makap Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Επειδή αγοράζω από Ισπανία δεν έρχονται όλα με τα ΕΛΤΑ , υπάρχουν και ιδιωτικές εταιρείες όπως η Seur θυγατρική της dpd , πρέπει ο φίλος να μας με ποια εταιρεία έχει φύγει από Ισπανία η να βάλει εδώ τον αριθμό αποστολής. Στις ιδιωτικές εταιρείες αποστολής δεμάτων δεν παρατηρείται η καθυστέρηση που έχουν τα ΕΛΤΑ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvaggos Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 η correos... είναι νομίζω αντίστοιχα ελτά. αλλά παραξενεύτηκα που 15 μέρες ακόμα δεν εχει εμφανιστεί Ελλάδα. Και έρχεται απο Ευρώπη, όχι Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Τότε είναι με ΕΛΤΑ ,με seur από Ισπανία κάνει 10 εργάσιμες μέρες να έρθει Ελλάδα , έρχεται με dpd και μετά με speedex . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Αγορα απο κινα gearbest με unregister belgium λεει οτι εφτασε Ελλαδα 27/11 κι απο τοτεε ......τιποτα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Δεν είναι μόνο το δικό σου, αλλά και πολλών άλλων. Αθάνατα ΕΛΤΑ ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Παιδια με την dhl e-commerse τι παιζει? Πληρωνω τιποτα οταν φτασει? Ειναι για ενα hubακι 8-9 ευρω απο ali,και μου βγαζει πρωτη επιλογη dhl e-commerse με free shipping και μισο χρονο απο τις υπολοιπες επιλογες,τσεκαρετε την φωτο. Εχω κανει απειρες αγορες απο Κινα με ολες τις μεθοδους αποστολης,αλλα μ αυτην οχι. http://i65.tinypic.com/1zodjqr.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Είναι το Γερμανικό ταχυδρομείο, χωρίς tracking number. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Είναι το Γερμανικό ταχυδρομείο, χωρίς tracking number. οποτε το επιλεγω αφοβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Άφοβα ως προς τι; Courier δεν είναι, πάντως, γι' αυτό και είναι δωρεάν. Αν δεν σ' ενδιαφέρει η παρακολούθηση του δέματος, επιλέγεις αυτό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Παιδιά θέλω να παραγγείλω από aliexpress ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου αξίας 150 ευρώ.ειδα ότι εκτός από Κίνα έχει δυνατότητα να επιλέξεις η αποστολή να γίνει από ευρωπαϊκές χώρες.γλυτωνω έτσι το τελωνείο?αλλιώς από πιο μαγαζί να παραγγείλω κ ποια αποστολή μήπως κ γλυτώσω το τελωνείο? Αν όντως το στείλουν από Ευρωπαϊκή χώρα, ναι. Σε παραγγελία από Ali που μου έδινε επιλογή από Γερμανία, ήρθε όντως από εκεί και στο tracking έδειχνε κανονικά ότι έφυγε από Γερμανία, οπότε δεν υπάρχει φόβος για τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Αγορά αξίας 15 ευρώ από banggood registered standard shipping βγάζει αυτό: 2018-12-12 06:52:01 ATHENS AIRMAIL CENTER ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πόσο θα περιμένω; Θα με ενημερώσουν να στείλω αποδεικτικό paypal κλπ ; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Είσαι τυχερός αφού το δικό σου σκαναρίστηκε. Υπάρχουν πολλοί που το δέμα τους παραμένει μέσα στο σάκο που δεν έχει ανοιχτεί ακόμη. Αν χρειάζονται απόδειξη, θα το δεις στην παρακολούθηση του δέματος. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Είσαι τυχερός αφού το δικό σου σκαναρίστηκε. Υπάρχουν πολλοί που το δέμα τους παραμένει μέσα στο σάκο που δεν έχει ανοιχτεί ακόμη. Αν χρειάζονται απόδειξη, θα το δεις στην παρακολούθηση του δέματος. Εμεις που εχουμε untrackt δεματα πω θα ξερουμε οτι θα περασουν τελωνειο ή οχι ? Περνουν τηλεφωνο στελνουν mail πως γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Αγορά αξίας 15 ευρώ από banggood registered standard shipping βγάζει αυτό: 2018-12-12 06:52:01 ATHENS AIRMAIL CENTER ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Πόσο θα περιμένω; Θα με ενημερώσουν να στείλω αποδεικτικό paypal κλπ ; Θα στειλεις οταν σου πουνε, και μονο τοτε, μην αγχωνεσαι εχεις καιρο για να φυγει απο εκει οπως ολοι σας Εμεις που εχουμε untrackt δεματα πω θα ξερουμε οτι θα περασουν τελωνειο ή οχι ? Περνουν τηλεφωνο στελνουν mail πως γινετε? Τα ασυνοδευτα περνανε αερα και συνηθως δεν εχουν κανενα παρατραγουδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά ******* έκανα που έβαλα τρακινγκ γιατί φοβήθηκα με διαφορα που χάνονται. Ένα πράγματακι επίσης από bang good χωρις τρακινγκ με αποστολή 16/11 έφτασε σήμερα. Τέτοια καραγκιοζιλίκια βλέπω πάλι από τα ΕΛΤΑ και δεν παραγγέλνω παρα ελαχιστα και δη μικρής αξίας Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Απο 4/12 κολλημενο αποστολή αντικειμένου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIOHER Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Τι 4/12? Εγώ έχω από 27/11. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jessegize Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 καλημερα στο φορουμ, εχω και εγω δεμα στο "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ" με nl post απο τις 3/12...μηπως παιδια να παρουμε ενα τηλεφωνο στα ελτα. τι λετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Αν έχετε καμία αλλαγη ενημερώστε Εγω ελτα δεν παίρνω, η δικαιολογία τους είναι ηδη έτοιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) καλημερα στο φορουμ, εχω και εγω δεμα στο "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ" με nl post απο τις 3/12...μηπως παιδια να παρουμε ενα τηλεφωνο στα ελτα. τι λετε ; Αν ηξερες τι ογκος δεμματων ειναι στα αεροδρομια ΟΛΩΝ των χωρων λογω εορτων, θα ντρεποσουν να παρεις. Εξαλλου και να επερνες δεν θα λαμβανες απαντηση, γιατι τετοιες μερες..... δυσκολα. Edited December 18, 2018 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 να ενημερώσω τους φιλους για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με το ΤΟΜΤΟΡ. πριν 2 μηνες ειχαν κανει μια διαδικασια snap up όπου με 0,01 ειχαν βγαλει ΒΤ ακουστικα σε πολυ λιγα κομματια, καταφερα και προλαβα 2 τεμαχια σε διαφορετικα μοντελα φυσικα. τα εστειλα υποτιθεται με μια κινεζικη μεταφορικη yanwen με tracking numbers τα οποια ανανεωναν σχεδον καθε μια ωρα περιεργως. μετα απο μερικες μερες υποτιθεται οτι εφτασαν ελλαδα και απο εκει εχουν περασει 2 μηνες και δεν εχει κινηθει και ενημερωθει τιποτα. μετα απο επικοινωνια με τα ΕΛΤΑ μου ειπαν οτι δεν ειναι συστημενα αλλα απλα και καποια στιγμη θα ερθουν. οταν μιλαω με το ΤΟΜΤΟΡ μου λενε να περιμενω και διαφορα αλλα "κινεζικα" περι συγγνωμης. τελευταια μου λενε να μου γυρισουν τα 0,02 πισω εχω βασιμες υποψιες οτι το snap up ηταν μουφα και τα προιοντα δεν εχουν σταλει ποτε. δεν μπορει και τα 2 με διαφορετικες ημερομηνιες αποστολης ετσι τυχαια να χαθηκαν. θα το κυνηγησω οσο μπορω.... αυτα τα γραφω για να προσεχετε αυτο το μαγαζι διοτι φαινεται οτι οι πρακτικες του δεν ειναι τιμιες και γενικα δεν ειναι αξιοπιστο. Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) Εγώ είμαι εδώ με nlpost 12/12/18 17:24 - The item is on transport to the country of destination, GREECE Από τον καινούργιο χρόνο? Edited December 18, 2018 by qwers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 καθαρα θεμα τυχης ποτε θα παραλαβεις... Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Στο εξωτερικό τέτοια εποχή που ξέρουν ότι γίνεται χαμός , παίρνουν επιπλέον προσωπικό ,εδώ στα ΕΛΤΑ τα λεφτά όπως γράφτηκε τα δίνουν σε προσωπικές φίλες η διοίκηση ,αντί να πάρουν άτομα ,εδώ με τα ΕΛΤΑ πρέπει να παραγγείλεις το Πάσχα για να το έχεις τα Χριστούγεννα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellopia Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) Γεια σας Εχω 2 διαφορετικά δεματα απο Κινα με tracking no. UBxxxxxxYP kai ta 2. To YANWEN δειχνει ότι έφτασαν Ελλάδα, το ένα 28/10 και το άλλο 29/10. Εκτοτε αγνοείται η τύχη τους. Τα ΕΛΤΑ φυσικά δεν ξέρουν τίποτα . Υπάρχει περίπτωση να φτάσουν; Edited December 18, 2018 by Ellopia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts