drdedus Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) θεε μου για ενα ΚΑΛΩΔΙΟ? ΓΙΑ 3€? δεν εχω τιποτα αλλο να πω Υπερβολική η αντίδραση του φίλου άλλα εγώ έχω να πω κάτι ακόμα... γιατί δε του τα στέλνεις? Αν χρειάζεσαι κάτι που κάνει εδώ 9 ευρώ και το βρεις έξω 5 ανάλογα με το πόσο μπορείς να περιμένεις για το προϊόν μάλλον συμφέρει (για να μπεις στην διαδικασία..) Αν πληρώσεις και αλλά 3 τότε μάλλον όχι δεν συμφέρει. Και για να είμαι ειλικρινείς και εγώ έτσι είμαι... έχω λιώσει στα μπάνια και "ΠΑΙΖΩ" με σεντ και 3ευρα, δεν τα ζητιανεύω αλλά δεν τα "πετάω" κιόλας. Edited September 19, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Ρε μαγκες δεν λεω κατι λεω κατι για προιον αξιας 4.5 ευρω που ειναι καλωδιο σιγα μην μπουν στην διαδικαδια να το σκαναρουν να το εκτιμησουν να ανοιξουν και να συμπληρωσουν χαρτια να τα υποβαλλουν και τελικα να παρουν τηλεφωνο στον κατοχο για 3 €. Καταρχας που ξερουν τι τιμη εχει ενα καλωδιο. Ενα καλωδιο ειναι οχι ενα καλωδιο τιτανιου Edited September 19, 2014 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimathess Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παίδες καλησπέρα...αγορά Huawei Honor 6 - Minideal στις 27/08 και παρακάτω φαίνεται η εικόνα απο το ELTA Tracking...λογικά σε συνολικά 24-25 μέρες θα είναι στα χέρια μου... 1 Παράθεση By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Οπως ειπα ανοιξα dispute προχτες και μου ηρθς αυτο. Αυτος εγραψε αυτο εδω κατο απο το μηνυμα που του εστειλα λογικα μεσω paypal dear,I am sorry for this trouble,please be paitent,thank you very much has posted a message in the Resolution Center regarding this dispute. Log in to your PayPal account and visit the Resolution Center to review the seller's message and post a response. If you would like to escalate this dispute to a PayPal claim, you must do so before 10/6/2014 or it will automatically close. A closed dispute cannot be reopened or escalated to a claim. To learn more about PayPal's dispute resolution process, log in to your account and click the Tutorials link on the Resolution Center tab. Τωρα αυτο θα γινεται θα αλλαζω μηνυματα με τον to2c?επισης το escalate που λεει και το εχει και απο κατω...τι ειναι?? Και γενικα ρε παιδες τι πρεπει να κανω τωρα?! Παλικαρια...κανεισ???τα φωτα σας!!! 1 Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παλικαρια...κανεισ???τα φωτα σας!!! δες εδω http://www.mybike.gr/topic/63349-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%83ebay-paypal-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82/ Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathorakisNikos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17-09-2014 05:09 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 19-09-2014 12:09 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 19-09-2014 20:58 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σημερα το απόγευμα...Εγω μενω Αθηνα..στο ΑΙγαλεω...ποτε λετε να το εχω στα χερια μου...αυριο μεσολαβει σαβ/κο..υπαρχει η περιπτωση μεσα στο Σαβ/κο..? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakn Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλημέρα σε όλους, Έκανα παραγγελία στις 14/09 από Coolicool ( European warehouse ), το δέμα ξεκίνησε να κινείται στις 16/09 και από τις 17/09 έχουμε το παρακάτω Tue, 16.09.2014 18:30 h Saulheim, Germany The international shipment has been processed in the parcel center of origin Tue, 16.09.2014 19:14 h -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically Wed, 17.09.2014 06:01 h Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: ) Wed, 17.09.2014 06:01 h Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center Έχει σταλεί με DHL και tracking no 960732445033. Είναι φυσιολογικό να " κάθεται " επί 2-3 ημέρες εκεί ? Μιας και δεν έχω προηγούμενη εμπειρία και δεν βρήκα και κάτι σχετικό, μήπως κάποιος γνωρίζει περισσότερα ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsatha Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Την καλημέρα μου στην ομήγυρη... :) Ενδιαφέρομαι για το THL 5000 και λέω να παραγγείλω από Vickmall... Είχε ποτέ κανείς πρόβλημα με αυτό το κατάστημα? Και η βασική μου ερώτηση... Είδα ότι έχει επιλογή Netherland Post-Registered Airmail... Έχει παραγγείλει ποτέ κανείς από Vickmall με NLpost? Ειναι καλυτερη επιλογη απο SG Post -Registered Airmail ετσι δεν ειναι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17-09-2014 05:09 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 19-09-2014 12:09 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 19-09-2014 20:58 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Σημερα το απόγευμα...Εγω μενω Αθηνα..στο ΑΙγαλεω...ποτε λετε να το εχω στα χερια μου...αυριο μεσολαβει σαβ/κο..υπαρχει η περιπτωση μεσα στο Σαβ/κο..? και εμένα 17-9-2014 έβγαλε άφιξη και ακόμα εκεί έχει μείνει...τα νεύρα μουυυυυυ :cry: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 05-09-2014 13:53 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 17-09-2014 07:53 IPS ελπίζω ότι θα έχω κάποια εξέλιξη την Δευτέρα αλλιώς με βλέπω να παίρνω τηλέφωνο να δω τι θα μου πούνε :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Την καλημέρα μου στην ομήγυρη... :) Ενδιαφέρομαι για το THL 5000 και λέω να παραγγείλω από Vickmall... Είχε ποτέ κανείς πρόβλημα με αυτό το κατάστημα? Και η βασική μου ερώτηση... Είδα ότι έχει επιλογή Netherland Post-Registered Airmail... Έχει παραγγείλει ποτέ κανείς από Vickmall με NLpost? Ειναι καλυτερη επιλογη απο SG Post -Registered Airmail ετσι δεν ειναι? Περιμένω δέμα από 9/9 με Netherland Post και δεν εμφανίζεται πουθενά. Άλλη φορά μόνο με SG Post ...... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Περιμένω δέμα από 9/9 με Netherland Post και δεν εμφανίζεται πουθενά. Άλλη φορά μόνο με SG Post ...... Ναι έχει αναφερθεί αυτό για το nl. Αλλά δεν σημαίνει ότι θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δεν είπα ότι θα έχω πρόβλημα, αλλά το να εμφανισθεί όταν θα έλει στην Ελλάδα είναι ολίγον ... σπαστικό. :p (Και να ήταν και πιό γρήγορη πάει στον διάολο, αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι.) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δεν είπα ότι θα έχω πρόβλημα, αλλά το να εμφανισθεί όταν θα έλει στην Ελλάδα είναι ολίγον ... σπαστικό. :p (Και να ήταν και πιό γρήγορη πάει στον διάολο, αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι.) και εγω παραγγειλα απο το b2cbuying.com το thl 5000 στις 6/9 με PostNL, λογω του 3ημερου αργιας που ειχαν το εστειλαν στις 10/9 (τοτε τουλαχιστον μου εδωσαν tracking number ) και εμφανιστηκε στις 17/9 το πρωτο σημαδι... 