Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως γνωρίζει κανείς, τα δέματα που αποστέλλονται με DHL e-commerce ποιά εταιρία τα παραλαμβάνει στην Ελλάδα;

Τα φέρνει η DHL; Στην αναζήτηση της αποστολής στο site της DHL, δεν εμφανίζεται. Σε αυτό το link εμφανίζει πληροφορίες: https://dhlecommerce.asia/track

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Από χώρες της Ευρώπαικης Ένωσης δεν περνάνε τελωνείο και όταν έρχεται από αποθήκη καταστήματος που έχει την αποθήκη σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης άρα από χώρα της ευρωπαϊκής Ένωσης ,μην μπερδεύουμε τον κόσμο .

Τίποτα δε γίνεται. Περιμένεις.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Τίποτα δε γίνεται. Περιμένεις.

Ίδια περίπτωση με εμένα από 27/7 στο Βενιζέλος είναι από 6/8

Σε άλλα που είδα ήταν εκεί και 47 μέρες οπότε υπομονή

Εγώ πάντως είμαι ήσυχος. Ξέρω οτι το παραγγελία μου ξεκουράζεται στο ειδυλλιακό τελωνείο Αθηνών εδώ και ένα μήνα.

Ένα πακετάκι όσο ένα πακέτο τσιγάρα και αξίας €12. Ήμαρτον και έλεος...

Καλά εγω περιμένω εδώ κ ένα μήνα να έρθουν δι άμφιο που παρήγγειλα απο Κίνα έρχονται από postnl το ενα λέει έχει φτάσει από. 13 /8 κ το άλλο 20/8 στη χώρα προορισμού Ελλάδα. Μπαίνω στο σάιτ της ΕΛΤΑ κ βλέπω με το tracking number μου ότι ειανι στην Ολλανδία. Έστειλα μήνυμα λοιπόν στην ΕΛΤΑ . Κ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει με το δεμα μου

Διάβασε μερικές σελίδες πιο πίσω στο θέμα και θα καταλάβεις.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλά εγω περιμένω εδώ κ ένα μήνα να έρθουν δι άμφιο που παρήγγειλα απο Κίνα έρχονται από postnl το ενα λέει έχει φτάσει από. 13 /8 κ το άλλο 20/8 στη χώρα προορισμού Ελλάδα. Μπαίνω στο σάιτ της ΕΛΤΑ κ βλέπω με το tracking number μου ότι ειανι στην Ολλανδία. Έστειλα μήνυμα λοιπόν στην ΕΛΤΑ . Κ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει με το δεμα μου

Γιατι πιστευεις οτι ο ελτα θα σε δωσει σαφη απαντηση;

θα σου πουνε μερικες π%%ριες και τελιωσε το θεμα

Στάνταρ θα σου πουν ότι οι σάκοι από Ολλανδία ανοίγονται μετά τις 20 μέρες.. η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι 20 αλλά 45.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, θα πρέπει περιμένεις λίγο ακόμα, ποτέ δεν ξέρεις, πάντως να ανησυχείς από τους 2 μήνες και μετά, οπότε πας για refund.

Έγινα refund τα χρήματα τα πήρα γιατί ο τύπος έλεγε ότι το στέλνει από Ιταλία άσχετα αν το έστειλε από Κίνα μέσο Ολλανδίας φοβήθηκε το eBay και μου επέστρεψε τα χρήματα.

Edited by chiosdj

παιδια απο tomtop εχει κανεις εμπειρια για ενα κινητο που λεει οτι το στελνει απο αποθηκη αγγλιας;εχει ψωνισει κανεις απο εκει και να μην εχει περασει τελωνειο;

off topic

μια διόρθωση (καλοπροαίρετα) επειδή βλέπω συχνά το ίδιο λάθος.

δεν είναι "ο" ΕΛΤΑ, ούτε "η" ΕΛΤΑ, ούτε "το" ΕΛΤΑ. είναι "τα" ΕΛΤΑ, από τα "ΕΛληνικά ΤΑχυδρομεία" . σωστό επίσης είναι "ο όμιλος" ΕΛΤΑ και "η εταιρία" ΕΛΤΑ.

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου.

Επιτελους μετα απο 1 μηνα που ειχε αφιξη στην Ελλαδα εφτασε σημερα στο ΚΔ της περιοχης μου.

παιδια απο tomtop εχει κανεις εμπειρια για ενα κινητο που λεει οτι το στελνει απο αποθηκη αγγλιας;εχει ψωνισει κανεις απο εκει και να μην εχει περασει τελωνειο;

Χαμηλής εμπιστευτικότητας Κινεζομάγαζο, θα μπορούσε κάλιστα να κάνει refurbrish smartphones και να τα πουλάει ως καινούργια όπως το Geekbuying..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://prntscr.com/ghcv0c τι γινεται

Λογικά έχεις πολύ δρόμο ακόμα φιλαράκι..

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από nl post

Detail page of shipments

Date Status of Shipment Country of Destination

06-08-2017 18:21 The item has arrived in the country of destination GREECE

01-08-2017 08:45 The item is on transport to the country of destination

31-07-2017 07:09 The item is processed at the PostNL sorting center

31-07-2017 07:09 The item is at the PostNL sorting center

27-07-2017 09:33 The item is pre-advised

Από ΕΛΤΑ

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

31/7/2017, 07:09:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Υπάρχει ελπίδα η μπα?

Ακριβώς ίδια περίπτωση φίλε, μόνο που στην δικιά μου, ήταν στις 24/7 στην Ολλανδία.. Οπότε είμαι 7 μέρες μπροστά :P...

Έχω πάρει ένα κινητό με Priority Direct Mail από banggood, και θέλω τα φώτα σας, κανονικά θα έπρεπε να κάνει 7-12 μέρες, πόσες παραπάνω θα πέσουν, σημείωση, είναι η μόνη μέθοδος που δεν πέφτει τελωνείο, οπότε βγάλτε το τελωνείο :P..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει ελπίδα καθώς δεν είσαι μόνος. Όπως ξέρεις τα ΕΛΤΑ ξεχειλίζουν υπευθυνότητα και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το παραλάβεις μέχρι τα Χριστούγεννα

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, δεν το περίμενα αχαχαχαχαχ

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αφού έχουν περάσει 60 ημερολογιακές ημέρες μπορεις να ζητήσεις refund

Σε 5 μέρες και εγώ refund, αν και έτσι όπως το βλέπω το gearbest, δεν το βλέπω πολύ προτεινόμενο, λέτε να ανοίξω paypal dispute;

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς το eshop "wish";

Ναι, αν και πλέον πολλοί το έχουμε αντικαταστήσει με το πιο γνωστό και με μεγαλύτερη γκάμα, ebay..

Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9

Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64

Ευχαριστώ για την απάντηση στην ερώτηση μου. Πιστεύετε ότι είναι αξιόπιστο, όπως το ebay κλπ;

Και για να ενημερώσω τους ομοιοπαθείς φίλους του forum, παρέλαβα το τηλεφωνακι των 69 ευρώ με χρέωση τελωνείου 39 ευρώ. Το κοστολογησουν αυθαίρετα προφανώς για 100 ευρώ, άρα 24 ευρώ ΦΠΑ κ 15 ευρώ έξοδα. Σημείωση, στάλθηκε με priority nl post.

Ευχαριστώ για την απάντηση στην ερώτηση μου. Πιστεύετε ότι είναι αξιόπιστο, όπως το ebay κλπ;

Και για να ενημερώσω τους ομοιοπαθείς φίλους του forum, παρέλαβα το τηλεφωνακι των 69 ευρώ με χρέωση τελωνείου 39 ευρώ. Το κοστολογησουν αυθαίρετα προφανώς για 100 ευρώ, άρα 24 ευρώ ΦΠΑ κ 15 ευρώ έξοδα. Σημείωση, στάλθηκε με priority nl post.

PRIORITY DIRECT MAIL?? ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ;(

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μια χαρά αξιόπιστο είναι φίλε, μην φοβάσαι προχώρα, πιο αξιόπιστο από ebay θα έλεγα, για χαμηλής τιμής προοιόντα!

Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9

Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64

παρέλαβα το τηλεφωνακι των 69 ευρώ με χρέωση τελωνείου 39 ευρώ.

... στάλθηκε με priority nl post.

μια επεξήγηση για να αποφύγουμε την παρεξήγηση;

ήταν το γνωστό Priority direct mail από BG, με την χρέωση των περίπου 8€;

ή registered με PostNL που γράφει ένα αυτοκόλλητο στο δέμα priority;

ή κάτι άλλο;

Έχεις δίκιο. Με nl post registered και το αυτοκόλλητο που γράφει priority, χρέωση περίπου 1,50 ευρώ για έξοδα αποστολής και αγορά από το Ali. Ήταν το φθηνότερο που υπήρχε στα μαγαζιά αυτά και νόμιζα ότι το nl post θα με κάλυπτε. Βέβαια όταν το παρήγγειλα, πριν 2 μήνες, δεν είχε ακόμα γιγαντωθεί το θέμα του τελωνείου!

Ρώτησα φίλο που δουλεύει στην διαλογή στα ΕΛΤΑ για την καθυστέρηση των δεμάτων, μου είπε πώς αργούν πάρα πολύ λόγο αδειων Αυγούστου, και έχει μαζευτεί μεγάλο φόρτο εργασίας στην Αθήνα...! Στο δικο του πόστο ειναι 22 άτομα και όλο των Αύγουστο ήτα 5.....!!! ;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ηρθαν σήμερα ακουστικά bluedio 25 ευρώ και Android box 55 ευρώ κανένα δεν πέρασε τελωνείο. Πολύ γρήγορα τα ακουστικά σε 13 μέρες και σε 44 μέρες το Android box είχε κολλήσει στο αεροδρόμιο κάνα μήνα.

7f82739dd22d9f1ce1f16567454020ee.jpg

Send From Note 3 With S8 Port Rom

@Yanzek, ήσουν κι εσύ ένας από τους άτυχους :(

τεσπα, καλομίλητο και απροβλημάτιστο να 'ναι :)