Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κουραγιο συμφορουμητες, και μενα πρωτη και τελευταια φορα!!παραγγελεια 26/6 αφιξη 16/7 η παραγγελεια μου ελλαδα, ελτα περα βρεχει ουτε καν εχουν σκαναρει οτι εχει φτασει εδω!!

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγω ειμαι σε αυτη την κατασταση ηθελα να ξερα τι γινεται...

2017-07-05 17:58:40,

Import clearance failure,

2017-06-29 03:58:14,

Arrive at sorting center in destination country,

2017-06-20 02:04:03,

Arrive at transit country,

Κάτι μου λέει πως δεν εγκρίθηκε η εισαγωγή του προϊόντος εδώ στην Ελλάδα αλλά δεν γράφει το γιατί. Πάρε ένα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και ρώτα να σου πουν.

Παιδια επειδη τωρα πανε 55 μερες απο τοτε που εκανα την παραγγελια. Στο τρακινγκ μου βγαζει σαν τελευταιο περασμα του κινητου το εξης.

2017-06-19 10:30 VIENNA / In transit-it's progressing through Post network..

Αυτο απο οτι καταλαβαινω σημαινει οτι εχει σταλει Ελλαδα το δεμα. Και μαλλον δεν το εχουνε σκαναρει το barcode εδω στην Ελλαδα?? Να μην εχουνε ανοιξει τον σακο π.χ..

Μπορω να επικοινωνησω με τα ΕΛΤΑ καπως? Εχει κανεις καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας?

Σας ευχαριστω παιδια, ειναι πολλες οι μερες αναμονης και εδω και 40 μερες σχεδον το κινητο φαινεται Βιεννη και εχω αρχισει να ανησυχω.

unregistered από Gearbest , παρέλήφθει σήμερα μετά από 44 ημέρες, στο http://www.sky56.cn το έδειχνε ότι έφτασε Ελλάδα 24-6 !

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.06.2017 09:49 Electronic notification of shipment

28.06.2017 17:01 Arrived at sorting center

29.06.2017 07:33 Send item abroad (Export)

02.07.2017 12:35 Import (Item arrived at country of destination)

RS875**5072NL

ψιλοσερνομαστε τωρα τελευταια μου φαινεται, μην ανησυχείτε , ολα θα ξεκολλήσουν

Μεγάλη απαγοήτευση και "ήττα" όπως λέει και η νεολαία μας... Δες:

Shipment details: RS867783615NL

21-06-2017 15:13 The item has arrived in the country of destination GREECE

19-06-2017 07:33 The item is on transport to the country of destination

17-06-2017 14:05 The item is at the PostNL sorting center

17-06-2017 14:05 The item is processed at the PostNL sorting center

16-06-2017 07:00 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL

14-06-2017 02:26 The item has left the originating country

13-06-2017 14:48 The item is lodged to airport warehouse in originating country

13-06-2017 10:13 The item is ready for shipment

12-06-2017 02:34 The item is pre-advised

ΦΥΣΙΚΑ στα ΕΛΤΑ:

Κωδικός Αντικειμένου: RS867783615NL

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

17/6/2017, 14:05:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Υπ'όψιν: ORDER DATE: Jun 05, 2017 από eBay ...

ΟΥΟΥΟΥΦΦΦΦΦ τα έγραψα κάτι σαν ψυχοθεραπεία...

Παραλαβή σήμερα κινητού απο Ali.

Το xiaomi note 4x global. 4-64 αξίας 155 €.

Στάλθηκε στις 12/6..δηλαδή μετά 43 ημέρες. Πέρασε τελωνείο και κοστολογήθηκε ΦΠΑ 19,40 και τέλη εκτελωνισμου 15 €...Σύνολο 35 ...παλι καλά

Σημερα παρελαβα παραγγελεια με αποστολη στις 16/6 , Υπομονη παιδια... αργουν αλλα θα ερθουν...

επισης παρελαβα μαζι με αυτην και μια αλλη η οποια ειχε αποστολη στις 1/7 , δεν υπαρχει σειρα η οποιαδηποτε λογικη στον τροπο που τα δουλευουν... οτι βρουν μπροστα τους...

Με PostNL και μικρης αξιας και οι δυο κατω των 20ευρω και καμια δεν περασε τελωνειο κτλ... Επισης αλλες δυο εχω παραλαβει απο CN post μεγαλης αξιας χωρις να περασουν απο τελωνειο... μια μονο περασε και χρεωθηκε το 3ευρω αξιας 70 ευρω χωρις να ανοιχτει...

Τωρα κατι αλλο... Στη μια παραγγελεια απο Gearbest ειχα μια τσαντα για την κοπελα μ η οποια ηρθε αλλα ειναι σαν να εχουν ξεβαψει τα κροσια που ειχε πανω στο γκρι δερμα της τσαντας και δεν καθαριζονται... Σε αυτη την περιπτωση αν δεν βρω ακρη με τους κινεζους με καλυπτει και το paypal?

παραγγελια 13/6 απο geekbuying με nlpost,αφιξη 12/07 ελλαδα και στα ελτα ειναι ακομα κολλημενα στις 2/07 οτι εχει φυγει απο ολλανδια. σε 3 διαφορετικες εφαρμογες το βγαζει οτι στις 12/07 εχει φτασει ελλαδα.πηγα στα ελτα να ρωτησω μου ειπαν πως φαινεται στις 2/07 ακομα οτι εχει φυγει απο ολλανδια. μιλησα με την υπευθυνη και μου λεει αγορι μου ελλαδα εισαι υπομονη(πολυ καλη και εξυπηρετικη παρεπιπτοντως) γιατι και δικο της δεμα εχει τυχει να καθυστερησει πολυ. μου εδωσε ενα τηλ. της αθηνας 2103353100 ειναι των ελτα πηρα και εκει και ενας κυριος αφου του εδωσα tracking number μου λεει πως δε φαινεται κατι και οτι υπαρχει πολλες παραγγελιες γι'αυτο και η καθυστερηση. ας παρει οποιος θελει να μαθει τι γινεται με το δεμα του!

Μηπως λεω πρεπει να αρχησουμε να πιεζουμε τους πωλητες (καταστηματα) να κανουν κατι?ειναι εξωφρενικο αυτο που συμβαινει!!

Μου ηρθε redmi note 4x απο geek με απλο registered SG,πληρωμενο 14/6.

Περασε τελωνειο,το βαλαν κλασσικα αξια 100ε οποτε πληρωσα 39ε για να το παρω.

Εμεινε τελωνειο 2 μερες μονο,συνολικα 40 μερες απο την μερα που το πληρωσα (βαλε μεσα και μια βδομαδα που εκανε το geek να το στειλει.

24/7/2017, 12:48:14 ΠΑΤΗΣΙΩΝ (ΑΘ 11)(Κ.Κ.) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ

24/7/2017, 10:54:29 ΠΑΤΗΣΙΩΝ (ΑΘ 11)(Κ.Κ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ

21/7/2017, 07:39:01 Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ ΑΦΙΞΗ ΣΕ

20/7/2017, 18:56:44 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

20/7/2017, 13:49:07 Κ.Α.Τ. ΔΕΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ)

20/7/2017, 00:12:30 Κ.Α.Τ. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ

18/7/2017, 00:15:09 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ

17/7/2017, 06:59:56 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

24/6/2017, 09:10:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Το προβλημα ειναι οτι ηρθε ελαττωματικο και πρεπει να το στειλω πισω.Εχει να δωσει κανεις συμβουλες για το τι να γραψω πανω ωστε να μην ξαναπερασει τελωνειο οταν ξαναρθει?

Επισης συμβουλες για το πως να το χειριστω με το geekbuying αν μου πουν τιποτα κουλα για partial refund,επισκευη αντι αντικαταστασης κλπ

Λετε να δεχτουν να μου το ξαναστειλουν απο την ευρωπαικη τους αποθηκη χωρις εξτρα χρεωση?Μου ειχαν πει ως μεθοδο αποστολης προτεινομενη την μεθοδο που επιασε το τελωνειο,γραψαν πανω μονο gift 20e και εγινε χου κατευθειαν το δεμα,οποτε νομιζω εχουν μια μικρη ευθυνη καθως τους ειχα ρωτησει αν θα υπαρχει ρισκο ετσι και μου ειπαν οχι.

Το βάζω για ΄΄στατιστικούς΄΄ λόγους ...

Picture.png

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχω στείλει εχθές από επαρχία δύο δέματα για Αθήνα και Λαμία. Συνήθως το βράδυ της ίδιας μέρας τα επεξεργάζονται. Τώρα μόλις κουνήθηκε το ένα δέμα, το άλλο τίποτα. Το "μαγαζί" πάει για "φούντο". Άλλο δέμα εξωτερικού SG post με αναχώρηση 6/7/17 από Σινγκαπούρη, έδειξε arrival τώρα μόλις, αλλά ημερομηνία γράφει " 22/7/17". Ότι να ναι... Πάει, τα έχουν "παίξει" εντελώς...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το "μαγαζί" πάει για "φούντο".

Μη στεναχωριέσαι, την κατάλληλη στιγμή θα εμφανιστεί ο "σωτήρας" και η ομαλότητα θα επανέλθει!