2014-09-18 08:28, The item has arrived in the country of destination 2014-09-17 08:24, The item is on transport to the country of destination 2014-09-17 00:50, The item is at the PostNL sorting center ακομα δεν το εχω παρει στα χερια μου...βασικα ακομα δεν εχει φυγει απο Ολλανδια απ οτι καταλαβαινω RS125994380NL 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 και εγω παραγγειλα απο το b2cbuying.com το thl 5000 στις 6/9 με PostNL, λογω του 3ημερου αργιας που ειχαν το εστειλαν στις 10/9 (τοτε τουλαχιστον μου εδωσαν tracking number ) και εμφανιστηκε στις 17/9 το πρωτο σημαδι... 2014-09-18 08:28, The item has arrived in the country of destination 2014-09-17 08:24, The item is on transport to the country of destination 2014-09-17 00:50, The item is at the PostNL sorting center ακομα δεν το εχω παρει στα χερια μου...βασικα ακομα δεν εχει φυγει απο Ολλανδια απ οτι καταλαβαινω RS125994380NL Αθηνα ειναι. Εμενα μια μερα νωριτερα εφτασε αλλα ακομα δεν ανοιχτηκε ο σακος στο αεροδρομιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Αθηνα ειναι. Εμενα μια μερα νωριτερα εφτασε αλλα ακομα δεν ανοιχτηκε ο σακος στο αεροδρομιο αν δεις στο post 4258 και κανεις track το νουμερο του-ης συμφορουμιτη-ισας seranata θα δεις οτι μετα το The item has arrived in the country of destination εχει The item has been processed in the country of destination οποτε μαλλον εννοει οτι αφου εφθασε Ολλανδια προωθηθηκε στην Ελλαδα γιαυτο λεω οτι δεν εχει φυγει ακομα απο εκει . Το ιδιο θα δεις αν το κανεις και στο RS144533598NL του συμφορουμιτη tasos79 post #4908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 αν δεις στο post 4258 και κανεις track το νουμερο του-ης συμφορουμιτη-ισας seranata θα δεις οτι μετα το The item has arrived in the country of destination εχει The item has been processed in the country of destination οποτε μαλλον εννοει οτι αφου εφθασε Ολλανδια προωθηθηκε στην Ελλαδα γιαυτο λεω οτι δεν εχει φυγει ακομα απο εκει . Το ιδιο θα δεις αν το κανεις και στο RS144533598NL του συμφορουμιτη tasos79 post #4908 country of destination ειναι Ελλαδα. Δε μπορει στο ενα να εννοει Ολλανδια και στο αλλο Ελλαδα. Στο πρωτο λεει οτι εφτασε και μετα προωθηθηκε-επεξεργαστηκε δηλαδη ανοιχτηκε ο σακος και παει για κεντρο διανομης-διαλογης Οπως και να εχει μικρη διαφορα το ενα με το αλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 country of destination ειναι Ελλαδα. Δε μπορει στο ενα να εννοει Ολλανδια και στο αλλο Ελλαδα. Στο πρωτο λεει οτι εφτασε και μετα προωθηθηκε-επεξεργαστηκε δηλαδη ανοιχτηκε ο σακος και παει για κεντρο διανομης-διαλογης Οπως και να εχει μικρη διαφορα το ενα με το αλλο. Εάν ήταν όπως τα λές στα ΕΛΤΑ θα έγραφε ΚΔ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, οπότε δεν είναι έτσι. .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Εάν ήταν όπως τα λές στα ΕΛΤΑ θα έγραφε ΚΔ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, οπότε δεν είναι έτσι. .... Στα Ελτα δεν γραφει Κ.Δ αεροδρομιου γιατι απλα δεν καταγραφηκε ακομα το πακετο απο τα ελτα. Οταν ανοιχτει ο σακος και το σκαναρουν τοτε θα το εμφανισει. Αν και βλεπω καποιες μικροδιαφορες με τα status στα tracking number λογικα ετσι παει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Όταν ανοίξει ο σάκκος καταγράφεται αμέσως το περιεχόμενο, δεν μπαίνει σε σωρό γιά να πάει αλλού. Τέλος πάντων, στην NLPOST μάλλον συνεχώς μαστουρωμένοι θα είναι ..... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παιδιά έχω παραγγείλει 2 τηλ από minideal me sg post. Η παραγγελία έγινε 3/9 και μου έστειλαν tracking number στις 4/9. Στο tracking system της sg από τις 6/9 μου βγάζει despatched to overseas country Code GR. Ενώ στο σύστημα των ΕΛΤΑ έχει κολλήσει στο κλείσιμο από ips. Όλα αυτά είναι φυσιολογικα; μήπως υπάρχει κάποια καθυστέρηση η είναι normal? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παιδιά έχω παραγγείλει 2 τηλ από minideal me sg post. Η παραγγελία έγινε 3/9 και μου έστειλαν tracking number στις 4/9. Στο tracking system της sg από τις 6/9 μου βγάζει despatched to overseas country Code GR. Ενώ στο σύστημα των ΕΛΤΑ έχει κολλήσει στο κλείσιμο από ips. Όλα αυτά είναι φυσιολογικα; μήπως υπάρχει κάποια καθυστέρηση η είναι normal? Ιδια ακριβώς περίπτωση με ίδιες ημερομηνίες ειμαι κι εγώ. Συμβαίνει καμια φορα. Λογικά μες την ερχόμενη βδομάδα θα αλλάξει το στάτους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Οι αποστολές από Κίνα προς Ελλάδα μπορεί να διαρκέσουν από 10 έως 40+ ημέρες. Πριν κάνετε οποιαδήποτε σχετική ερώτηση διαβάστε τον οδηγό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645#post4945645 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παιδιά έχω παραγγείλει 2 τηλ από minideal me sg post. Η παραγγελία έγινε 3/9 και μου έστειλαν tracking number στις 4/9. Στο tracking system της sg από τις 6/9 μου βγάζει despatched to overseas country Code GR. Ενώ στο σύστημα των ΕΛΤΑ έχει κολλήσει στο κλείσιμο από ips. Όλα αυτά είναι φυσιολογικα; μήπως υπάρχει κάποια καθυστέρηση η είναι normal? Ιδια ακριβώς περίπτωση με ίδιες ημερομηνίες ειμαι κι εγώ. Συμβαίνει καμια φορα. Λογικά μες την ερχόμενη βδομάδα θα αλλάξει το στάτους. και εγώ παρήγγειλα 2 κινητά από minideal στις 3 αλλά έγιναν dispatched στις 7 το ένα έγινε arrived στις 17 και ακόμα στην άφιξη έχει μείνει το άλλο ακόμα στο dispatched έχει μείνει λογικά την επόμενη εβδομάδα θα βγάλουν arrived όλα και ελπίζω ότι αυτό που έχει ήδη βγάλει arrived θα είναι στα χέρια μου :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coffeman Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παιδιά έχω παραγγείλει 2 τηλ από minideal me sg post. Η παραγγελία έγινε 3/9 και μου έστειλαν tracking number στις 4/9. Στο tracking system της sg από τις 6/9 μου βγάζει despatched to overseas country Code GR. Ενώ στο σύστημα των ΕΛΤΑ έχει κολλήσει στο κλείσιμο από ips. Όλα αυτά είναι φυσιολογικα; μήπως υπάρχει κάποια καθυστέρηση η είναι normal? Ιδια ακριβώς περίπτωση με ίδιες ημερομηνίες ειμαι κι εγώ. Συμβαίνει καμια φορα. Λογικά μες την ερχόμενη βδομάδα θα αλλάξει το στάτους. Και εγώ μια από τα ίδια με αυτές τις ημερομηνίες. :blink: 1 Παράθεση http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Coffeman84/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παίδες το νήμα είναι γιά πληροφορίες, όχι γιά να γράφει ο καθένας που είναι το δικό του δέμα. Κανέναν δεν ενδιαφέρει που είναι τα δικά μου και εάν τα γράφω εδώ θα πιάσω 2 σελίδες κάθε ημέρα ...... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts