Vasileios26 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 καλησπερα παιδια,επειδη πρωτη φορα μου τυχαινει να μ στειλουν με τουρκικο ταχυδρομειο μηπως μπορει καποιος να βοηθησει? Latest Event -- 2017-09-27 10:41 Origin, Sipariş Hazırlanma Aşamasında/Item Is Pre-advised συγνωμη αν βρισκετε η απαντηση καπου πιο πισω.. Αν αυτό που θέλεις είναι η μετάφραση, από το translate σημαίνει: Προετοιμασία παραγγελίας (αναφέρομαι στα Τουρκικά, με την ημερομηνία που παραθέτεις). Εκτός και εάν αυτό που θέλεις είναι κάτι άλλο και δεν έχω καταλάβει ορθά. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 (edited) Το δικό μου με αποστολή 25/9 με priority line όχι ακόμα . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα παιδια,επειδη πρωτη φορα μου τυχαινει να μ στειλουν με τουρκικο ταχυδρομειο μηπως μπορει καποιος να βοηθησει? Latest Event -- 2017-09-27 10:41 Origin, Sipariş Hazırlanma Aşamasında/Item Is Pre-advised συγνωμη αν βρισκετε η απαντηση καπου πιο πισω.. The item is pre-advised και The item is ready for shipment...Το πακέτο ετοιμάζεται για αποστολή , άπω την 1 σελίδα του φόρουμ Edited October 11, 2017 by pagouras7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Disruptive Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Καλησπέρα το κινητό που παρήγγειλα με eu express απο gearbest στις 31/8 επιτέλους ξεκόλλησε την προγούμενη Τετάρτη. Από την Παρασκευή όμως η τελευταία ενημέρωση στο tracking είναι αυτή: 06 Oct 2017 15:16 Hub Sofia The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates. Να ανησυχώ ή είναι φυσιολογικό να αργήσει τόσο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Κανονικά έπρεπε να είχε έρθει Ελλάδα και να είχες παραλάβει ,όταν είναι Παρασκευή Βουλγαρία , δευτέρα απόγευμα είναι Ελλάδα και Τρίτη παραλαμβάνεις , συνήθως έτσι γίνεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Καλησπέρα το κινητό που παρήγγειλα με eu express απο gearbest στις 31/8 επιτέλους ξεκόλλησε την προγούμενη Τετάρτη. Από την Παρασκευή όμως η τελευταία ενημέρωση στο tracking είναι αυτή: 06 Oct 2017 15:16 Hub Sofia The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates. Να ανησυχώ ή είναι φυσιολογικό να αργήσει τόσο ;Κανονικά ισχύει αυτό που λέει ο από πάνω αλλά τώρα τελευταία που παράγγειλα μου καθυστέρησε κι εμένα παραπάνω μέρες στη Σόφια. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Παιδιά ξεκολλήσε από κανέναν δέμα από GearBest με EuExpress;Ναι, 19/09 ημέρα αποστολής. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Εχω μια παρομεια περιπτωση 35 μερες από sg post αποστολή στο εξωτερικό, εννοεις στο εφερε ο ταχυδρόμος χωρις να εχει αλλαξει το status? αν είναι μηπως να παω να ρωτησω στο ταχυδρομειο μηπως το εχουν γιατι δεν μου αφηνει σχεδόν ποτε ο ταχυδρόμος χαρτακι, μη το αφήσω ετσι και χαθειΤο τρακινγκ άλλαξε αφότου βγήκε από το τελωνείο και εμφανίστηκαν τα υπόλοιπα στάνταρ μηνύματα για την πορεία του δέματος. Από την μέρα που βγήκε πήρε μόλις 2 να έρθει. Εννοούσα ότι σε αντίθεση με ότι βλέπαμε παλιότερα, δεν ήξερα ότι είναι στο τελωνείο μέχρι να παραλάβω. Συνήθως σου έλεγε ότι μπαίνει στο τελωνείο, τώρα το "κλείσιμο από ΚΔ αεροδρομίου" βγήκε μετά το 40ημερο. Ναι όντως, ο μέσος χρόνος αναμονής, αυτός είναι. Προσωπικά είμαι για κινητό στο ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 35 ημέρες εργάσιμες, (μέιον τις Κυριακές πάω στις 30). Οπότε επιβεβαιώνω αυτό που αναφέρεται άνωθεν. Όσον αφορά το tracking, ναι όντως δεν αναφέρει κάτι, μέχρι να εξέλθει από το τελωνείο. Το μόνο που μπορείς να δείς επιπλέον από διάφορες εφαρμογές tracking είναι το πότε έφτασε ο σάκος Ελλάδα, πράγματα γνωστά δηλαδή, απλώς συμφωνώ/επιβεβαιώνω. Edit: Τελικά με την τελωνειακή χρέωση τι έγινε; εννοώ πλήρωσες όσο ακριβώς αναλογούσε ο ΦΠΑ;Δεν χρεώθηκε (ούτε το 3ευρο)γιατί ήταν δέμα πολύ μικρής αξίας (<10 δολάρια). Δεν είχε καν μέγεθος σύγχρονου κινητού αλλά δεν φάνηκε να τους νοιάζει και πολύ. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenangel Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ναι, 19/09 ημέρα αποστολής. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌτι να 'ναι του παλικαριού πιο πάνω από από τις τέλος Αυγούστου κολλημένο κ εμένα από μέσα Σεπτέμβρη το ίδιο.... Εντωμεταξυ παραγγελία από bangood και αποστολή από Ευρωπαϊκή αποθήκη έφτασε σε μια εβδομάδα κ την ίδια μέρα παραγγελία από το ίδιο κατάστημα κ αποστολή από Κίνα έφτασε σήμερα Ολλανδία κ πήρε τον δρόμο για Ελλάδα. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_629409.html?wid=21 ποιος τρόπος είναι εδώ τελικά "η αποφυγή"? το γύρισαν και αυτοί σε priority? και free μάλιστα όλοι οι τρόποι.. μύγα τους τσίμπησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 (edited) Παιδια επειδη γραφω πρωτη φορα στο θεμα αυτο. Ισχυει οτι απο κινα για να γλιτωσεις τελωνειο πρεπει Η αξια να ειναι 22 ευρω με τα μεταφορικα μαζι; Τι εννοει προιον εμπορικου και μη εμπορικου χαρακτηρα.; Τι ισχυει στην μια και τι στην αλλη περιπτωση; Ισχυει αλλα μην το δενεις κομπο. Μπορει να κολλησει στο τελωνειο γιατι καποιου του γυαλισε και θελει να το ελενξει. ποιος τρόπος είναι εδώ τελικά "η αποφυγή"? το γύρισαν και αυτοί σε priority? και free μάλιστα όλοι οι τρόποι.. μύγα τους τσίμπησε απο οτι φαινετε σε αλλα προιοντα η τιμη ταχυδρομειου για να αποφυγεις το τελωνειο ειναι πιο λογικες σε σχεση με τις προηγουμενες μερες YΓ .. τελικα οχι σε ολα, Edited October 11, 2017 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 ---------- 29/8/2017 01:34 - The item is pre-advised, GREECE 29/8/2017 01:34 - The item is pre-advised 4/9/2017 09:36 - The item is at the PostNL sorting center, GREECE 4/9/2017 09:36 - The item is processed at the PostNL sorting center 4/9/2017 09:36 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ 4/9/2017 09:36 - The item is at the PostNL sorting center 5/9/2017 07:42 - The item is on transport to the country of destination, GREECE 5/9/2017 07:42 - The item is on transport to the country of destination 13/9/2017 09:31 - The item has arrived in the country of destination, GREECE Το δικό μου κλείνει 45 μέρες τι να κάνω να κάνω despute στο PayPal πόσο να περιμένω ακόμα? Sent from my U65GT using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 ---------- 29/8/2017 01:34 - The item is pre-advised, GREECE 29/8/2017 01:34 - The item is pre-advised 4/9/2017 09:36 - The item is at the PostNL sorting center, GREECE 4/9/2017 09:36 - The item is processed at the PostNL sorting center 4/9/2017 09:36 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ 4/9/2017 09:36 - The item is at the PostNL sorting center 5/9/2017 07:42 - The item is on transport to the country of destination, GREECE 5/9/2017 07:42 - The item is on transport to the country of destination 13/9/2017 09:31 - The item has arrived in the country of destination, GREECE Το δικό μου κλείνει 45 μέρες τι να κάνω να κάνω despute στο PayPal πόσο να περιμένω ακόμα? Sent from my U65GT using TapatalkΤίποτα δεν θα κάνεις, θα κάτσει τελωνείο ένα με ενάμιση μήνα και θα έρθει. Ακόμα δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος με το δέμα σου μόλις κλείσει 2 μήνες το dispute Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neli12 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 πριν καμια 20αρια+ μερες παρελαβα απο banggood και gearbest ολα οκ με priority direct και eu express αντιστοιχα, υπήρξαν προβλήματα όμως προσφάτως με αυτές τις μεθόδους;είναι ακόμη οκ;θελει να παραγγείλει φίλος μου. επειδη λίγο χώμα ρίχτηκε θέλω να μαθω αν ηταν troll..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo1410 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Καλημέρα, είναι κάποιος άλλος σε παρόμοια κατάσταση; 43 μέρες από την αποστολή και τίποτα δεν κινείται. Κωδικός Αντικειμένου: RB314_______SG Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 30/8/2017, 11:44:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Με priority direct mail από banggood και σε 15 μέρες και χωρίς τελωνείο ,με Eu express τρομερές καθυστερήσεις αυτή την εποχή καθώς και έχει αφαιρεθεί η επιλογή από πολλά προϊόντα στο gearbest . ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με ολλανδικο ταχυδρομείο και ταχυδρομείο Σινγκαπούρης με είπε ο ταχυδρόμος έρχονται αρκετοί σάκοι και για αυτό οι καθυστερήσεις ,αν έχει και μπεί και τελωνείο ένας ακόμα λόγος καθυστέρησης.Πλεον δεν αξίζει με συστημενο και τελωνείο αρκετές πιθανότητες και τρομερές καθυστερήσεις , πλέον μόνο τριγωνικη συναλλαγή και για προϊόντα μικρής αξίας unregistered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Να κάνω κι εγώ την ερώτηση μου. Έχω ένα Smartwatch από gear best. Τι σημαίνει η τελευταία καταχώριση; Έρχεται με βελγικό ταχυδρομείο unregistered. Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. 2017-10-12 00:16 Parcel is handled 2017-10-11 14:26 Departure to country of destination 2017-10-11 09:21 Arrival at export hub 2017-10-07 13:00 Item is ready for transport 2017-10-06 11:32 Item is announced / bpost received the information 2017-10-06 10:32 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 13, 2017 by physikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabbriel Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παίδες κάτι ακούστηκε για κατασχέσεις, έχει κανείς υπόψη κάποιο γεγονός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenangel Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα μόλις μου ήρθε αυτό από gearbest Thank you for placing an order with us.* Firstly, please accept our sincere apologies. Due to restrictions with your selected shipping method, your order has been shipped using Registered Mail. This may cause a slight delay to the delivery.* As a gesture of goodwill for this time only: if you incur any import tax resulting from this, kindly provide us with the tax receipt, and we will compensate up to $50 USD for the tax fee. Once again, we apologize for any inconvenience.* Thank you in advance for your kind understanding and cooperation. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Καλημέρα, είναι κάποιος άλλος σε παρόμοια κατάσταση; 43 μέρες από την αποστολή και τίποτα δεν κινείται. Κωδικός Αντικειμένου: RB314_______SG Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 30/8/2017, 11:44:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Δεν είσαι μόνος σ' αυτή την κατάσταση... δες post μου #31933, σελίδα 219. Υπομονή... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παιδιά μου ήρθε μέιλ Μόλις από gearbest πως άλλαξαν τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας μου σε registered mail. Μια είναι η παραγγελία μου και αυτή έχει φύγει από Κίνα από 14/9 με dpd και είναι κολλημένη southall .είναι δυνατόν να το άλλαξαν μετά από τόσο καιρό? Και δεύτερον είχα βάλει dpd για τους γνωστούς λόγους, Τώρα τι?? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenangel Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Παιδιά μου ήρθε μέιλ Μόλις από gearbest πως άλλαξαν τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας μου σε registered mail. Μια είναι η παραγγελία μου και αυτή έχει φύγει από Κίνα από 14/9 με dpd και είναι κολλημένη southall .είναι δυνατόν να το άλλαξαν μετά από τόσο καιρό? Και δεύτερον είχα βάλει dpd για τους γνωστούς λόγους, Τώρα τι?? Sent from my SM-N950F using TapatalkΤώρα λογικά όλοι μαζί παρέα στον άξονα... Και αν η παραγγελία είναι μέχρι 200ε πάλι καλά αν είναι 400 όπως η δική μου βάζεις κ από την τσέπη σου Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Τώρα λογικά όλοι μαζί παρέα στον άξονα... Και αν η παραγγελία είναι μέχρι 200ε πάλι καλά αν είναι 400 όπως η δική μου βάζεις κ από την τσέπη σου Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι πάνω από 400, και είναι πολύ πριν αλλάξουν (14/9) τακτική άλλα και πάνω από τα 2 κιλά και 200$ που έχουν τωρα ως περιορισμό. Εγώ αν ισχύει αυτό θα το κυνηγήσω μέσω PayPal γιατί με κορόιδεψαν. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sghf700 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Εχω μια παραγγελία απο Χονγκ Κονγκ μεσω POST NL και στο tracking της Post NL λέει ότι έχει φτάσει Ελλάδα από της 19/9 αλλά απο ΕΛΤΑ ακόμα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenangel Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Είναι πάνω από 400, και είναι πολύ πριν αλλάξουν (14/9) τακτική άλλα και πάνω από τα 2 κιλά και 200$ που έχουν τωρα ως περιορισμό. Εγώ αν ισχύει αυτό θα το κυνηγήσω μέσω PayPal γιατί με κορόιδεψαν. Sent from my SM-N950F using TapatalkΛογικά πρόκειται για τυποποιημένο μύνημα που ίσως να μην επηρεάζει όλες τις αποστολές.... Εγώ περιμένω ένα drone που μέχρι κ τώρα δίνει δυνατότητα αποστολής με priority line Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Τώρα λογικά όλοι μαζί παρέα στον άξονα... Και αν η παραγγελία είναι μέχρι 200ε πάλι καλά αν είναι 400 όπως η δική μου βάζεις κ από την τσέπη σου Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι πάνω από 400, και είναι πολύ πριν αλλάξουν (14/9) τακτική άλλα και πάνω από τα 2 κιλά και 200$ που έχουν τωρα ως περιορισμό. Εγώ αν ισχύει αυτό θα το κυνηγήσω μέσω PayPal γιατί με κορόιδεψαν. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Τι αλλάζει στο πάνω/κάτω από το όριο των 200€? Δοκίμασα τώρα να παραγγείλω και είτε 50€ έβαζα είτε 500€ μου έβγαζε τις ίδιες επιλογές για αποστολή. Και στο EU Express πλέον λέει EMS το οποίο είναι κούριερ. Άρα τελωνείο? Ή απλώς αντικατέστησαν την DPD με EMS και έρχεται τριγωνικά χωρίς τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts