cookmangr Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Εγω με NL POST Πρεπει να έγινε μπαχαλο με τα δεματα του 2ου 15νθημερου του αυγουστου γιατι παραγγελιες που εγιναν μεσα στον Σεπτέμβριο ηρθαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Επειδή θέλω να παραγγείλω ένα κινητό. με το Expedited Shipping, γλυτώνεις τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanzek Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να παραγγείλω το μαγνητικό πληκτρολόγιο του ezpad 5se. Είδα αυτό στο wish : Original Jumper K10-03 Ezpad 5SE Keyboard with Magnetic Docking. http://www.wish.com/c/589ec4c32f679a5bef218e84 Πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα με τελωνείο; πόσο χρόνο κάνουν οι αποστολές του wish συνήθως; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Επειδή θέλω να παραγγείλω ένα κινητό. με το Expedited Shipping, γλυτώνεις τελωνείο? Το αντιθετο μαλιστα. Το "φωναζεις" προς το μερος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Παιδια σε μια παραγγελια που θελω να κανω λεει για το προιον αυτο:Promotion Sale From October 1 to October 9. Απο κατω λεει ομως και αυτο:Shipping: In stockProcessing time:Ships in 24 hours Τι σημαινουν αυτα?αν το βαλω παραγγελια τωρα δεν θα το στειλουν αμεσως? η μεχρι τις 9/10?Εντωμεταξυ ειδα οτι εριξαν λιγο και την τιμη οταν ανακοινωσαν αυτο,αν μπορει καποιος ας με κατατοπισει,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 μεσα σε 24 ωρες θα σου το στειλουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Δηλαδη αυτο που λενε,promo sale........ τι σημαινει?μηπως πεσει κι αλλο η τιμουλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Δηλαδη αυτο που λενε,promo sale........ τι σημαινει?μηπως πεσει κι αλλο η τιμουλα? Την τιμή την έριξαν επειδή είναι "promo sale", προσφορά δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 (edited) μεσα σε 24 ωρες θα σου το στειλουνε Αν μιλάμε για το Gearbest, μόλις μου δήλωσαν σε τίκετ που άνοιξα: "We generally require between 2-7 business days to arrange shipment of orders, as we need to confirm order information and inspect items. This includes the time taken to conduct quality control as well as carefully packaging the item prior to dispatch. As soon as we have dispatched your order, we will send a shipping confirmation email. Thank you very much for your patience and understanding. Best regards" Όποιος έχει ψωνίσει από εκεί (κι από αντίστοιχα κινεζομάγαζα) ήδη θα γελάει με το... quality control τους και με το carefully packaging. Για τη ιστορία, το προϊόν είναι ένα μηχανάκι για καλάμι ψαρέματος, που μου ζήτησε φίλος να του παραγγείλω πριν από 11 μέρες. Το προϊόν, σύμφωνα με τη σελίδα παραγγελίας, ήταν (και εξακολουθεί να είναι) σε στοκ και ότι το στέλνουν την επόμενη μέρα. Εμένα στο τίκετ, αφού μου τα κάνανε τσουρέκια, μου δήλωσαν ότι θα το έχουν διαθέσιμo σε... 7-15 εργάσιμες! Αναγκάστηκα και άλλαξα το μοντέλο (1 νούμερο χαμηλότερο, στο ίδιο μηχανάκι, επίσης σε στοκ), για το οποίο με τραβάνε τώρα... Αλήθεια, υπάρχει κάποιο νήμα εδώ, να λέμε για τα καταστήματα και τι αντιμετωπίζουμε κάποιες φορές; Edited October 2, 2017 by anonimos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αλήθεια, υπάρχει κάποιο νήμα εδώ, να λέμε για τα καταστήματα και τι αντιμετωπίζουμε κάποιες φορές; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Εκπλήσσομαι που δεν το ξέρεις ήδη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Εκπλήσσομαι που δεν το ξέρεις ήδη :) Και όμως! :) Αν είναι το πιο κατάλληλο, θα πω εκεί τον πόνο μου σύντομα... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 μεσα σε 24 ωρες θα σου το στειλουνε Την τιμή την έριξαν επειδή είναι "promo sale", προσφορά δηλαδή... Οκ παιδια ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλησπέρα! Δε ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread, αν δεν είναι, συγχωρέστε με.. Παρήγγειλα την Κυριακή από UK-2 Warehouse του gearbest ένα tv box. Σήμερα έλαβα tracking number. Ωστόσο όταν πάω να το κάνω track μου βγάζει χώρα προέλευσης Κίνα και χώρα προορισμού Ελλάδα. Εφόσον είναι από uk-2 warehouse, δε ξεκινάει από Αγγλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Από 27/8 κολλημένος στο The item has arrived in the country of destination, GREECE.ελεος δλδ!!!τι σκ@τ@ κάνουν !!από εδώ και πέρα μόνο unregistered δέματα που φαίνεται ότι προχωράνε πιο γρήγορα η priority line από Bg Σημερα ανοιξε ο σακος παιδια .Έδειξε κλεισιμο απο ΕΛ Βενιζέλος και τιποτα αλλο,ελπιζω να γλυτωσω το τελωνείο.Δεν εχω καμια ορεξη να περιμενω αλλα 100 χρονια!! Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Παραγγελιά από Gearbest powerbank ήρθε σε 16 μέρες με Belgium Post Unregistered ούτε τελωνείο ούτε 3 ευρώ όλα κομπλέ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Παραγγελιά από Gearbest powerbank ήρθε σε 16 μέρες με Belgium Post Unregistered ούτε τελωνείο ούτε 3 ευρώ όλα κομπλέ :D 16 μερες?!ουτε στον παπά μην το πεις.Περα απο την πλακα δεματα unregistered πανε τραίνο!!! Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Είναι θέμα τύχης τα unregister εμένα κολλημένο στο αεροδρόμιο από το προηγούμενο Σάββατο αεροδρόμιο , έκανε από Κίνα 9 μέρες να φτασει και θα κάνει 1 μήνα από αεροδρόμιο να φτάσει στην περιοχή μου.Πρωτη και τελευταία φορά unregister , εγγύηση από banggood με priority mail και σε 15 μέρες και χωρίς τελωνείο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 16 μερες?!ουτε στον παπά μην το πεις.Περα απο την πλακα δεματα unregistered πανε τραίνο!!! Και σε 1 μηνά να ερχόταν δεν με ένοιαζε, το τελωνείο με ανησυχούσε συν ότι είχα διαβάσει ότι δεν φέρνουν εδώ και μήνες μπαταρίες από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 16 μερες?!ουτε στον παπά μην το πεις.Περα απο την πλακα δεματα unregistered πανε τραίνο!!! τι τραινο ρε φιλε εχω καμια δεκαρια δεματα απο 30 μερες εως 50 και ακομα τιποτα :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Και σε 1 μηνά να ερχόταν δεν με ένοιαζε, το τελωνείο με ανησυχούσε συν ότι είχα διαβάσει ότι δεν φέρνουν εδώ και μήνες μπαταρίες από Κίνα. Όποια μπαταρία θέλεις φέρνουν .. την περασμένη εβδομάδα παρέλαβα δυο από το ΑΛΙ .. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Παλιά λέγαμε εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός , πλέον ισχύει εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζουν τα ΕΛΤΑ .Ο ταχυδρόμος πήγε να πληρώσει συντάξεις στο διπλανό χωριό και πήρε τα δέματα μαζί του και όχι να τα δώσει στην άλλη ταχυδρόμο που άνοιξε σήμερα το ταχυδρομείο στο χωριό μού.Ελτα στο μεγαλείο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Μου έστειλαν για 2 πράγματα που έχω παραγγείλει, 2 tracking number που ξεκινάνε με OZ, μετά αριθμούς, και στο τέλος έχουν PY. Το ένα είναι από ebay και το άλλο από Chinavasion. Στο 17 track και σε οποιαδήποτε αντίστοιχο πρόγραμμα, δεν φέρνει αποτέλεσμα κατά την αναζήτησή τους. Ωστόσο, το ένα, ενώ το έχω παραλάβει, εξακολουθεί να μην το βρίσκει το 17track. Το άλλο ούτε έχει έρθει ακόμα, αλλά ούτε έχει κάποια στοιχεία στα προγράμματα τύπου 17track. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_VG7 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 καλησπερα παιδια σημερα καυοτι εχει αργησει ενα δεμ απο bangood με priority direct εκανα ενα τηλ στο ταχυδρομειο κ με ενημερωσαν οτι θ περασει τελωνειο , τ εγινε παει κ αυτος ο τροπος ? σημειωτεον στο τρακ απλα γραφει οτι ειναι απο 29 στο αεροδρομιο δεν αναφερεισ εισαγωγη τελωνειο κ λοιπα απλα ετσι μ ενημερωσαν στο τηλ των ελτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos200 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Έκανα στα ΕΛΤΑ "Αίτηση αναθεώρησης δασμών". Tο πακέτο έφυγε από το κατάστημα των ΕΛΤΑ και στο tracking των ΕΛΤΑ φαίνεται από 22/9 με την ένδειξη "ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ". Έχουν περάσει 11 μέρες και καμία αλλαγή στο tracking. Ξέρει κανείς αν είναι φυσιολογικό ή αν πρέπει να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 (edited) καλησπερα παιδια σημερα καυοτι εχει αργησει ενα δεμ απο bangood με priority direct εκανα ενα τηλ στο ταχυδρομειο κ με ενημερωσαν οτι θ περασει τελωνειο , τ εγινε παει κ αυτος ο τροπος ? σημειωτεον στο τρακ απλα γραφει οτι ειναι απο 29 στο αεροδρομιο δεν αναφερεισ εισαγωγη τελωνειο κ λοιπα απλα ετσι μ ενημερωσαν στο τηλ των ελτα το πιθανοτερο ειναι οτι σου λενε μπουρδες [ πως να περασουν τελωνειο κατι που δεν ερχεται απο κινα αλλα απο ευρωπη ? ] ελπιζω δηλαδη υγ σιγουρα στο εστειλαν με priority ? Edited October 3, 2017 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts