dnikos Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Όσο περήφανος είμαι κάθε φορά για την αγορά κινητού από την Κίνα, άλλο τόσο βασανιστικό είναι να το περιμένεις να έρθει με τα τράκκινγκ κτλ. Καλώς να έρθουν όλα μάγκες! Αυτό ακριβώς φίλε μου.... σε σημείο να αναρωτιέσαι αν αξίζει η αναμονή και η αγωνία για 20-30ε διαφορά... 3/11 παραγγελία και είναι από 21/11 ελ. βενιζέλος (από ότι φαίνεται τουλάχιστον) και περιμένουμε ακόμα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Για εμένα δεν αξίζει. Παράγγειλα από gearbest, το τηλέφωνο δεν ήρθε ποτέ και ευτυχώς μετά από 3 μήνες με δικαίωσε το PayPal. Το άγχος όμως και η αναμονή δεν αξίζει. Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 (edited) Για εμένα δεν αξίζει. Παράγγειλα από gearbest, το τηλέφωνο δεν ήρθε ποτέ και ευτυχώς μετά από 3 μήνες με δικαίωσε το PayPal. Το άγχος όμως και η αναμονή δεν αξίζει. Έτσι είναι. Δεν είναι για όλους οι αγορές από Κίνα. Κάποιοι είμαστε "άρρωστοι" με την παρακολούθηση του tracking number αλλά και περήφανοι, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω που βρήκαμε μια καλή προσφορά που σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι καθόλου αμελητέα. :) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην παρούσα περίοδο τι ισχύει για το pdm Netherlands post? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Το pdm του Banggood είναι 100 % ασφαλές. Για του gearbest αν και δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Το gearbest έχει 2 επιλογές όταν βάζεις pdm. Η ασφαλής είναι αυτή που λέει κάτι για eu priority. Διορθώστε με αν το γράφω λάθος. Edited November 30, 2018 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Αυτό ακριβώς φίλε μου.... σε σημείο να αναρωτιέσαι αν αξίζει η αναμονή και η αγωνία για 20-30ε διαφορά... 3/11 παραγγελία και είναι από 21/11 ελ. βενιζέλος (από ότι φαίνεται τουλάχιστον) και περιμένουμε ακόμα :cry: Δεν ειναι μονο το χρηματικο, αλλα και η κοροιδια απο μεγαλες αλυσιδες. Που παρουσιαζουν δηθεν δικα τους κινητα με διπλασιες τιμες απο οτι αν το επερνες απο Κινα στην μιση τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Έτσι είναι. Δεν είναι για όλους οι αγορές από Κίνα. Κάποιοι είμαστε "άρρωστοι" με την παρακολούθηση του tracking number αλλά και περήφανοι, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω που βρήκαμε μια καλή προσφορά που σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι καθόλου αμελητέα. :) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το pdm του Banggood είναι 100 % ασφαλές. Για του gearbest αν και δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Το gearbest έχει 2 επιλογές όταν βάζεις pdm. Η ασφαλής είναι αυτή που λέει κάτι για eu priority. Διορθώστε με αν το γράφω λάθος.Το EU priority είναι dhl Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Πολλοι μπερδεύονται με την DHL ,όπως εδώ υπάρχει τα ελτα και elta courier έτσι και η dhl έχει το απλό ταχυδρομείο με ονομασια dhl packet την οποία χρησιμοποιείται από το gearbest ως τριγωνική συναλλαγή χωρίς τελωνείο με priority line. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Καλησπερα. Το παρακατω πακετο RB648488703SG Γραφει οτι μπηκε τελωνειο εκατσε 10 μερες και βγηκε χθες και ερχεται σε μενα. Ειναι ενα dock το πηρα 14 ευρω. Αν μου ερθει και θελει χρηματα τι ακριβως πρεπει να κανω? Να το στειλω πισω και να στειλω mail με την αποδειξη αγορας ωστε να αφαιρεσουν το τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Καλησπερα. Το παρακατω πακετο RB648488703SG Γραφει οτι μπηκε τελωνειο εκατσε 10 μερες και βγηκε χθες και ερχεται σε μενα. Ειναι ενα dock το πηρα 14 ευρω. Αν μου ερθει και θελει χρηματα τι ακριβως πρεπει να κανω? Να το στειλω πισω και να στειλω mail με την αποδειξη αγορας ωστε να αφαιρεσουν το τελωνειο?Η αξία του είναι κάτω από 22€ οπότε δεν θα έχεις θέμα. Sent from my Xiaomi Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Καλησπερα. Το παρακατω πακετο RB648488703SG Γραφει οτι μπηκε τελωνειο εκατσε 10 μερες και βγηκε χθες και ερχεται σε μενα. Ειναι ενα dock το πηρα 14 ευρω. Αν μου ερθει και θελει χρηματα τι ακριβως πρεπει να κανω? Να το στειλω πισω και να στειλω mail με την αποδειξη αγορας ωστε να αφαιρεσουν το τελωνειο? Eδω λεει οτι αφιχθει ελλαδα δεν λεει πουθενα τελωνειο https://t.17track.net/el#nums=RB648488703SG Στα Ελτα δεν λεει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Eδω λεει οτι αφιχθει ελλαδα δεν λεει πουθενα τελωνειο https://t.17track.net/el#nums=RB648488703SG Στα Ελτα δεν λεει τιποτα Μέχρι πριν 5 λεπτά εγραφε ότι μπήκε τελωνείο στις 20 και βγήκε στις 29 και τώρα έρχεται Θεσσαλονίκη. Λογικά θα το ξανά βάλουν στο tracking. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η αξία του είναι κάτω από 22€ οπότε δεν θα έχεις θέμα. Sent from my Xiaomi Mi A2 Lite using Tapatalk Αυτοί πως ξέρουν ότι έχει 14 ευρώ όμως που το πήρα? Official τιμή έχει 19 ευρώ στην Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 εμένα πάλι από χθες σταμάτησε να φαίνεται στο απλό ΕΛΤΑ tracking και φαίνεται πλέον στο ΕΛΤΑ κουριερ,χωρίς καμιά εξέλιξη βέβαια(21-11 έφυγε από Ολλανδία για Ελλάδα). σημαίνει κάτι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Το EU priority είναι dhl Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, αυτό λέω. Απ ότι φαίνεται είναι ασφαλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Καλησπερα. Το παρακατω πακετο RB648488703SG Γραφει οτι μπηκε τελωνειο εκατσε 10 μερες και βγηκε χθες και ερχεται σε μενα. Ειναι ενα dock το πηρα 14 ευρω. Αν μου ερθει και θελει χρηματα τι ακριβως πρεπει να κανω? Να το στειλω πισω και να στειλω mail με την αποδειξη αγορας ωστε να αφαιρεσουν το τελωνειο? Δευτέρα παραλαμβάνεις, χωρις,χαλαρά https://www.elta-courier.gr/search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Δευτέρα παραλαμβάνεις, χωρις,χαλαρά https://www.elta-courier.gr/search Για να δουμε λογικα Δευτερη η Τριτη. Εκατσε πολλες μερες τελωνειο για αυτο σκεφτηκα μηπως το χρεωσαν. Δεν με εστειλαν sms να στειλω αποδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Για να δουμε λογικα Δευτερη η Τριτη. Εκατσε πολλες μερες τελωνειο για αυτο σκεφτηκα μηπως το χρεωσαν. Δεν με εστειλαν sms να στειλω αποδειξη.Μαζί θα παραλάβουμε Αν ήτανε να πληρώσουμε θα είχαν στείλει SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Μαζί θα παραλάβουμε Αν ήτανε να πληρώσουμε θα είχαν στείλει SMS Ειμαστε ακριβως στα ιδια ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 βλέπω 10 μέρες από τότε που φάνηκε στο αεροδρόμιο και με πιάνει φρίκη. εμένα πέταξε για Ελλάδα 21/11 κι ακόμα δεν έχει φανεί στο σύστημα. άμα φάω κι άλλο 10μερο,γ@μησε τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikos Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 βλέπω 10 μέρες από τότε που φάνηκε στο αεροδρόμιο και με πιάνει φρίκη. εμένα πέταξε για Ελλάδα 21/11 κι ακόμα δεν έχει φανεί στο σύστημα. άμα φάω κι άλλο 10μερο,γ@μησε τα. Αν σε παρηγορεί ούτε εμένα έχει αλλάξει στατους, ακόμα περιμένει στο αεροδρόμιο :( απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να εισαι απλα τυχερος ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ κατσει και πιασουν τη σακουλα σου... βλεπω και σε αλλα θεματα κτλ οτι δεματα που σταλθηκαν μετα απο το δικο μας περασαν το σταδιο Ολλανδια -> Ελλαδα -> Αεροδρομιο αερας :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 έχει αρχίσει και τα φτύνει το redmi note 2 μου γι αυτό καίγομαι πιο πολύ αλλιώς δεν θα με πείραζε και τόσο. αλλά τα θέλει κι εμένα ο κωλ0ς μου που από τι στιγμή που καίγομαι παραγγέλνω από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 έκραξα έκραξα ε και πριν κάνα 2ωρο φάνηκε αεροδρόμιο. είναι πολύ αισιόδοξο να περιμένω παραλαβή αύριο? αν δεν περάσει από τελωνείο πάντα. LX581449250NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 έκραξα έκραξα ε και πριν κάνα 2ωρο φάνηκε αεροδρόμιο. είναι πολύ αισιόδοξο να περιμένω παραλαβή αύριο? αν δεν περάσει από τελωνείο πάντα. LX581449250NLΑν φύγει σήμερα από αεροδρόμιο... Ίσως μεθαύριο... Τελικά το δικό μου που έρχεται με pdm έφτασε και έφυγε αμέσως για κ. Δ. Δεν μπήκε τελωνείο Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 (edited) Αρχισαν και ξεκολλανε αρκετα δεμματα Edited December 2, 2018 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikos Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Αντε με το καλό να παραλάβουμε όλοι, ξεκόλλησε και το δικό μου σήμερα το πρωι Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 2/12/2018, 10:50:57 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 2/12/2018, 08:04:10 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 2/12/2018, 06:14:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 21/11/2018, 17:23:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ αρα λογικα σε 2-3 μέρες πρέπει να παραλαμβάνω σωστα :D; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 τελευταία φορά που είχα παραγγείλει κάτι με tracking Κυριακή πρωί το άνοιγαν, βράδυ έφτανε Θεσσαλονίκη και χαράματα ξεκινούσε για την πόλη μου γι αυτό είπα παραλαβή αύριο. :P ε ας το φέρουν Τρίτη, τι να κάνουμε. μόνο που δεν βλέπω ένα κολλημένο tracking number μου φτάνει. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostek Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Τα γερμανικά ταχυδρομεία (dhl) μάλλον με τρολάρουν. 28.11.2018 13:03 Arrival at international place of exchange Feucht, Deutschland 03.12.2018 05:11 Arrival at international place of exchange Feucht, Deutschland να έγινε κάποιο μπέρδεμα στα status ή να περιμένω δυο πακέτα :D αποστολή απο gearbset αγορά 11-11. ανανεώθηκε σε κανέναν το ίδιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts