Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά με ποιο τρόπο μπορείς να πληρώσεις μια παραγγελία μέρος της από paypal και το υπόλοιπο από κάρτα;

Εχοντας κανει καταθεση στο λογαριασμο της paypal(το ποσο μετα φαίνεται στο λογαριασμο σου στο paypal), και το ζητουμενο για αγορα ποσο ειναι μεγαλυτερο απο το ποσο που κατεθεσες.

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εχοντας κανει καταθεση στο λογαριασμο της paypal(το ποσο μετα φαίνεται στο λογαριασμο σου στο paypal), και το ζητουμενο για αγορα ποσο ειναι μεγαλυτερο απο το ποσο που κατεθεσες.

Επειδή δεν θυμάμαι (ή δεν πρόσεξα), κατά την αγορά υπάρχει δυνατότητα επιλογής του λογαριασμού του paypal και της πιστωτικής κάρτας και έτσι πρώτα αφαιρούνται τα χρήματα από το λογαριασμό και τα υπόλοιπα από την πιστωτική κάρτα;

Ευχαριστώ για την απάντηση

Σε συνεχεια προηγουμενου ποστ μου σημερα αφίχθη το πακετο και εγινε ηδη κλεισιμο απο αεροδρομιο. Ξερεις κανεις αν δουλευει το ταχυδρομειο της πατρας σαββατο? στα ωραρια των ελτα λεει ναι, σκεφτομαι μη τυχον παραλαβω σαββατο

Σήμερα κλείσιμο απο αεροδρόμιο και αύριο επίσημη αργία; Δύσκολο το βλέπω. Δευτέρα στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσει Πάτρα και Τρίτη θα το παραλάβεις.

Να ρωτήσω κάτι.

Συνεχίζει από 6/8 να μου γράφει υεδ θεσ/νίκης.

Δεν με έχουν πάρει τηλ υπάρχει περίπτοση να μου πουν να πληρώση για την αποθήκευση τόσο καιρό;

Σε συνεχεια προηγουμενου ποστ μου σημερα αφίχθη το πακετο και εγινε ηδη κλεισιμο απο αεροδρομιο. Ξερεις κανεις αν δουλευει το ταχυδρομειο της πατρας σαββατο? στα ωραρια των ελτα λεει ναι, σκεφτομαι μη τυχον παραλαβω σαββατο

Για το κεντρικό θα σε γελάσω, πάντως αυτό στην Έλληνος Στρατιώτου δεν.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

παιδια καλημερα.

σημερα εκανα ακυρωση παραγγελιας απο bangood. μου ειπαν πως θα κανουν refund και να κοιταξω το λογαριασμο μου σε 48 ωρες.

τα χρηματα θα φανουν στην pre-paid καρτα μου?

ευχαριστω

παιδια γεια σας και παλι. επειγουν οι απαντησεις σας.

οπως προανεφερα ειχα κανει στις 6-8-2014 μια παραγγελια απο banggood.Ενα ΕLEPHONE P8,2 μπαταριες,2 screen protect και μια θηκη.(στη σελιδα οταν εκανα την παραγγελια το κινητο ηταν stock.) κατα την συνηθη τακτικη τους χωρισαν την παραγγελια στα 2.μετα απο 2 ημερες στελνω mail ρωτωντας τους γιατι δεν εφυγε το κινητο και εφυγαν μονο οι μπαταριες.δεν ελαβα απαντηση.μετα απο καποια mail μου απαντουν πως το κινητο δεν ειναι stock και θα εχουν σε 2-4 ημερες.περιμενω ως τις 13-8-2014 να δω αν θα φυγει το κινητο.τιποτα. καλως ή κακως ανοιγω dispute στο paypal.χτες στο chat τους ακυρωνω την παραγγελια του κινητου,οχι ομως και των μπαταριων γιατι εχουν ηδη ταχυδρομηθει,και οτι σε 48 ωρες θα κανουν refund τα χρηματα εκτος των μπαταριων.σημερα μου ειπαν πως για να μου κανουν REFUND θα πρεπει να κλεισω το dispute. ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ή ΟΧΙ. οποιος φιλος γνωριζει ας απαντησει.συγγνωμη για την πολυλογια.Ευχαριστω εκ των προτερων.

οπως προανεφερα ειχα κανει στις 6-8-2014 μια παραγγελια απο banggood.Ενα ΕLEPHONE P8,2 μπαταριες,2 screen protect και μια θηκη.(στη σελιδα οταν εκανα την παραγγελια το κινητο ηταν stock.) κατα την συνηθη τακτικη τους χωρισαν την παραγγελια στα 2.μετα απο 2 ημερες στελνω mail ρωτωντας τους γιατι δεν εφυγε το κινητο και εφυγαν μονο οι μπαταριες.δεν ελαβα απαντηση.μετα απο καποια mail μου απαντουν πως το κινητο δεν ειναι stock και θα εχουν σε 2-4 ημερες.περιμενω ως τις 13-8-2014 να δω αν θα φυγει το κινητο.τιποτα. καλως ή κακως ανοιγω dispute στο paypal.χτες στο chat τους ακυρωνω την παραγγελια του κινητου,οχι ομως και των μπαταριων γιατι εχουν ηδη ταχυδρομηθει,και οτι σε 48 ωρες θα κανουν refund τα χρηματα εκτος των μπαταριων.σημερα μου ειπαν πως για να μου κανουν REFUND θα πρεπει να κλεισω το dispute. ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ή ΟΧΙ. οποιος φιλος γνωριζει ας απαντησει.συγγνωμη για την πολυλογια.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αν το κλείσει την πατήσεις συνεχίζει κ ζητάς επιστροφη των χρημάτων σου.κρατά αρχείο τα email θα χρειαστούν στο claim

xiaomi mi3:cool:

Παιδία Sos.

Έιχα μέρες να μπω στην κατάσταση του track Και τώρα μου βγάζει error..

Error

HTTP Error: socket read of headers timed out

Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό EX010706994SG.

για πιο λόγο;

έχει πρόβλημα η σελίδα των ελτα;

Ναι, φαίνεται να έχει προβλήματα η σελίδα τους τις τελευταίες μέρες.

Η τελευταία κατάσταση που βλέπω στο http://www.speedpost.com.sg είναι:

30/07/2014 19:13 Held by Customs at Destination

manospo σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν καταλαβα καλα τι θες να μου πεις.

Αν κλεισεις το dispute δεν θα μπορέσει να κανεις τίποτα .μονο αυτό φοβουνται

xiaomi mi3:cool:

Αδερφέ δύσκολη απόφαση.

Σε παρόμοια δικιά μου περίπτωση έπειτα από συννενοηση με το κατάστημα (minideal), πήρα το ρίσκο και έκλεισα το claim (αφού είχα ανοίξει πρωτα dispute και το είχα γυρίσει σε claim). Την επόμενη μέρα μου έβαλαν τα λεφτά στο paypal.

Πήρα ρίσκο το ξέρω αλλά δεν την πάτησα.

Για μένα είσαι 50-50. Δεν ξερω, ίσως αν μου ξανατύχαινε και διάβαζα καλές κριτικές για το κατάστημα να το ξανακλεινα. ϊσως και όχι όμως...

Ξέρω πως δε σε βοήθησα και πολύ....καλή έκβαση να έχει η υπόθεσή σου φίλε.

σας ευχαριστω πολυ mitsubae και manospo.

εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες για το banggood.αλλα 177€ ειναι πολλα γ@μωτο.

αν το γυρισω σε claim υπαρχει περιπτωση το paypal να αποφανθει εναντιον μου, αφου ηδη εχω ακυρωσει την παραγγελια μου?

ευχαριστω

Edited by knkonnou

Καλησπερα,εκανα μια αγορα 2 tablet από το geekbuying την παρασκευη(15/8),είναι η πρωτη αγορα που κανω από το συγκεκριμενο κατάστημα και παρατηρησα ένα δυο πραγματα τα οποια μου φανηκαν καπως ξενα μιας και ως τωρα εχω κανει αγορα μονο από το to2c οι οποιες πηγαν εκπληκτικα καλα και οι 3.

Τα θεματα που μου φανηκαν καπως είναι τα εξης: α)Καταρχήν για να εχετε μια εικονα, πηρα τα συγκεκριμενα tablets (http://www.geekbuying.com/item/Allfine-Fine7-Phone-MTK6572-1-2GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Dual-Core-Capacitive-Touch-Screen-1024-600-512MB-4GB-324638.html) ,οι απορειες που εχω είναι οι εξης ,τι σημαινει bulk order και γιατι θελει 3-7 εργασιμες το συγκεκριμενο κατάστημα για να στειλει την παρραγελια από την στιγμη που αναγραφει ότι εχει στοκ του εμπορεύματος? ακομα βλέποντας την παραγγελια μου παρατηρω ότι ως μεθοδο αποστολης γραφει απλα ένα by airmail Free Shipping,για ποιο λογο δεν γραφει συγκεκριμενα τον τροπο που θα αποσταλει? Ευχαριστω!!

Καλησπερα,εκανα μια αγορα 2 tablet από το geekbuying την παρασκευη(15/8),είναι η πρωτη αγορα που κανω από το συγκεκριμενο κατάστημα και παρατηρησα ένα δυο πραγματα τα οποια μου φανηκαν καπως ξενα μιας και ως τωρα εχω κανει αγορα μονο από το to2c οι οποιες πηγαν εκπληκτικα καλα και οι 3.

Τα θεματα που μου φανηκαν καπως είναι τα εξης: α)Καταρχήν για να εχετε μια εικονα, πηρα τα συγκεκριμενα tablets (http://www.geekbuying.com/item/Allfine-Fine7-Phone-MTK6572-1-2GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Dual-Core-Capacitive-Touch-Screen-1024-600-512MB-4GB-324638.html) ,οι απορειες που εχω είναι οι εξης ,τι σημαινει bulk order και γιατι θελει 3-7 εργασιμες το συγκεκριμενο κατάστημα για να στειλει την παρραγελια από την στιγμη που αναγραφει ότι εχει στοκ του εμπορεύματος? ακομα βλέποντας την παραγγελια μου παρατηρω ότι ως μεθοδο αποστολης γραφει απλα ένα by airmail Free Shipping,για ποιο λογο δεν γραφει συγκεκριμενα τον τροπο που θα αποσταλει? Ευχαριστω!!

1) πριν αγοράσουμε οτιδήποτε απο κίνα ρωτάμε στο λαιφ τσατ πριν, αν έχει απόθεμα ,πόσες μέρες κάνει για να ταχυδρομηθεί ,αν θα το στείλουν με χαμηλή τιμή και σαν δώρο (ποτέ δυο ταμπλετ μαζί γιατί αυξάνεται η πιθανότητα να ελεγχθεί στο τελωνείο (να τους πεις να τα στείλουν ξεχωριστά) ) και πάντα με απλό ταχυδρομείο ώστε να μην κινδυνεύουν να περάσουν τελωνείο .

Το κατάστημα ειναι αξιόπιστο για αγορά ταμπλετ πηρα 3 αλλα σε μια power bank εδω κι 2,5 μηνες παραγγελία και δεν έφυγε απο κινa(έκανα claim sto paypal .

Edited by timeout

σας ευχαριστω πολυ mitsubae και manospo.

εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες για το banggood.αλλα 177€ ειναι πολλα γ@μωτο.

αν το γυρισω σε claim υπαρχει περιπτωση το paypal να αποφανθει εναντιον μου, αφου ηδη εχω ακυρωσει την παραγγελια μου?

ευχαριστω

Οτι και να σου λενε, μην κλεινεις το claim...

Αν το κανεις και δεν σου επιστρεψουν τα χρηματα, τοτε δεν εχεις κανενα μεσο για να εξασφαλισεις τα χρηματα σου

Για το καταστημα δεν υπαρχει διαφορα

Ετσι και αλλιως αν σκοπευουν να κανουν οντως το refund, δεν εχουν παρα να ενημερωσουν το claim που ανοιξες και τα επιστρεφουν

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τρωνε τετοιο σκαλωμα οι κινεζοι, περαν του οτι μπορει να επιρεαζεται η προμηθεια που τους κραταει το paypal συμφωνα με τις συναλλαγες που κανουν ( και ισως τα disputes/claims) να αυξανουν αυτο τοποσο

Αλλα αν ειναι ετσι, ας προσεχαν την πρακτικη τους σαν επιχειρησεις...

Εγω στη θεση σου οχι μονο δεν θα το εκλεινα, αλλα θα ζητουσα και ακυρωση παραγγελιας για τα υπολοιπα πραγματα, εκτος και αν σκοπευεις να παρεις το ιδιο τηλεφωνο απο αλλου, οποτε σου ειναι χρησιμα

Στο geekbuing υπαρχουν αξιολογησεις πωλητων οπως στo aliexpress?

Δεν ειδα τα διαμαντάκια του aliexpress και μπερδευομαι....υπαρχει κάποιος αξιοπιστος πωλητής στο geekbuing που να εχετε αγορασεν απο αυτον?

crazyant σ'ευχαριστω οπως και τα αλλα παιδια.

θα μιλησω στο chat μαζι τους και θα τους πω να μου στειλουν ενα αλλο κινητο.αν δεν δεχθουν ανοιγω claim.δεν γνωριζω τη διαδικασια αλλα πιστευω καποιοι φιλοι απ'το forum θα βοηθησουν.

σας ευχαριστω ολους

Στο geekbuing υπαρχουν αξιολογησεις πωλητων οπως στo aliexpress?

Δεν ειδα τα διαμαντάκια του aliexpress και μπερδευομαι....υπαρχει κάποιος αξιοπιστος πωλητής στο geekbuing που να εχετε αγορασεν απο αυτον?

Το Geek είναι ένα μαγαζί, δεν είναι...Mall με "βιτρίνες" για πολλούς πωλητές όπως το AliExpress.

Edit: Με έφαγε στη στροφή ο αποπάνω :)

Οκ καταλαβα...οπότε μιας και ειναι απο τα αξιοπιστα καταστηματα δεν θα εχω προβλημα ο,τι και αν επιλέξω (ταμπλετ)

Παιδία άλλαξε το status μου λεει κλείσιμο από υεδ θεσ/νικης.

Τώρα τί σήμαινει αυτό ξέρει κανένανς; θα πληρώσω;

σε πόσες μέρες θα το έχω;

Δεν έχει νόημα να ρωτας το ίδιο πράγμα σε διαφορετικά θέματα.

Σε λίγες μέρες θα σου έρθει.

Υπομονή

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γύρισα μερικές σελίδες πίσω και είδα πως έμεινε 12 μέρες στο τελωνείο. Οπότε, μάλλον δεν την γλύτωσες.

Το πόσο θα πληρώσεις και το πότε θα παραλάβεις δεν γνωρίζω για να σου πω.