zananiro Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Συνηθως πακετο και αν δεν σε βρει ο ταχυδρομος στον τοπο παραλαβης αφηνει ειδοποιηση. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Υπάρχει περίπτωση να χαθεί πακέτο κατά την μεταφορά από κίνα Ελλάδα το οποίο να έχει σταλεί και με tracing number.Έχει καταγραφεί τέτοια περίπτωση εδώ στο forum η γενικά που να συνέβη κάτι τέτοιο;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Υπάρχει περίπτωση να χαθεί πακέτο κατά την μεταφορά από κίνα Ελλάδα το οποίο να έχει σταλεί και με tracing number.Έχει καταγραφεί τέτοια περίπτωση εδώ στο forum η γενικά που να συνέβη κάτι τέτοιο;; Δύσκολο, ιδίως τώρα που "έσφιξαν" οι έλεγχοι στα ΕΛΤΑ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Αν σε περίπτωση συμβεί κάτι τέτοιο πως μπορώ να το καταλάβω και τι κινήσεις πρέπει να κάνω;Εκτός του ότι δεν θα έρθει ποτέ στα χέρια μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Έχεις κανένα πρόβλημα ή μιλάς υποθετικώς;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Έχω ένα δέμα τα οποίο άργησε αλλά σύμφωνα με τους οδηγούς σας είμαι μέσα στο όριο τον ημερών.Λοιπόν ψύλλους στα αυτιά μου έβαλε ένας φίλος που πριν από λίγο μιλούσαμε στο τηλέφωνο έχει χάσει έτσι δέμα (κινητό) πριν 4 μήνες από κίνα το οποίο έκανε Despatched για Ελλάδα αλλά δεν έφτασε ποτέ τελικά άνοιξε case στο Paypal και τα λεφτά τα πήρε πίσω αλλά το δέμα χάθηκε.Για αυτό ρώτησα αν μπορεί να χαθεί και πως πρέπει να κινηθώ εγώ μήπως βρω άκρη αν μου συμβεί κάτι τέτοιο. Edited October 28, 2014 by tigreos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Έχω ένα δέμα τα οποίο άργησε αλλά σύμφωνα με τους οδηγούς σας είμαι μέσα στο όριο τον ημερών.Λοιπόν ψύλλους στα αυτιά μου έβαλε ένας φίλος που πριν από λίγο μιλούσαμε στο τηλέφωνο έχει χάσει έτσι δέμα (κινητό) πριν 4 μήνες από κίνα το οποίο έκανε Despatched για Ελλάδα αλλά δεν έφτασε ποτέ τελικά άνοιξε case στο Paypal και τα λεφτά τα πήρε πίσω αλλά το δέμα χάθηκε.Για αυτό ρώτησα αν μπορεί να χαθεί και πως πρέπει να κινηθώ εγώ μήπως βρω άκρη αν μου συμβεί κάτι τέτοιο. Dispute στις 43 ημέρες μόνο αυτό μπορείς να κάνεις. Εγώ περιμένω και το δικό μου, όλων των υπόλοιπων ήρθε που είχαν IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ μαζί μου, άντε να δούμε. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Dispute στις 43 ημέρες μόνο αυτό μπορείς να κάνεις. Εγώ περιμένω και το δικό μου, όλων των υπόλοιπων ήρθε που είχαν IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ μαζί μου, άντε να δούμε. Ναι εννοείτε αυτό ότι θα κάνω Dispute στις 43 ημέρες απλά ρώτησα μήπως υπάρχει και κάποια άλλη λύση ανεύρεσης δέματος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ναι εννοείτε αυτό ότι θα κάνω Dispute στις 43 ημέρες απλά ρώτησα μήπως υπάρχει και κάποια άλλη λύση ανεύρεσης δέματος. Nope :( :( Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Nope :( :( Το θέμα είναι ότι θα πάει χαμένος ενάμιση μήνας περιμένοντας και πόσες μέρες να σου επιστραφούν τα χρήματα από το paypal και μετά άλλος ένας μήνας στην καλύτερη περιμένοντας την επόμενη παραγγελία.... :mad: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Έχω ένα δέμα τα οποίο άργησε αλλά σύμφωνα με τους οδηγούς σας είμαι μέσα στο όριο τον ημερών.Λοιπόν ψύλλους στα αυτιά μου έβαλε ένας φίλος που πριν από λίγο μιλούσαμε στο τηλέφωνο έχει χάσει έτσι δέμα (κινητό) πριν 4 μήνες από κίνα το οποίο έκανε Despatched για Ελλάδα αλλά δεν έφτασε ποτέ τελικά άνοιξε case στο Paypal και τα λεφτά τα πήρε πίσω αλλά το δέμα χάθηκε.Για αυτό ρώτησα αν μπορεί να χαθεί και πως πρέπει να κινηθώ εγώ μήπως βρω άκρη αν μου συμβεί κάτι τέτοιο. Σπάνιο είναι,και ακόμη πιό σπάνιο να χάσεις τα χρήματά σου. Εάν θέλεις δώσε τον αριθμό γιά να το ψάξουμε. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Σπάνιο είναι,και ακόμη πιό σπάνιο να χάσεις τα χρήματά σου. Εάν θέλεις δώσε τον αριθμό γιά να το ψάξουμε. To tracing number του φίλου μου λες που χάθηκε το δέμα;Δεν το έχει κρατημένο πλέων το έσβησε μετά από τόσους μήνες και αφού πήρε τα λεφτά του πίσω...(Δεν γνωρίζει και πολλά από υπολογιστές άλλος την έκανε την διαδικασία) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospantzios Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 To tracing number του φίλου μου λες που χάθηκε το δέμα;Δεν το έχει κρατημένο πλέων το έσβησε μετά από τόσους μήνες και αφού πήρε τα λεφτά του πίσω...(Δεν γνωρίζει και πολλά από υπολογιστές άλλος την έκανε την διαδικασία) Τον δικο σου πες μας να το ψαξουμε.... 1 Παράθεση Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Τον δικο σου πες μας να το ψαξουμε.... Ο δικός μου είναι αυτός αλλά σύμφωνα με τους οδηγούς σας είμαι μέσα στο όριο τον ημερών,32 μέρες περάσαν από την πληρωμή. Number (Registered): RF284322215SG Status: Transit Destination: Greece 2014-09-27 11:26 IPS, Item in conta IPS Origin: Singapore 2014-09-29 11:26 Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-09-27 11:26 Received from Customer ====================================== Edited October 28, 2014 by tigreos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Εάν λέει Despatched to overseas στις 29, μπορεί να έφυγε 1 ή 2 ημέρες μετά, οπότε με δεδομένο ότι υπάρχει μεγάλος όγκος δεμάτων λόγω Εορτών, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ακόμη .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Δηλαδή στις 43 μέρες από την πληρωμή μπορείς να κάνεις dispute και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω; Και αν έρθει μετά το κινητό τι γίνεται; Και κινητό και τα λεφτά πίσω :p ; Εμένα μου έκανε εντύπωση που ένα Jiayu G4S που έστειλα Κίνα για επισκευή, έφτασε σε 15 μέρες ακριβώς ενώ βλέπω ότι οι παραγγελίες πολλών φτάνουν αρκετά πιο αργά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 για τσεκαρετε αυτο RS144530322NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 για τσεκαρετε αυτο RS144530322NL Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Item to be delivered :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δικό μου δέμα άλλαξε σήμερα κατάσταση, οπότε στα ΕΛΤΑ δουλεύουν ΚΑΙ αργίες !!! (Γιά μερικούς το λέω ...) :X Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 εχει παραληφθει το κινητο. το εβαλα το tr number για να δειτε οτι εφυγε γρηγορα απο κει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 εχει παραληφθει το κινητο. το εβαλα το tr number για να δειτε οτι εφυγε γρηγορα απο κει Και που να δείς ότι όταν το έψαξα στα Ολλανδικά ταχυδρομεία οι μαστούρηδες γράφουν ότι δεν υπάρχει .... :lol: (Το κατάλαβα ότι το είπες επίτηδες, όταν είδα ότι ήταν στην Θεσσαλονίκη 12 του μηνός ..... :rolleyes:) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μπορείς να δεις με το tracing number σε ποια χώρα έχει κολλήσει ή από που πήγε που μετά από το Despatched;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Μπορείς να δεις με το tracing number σε ποια χώρα έχει κολλήσει ή από που πήγε που μετά από το Despatched;; Όχι. Δυστυχώς. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους! Μια ερώτηση προς τους γνώστες... Αυτό εδώ είναι φυσιολογικό; 14.10.2014 11:33 Electronic notification of shipment 19.10.2014 15:24 The item is at the PostNL sorting center Και σήμερα έχει 28/10/2014... Edited October 28, 2014 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Γράψε τον αριθμό ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 RS166303101NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts