχει χάσει έτσι δέμα (κινητό) πριν 4 μήνες από κίνα το οποίο έκανε Despatched για Ελλάδα αλλά δεν έφτασε ποτέ τελικά άνοιξε case στο Paypal και τα λεφτά τα πήρε πίσω αλλά το δέμα χάθηκε.Για αυτό ρώτησα αν μπορεί να χαθεί και πως πρέπει να κινηθώ εγώ μήπως βρω άκρη αν μου συμβεί κάτι τέτοιο.

Dispute στις 43 ημέρες μόνο αυτό μπορείς να κάνεις. Εγώ περιμένω και το δικό μου, όλων των υπόλοιπων ήρθε που είχαν IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ μαζί μου, άντε να δούμε.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Dispute στις 43 ημέρες μόνο αυτό μπορείς να κάνεις. Εγώ περιμένω και το δικό μου, όλων των υπόλοιπων ήρθε που είχαν IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ μαζί μου, άντε να δούμε.

Ναι εννοείτε αυτό ότι θα κάνω Dispute στις 43 ημέρες απλά ρώτησα μήπως υπάρχει και κάποια άλλη λύση ανεύρεσης δέματος.

Ναι εννοείτε αυτό ότι θα κάνω Dispute στις 43 ημέρες απλά ρώτησα μήπως υπάρχει και κάποια άλλη λύση ανεύρεσης δέματος.

Nope :( :(

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Nope :( :(

Το θέμα είναι ότι θα πάει χαμένος ενάμιση μήνας περιμένοντας και πόσες μέρες να σου επιστραφούν τα χρήματα από το paypal και μετά άλλος ένας μήνας στην καλύτερη περιμένοντας την επόμενη παραγγελία.... :mad:

Έχω ένα δέμα τα οποίο άργησε αλλά σύμφωνα με τους οδηγούς σας είμαι μέσα στο όριο τον ημερών.Λοιπόν ψύλλους στα αυτιά μου έβαλε ένας φίλος που πριν από λίγο μιλούσαμε στο τηλέφωνο έχει χάσει έτσι δέμα (κινητό) πριν 4 μήνες από κίνα το οποίο έκανε Despatched για Ελλάδα αλλά δεν έφτασε ποτέ τελικά άνοιξε case στο Paypal και τα λεφτά τα πήρε πίσω αλλά το δέμα χάθηκε.Για αυτό ρώτησα αν μπορεί να χαθεί και πως πρέπει να κινηθώ εγώ μήπως βρω άκρη αν μου συμβεί κάτι τέτοιο.

Σπάνιο είναι,και ακόμη πιό σπάνιο να χάσεις τα χρήματά σου. Εάν θέλεις δώσε τον αριθμό γιά να το ψάξουμε.

Σπάνιο είναι,και ακόμη πιό σπάνιο να χάσεις τα χρήματά σου. Εάν θέλεις δώσε τον αριθμό γιά να το ψάξουμε.

To tracing number του φίλου μου λες που χάθηκε το δέμα;Δεν το έχει κρατημένο πλέων το έσβησε μετά από τόσους μήνες και αφού πήρε τα λεφτά του πίσω...(Δεν γνωρίζει και πολλά από υπολογιστές άλλος την έκανε την διαδικασία)

To tracing number του φίλου μου λες που χάθηκε το δέμα;Δεν το έχει κρατημένο πλέων το έσβησε μετά από τόσους μήνες και αφού πήρε τα λεφτά του πίσω...(Δεν γνωρίζει και πολλά από υπολογιστές άλλος την έκανε την διαδικασία)

Τον δικο σου πες μας να το ψαξουμε....

Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;)

Τον δικο σου πες μας να το ψαξουμε....

Ο δικός μου είναι αυτός αλλά σύμφωνα με τους οδηγούς σας είμαι μέσα στο όριο τον ημερών,32 μέρες περάσαν από την πληρωμή.

Number (Registered): RF284322215SG

Status: Transit

Destination: Greece

2014-09-27 11:26 IPS, Item in conta IPS

Origin: Singapore

2014-09-29 11:26 Despatched to overseas (Country code: GR)

2014-09-27 11:26 Received from Customer

======================================

Edited by tigreos

Εάν λέει Despatched to overseas στις 29, μπορεί να έφυγε 1 ή 2 ημέρες μετά, οπότε με δεδομένο ότι υπάρχει μεγάλος όγκος δεμάτων λόγω Εορτών, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ακόμη ....

Δηλαδή στις 43 μέρες από την πληρωμή μπορείς να κάνεις dispute και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω; Και αν έρθει μετά το κινητό τι γίνεται; Και κινητό και τα λεφτά πίσω :p ;

Εμένα μου έκανε εντύπωση που ένα Jiayu G4S που έστειλα Κίνα για επισκευή, έφτασε σε 15 μέρες ακριβώς ενώ βλέπω ότι οι παραγγελίες πολλών φτάνουν αρκετά πιο αργά.

για τσεκαρετε αυτο RS144530322NL

Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Item to be delivered :)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δικό μου δέμα άλλαξε σήμερα κατάσταση, οπότε στα ΕΛΤΑ δουλεύουν ΚΑΙ αργίες !!!

(Γιά μερικούς το λέω ...) :X

εχει παραληφθει το κινητο.

το εβαλα το tr number για να δειτε οτι εφυγε γρηγορα απο κει

Και που να δείς ότι όταν το έψαξα στα Ολλανδικά ταχυδρομεία οι μαστούρηδες γράφουν ότι δεν υπάρχει .... :lol:

(Το κατάλαβα ότι το είπες επίτηδες, όταν είδα ότι ήταν στην Θεσσαλονίκη 12 του μηνός ..... :rolleyes:)

Μπορείς να δεις με το tracing number σε ποια χώρα έχει κολλήσει ή από που πήγε που μετά από το Despatched;;

Μπορείς να δεις με το tracing number σε ποια χώρα έχει κολλήσει ή από που πήγε που μετά από το Despatched;;

Όχι.

Δυστυχώς.

Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους!

Μια ερώτηση προς τους γνώστες... Αυτό εδώ είναι φυσιολογικό;

14.10.2014 11:33 Electronic notification of shipment

19.10.2014 15:24 The item is at the PostNL sorting center

Και σήμερα έχει 28/10/2014...

Edited by nikkal