Κολλημένος απο 19/6(7/6 εγινε η πληρωμη) με austria post.Στο τελευταιο mail που μου εστειλε το Gb μου ειπε να περιμενω μια εβδομαδα για να ψαξουν τι γινεται με το δεμα μου.Η εβδομαδα περασε και μολις εστειλα mail ζητώντας το να μου επιστρέψει τα χρηματα . Οχι Gb point και @@ριες!!!Θα περιμενω την απαντηση τους,εαν ειναι θετικη καλώς αλλιως ξεκιναω διαδικασια στο paypal !!!
V10 for Vendetta

Κολλημένος απο 19/6(7/6 εγινε η πληρωμη) με austria post.Στο τελευταιο mail που μου εστειλε το Gb μου ειπε να περιμενω μια εβδομαδα για να ψαξουν τι γινεται με το δεμα μου.Η εβδομαδα περασε και μολις εστειλα mail ζητώντας το να μου επιστρέψει τα χρηματα . Οχι Gb point και @@ριες!!!Θα περιμενω την απαντηση τους,εαν ειναι θετικη καλώς αλλιως ξεκιναω διαδικασια στο paypal !!!

Νομίζω άδικος κόπος αν δεν κλείσει δίμηνο.

ακριβως τα ιδια και εγω δεν μπορω ν καταλαβω τι γινεται, τουλαχιστον να φαινονταν οτι ειχε καταχωρηθει στο συστημα να πω ενταξει αλλα τωρα αρχιζουν και με ζωνουν τα φιδια :lol: Αποψη μου παντως παρατηρω αλλα ποστς απο gb με μικροτερης αξιας δεματα να περνουν πιο γρηγορα , πιστευω οτι απλα μαζευουν σουμα ολα τα αξιας πραγματα εχοντας τα ανοιξει και θα ξεκινησουν μαζικα τα κουστουμια

Νομίζω άδικος κόπος αν δεν κλείσει δίμηνο.

οχι φιλε μου,μετα τις 45 μερες μπορεις να ξεκινησεις τις διαδικασίες στο paypal.

V10 for Vendetta

οχι φιλε μου,μετα τις 45 μερες μπορεις να ξεκινησεις τις διαδικασίες στο paypal.

Υπάρχει δηλαδή κόσμος που πήρε refund στις 46 μέρες?

Υπάρχει δηλαδή κόσμος που πήρε refund στις 46 μέρες?

Δεν το γνωριζω αυτο απλα σε διαφορους οδηγους που βρηκα ελεγαν οτι μπορεις να ξεκινησεις στις 45 μερες (εξαρτάται απο το καταστημα).To Gb δεν μου ειπε να περιμενω 60 μερες.Καποιος πιο εμπειρος μπορει να μας απαντησει.Ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζω προβλημα με παραγγελια απο κινα.

V10 for Vendetta

Σημερα παρελαβα παραγγελεια με αποστολη στις 16/6 , Υπομονη παιδια... αργουν αλλα θα ερθουν...

επισης παρελαβα μαζι με αυτην και μια αλλη η οποια ειχε αποστολη στις 1/7 , δεν υπαρχει σειρα η οποιαδηποτε λογικη στον τροπο που τα δουλευουν... οτι βρουν μπροστα τους...

Με PostNL και μικρης αξιας και οι δυο κατω των 20ευρω και καμια δεν περασε τελωνειο κτλ... Επισης αλλες δυο εχω παραλαβει απο CN post μεγαλης αξιας χωρις να περασουν απο τελωνειο... μια μονο περασε και χρεωθηκε το 3ευρω αξιας 70 ευρω χωρις να ανοιχτει...

Τωρα κατι αλλο... Στη μια παραγγελεια απο Gearbest ειχα μια τσαντα για την κοπελα μ η οποια ηρθε αλλα ειναι σαν να εχουν ξεβαψει τα κροσια που ειχε πανω στο γκρι δερμα της τσαντας και δεν καθαριζονται... Σε αυτη την περιπτωση αν δεν βρω ακρη με τους κινεζους με καλυπτει και το paypal?

Με ποια εταιρια στο εστειλαν , nl post ή austrian ή κάποια άλλη ;

Ναι φιλε μου σε καλύπτει.Θα σε πρότεινα να το βγάλεις φωτογραφίες και να τις στείλεις στο Gb.Θα τους πεις οτι το προιον ηρθε ελαττωματικό

V10 for Vendetta

Θέλω να πάρω ένα ακριβό κινητό από GB.

Στους τρόπους αποστολής έχει και ένα:

EUROPE REGISTERED

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max